|
|
#1681 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
Pogoda jest piekna u mnie cos kolo 10 stopni slicznei jest.
Chyba z tego szczescie pojde na zakupy moze ta kurtke wrescie upoluje skorzana i jeszcze po wyprzedazach pochodze.I kupie ten sweterek z new yorkera dla tz co go tez miska kupiła ![]() ciekawe co z nia czy zyje po wczorajszej imprezie ![]() Justys to musi byc niezła bibka hahah jak ja mialam lat moze 14 to bylam na PIANA PARTY i szczerze mimo ze wiesniacka to byla najlepsza impreza w moim zyciu.Bawiłam sie o jednym piwku wypitym gdzies na boku od kolegii miałam wtedy w kazdym rogu dyskoteki faceta i tylko siostra mnei przed nimi kryła boziuu jak ja tesknie za takimi imprezami...a pozniej kolega mnie na barana do domu niosł bo mnie tak nogi bolały.No ale jak sie wazyło 52 kilo to mnie mogł nosic ![]() Dizewcyzny sioe chyba nie obraza jak podesle zapro dla VADI do galerii naszej
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-07 o 14:40 |
|
|
|
#1683 |
|
*sportaddict*
|
nie obrażą?
<wazelinka>
|
|
|
|
#1684 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
OO kurcze zobaczylabym ten sweterek co miska kupila mam nadizeje ze jak wpadnie to wklei !! Kupiłabym temu mojemu niedajcemu mi prezentow Tztowi :p
|
|
|
|
#1686 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Maksymalnie wytańczyłam w końcu heheCytat:
Dla mnie to jest samoobrona i sama nie krępowałabym sie zabić takiego pedała![]() Cytat:
Ale to mimo wszystko Twoje urodziny, więc moze zaproponuj zeby Twoja kuzynka została na nich gosciem honorowym, bo Ty nie zamiezrasz sie na nich pojawić ![]() Cytat:
Powalcz o siebie i swoje pragnienia! Nie mozesz do konca życia ustępować TŻ, bo "to nie jego wina, ze jest mało bystry" Mój też nie jest inteligentem (w życiu nie przeczytał ksiazki,. za to ja czytam nałogowo), ale czy to znaczy, że mamy siedziec przed tv każdy weekend i żłopac piwo ? Mój TŻ np. nienawidzi dyskotek, ale wie, ze lubie wiec chodzimy co jakiś czas. Jak sie kogos kocha to idzie sie na kompromisy i stara sie uszczęściwić drugą osobę. A Twojego TZ albo zbytnio nie interesuje to, czy jesteś szczęśliwa, albo Ty nie mówisz mu o tym, co Cie meczy... Nie mozesz Ty cały czas ustępować ![]() Co do ukulturalnienia się - to chciałam ostatnio iśc do opery Ale jak sprawdziłam ceny biletów - 80 zł za 1, czyli 160 za 2 to padłam... Już wolę iść do kinaHeh, ide sie szykowac na kolejną imprezkę |
||||
|
|
|
#1687 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do ukulturalnienia się - to chciałam ostatnio iśc do opery
Ale jak sprawdziłam ceny biletów - 80 zł za 1, czyli 160 za 2 to padłam... Już wolę iść do kinaHeh, ide sie szykowac na kolejną imprezkę W krk są bilety po najwyzej 30 zł a mam mozliwosc zalatwienia po kilkanascie . J sama gram opery ale amatorsko z orkiestrą . Całkiem inaczej jest grac a sluchac . Mnie np by sie nie chcialo isc do opery gdybym nie grała ![]() Miska masz mozliwosc zrobienia zdjecia tego sweterka za 29 zł co kupiłas dla Tz?? |
|
|
|
#1688 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
??? Oj, za dobra dla niego jesteśA Twój nawet nei starał sie Ci wynagrodzić swojego zapominalstwa ?U mnei zawsze jakby było to naturalne (nigdy w życiu nie musiałam sie prosić, że skoro TŻ pracuje, a ja nie - to on stawia, choć gdy zabraknie mu kasy jak oczywiscie dorzucę jak mam Ale wydaje mi sie, ze skapca w jakimś stopniu tez można sobie wychować
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Miśka dziękuję za radę, niestety na moją mamę szantaż też nie działa, w ogóle ona jakaś dziwna jest(w sumie taka sama jak ja)
![]() ehh ale obmyśliłam super ekstra plan ![]() powiedziałam, że może przyjechać więc znając życie jej nie będzie wiem wiem pomieszałam, ale zobaczymy ![]() |
|
|
|
#1690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniał , nie chce go usprawiedliwiac ale wtedy mial pewien problem .. o ktorym nie chce tu pisac . Choc uwazam ze powinien i tak amietac . Zrobiłam afere wtedy było mi przykro bardzo . A o prezencie to sama powiedzialam zeby sie zabardoz nei wyslilal jak zapomniał ... Pamietam jak sie wkurzałam wrrrr . Do tej pory mu wypominam czasem . No ale to bylo dawno i jak mowilam polepszyl sie jesli o to chodzi . Moj Tz narazie nie pracuje .. Więc w sumie skad ma miec kase na prezenty . Choc nie mowie czasem by sie domyslił ze jakis drobiazg moglby mi podarowac . Ale on nigdy dizewcyznom nie robil jakis prezentow bez okazji . Mnie to bardoz nie przeszkadza szczegolnie ze teraz jest z tym troche lepiej . Nie oczekuje od niego jaki prezentow bo wazniejsze dlam nie jest o innego . A ja czasem mu dam jakis drobiazg bo poprotu lubie dawać . |
|
|
|
|
#1691 |
|
BAN stały
|
Swterek był za 19,90 zł i było kilka rodzajów
Traz już nie mam czasu, bo za godzine jadę, a wogóle nie jestem zrobiona Ale jutro postaram sie wkleić
|
|
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok to czekam do jutra
Ja lece do matmy
|
|
|
|
#1693 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny słyszałyście co będzie lecieć od 20 lutego na mtv
? Program, w którym Paris Hilrton bedzie szukać przyjaciółki Będzie można troche podejrzeć, gdzie bogaci kupują AG-owe ciuszki |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj...zrobiłam sobie dzisiaj rytualny dzień piękności
![]() O 11 byłam u kosmetyczki i dopiero teraz wróciłam ![]() A przed wizytą sama się wydepilowałam, nałożyłam maskę na włosy, wtarłam serum ujędrniające, nałożyłam odżywkę na paznokcie. U kosmetyczki było czyszczenie, masaż, algi, brewki. Następnym razem peeling kwasem pirogronowym i manicure japoński ![]() A teraz pięknię się dalej bo czeka mnie dalsza część przyjemności - impreza (tylko co na siebie włożę?!) Miłego wieczoru ślicznotki A jutro będę nadrabiać to co naprodukowałyście
|
#1695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż jej nie lubię to chętnie pooglądam![]() |
|
|
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tm lubie Paris Widziałyscie moze Trolu były takie bluzki satynowe w buziaki zawiazywane na szyi i na dole takie satynowe, kupilam taka bo byla za 10 zl to mysle czemu nie, ale juz sama nie wiem czy ona czasem nie wyglada jak pizama..
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
ale nuda... dzis juz sobota. jeszcze tydzien ferii i powrot do szkoly
![]() a ja dzis pol dnia przespalam, jade na przeciwbolowych i jestem taka zamulona... dawno tak nie przechodziłam @... plakalam az z bolu :/ eeeh. teraz juz troche lepiej, mysle czy by sie nie wybrac na spacer jakis... |
|
|
|
#1699 |
|
Raczkowanie
|
myslalam ze przez ten czas jak my bedziemy na spotkaniu AG to wy naprodukujecie tutaj kilka stron a wy tylko jedną
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Co sądzicie?
![]() Nicole the Blonde i jak spotkanie?
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1702 |
|
BAN stały
|
justusia16
fajnaa
|
|
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
justusia, ekstra
. troll prawda? ![]() mam spodenki takie krótkie, tylko one mają wewnętrzny materiał w te całusy :P
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
tak z trola tak, tez chcialm te spodenki, ale nie zdazylam juz ich nie bylo..nie wiem jakos tak mi sie ona z pizama kojazy..
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1708 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle super fotki ![]() Cytat:
sa rowniez w plynie ![]() Cytat:
milość i seks to nie wszystko . Po paru lata związku mija chemia i mija porządanie i miłóść i co wtedy? na czym oprzeciez swój związek? ludzi pownno coś jeszcze łączyc zaintersowania, albo przynajmniej równy poziom intelektualny supe fotki a ja jak zwykle sie nie załapałam ![]() fajnie i głosnio jak to na spotkaniu 4 blondynek :0 mnie i nanie oczywiscie geba sie nie zamykała :P a Nicole the Blonde ciuchutko siedziala i tylko słuchała:P
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
o patrzę że spotkanie było
![]() Kalatka a w płynie trzeba pędzelkiem nakladać? Czy ma specjalny już? Można gdzieś w internecie ten khol zobaczyć? Bo ja w indyjskim sklepie tylko w proszku widziałam. |
|
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
bo jak sie rozgadalyscie to trudno bylo wam przerwac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

i jeszcze po wyprzedazach pochodze.I kupie ten sweterek z new yorkera dla tz co go tez miska kupiła 
<wazelinka>
jestem zadowolona i zmęczona i ide spać 
Dla mnie to jest samoobrona i sama nie krępowałabym sie zabić takiego pedała
? 

. troll prawda?