![]() |
#2491 |
Marudziara
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
By zapaść miękko w sen twardy jak kamień
Smutek to moje drugie imie, używam go, gdy chce okreslić siebie. Wyleczalna, choć czasem wieczna choroba - MIŁOŚĆ Brak jakości zbite lustro z blasku świecy milion kolorowych szkiełek
#2492 |
Rozeznanie
|
Faalka, dziękuję, wykorzystałam kilka.
Bez offa Pieniądz podzielił nas, a i tak wszystko zabierze czas... Podziwiać należy wielkie czyny, a nie wielkie słowa. Edytowane przez babyrose Czas edycji: 2009-02-07 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Raczkowanie
|
błagam, skarbie. napraw mnie. przeciez w końcu musi być dobrze.
jak cie dorwe, to cie porwę i.. wycałuje ;D Kocham Cię, już wiem, jedno słowo, cichy szept.. pijani nie tyle winem co uczuciami. <33 nie licze na szczescie. i have lost the will to live.
#2494 |
Wtajemniczenie
|
bananowalaska - dziekuję pięknie ;*
![]() ...a pierd.olę to czy świeci słońce i wale browar. To takie kłopotliwe. Stoisz i sie ślinisz, albo idziesz i zdobywasz! Only scars can remind us that the past is real./ Tylko blizny przypominają nam że przeszłość jest prawdziwa. -Nie widziałeś nigdy kobiety z papierosem? -Takiej jak Ty, nie. -Witaj nieznajomy. -I wzajemnie.
#2495 |
Raczkowanie
|
honey091 dziękuję ci bardzo... biorę wszystkie i czekam na więcej..
![]() ![]() ![]() ![]() _________ lukier, miód.. liryczne cudo.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Przyczajenie
|
vryjówka pamięciowa - ohydne zwierzę ;P
vZamknięta w dłoni wszechświata Sączę z ostatnich fusów nektar postradania. vWystarczy jeden twój usmiech a wszystko nabiera sensu ;** vZłapiesz mnie... - gdy będę spadać w przepaść ? vStoję na balkonie czekam na szczęście... vSpijam sok z twych zimnych ust- niczym poranną rosę... vZłap na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje ;* v poza konstrukcją imaginacji...
Edytowane przez anica_diablica Czas edycji: 2009-02-06 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() __ __ _____ Nakłonić wiatr by zaszeptal w powiewie To tak jakbyś Ty bujał huśtawką A ja była dzieckiem, które z niej spada. Weź świat Wstrząśnij i zamieszaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Rozeznanie
|
Niby żyję... Tylko dlaczego nie oddycham?
Róża od Ciebie płacze krwią, ale wciąż kocham Cię tak samo. Dwa słowa wypowiedziane po cichu z daleka Sparaliżowałeś moje serce I na koniec wręczyłeś mi kubek, bym miała w czym kolekcjonować swoje łzy. Moje marzenia umarły jeszcze zanim się narodziłam. Moje serce, moja dusza... Te blizny wewnątrz mnie. Jestem Twoją krwią, płonę w Twojej duszy. Tak piękna i tragiczna zarazem. Ta którą zwiemy miłością. Wypłakałam już całą rzekę byś mógł do mnie przypłynąć. Mam dłuższe rzęsy niż sukienkę. Skulona na ziemi liczę Twoje kłamstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Przyczajenie
|
Ostatecznie wszyscy krzywdzimy innych a potem staramy się naprawić co się da
Nigdy nie wyruszaj na wojnę przeciwko samemu sobie Nie ja wymyśliłam deszcz,ale mam najlepszy parasol Szukamy pociechy tam gdzie możemy ja znaleźć Życie jest zbyt krótkie żeby przestrzegać zasad Dokonujemy wyrzeczeń których sami nie rozumiemy
#2500 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
→ wróciłam do domu na chmurze
→ And I know the stars will shine for you and me... (wiem, ze gwiazdy swieca dla mnie i dla ciebie) → You should've seen by the look in my eyes There was something missing (Powinieneś widzieć po spojrzeniu w moje oczy Że czegoś brakuje)
#2502 |
Raczkowanie
|
w bezruchu sobie trwam.
bo my tak możemy aż do utraty tchu. oczywiste jest, że ciebie nie ma. samotność gnębi mocno, poczułam wtedy, że jesteś. Panna Szumu. ciągle cię widzę, dobrze cię znam. to ja: za karę i w nagrodę. torba pełna snów. nie wiem i trzymam się tego jak zbawiennej poręczy. i zrobię o cokolwiek mnie poprosisz. kochanie czy myślisz, że mógłbyś zapanowac nad kobietą taką jak ja? przyjdź i weź mnie. Edytowane przez Wyrafinowana Czas edycji: 2009-02-06 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Raczkowanie
|
"Szpitale, więzienia i burdele - oto prawdziwe uniwersytety życia..." ![]() You're just too good to be true, can't take my eyes off of you... ![]() ![]() "...I play my enemies like a game of chess..." ![]() ...everything's gonna be alright, everything's gonna be alright... ![]() ![]()
#2504 |
Przyczajenie
|
zasłonił księżyc, a potem zgasił słońce.
bezmyślna małolata w brutalnej rzeczywistości. a ja nie chciałabym tak po prostu przeminąć. para mieszana, ledwie zakochana. tak trudno mnie kochać? a jej historia została zmyślona. takie różne. mam nadzieję, że się podobają;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Raczkowanie
|
świat z trzepaka, był taki prosty.
ludzie poszaleli, handlują sumieniem. czy już zaczynasz siebie nienawidzić? i gdybym nie miała kilku cech. chowasz wysuszone serca, po piwnicach. chcę tak jak on. mieć tyle siły by trwać. rozmawiamy bez wytchnienia. o uczuciu, które jest, najlepsze bez wątpienia. miasto ważnych spraw i krótkich miłości. w tym czego szukam nie ma nic, prócz rozczarowania. wszystkie myśli uczucia, których nie masz gdzie pomieścić. miłość spaceruje w naszych płaszczach. odkąd ty i ja, to my. |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zadomowienie
|
sub
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Raczkowanie
|
jeszcze nie jedna łza spadnie zanim zrozumiem wszystko . ja po prostu chcę ruszyć na przód . wariuję czekając na Ciebie . <3 ona pozwala Ci myśleć , że to Ty znalazłeś ją pierwszy . ^^ była prawem sama w sobie . nie ma bezpieczeństwa w pocałunku takim jak ten . materialny świat . chcę wiedzieć jakie uczucie lubię najbardziej . a to muszę przechorować jak katar. Leczony trwa siedem dni, nieleczony tydzień. - dlaczego mnie kochasz ? . - nie wiem .. i kompletnie mnie to nie interesuje . nie słyszysz płaczu rozdeptanego serca ..
![]() |
#2508 |
Zadomowienie
|
Nie potrafię dłużej czekać, przecież wiesz...
Czujesz,że nie pasujesz? Każdy ma swoją listę... Zniknęło szczęście... a może nigdy go nie było? Pomóż usunąć mi z duszy kłopot Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć Przychodzi taki dzień Gdy chcesz zatrzymać wiatr Zagadać prosto z NIm Dokąd wieje tak.... Nie posiadam 3-letniej gwarancji, ani gwarancji zwrotu kosztów... Przed użyciem nie wymagam zapoznania się z ulotką, ani skontaktowania się z lekarzem lub farmaceutą... Nie dodaję skrzydeł... Nie znam Goździkowej... Minuta rozmowy ze mną nie kosztuje 5 gr za minutę... Do Czech muszę płacić... Nie wygładzam, ani nie redukuję zmarszczek... Nie jestem owocem Jogobelli... Nie pochodzę z pierwszego tłoczenia... Nie mam pomysłu na obiad... Nie posiadam napisu pod nakrętką, ani kolorowanki pod etykietą... Nie rozpływam się w ustach, ani w dłoni... -> wiem,że za długie, ale można wyrwać sobie któreś zdanie z kontekstu ![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! ![]() ![]() Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-02-06 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Nie oddawaj sie na pierwszej randce. wszystko ma swój kres. i czuje, że mogę Cię mieć w tę cicha noc. wiruje świat po piwach i po wódki szklance. szał sobotniej nocy jaki dziki kot zakrada się. słyszę twój słodki głos. tak chciała szczęście zatrzymać dla siebie. Do widzenia chlopaku mój. jakże krętymi drogami dochodzi sie do prostoty. żyjąc marzeniami. które nigdy się nie spełnią.
#2510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Minęło wiele miesięcy, ale mnie nic nie minęło..." Będzie świetnie, bo czemu bym teraz płakała? bliska rozpaczy ale twardo trzymam fason brakuje mi ciebie ale nie wiem czy to po mnie widać czasami przeraża mnie moja słabość do Ciebie dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo chyba pękłoby ci serce… i jednak bez nas świat się nadal kręci… bo już cię nie kocham, kocham, kocham! I tyle się między nami nie zmieniło. A powinno było. Ja się nie uśmiecham. To szczękościsk. jak kawa wzmogłeś rytm serca, pobudziłeś, rozkołysałeś zmysły… i polecam piosenkę Beaty Kozidrak - Biały stół... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Raczkowanie
|
`Pozwól, że zapytam - dlaczego mnie nie kochasz?
`Czy tego nie słyszysz jak bardzo cię błagam? `I nic nie dzieje się pomiędzy nami, pękła ta nić `teraz już nigdy nie będzie jak przedtem" `nie warto tracić czasu na myślenie o porażkach.. `zatańczyć na szczycie i pierdo.lić straty
![]() |
#2512 |
Przyczajenie
|
Myślisz mi się, nieprzerwanie
Skórą, krwią, tętnem Kiedy już Cię nie było w mieszkaniu, Kiedy został mi tylko twój zapach, Okno zamknąłem żeby go nie wypuszczać I włosy pojedyńczo odnajdowałem gdzieniegdzie na kocu, Na koszuli A kiedy został mi tylko twój zapach i włosy, I twoje ślady pomniejsze, Tak jak pies, który nigdy pojąć nie zdoła, Że pani wyszła po to żeby wrócić A kiedy znikłaś Usiłowałem sobie przypomnieć twoją twarz, I z tęsknoty nie mogłem, I bez skutku próbowałem zrozumieć skąd się znamy, Kim jesteśmy, Czy Ty i Ja, to już My Co zrobimy z poczuciem winy..zależy od nas... WINA nie chodzi sama..ciągnie za sobą swoje przyjaciółki:NIEPEWNOŚĆ I STRACH
#2513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje .. ![]() ___________________ Me myself and i. That's all i got in the end... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Raczkowanie
|
bronisz mnie przed światem, który odbiera nam szczęście. jejku, to już luty. Twoje sumienie jest brudne jak beton. wiesz, życie czasem zmienia noce w dnie. twoich dźwięków we mnie pełno. bierz to co możesz, chociaż może to zbyt wiele. mamy plany, wiemy o nas wszystko. zareaguj, zareaguj, pokaż jak boli jak jesteś i jak cię nie ma. wiara w Ciebie sprawia, że zostaję tutaj. Tobie ufam, w Ciebie wierze, tylko Tobie się powierze. gdzie zgubiłam się sama nie wiem. zapomniałam nakręcić czas. wiem co powinnam zrobić i nie wiem co chcę zrobić. śliczny schemat codzienności. och, to takie jest smutne. dziękuję za dzisiejsze oczywistości bez zbędnych czułości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Wtajemniczenie
|
niezręczna cisza.
nienawidzę tego, że Cię kocham. tak bardzo. wzrok w ścianie. Miałam okropny sen. Taki w którym Ciebie nie było przy mnie.
#2516 | ||
Zadomowienie
|
bananowalaska - jej ;d dziękuję bardzo
![]() Drift - boskie opisy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _______________________ Wiem, że chłopak, który przesyłał te wiadomości jest gdzieś w Tobie. Ale nie mogę na niego czekać. Bo czekanie na Ciebie jest jak czekanie na deszcz w środku suszy. Nie mające wogóle sensu. i w końcu skończę przeglądać te głupie, nic nie znaczące wiadomości od Ciebie... bo te słowa sprawiały radość... nie tym razem ? kur.wa ! czy kiedykolwiek będzie "ten raz" ? nie. nie zamknę się sama w swoim pokoju. będę żyć jak dawniej. przynajmniej będę sprawiała takie pozory. nienawidzę Cię ! tą znienawidzoną miłością. i dziękuje za najlepsze chwile. mimo wszystko. i tego bicia serca nigdy nie zapomnę. i co ? mam o Ciebie walczyć ? nie mam już sił. za dużo czasu. za duża odległość. miłość nie przezwycięża wszystkiego. kocham litery składające się w Twoje imię. tak jakoś. :|
![]() |
#2517 |
Zadomowienie
|
Tak jakoś super kochana.
![]() ___ __ ___ Jego duszę pieszczą syreny słońca.
Wszystkie gwiazdy wisiały w nocnym powietrzu Tylko sposób w jaki na mnie patrzyłeś Jestem uzależniona od twojego światła Wydaje mi się, że złamałeś mi serce. kazde klamstwo bylo coraz wiekszym absurdem Kiedy ja wpycham się, ty sie wycofujesz Wiem że moge cie znaleźć Noc mnie zgubiła Słonce zamarzło. Zabiłam się ze środka na zewnątrz. Gdy krztusisz się żalami I wydaje mi się, że są momenty kiedy cię nienawidzę . Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-02-07 o 10:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
BAN stały
|
Mój RAP to nie sztuka, mój RAP to 100%
Iść, ciągle iść w stronę końca przez życie kreślone na paradoksach.Kiedyś stanę na szczycie i powiem 'kocham życie'. Otwarta głowa, stereo zestaw to na przetrwanie w mieście recepta. Ja jestem, ja nie muszę zaistnieć, robię to w czym jestem mistrzem. Każde miasto inaczej pachnie i świeci innym światłem zanim zaśnie. W te noce otwieram notes, w którym zapisałem co mówiły mury. |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Wtajemniczenie
|
o jeej
![]() ![]() Zawsze wiem, czego chcesz jak sprzedawca pięknych marzeń. Nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów ;* Lecz jeśli ktoś spyta mnie czy to ja, odpowiem mu że nie.. Spotkali się w święto o piątej przed kinem, Miejscowakretynka z Tutejszymkretynem. Tutejszaidiotko! - rzekł Kretynmiejscowy -Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowakretynka odrzekła -Z ochotą!, albowiem Cię kocham, Tutejszyidioto.
#2520 | |||
Zadomowienie
|
cudny ![]() Cytat:
zabrałam ![]() Cytat:
zabieraaaaaaam! ![]() cudowny ![]() ![]() Cytat:
cudowneeeeeeee, kradzież opisów Twych to już nałóg! ubóstwiam <3
![]() _______________________ brakuje mi najważniejszego elementu układanki - Ciebie. uciekaj już i powiedz, że to moja wina. Niektóre sprawy mnie przerastają, ale ja rosnę mimo wszystko, idę do przodu, pomijając wszystkie przeszkody. Kiedyś zawładnę tym światem i stanę na szczycie najwyższej góry. Po to, abym mogła powiedzieć, że się nie poddałam. Nie ma zdrowych uczuć, jeśli myśli chore są. Czasem trzeba bardzo długo iść, aby w końcu dojść do siebie. Nie chcę już więcej kochać, cierpieć, czekać ani wierzyć w rzeczy, których nie potwierdza życie. Układałam wiersze z Twoich słów. Wierzyłam w nie. Numer zastrzeżony, ale ja wiem, kto dzwoni. Nie mogła już znieść myśli, że nie ma na co w życiu czekać. Tęskniła za świadomością, że jest kochana, za jego dotykiem, wsparciem, słowami miłości.. Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-02-07 o 11:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.