American girls cz. VIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-07, 14:09   #1681
Czekolada83
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
a tu uszczesliwona czekoladko..cos secjlanie dla ciebie :d
http://mlodaaa.wrzuta.pl/audio/zq8zt..._-_bombonierka
:d
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 14:34   #1682
milusiaam
Wtajemniczenie

Pogoda jest piekna u mnie cos kolo 10 stopni slicznei jest.
Chyba z tego szczescie pojde na zakupy moze ta kurtke wrescie upoluje skorzana i jeszcze po wyprzedazach pochodze.I kupie ten sweterek z new yorkera dla tz co go tez miska kupiła
ciekawe co z nia czy zyje po wczorajszej imprezie

Justys to musi byc niezła bibka hahah jak ja mialam lat moze 14 to bylam na PIANA PARTY i szczerze mimo ze wiesniacka to byla najlepsza impreza w moim zyciu.Bawiłam sie o jednym piwku wypitym gdzies na boku od kolegii miałam wtedy w kazdym rogu dyskoteki faceta i tylko siostra mnei przed nimi kryła boziuu jak ja tesknie za takimi imprezami...a pozniej kolega mnie na barana do domu niosł bo mnie tak nogi bolały.No ale jak sie wazyło 52 kilo to mnie mogł nosic

Dizewcyzny sioe chyba nie obraza jak podesle zapro dla VADI do galerii naszej

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-07 o 14:40
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 14:46   #1683
vadi
*sportaddict*

nie obrażą? <wazelinka>
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 14:56   #1684
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Pogoda jest piekna u mnie cos kolo 10 stopni slicznei jest.
Chyba z tego szczescie pojde na zakupy moze ta kurtke wrescie upoluje skorzana i jeszcze po wyprzedazach pochodze.I kupie ten sweterek z new yorkera dla tz co go tez miska kupiła
ciekawe co z nia czy zyje po wczorajszej imprezie

Justys to musi byc niezła bibka hahah jak ja mialam lat moze 14 to bylam na PIANA PARTY i szczerze mimo ze wiesniacka to byla najlepsza impreza w moim zyciu.Bawiłam sie o jednym piwku wypitym gdzies na boku od kolegii miałam wtedy w kazdym rogu dyskoteki faceta i tylko siostra mnei przed nimi kryła boziuu jak ja tesknie za takimi imprezami...a pozniej kolega mnie na barana do domu niosł bo mnie tak nogi bolały.No ale jak sie wazyło 52 kilo to mnie mogł nosic

Dizewcyzny sioe chyba nie obraza jak podesle zapro dla VADI do galerii naszej
jakiej galerii?? ja nic nie wiem...
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 15:11   #1685
verzara
Wtajemniczenie

OO kurcze zobaczylabym ten sweterek co miska kupila mam nadizeje ze jak wpadnie to wklei !! Kupiłabym temu mojemu niedajcemu mi prezentow Tztowi :p
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 15:24   #1686
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
hihi a moja kumpela otwiera ciucharnie..własnie jest na etapie sprowadzania ciuszków i byłam u niej dzis i nawybierałam fajne łaszki.
Mam jeansową mini z wranglera i 3 bluzeczki jestem zadowolona i zmęczona i ide spać
dobranocka.moze wam tu jutro wkleje jak moje ciuszki wyglądaja
Misia dobrej zabawy
ja po wczorajszym balowaniu miałam takei zakwasy na nogach ze szok ale sie wybawiłam chociaz
A dzięki, baaardzo dobrze sie bawiłam Maksymalnie wytańczyłam w końcu Tańczyłam do rana, aż klub zamknęli hehe
Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Pewnie jak wszyscy - za niewinność

Ostatnio na HBO był program o polskich więźniarkach. Strasznie mi było żal tych kobiet, wyroki po 12 lat za to, że po 10 czy 20 latach katowania przez męża miały tego dosyć i olewane przez polskie prawo zabiły drania
Nie jestem za takim odbieraniem życia, ale jak patrzę na bezsilność prawa w przypadku przemocy w rodzinie to aż mną trzęsie
Strasznie mnie to denerwuje Dla mnie to jest samoobrona i sama nie krępowałabym sie zabić takiego pedała
Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
Czekolado dziękuję za wszystko jednak w mojej rodzinie nie jest tak łatwo w ogóle nikt nie szanuje mojego zdania.. do tego w wakacje się muszę przeprowadzić kawałek drogi od Tża i jej to nie obchodzi.. nikogo nic nie obchodzi, że czegoś nie chcę, musi być tak, bo 'tak wypada'..

Ale to mimo wszystko Twoje urodziny, więc moze zaproponuj zeby Twoja kuzynka została na nich gosciem honorowym, bo Ty nie zamiezrasz sie na nich pojawić
Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
wiesz tylko jak to mówi mój Tż- on się na silę nie zmieni choćby chciał... już częściowo chodzimy na kompromis a częściowo ustaliliśmy,że do niektórych rzeczy nie będziemy się zmuszać wzajemnie- ja mu zawsze mówię,że jak ma ochotę na głupawą komedię to przecież nie musi ze mną oglądać może sam. Nawet na gwiazdkę mu kupiłam taką totalnie głupią, której nie trawię z Paris Hilton i Snoop Doggiem ale wiedziałam,że mu się spodoba

do teatru mogę iść sama, nie zamierzam go zmuszać.

Zawsze znajdą się rozwiązania, ludzie są różni i pewne rzeczy robią osobno ...a te które lubią robić razem to robią razem (w naszym przypadku oglądanie kabaretów, chodzenie na zakupy, granie w eurobiznes i wiele innych).

Ja jestem inna od Tżta- studiuję,czytam książki interesuje się kulturą, Tż nie czyta nic... wiem,że nie porozmawiam z nim na niektóre tematy ale mam od tego innych, nie wszystko muszę robić z Tżtem.
Z drugiej strony nie mogłabym być z inteligencikiem co ciągle nawija o książkach i filozofii, Tżta wybrałam świadomie

A jeśli chodzi o walentynki to po prostu chciałam raz poczuć się wyjątkowo...zazwyczaj nie przeszkadza mi brak romantyzmu u Tżta- nie chciałabym,żeby był taki przesłodzony i ciągle mi prawił komplementy...ale wiadomo,że od czasu do czasu jak jest okazja to się tego potrzebuje;-)
Kiedys jak sie udzielałaś na forum jakaś bardziej pewna siebie byłaś i bardziej wymagająca, a teraz naprawdę idziesz po najmnijeszej linii oporu i taka zrezygnowana jesteś Powalcz o siebie i swoje pragnienia! Nie mozesz do konca życia ustępować TŻ, bo "to nie jego wina, ze jest mało bystry" Mój też nie jest inteligentem (w życiu nie przeczytał ksiazki,. za to ja czytam nałogowo), ale czy to znaczy, że mamy siedziec przed tv każdy weekend i żłopac piwo?
Mój TŻ np. nienawidzi dyskotek, ale wie, ze lubie wiec chodzimy co jakiś czas. Jak sie kogos kocha to idzie sie na kompromisy i stara sie uszczęściwić drugą osobę. A Twojego TZ albo zbytnio nie interesuje to, czy jesteś szczęśliwa, albo Ty nie mówisz mu o tym, co Cie meczy...
Nie mozesz Ty cały czas ustępować

Co do ukulturalnienia się - to chciałam ostatnio iśc do opery Ale jak sprawdziłam ceny biletów - 80 zł za 1, czyli 160 za 2 to padłam... Już wolę iść do kina

Heh, ide sie szykowac na kolejną imprezkę
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 15:40   #1687
verzara
Wtajemniczenie

Co do ukulturalnienia się - to chciałam ostatnio iśc do opery Ale jak sprawdziłam ceny biletów - 80 zł za 1, czyli 160 za 2 to padłam... Już wolę iść do kina

Heh, ide sie szykowac na kolejną imprezkę[/quote]

W krk są bilety po najwyzej 30 zł a mam mozliwosc zalatwienia po kilkanascie .

J sama gram opery ale amatorsko z orkiestrą . Całkiem inaczej jest grac a sluchac . Mnie np by sie nie chcialo isc do opery gdybym nie grała

Miska masz mozliwosc zrobienia zdjecia tego sweterka za 29 zł co kupiłas dla Tz??
Stary 2009-02-07, 15:42   #1688
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Hej Ale dzis pogoda pieeeeeekna !!

Baby ale narzekacie na Tztow hehe . Ja w walentynki z moim sie nie widzę więc nie mamy problemu gdzie isc . Postanowilismy tez nie kupowac sobi prezentow tylko kase zostawic na wyjazd na narty jesli wogole wypali .
Moj Tz tez zawsze mowil ze sie nie zmieni itd . Mnie to wkurzalo bo probowalam go zmienic . Ale teraz z biegiem czasu widze ze moja praca sie oplaciła bo choc moze niewiele ale sie zmienił Co do prezentow to moj jest sknera ;p sam to przyznał ostatnio . Ja mu czasem robie prezenty a on nie :/ Na swieta nic nie dostałam . A on ode mnie tak ... Mi by było głupio . Nie moiac o tym ze zapomniał o moich urodzinach w tamtym roku .. I prezentu nawet spoznionego tez nie dostałam . Ale ostatnio tak po wakacjach to raz na jakis czas siie jakas rozyczka zdarzy . Chciałabym dostac od Tzta cos co bym miala przy sobie zawsze . Np cos z bizuterii
Ach te chłopy ciekawe czy oni tez tak narzekaja na nas
Ja bym nie wytrzymała. Jak można zapomnieć o urodzinach, czy nie kupić prezentu na gwiazdkę??? Oj, za dobra dla niego jesteś Gdyby TZ zapomniał o moich urodzinach (choc nie wiem jakim cudem miałoby to się stać) skręciłabym taką aferę, ze nastepnego dnia przepraszałby mnie na kolanach, z łzami w oczach i prezentem w zębach
A Twój nawet nei starał sie Ci wynagrodzić swojego zapominalstwa?

U mnei zawsze jakby było to naturalne (nigdy w życiu nie musiałam sie prosić, że skoro TŻ pracuje, a ja nie - to on stawia, choć gdy zabraknie mu kasy jak oczywiscie dorzucę jak mam)
Ale wydaje mi sie, ze skapca w jakimś stopniu tez można sobie wychować
Stary 2009-02-07, 15:48   #1689
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Miśka dziękuję za radę, niestety na moją mamę szantaż też nie działa, w ogóle ona jakaś dziwna jest(w sumie taka sama jak ja)
ehh ale obmyśliłam super ekstra plan
powiedziałam, że może przyjechać więc znając życie jej nie będzie
wiem wiem pomieszałam, ale zobaczymy
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 15:52   #1690
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Ja bym nie wytrzymała. Jak można zapomnieć o urodzinach, czy nie kupić prezentu na gwiazdkę??? Oj, za dobra dla niego jesteś Gdyby TZ zapomniał o moich urodzinach (choc nie wiem jakim cudem miałoby to się stać) skręciłabym taką aferę, ze nastepnego dnia przepraszałby mnie na kolanach, z łzami w oczach i prezentem w zębach
A Twój nawet nei starał sie Ci wynagrodzić swojego zapominalstwa?

U mnei zawsze jakby było to naturalne (nigdy w życiu nie musiałam sie prosić, że skoro TŻ pracuje, a ja nie - to on stawia, choć gdy zabraknie mu kasy jak oczywiscie dorzucę jak mam)
Ale wydaje mi sie, ze skapca w jakimś stopniu tez można sobie wychować

Zapomniał , nie chce go usprawiedliwiac ale wtedy mial pewien problem .. o ktorym nie chce tu pisac . Choc uwazam ze powinien i tak amietac . Zrobiłam afere wtedy było mi przykro bardzo . A o prezencie to sama powiedzialam zeby sie zabardoz nei wyslilal jak zapomniał ... Pamietam jak sie wkurzałam wrrrr . Do tej pory mu wypominam czasem . No ale to bylo dawno i jak mowilam polepszyl sie jesli o to chodzi .

Moj Tz narazie nie pracuje .. Więc w sumie skad ma miec kase na prezenty . Choc nie mowie czasem by sie domyslił ze jakis drobiazg moglby mi podarowac . Ale on nigdy dizewcyznom nie robil jakis prezentow bez okazji . Mnie to bardoz nie przeszkadza szczegolnie ze teraz jest z tym troche lepiej . Nie oczekuje od niego jaki prezentow bo wazniejsze dlam nie jest o innego . A ja czasem mu dam jakis drobiazg bo poprotu lubie dawać .
Stary 2009-02-07, 16:02   #1691
Miśka84
BAN stały

Swterek był za 19,90 zł i było kilka rodzajów Traz już nie mam czasu, bo za godzine jadę, a wogóle nie jestem zrobiona Ale jutro postaram sie wkleić
Stary 2009-02-07, 16:08   #1692
verzara
Wtajemniczenie

Ok to czekam do jutra

Ja lece do matmy
Stary 2009-02-07, 16:16   #1693
Miśka84
BAN stały

Dziewczyny słyszałyście co będzie lecieć od 20 lutego na mtv? Program, w którym Paris Hilrton bedzie szukać przyjaciółki Będzie można troche podejrzeć, gdzie bogaci kupują AG-owe ciuszki
Stary 2009-02-07, 16:51   #1694
maja55
Zakorzenienie

Ajjj...zrobiłam sobie dzisiaj rytualny dzień piękności
O 11 byłam u kosmetyczki i dopiero teraz wróciłam
A przed wizytą sama się wydepilowałam, nałożyłam maskę na włosy, wtarłam serum ujędrniające, nałożyłam odżywkę na paznokcie. U kosmetyczki było czyszczenie, masaż, algi, brewki.
Następnym razem peeling kwasem pirogronowym i manicure japoński

A teraz pięknię się dalej bo czeka mnie dalsza część przyjemności - impreza (tylko co na siebie włożę?!)

Miłego wieczoru ślicznotki

A jutro będę nadrabiać to co naprodukowałyście
Stary 2009-02-07, 17:01   #1695
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny słyszałyście co będzie lecieć od 20 lutego na mtv? Program, w którym Paris Hilrton bedzie szukać przyjaciółki Będzie można troche podejrzeć, gdzie bogaci kupują AG-owe ciuszki
ooo chociaż jej nie lubię to chętnie pooglądam
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 17:21   #1696
justusia16
Wtajemniczenie

A ja tm lubie Paris

Widziałyscie moze Trolu były takie bluzki satynowe w buziaki zawiazywane na szyi i na dole takie satynowe, kupilam taka bo byla za 10 zl to mysle czemu nie, ale juz sama nie wiem czy ona czasem nie wyglada jak pizama..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 17:27   #1697
ladygos
Raczkowanie

ale nuda... dzis juz sobota. jeszcze tydzien ferii i powrot do szkoly
a ja dzis pol dnia przespalam, jade na przeciwbolowych i jestem taka zamulona... dawno tak nie przechodziłam @... plakalam az z bolu :/ eeeh. teraz juz troche lepiej, mysle czy by sie nie wybrac na spacer jakis...
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 17:30   #1698
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
taka kupilas za 5zl?? czy 50?
vadi- fajny lachon z Ciebie
5
Ja sobie kupiłam złoto-czarną (czarna kokarda + dekold pod spodem), a mama biało-czarną.
Teraz żałujemy, że nie wzięłyśmy reszty, bo były jeszcze 3 całe złote. Niezłe przebicie byśmy miały
Stary 2009-02-07, 17:34   #1699
Nicole the Blonde
Raczkowanie

myslalam ze przez ten czas jak my bedziemy na spotkaniu AG to wy naprodukujecie tutaj kilka stron a wy tylko jedną
Nicole the Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 17:36   #1700
justusia16
Wtajemniczenie

Co sądzicie?

Nicole the Blonde i jak spotkanie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20090207076.jpg (111,4 KB, 81 załadowań)
Stary 2009-02-07, 17:59   #1701
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
5
Ja sobie kupiłam złoto-czarną (czarna kokarda + dekold pod spodem), a mama biało-czarną.
Teraz żałujemy, że nie wzięłyśmy reszty, bo były jeszcze 3 całe złote. Niezłe przebicie byśmy miały
no to naprawde sie nazywa przebicie.........
a skad jestes?
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 18:02   #1702
butterfly008
BAN stały

justusia16
fajnaa
butterfly008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 18:04   #1703
chitty
Rozeznanie

justusia, ekstra . troll prawda?
mam spodenki takie krótkie, tylko one mają wewnętrzny materiał w te całusy :P

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 18:06   #1704
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Co sądzicie?

świetna!
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 18:07   #1705
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Justusia, fajna bluzeczka

Darunia, z okolic śląska
Stary 2009-02-07, 18:09   #1706
justusia16
Wtajemniczenie

tak z trola tak, tez chcialm te spodenki, ale nie zdazylam juz ich nie bylo..nie wiem jakos tak mi sie ona z pizama kojazy..
Stary 2009-02-07, 18:12   #1707
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Justusia, fajna bluzeczka

Darunia, z okolic śląska
kurcze troche daleko...
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 18:25   #1708
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:

jak zwykle super fotki

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
ja teraz wyciagnełam starą kredkę z AVONu (taką wysuwaną)
khol jest w proszku i nie wiem czy będzie chcialo mi się bawić a podobno kredki z Essence są dobre dużo pozytywnych opinii na KWC mają

sa rowniez w plynie

Cytat:
wiesz tylko jak to mówi mój Tż- on się na silę nie zmieni choćby chciał... już częściowo chodzimy na kompromis a częściowo ustaliliśmy,że do niektórych rzeczy nie będziemy się zmuszać wzajemnie- ja mu zawsze mówię,że jak ma ochotę na głupawą komedię to przecież nie musi ze mną oglądać może sam. Nawet na gwiazdkę mu kupiłam taką totalnie głupią, której nie trawię z Paris Hilton i Snoop Doggiem ale wiedziałam,że mu się spodoba

do teatru mogę iść sama, nie zamierzam go zmuszać.

Zawsze znajdą się rozwiązania, ludzie są różni i pewne rzeczy robią osobno ...a te które lubią robić razem to robią razem (w naszym przypadku oglądanie kabaretów, chodzenie na zakupy, granie w eurobiznes i wiele innych).

Ja jestem inna od Tżta- studiuję,czytam książki interesuje się kulturą, Tż nie czyta nic... wiem,że nie porozmawiam z nim na niektóre tematy ale mam od tego innych, nie wszystko muszę robić z Tżtem.
Z drugiej strony nie mogłabym być z inteligencikiem co ciągle nawija o książkach i filozofii, Tżta wybrałam świadomie

A jeśli chodzi o walentynki to po prostu chciałam raz poczuć się wyjątkowo...zazwyczaj nie przeszkadza mi brak romantyzmu u Tżta- nie chciałabym,żeby był taki przesłodzony i ciągle mi prawił komplementy...ale wiadomo,że od czasu do czasu jak jest okazja to się tego potrzebuje;-)

milość i seks to nie wszystko . Po paru lata związku mija chemia i mija porządanie i miłóść i co wtedy? na czym oprzeciez swój związek? ludzi pownno coś jeszcze łączyc zaintersowania, albo przynajmniej równy poziom intelektualny

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
supe fotki

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
dzięki

Ja tez chcę Was wszystkie zobaczyć <tupie nogą>

a ja jak zwykle sie nie załapałam

Cytat:
Co sądzicie?

fajnie i głosnio jak to na spotkaniu 4 blondynek :0 mnie i nanie oczywiscie geba sie nie zamykała :P a Nicole the Blonde ciuchutko siedziala i tylko słuchała:P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 18:37   #1709
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

o patrzę że spotkanie było

Kalatka a w płynie trzeba pędzelkiem nakladać? Czy ma specjalny już? Można gdzieś w internecie ten khol zobaczyć? Bo ja w indyjskim sklepie tylko w proszku widziałam.
Stary 2009-02-07, 18:38   #1710
Nicole the Blonde
Raczkowanie

bo jak sie rozgadalyscie to trudno bylo wam przerwac ale ja tam akurat lubie sluchac
Nicole the Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości