|
|
#3001 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Reasumując, uważam że z infekcją oka powinnaś udac się do lekarza (ja nie jestem lekarzem, jestem farmaceutą) pozdrawiam |
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję i mam nadzieję, że zejdzie szybko.
|
|
#3004 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzliwe rady, ale widzę, ze bez lekarza się nie obędzie
A jak przez weekend mi to nie zniknie to tym bardziej ![]() I nie, w samym oku nie mam ani galaretki ani innej wydzieliny, zmieniona jest tylko skóra naokoło. W każdym razie, widzieć widze bez zakłóceń (o ile przy -2,5 dioptrii mozna to nazwac widzeniem bez zakłóceń ) w zwiazku z czym moge z Wami jeszcze torchę popisać. Na jakieś weselsze tematy ![]() A stresów ostatnio mam, od groma i ciut ciut, wiec bardzo możliwe, ze organizm po prostu tak siobie krzyczy....
|
#3005 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O! Takiego komplimenta jeszcze nie było ![]() Cytat:
Mamy wierzyć na słowo? ![]() Cytat:
Ostatnio "bawiłem" w lipcu, na wildeckim rynku A na przyszłość rezerwuję piersi w porach ![]() Cytat:
Może Kriss przestanie mi dogryzać Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, co...
Tego to ja się po tobie nie spodziewałam![]() Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3007 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Gryksiu, na żniwa to jeszcze troszkę za wcześnie...
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
truskawki , cukier-puder, czarne jagody , maliny , mus jabłkowy z cynamonem
|
|
#3009 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
polewy wszlakie, np. czekoladowa, toffi orzechy / płatki migdałowe rodzynki! (rodzynki są dobre)
|
|
|
#3011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam bawiłam wczoraj w poszukiwaniu świeżych pieczarek.powinna, toć to dieta w czystej postaci ![]() Jest cudnie gęsta Cytat:
Cytat:
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-07 o 09:13 |
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Giancarlo, ja nie wiem co napisać, myśli i słów przychodzi mi do głowy dużo. Nie wiem jak poradzić i jak pomóc, ale przesyłam wirtualne uściski
Cytat:
![]() A tak na serio bardziej, to trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko w życiu poukładało tak jak byś chciała. I żebyś po prostu była szczęśliwa, spełniona i zadowolona z siebie. I wewnętrznego spokoju też Ci życzę
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Musze no musze bo nie wytrzymam!! Z wczorajszego egzaminu dostałam 4!! a tak beznadziejny był, rozmaiwałam nawet z Agnyską z załamaniem liczyłam na poprawkę! a ttu taki niespodzianek z rana!
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :roza :
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3016 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
|
|
|
|
#3018 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chyba jesteś taka histeryczka jak ja zawsze beczałam że na pewno nie zdam, a w życiu nie miałam poprawki ![]() Gratulacje!!!
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Polly ja warunek na 1 roku miałam... jak dowiedziałam się że wykładowca nie liczył mi drugiej strony punktów na teście to myslałam że tam go zabije na miejscu :/ 2 testy sprawdzał mi tak samo tylko 1 stronę, gdyby nie to że poszłam na konsultacje... prawdopodobnie nie studiowalabym już prawa...
Ciekawi mnie ile osób tak załatwił, i czy miałam wogóle podstawy by mieć warunek :/ |
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, kup sobie w aptece sol fizjologiczna w 5 ml ampulkach i wyplucz tym oko oraz plyn Borasol rob sobie z niego oklady (borasol na jalowy gazik i na zamknieta powieke) I sol i borasol to groszowa sprawa.
Wez tez cos p/histaminowego. Telfexo, o ktorym pisze Vesenka, to dokladnie ten sam lek co Telfast, ktory mialas/masz Mozesz tez zmiane posmarowac fenistilem, ale ostroznie zeby sie nie dostal do oka, czyli zdala od wolnego brzegu powieki., Jesli Ci nie bedzie sie zmiana zmniejszala do poniedzialku to idz do lekarza, najlepiej okulisty. |
|
|
|
#3021 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
edit-idę trochę chatę ogarnąć
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-07 o 12:59 |
|
|
|
|
#3022 | ||
|
BAN stały
|
Wysokowęglowodanowa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję! ![]() --- Moja fryzjerka ma objawy manii prześladowczej Myślałem, że umrę dzisiaj ze śmiechu przy opowieściach typu "i ten chłopak, co szedł chodnikiem, uśmiechnął się do mnie tak jakoś ironicznie i dwuznacznie", albo "na pewno chcieli wyrwać mi torebkę, ale coś ich spłoszyło" ![]() No i w ogóle "ludzie fałszywi są, plotkują o mnie - gdy strzygę dziecko to widzę, że podśmiewa się ze mnie, bo pewnie jego rodzice o mnie rozmawiali" |
||
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
Ivanna! brawo
został Ci jeszcze jakiś egzam?
|
#3024 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwydrzona nie o ile zalicze pr. międzynarodowe
wyniki 12
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak moj byly pracowal z jednym kolesiem, to ten przeciez byl przkonany, ze szefostwo kamery to w dzbankach, kwiatkach itp pozakladala. Z tego cisnelismy nieslychanie. |
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Zrobiłam część ciastek francuskich z pieczarkami, a część ze szpinakiem, śmietaną i fetą. Pycha. Idę piec gofry, bo tego nie dało się zrobić wczoraj. Miłego popołudnia wszystkim
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - udanej i miłej imprezy
A te zapiekanki... już mi ślinka pociekła![]() Czy Princeska wklejała już gdzieś zdjęcia ze swojej metamorfozy?
|
|
|
#3029 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha! włąsni! gdzie ona? wyczerniona?
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

a jako potwierdzony (aczkolwiek tajemniczy - bo nie wiadomo, co jest czynnikiem uczulajacym, z zadnych testów nic nie wyszło
) alergik, wapno w takich przypadkach pijam odruchowo. Tudzież pojadam Zyrtec, ale tym razem bez reakcji. 

A jak przez weekend mi to nie zniknie to tym bardziej
) w zwiazku z czym moge z Wami jeszcze torchę popisać. Na jakieś weselsze tematy 

Mamy wierzyć na słowo?

Mogę jutro rano jeszcze coś dokupić, tylko nie mam pomysłu co
:roza :