|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VII
No i stało się
Za Kopciuszka przedbalowo robiąc wygruziłam si na schodach i kolano stłukłam. Chodzić mogę jako tako, ale już na schody wchodzić to nie bardzo (stłuczona noga nie może utrzymać ciężaru ciała) - jak tu piruety kręcić? Upiję się chyba ![]() A to tego pazury (sztuk dwie) ułamałam przy myciu garów ![]() Vesenko, ja bym wolała do ciebie na imprezę Twych piersi w porach jeszczem nie widziałaJakoś tak zda mi się, że fajniej będzie ![]() boli mnie noga w biodrze nie mogę chodzić dobrze Ale tańcować mogę obwiążę szmatą nogę Idę sobie, jeszcze muszę mak z popiołu powyciągać ...
|
#3032 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Kurka, ja tez bym chciała do Vesenki na impreze W dodatku jedzonko pyszne bedzie
|
|
|
#3033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżeli nie jesteś wrogo nastawiona do homeopatii to proponuję zjeść 5 granulek Arnica montana 9 CH, nie będzie siniaka ani obrzęku. ps. a nie mówiłam że paznokcie żelowe będą potrzebne |
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Big Mamo - nie poddawaj się, chyba, że z kolanem to coś poważnego
Zobaczysz, a nuż zostaniesz Dancing Queen ? Ja bym też śmignęła do Vesenki na imprezkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3035 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
)
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To kto z nami leci?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-07 o 14:45 |
|
|
|
|
#3037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-07 o 14:49 |
||||
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaa.... ![]() ![]() : winko:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3039 | |||||
|
BAN stały
|
A gdzie tam
Czarna Princeska przepadła razem z kablem od aparatu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Tak w ogóle to fatalną noc miałem - zasnąłem może koło 5
|
|||||
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Wieści z frontu:
mak wybrany obrzęku i siniaka nie ma fryzjer umówiony zachorzał, nic to - wiedziałam już rano Zatem sama przystapiłam do sporządzania fryzury ... anglezów kręcić nie będę, żeby jak Dzidzia Rupieć nie wyglądać ... Koka nie uwiję, żeby znów mnie w fotel na biegunach nie wsadzili druty i kłębek uprzednio wręczywszy... na szczotce , myślę sobie, troszkę podkręcę i będzie OK i co?! zapytacie ![]() umyłam , podsuszyłam ... wzięłam piankę , solidnie wstrząsnęłam ... ... płyn jakowyś biały wylata lepkim strumieniem ohidnym ... ![]() Resztę paznokci dam sobie uciąć, że jeszcze tydzień temu była normalna ![]() Dochodzenie zrobiłam. Oto wyniki: Tatuś , dziecię bardzo nieletnie pilnując rankami do łazienki je ze sobą zabierał, aby w czasie, gdy on twarzowych zabiegów dokonywał będzie niebezpieczeństw pozostałodomowych uniknęło. Co słuszną jest postawą i mu się chwali Aleeee, aleeeeee ..... żeby mu dziecię w łazience nie przeszkadzało piankę moję w rączki onemu wkładał, a dziecię z lubością sobie pssss pssssss pssss robiło Piankę trafił szlag, jako i mnie zaraz trafi ...
|
#3041 |
|
Rozeznanie
|
BigMamo
jesteś iniemamocna !
|
|
|
|
#3042 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Big Mamo! bosssskie!! i gratulacje dla Big Taty za nowatorskie metody wychowawcze!
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Big Mamo, za niespodziewany brak pianki bym się zdenerwowała
![]() Dzidzia Rupieć wymiata
|
|
|
#3044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-07 o 17:25 |
||
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Wkładki żelowe do butów gdzieś miałam ....
Schowałam, żeby nie zginęły ... grunt, to dobrze schować, wtedy nie zginą ... Jak się to robi z twarzą : najpierw krem, potem serum, a na to podkład? czy najpierw serum (idealist), na niego krem, a potem podkład? Cholera, na co mi podkład, może ciemnawo będzie ? I tak mam idealną cerę ... Serum bez kremu? i na to podkład? Czemu ja gorsetu nie kupilam, gdy była o nim dyskusja? Garbata BigMama na szpilkach ... Toż to szok ![]() Chyba trzeba zapasowe rajstopy wziąć? EDIT: idę pod prysznic Kto się umywa, tego ubywa
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-07 o 17:16 |
|
|
|
#3046 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigMamo jak Cię czytam to
I na końcu ze śmiechu Vesenko-właśnie w piekarniku piecze się Twoje ciasto z colą.Trzymaj bo pierwszy raz je robię
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
jedno Wam powiem , kochani:
Nie robi się pilingu tuż przed wyjściem na bal, chyba, że akurat w modzie są czerwone dekolty Może na chłodzie kolor ów zaniknie ![]() idę kłaść elewację, bożedopomóż ...
|
#3048 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najpierw serum,potem krem!!!!!
Nie odwrotnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3049 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzień obojętności
- nic nie robi na mnie większego wrażenia, katar uniemożliwia mi odczuwanie smaku zjadanych potraw, jestem zmęczona (chociaż wyspałam się), nie mam ochoty wystawiać nosa z domu i najchętniej zgasiałabym wszędzie światło, wszystko wyłączyła i poleżała w łóżku.W dodatku myślę o różnych minionych sytuacjach i zbiera mi się na tęskonoty, sentymenty. Echhh. Marudna jestem
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
No to idę
Wszystkim, którzy mi dobrze życzyli - dziękuję Wypiję za wasze zdrowie (pewnie nie raz )
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiałam się czytając opisy przygotowań.
|
|
#3054 |
|
BAN stały
|
To i ja się jeszcze wygadam. Nie wiem, czy to coś da, nie wiem, czy ktoś się jeszcze przejmie moim jęczeniem, ale już w niczym innym nie znajduję ani ulgi, ani pocieszenia. Staram sobie to wszystko poukładać, podnieść się, pozbierać, ale im dłużej to układam, tym więcej sobie przypominam. Samych dobrych rzeczy. Każdą minutę. Ostatnie trzy miesiące, jak na filmie. Klatka po klatce.
"po prostu przyszłaś i coś się zmieniło". ptasie mleczko i mandarynki. bond. blizna 3d. koń trojański. yes-man. bar mleczny. orłowo do 6 rano. rewa ("pierwsza piosenka, jaka przychodzi ci teraz do głowy..?"). puck. babie doły. polanka redłowska. 500 smsów na miesiąc. zepsuty samochód. mango krojone hiszpańskim nożem na parkingu pod tesco. "moje osiemnastoletnie słońce". radio kaszebe. telefony, telefony. "agnieszka, dlaczego ty jesteś jak narkotyk?". zdjęcia z hiszpanii. pociąg o 5:30. litrowa jogobella. odwracanie głowy tak, jak tylko ja potrafię. zamrożony tiger. wino otwierane nożem i ośmiopak actimeli. "lubię z tobą być. po prostu być, nie musimy nic robić". myjnia. zabijanie wzrokiem. zgorszona pani w autobusie. fioletowa koszula. "reszta się nie liczy". nocna audycja bez muzyki w trójce. gejsza to nie prostytutka. 27 października. 17 listopada. 21 listopada. Pamiętać? Zapominać? Niedługo wrócę do Gdyni, a tam nic nie pozwoli mi zapomnieć. Kubek od niego będzie dalej stał na stole. Jego książka leży na parapecie. Ok, mogę wyrzucić, mogę odesłać. Wrócę, a tam dalej będzie brama, pod którą stał jeszcze pół godziny, kiedy trzasnęłam drzwiami, płacząc, żeby nie robił ze mnie dłużej idiotki, kiedy widzieliśmy się po raz ostatni. Kawałek dalej knajpa z chińskim żarciem. Pozycja nr 20. Zawsze. Parking, na który po mnie przyjeżdżał. Sklepy, w których zaopatrywaliśmy się w ptasie mleczko. I co ja poradzę na to, że mam tyle dobrych wspomnień i że ciągle nie mogę uwierzyć w to, jakim kosztem się to wszystko odbywało? Że nie miałam pojęcia o tym, jakie piekło przechodziła przez ten czas jego żona? Że nie potrafię i nie chcę uwierzyć w to, że jest wyrodnym ojcem, który zniedbuje syna, żeby uganiać się za małolatami? Że nieświadomie krzywdziłam jakieś biedne dziecko, które potrzebowało go bardziej niż ja. Że byłam naiwną idiotką. Że moja ufność nie pozwoliła mi uwierzyć, że ktokolwiek mógłby być aż tak podłym i perfidnym kłamcą. I że w dalszym ciągu jestem naiwną idiotką, bo wierzę w to, że wcale nie traktował mnie jak zabawkę. To wcale nie była jasna i oczywista sytuacja, ja nic z tego nie rozumiem i wiem, że już nie zrozumiem, bo jaśnie pan bohater teraz boi się żony i już nie zadzwoni do mnie, bo wtedy ona wywaliłaby go z wielkim hukiem z domu, a ja nie zasługuję na żadne wyjaśnienia, na jego przepraszam, bo przecież za mało serca w to wszystko włożyłam, prawda? No i jak tu się pozbierać? Cholerna skarpa na Babich Dołach będzie tam zawsze. Nasze miejsce przy Polance Redłowskiej. Tyle wspomnień, ile ulic w Gdyni. Ale mnie za cztery miesiące już tam nie będzie. I nie będzie mogło dłużej boleć. "Boję się tego, co będzie za pół roku. Co ja zrobię, jak Ciebie już tu nie będzie? Boję się, że za bardzo się zaangażowałem, a ty mnie i tak zostawisz po maturze." I jak tu nie płakać, jak ciągle się przypominają takie słowa? |
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko
Nie bardzo wiem co powiedzieć, ale czasem miłość boli i lokujemy uczucia w kimś, w kim nie powinniśmy. W końcu "serce nie sługa" i niestety czasem dokonuje niewłaściwych wyborów. Domyślam się, że cierpisz, że jest ci źle, ale może to szybko minie, a jeżeli nie, jeżeli Jego intencje są w istocie szczere, to może warto dać szansę szczęściu nie zważając na ewentualną krzywdę osób trzecich (chociaż to okrutne)...
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2009-02-07 o 19:20 Powód: Literówka. |
|
|
|
#3056 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie w temacie, bywałam tutaj rzadko w ciągu ostatnich miesiący. Skoro sprawa wygląda następująco, to dobrze zrobiłaś, że dałaś sobie spokój. Wspomnienia po pewnym czasie przestaną cię atakować, spojrzysz na wszystko z boku i już nie będzie bolało.
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie bolec ale z dnia na dzien mniej. Pozniej nic co z nim zwiazanie nie bedzie juz robic wrazenia. Tylko sie odetnij. BigMamo - pewnie juz za pozno - udanej zabawy, posikalam sie ze smiechu czytaja o przygotowaniach. Pochwale sie - kupilam sobie czarne szpile na niebotycznym obcasie i plastformie, takie jak chcialam do moim burdelowych zestawoch sobotnich. Szykowalam sie na wydatek 50 funtow, pozniej znalazlam takie co mi sie podobaly za 25 funtow ale nie ten kolor az weszlam do niepozornego sklepu 'bucianego'. A tam moje idealy za - 9.99. Zobaczymy czy sa tak wygodne jak ladne. Mam jedne takie sandaly, striper shoes jak to mowi Szef, ale za te wyskoczylam z 55 czy jakos tak i sa swietnie wyprofilowane. |
|
|
|
|
#3059 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
baw się dobrze i nie zgub pantofelka! Bo sie ksiąze otem zdziwi ze kopciuszek meżaty i dzieciaty!
|
|
|
#3060 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłej imprezy ![]() Cytat:
Odetnij sie - jak pisze Hecate Odplątałam firanki Teraz sobie drinkuję Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-02-07 o 21:15 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Twych piersi w porach jeszczem nie widziała

... płyn jakowyś biały wylata lepkim strumieniem ohidnym ... 
jesteś iniemamocna !

I na końcu
bo pierwszy raz je robię