![]() |
#1921 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
Cytat:
Dobranoc ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj spędziłam z TŻtem popołudnie, obydwoje byliśmy skacowani po imprezie i nie w humorze. On dlatego, że ma pełno egzaminów jeszcze i zaliczeń (studiuje zaocznie) i jeszcze o tej godzinie się uczy. A ja nie miałam humoru, bo mnie wkurzyło pytanie jego brata (nie tego co się żeni 14. lutego, tylko tego drugiego). Najpierw opowiedział o jego przybranej córce, która jest w moim wieku, albo jest nawet młodsza. Powiedział, że jest ona z chłopakiem rok i chłopak jej się oświadczył i chcą się już hajtać. I pytanie potem zadał następujące: "a Wy kiedy się hajtacie" i patrzy na mnie... I jeszcze ta dziewczyna jest bardzo nieinteligentna (nie znam jej, ale TŻ mówił kiedy, że ma ona w głowie siano i że brzydka jest) i ja nie wiem. Z moich obserwacji wynika, że pierwsze dostają pierścionek zaręczynowy szare myszki albo jakieś puste dziewczyny. Oczywiście nie uogólniam. Tak patrze na Was i na siebie... Przecież my na to bardziej zasługujemy! Zazdrosna jestem kurcze, złe to uczucie. O tych wszystkich uczuciach powiedziałam TŻtowi. Wiem, że planuje on zaręczyny w tym roku, ale kurcze niecierpliwa jestem strasznie i niepotrzebnie tak zazdroszczę i myślę sobie: "jej się oświadczył po roku, a mi to zrobi to po trzech latach. Przesadzam i sama siebie wkurzam. To pewnie dlatego, że mam PMS. Powinnam się cieszyć, że TŻ mówi często o przyszłości i że powiedział mi kiedyś, ze oświadczy mi się w tym roku. Powinnam się cieszyć, że mam takiego Skarba, a nie patrzeć i skupiać się na innych. To wszystko przez ten PMS. Już odpuszczam... Kac mi na wieczór przechodzi i humor powraca
![]() ![]() I jeszcze mnie jedno wkurzyło. Mieliśmy obchodzić Walentynki w tym roku 13. lutego (przez to, że 14. lutego idziemy na wesele) i się okazało, że musi iść wtedy do spowiedzi (bo będzie świadkiem na ślubie, właśnie dziś brat dał mu obrączki) i nici ze świętowania Walentynek 13. (a może to i dobrze, bo to jest 13. w piątek). I tak myślałam, kombinowałam i mówię: "to zróbmy sobie Walentynki w tą niedzielę w trakcie naszej wcześniej ustalonej randki" (jakiś tydzień temu powiedział mi, że zabierze mnie w tą niedzielę na jakąś wyjątkową randkę). Tak dumam nad tym gdzie mnie zabierze... i humor mi się jeszcze bardziej polepsza ![]() ![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Wtajemniczenie
|
w końcu znalazłam chwilę!
nie mam pojęcia o czym pisałyście cały dzień, nie wiem czy to nadrobię, bo wg moich przypuszczeń będzie to jakieś 8 stron!!!!! ![]() ![]() a ja tak, jednego z tych dwóch egz nie zdałam - tego, co to mi się wydawało że dość mi poszedł, i na który umawiałam więcej bo była obawa że ustny będzie. najlepsze, że po porównaniu odpowiedzi uznałam, że poszło mi super i że może 4 będzie ![]() ![]() ![]() także lekki dół..... poza tym widziałam się w końcu z TŻ, stęskniłam się bardzo, ehhhh brakuje mi go na codzień ![]() i od 20 siedzę z rodzeństwem młodszym, starsze poszło samo spać o 23, a młodsze zastrajkowała, i chociaż już mi się lała przez ręce ze zmęczenia to uparciuch nie chciała się nawet przytulić, żeby usnąć (zapomnijcie o położeniu do łóżeczka, ryk taki że szok ![]() jutro może doczytam co dziś napłodziłyście...... ale w sumie też nie wiem kiedy. chyba tych zaległości nie nadrobię, będziecie musiały mi wybaczyć... uhhhhh zły ten dzień, jutro ciąg dalszy, i pewnie się dowiem że tego egz ze środy też nie zdałam.... porażka ![]() która to mówiła, że my tylko gadamy że masakra będzie, a potem same piątki?? no to teraz już udowodniłam, że to nie do końca prawda! uhhh przynajmniej z tego mogę mieć satysfakcję..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyslij mi na PW Pliska ![]() Cytat:
![]() I lece na zakupy, potem wrzuce moje wlosy, po nalozeniu pianki, zobaczycie czy jest jakas roznica ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aelitka, nie łam się. Ja w poniedziałek mam okrutny egzamin, na który jeszcze nie zaczęłam się uczyć, więc dołączę do Ciebie ![]() Luffka, czyli - o ile dobrze zrozumiałam - nadal jesteście razem? aha, ja wczoraj spędziłam miły wieczór z moim chłopakiem. Powiedziałam mu o mamie i płakałam jak dziecko, cała się trzęsłam i to już pod koniec seansu filmowego mnie wzięło na płaczki (nawet stojąc w kolejce do toalety nie umiałam się opanować i jedna dziewczyna mówi do mnie: "noo, smutny ten film" ![]() Mój Ukochany stwierdził, że kupuje sobie garnitur, bo nie ma. Ja mu na to, że teraz może nawet za 400 złotych kupić już niezłej jakości, a on że nie, że chce jakiś trochę lepszy, żeby mieć na pogrzeby, do filharmonii i na śluby, w tym na nasz. ![]() ![]() ![]() ![]() najlepsze, że potem wracamy, a mój kochany śpiewa piosenkę (tak, wiem jak t brzmi, ale my co chwilkę coś śpiewamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Także wieczór spędziłam miło i - jak widzicie - mój chłop jakiś normalny jest ![]() EDIT: lasoa, ja też tak mam - jak zasnę, to już potem nie szans na mizianko. nawet w środku nocy, dopiero nad ranem. ale u nas to on się na mnie wkurza, że zasypiam na filmie i zawsze to ja jestem tą, która ściemnia: "nie śpię, kochanie, ja słucham" ![]() ![]() ba! czasem się spotykamy, żeby się zdrzemnąć razem ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-07 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() najfajniejsza fajnie ze przynajmniej Ci cos spiewa ![]() ![]() moj TZ wczoraj na noc mi napisal ze chcialby zebym go codzinnie tulila do snu i ze ta decyzje o samochodzie i wszystkie inne chcialby uzgodnic ze mna ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-07 o 09:28 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() W ogóle się nie wyspałam, budziłam się co chwilkę... Coś mam wrażenie, że mój TZ mnie w trąbę zrobił i nie wrócił ze spotkania z kumplami w nocy, tylko nad ranem... Macie też czasem takie dziwne przeczucia? Sprawdzają się? Aelitka przykro mi... są jeszcze poprawy egzaminów ![]() ![]()
#1929 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() dla mnie dzień się super zaczął, boooooo w poniedziałek mam rozmowę o pracę, tj. taki egzamin po angielsku, który sprawdzi czy nadaję się do pracy w dziale reklamacji w firmie meblowej ![]() ![]() Cytat:
fotki śliczne !! zwłaszcza psiak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do zaręczyn... ja zauważyłam, że dziewczyny ze wsi, z biedniejszych rodzin u mnie się zaręczały szybciej, np. u mnie w klasie. nie wiem czy to ma jakiś związek? z tym PMS to współczuję, ja właśnie z tego wyszłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Aelitko mniej na wizażu siedzieć i do nauki ![]() Cytat:
![]() i cieszę się tym, co ten chłop Twój gada ![]() edit: Luffka my sobie zawsze mówimy o wszystkim, ale nawet jakby coś zmienił w planach to ja i tak wiem. To się czuje po prostu ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-07 o 09:26 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() the sania to suuper z ta rozmowa o prace ![]() ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/15350/...oswiadcze_sie/ a to tak pod watek:P ta to dopiero ma...no ale coz wiadomo jaki to gigus.. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-07 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
No to ja mam przeczucie... Zresztą wszystko na to wskazuje... Ale wiem, że jak go o to spytam to będzie się zapierał...
U Was też jest tak wiosennie za oknem?? Ja chyba zaraz na spacer pójdę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1932 |
Wtajemniczenie
|
Hi! my name is Sandra :p
hehee tata właśnie dzwonił, bo gadał z laską, która bedzie mnie "egzaminować". Mówiła, że dostanę jakieś 2teksty do przetłumaczenia i później będę z nią chwilę gadać, np. będę miała powiedzieć coś o sobie po angielsku oczywiście. Teraz mniej sie stresuję, bo to coś takiego jak na maturze, a z ustnej miałam 19/20 i pisemny na 82% ![]() kurcze, ale jestem zadowolona ![]() ![]() także przez weekend słówka i gadam sama do siebie... a to znaczy, że na wizażu mniej spędzę ![]() ![]() edit: Luffka jak podeszłam do okna to to samo pomyślałam ![]() ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-07 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry! ![]() Wczoraj po wyjsciu TZ dostalam sms z przeprosinami, ze znow zasnal. Milo, tylko co to zmienia? Ehh... Niewazne Ale mi fajnie slonko do pokoju zaglada ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-02-07 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj taaak u mnie tez sloneczko.ale pewnie zimno jest bo TZ jak rano jechal do pracy napisal mi ze cholernie slisko na drodze,wczoraj wieczorem tez byl mroz. a co na to wskazuje? bez przesady jakby moj mnie tak w .... zrobil to dla mnie juz by odwrotu nie bylo..nienawidze tego..mam na to uczulenia ![]() Cytat:
![]() Sandra...moj tato chcial mnie tak nazwac.ale moja mamuska oczywiscie miala manie na zdrobnienia i jak to sie zrymuje,,, i oczywiscie znalazla rym ale wole nie zamieszczac ![]() Biska nic nie zmienia,ale wedlug nich to chyba rozwiazuje sprawe...ehhh |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://oklasky1.wrzuta.pl/audio/k8ZX..._baronowo-kult Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | |
Zakorzenienie
|
Witam moje piękne Panie w jakże wiosennym dniu
![]() Cytat:
![]() Aelitka nie martw się, jeden egzamin czy tam nawet 2 to jeszcze do przeżycia. Rok temu w sesji zimowej miałam aż 3 poprawki ![]() ![]() Ja się biorę za sprzątanie mojego roomu po całym semestrze. Mimo, że jeszcze mam w czw. jeden egzamin to narazie nie chce mi się na niego uczyć, więc posprzątam, bo już nie mogę patrzeć na ten burdel. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Rozeznanie
|
Wczoraj przyszedł do mnie TŻ. A że teraz jest na etapie poszukiwania pracy, ma dylemat co robić. Pojawiła się nowa opcja, mianowicie- wojsko. I tak sobie rozmawialiśmy co teraz robić- czy ma jechać za granicę (wyjazd ma dopiero w marcu) , czy zdawać do wojska (jakiś test z bieganiem, brzuszkami, podciganiem na drążku trzeba zdać na dobre oceny- no z tym nie byloby wiekszego problemu, chyba
![]() "No bo gdybym poszedł teraz do wojska, to przecież mieszkanie by nam dali, pieniądze by były... Na razie by starczyło. A ślub moglibyśmy wziąć w te wakacje." ![]() ![]() ![]() ![]() No i co ja mam robić? Chyba pognam go do tego wojska ![]()
![]() |
#1940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Rozeznanie
|
Do wojska to ja zawsze mówiłam, że go nie puszczę, bo jak (tfu! tfu!) wybuchnie wojna, to go wezmą, a ja bez niego nie mogę żyć
![]() ![]() ![]() A wersja z zagranicą wygląda tak, że on chce jechać na płatne (!) praktyki do szkocji , do hotelu na 12miesięcy. Potem , z doświadczeniem, z papierem, mógłby łatwiej znaleźć pracę tu, w Polsce. W hotelech są dobre zarobki, tylko trzeba mieć doświadczenie. Ja już nie wiem co mam mu doradzać. Paszport już wyrobił. Mój TŻ jest sprawny fizycznie i testy zdałby w większyści na piątki, także jakś szansa jest, żeby się dostać do woja. Naprwdę dużo o tym rozmawiamy.
![]() |
#1942 | |
Zakorzenienie
|
wariatki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: tak mi się skojarzyło... mój też pięknie mówi... TYLKO MÓWI... Oby u Ciebie było inaczej ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-07 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale 12 miesiecy za granica to ja bym nie wytrzymala tyle bez mojego TZta
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
arrakis ale w wojsku tez sie beda rozstawac..a jeszcze jak jakies wojny beda czy cos to dopiero strach... Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-07 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sandra, fakt piękne imię ![]() ![]() współczuję, że nie masz tak na imię :p ![]() a jaki rym Twoja mama znalazła? dawaj ![]() Cytat:
i zaganiam do sprzątania ![]() ja też zaraz się za to biorę, bo po prostu uwielbiam sprzątać ![]() ![]() Cytat:
Ale podoba mi się to, co powiedział o ślubie!! jak super ![]() zazdroszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1947 |
Wtajemniczenie
|
the sania hmm no skoro chcesz..
![]() ![]() Luffka ja bym sie nie wyrobila haha sama suknie bym wybierala do wakacji:P Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-07 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() sanderka bez jąderka ![]() elizka a ja bym dała radę ;D mogłabym nawet brać ślub w tym kwietniu (tak jak to miało być...), zdążyłabym spokojnie ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-07 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Rozeznanie
|
Właśnie to mnie wkurza, bo wojsko oferuje naprawdę miód:
szeregowy ma 2050 zl netto, 13-stke , gratyfikacja urlopowa-30% pensji, zwrot kosztow przejazdu raz w roku do 1 muiejscowosci , co 3 lata dodatek za dlugoletnia sluzbe, bezplatne zakwaterowanie , calodzienne wyzywienie, nagrody, zapomogi z tytułu sluzby poza granicami panstwa do 836 0zl netto; podoficer zarabia już 3000zł - Mój ma szansę nim zostać- szkolenie 12m-cy, wyższe wykształcenie, niekarany, itp.
![]() |
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.