![]() |
#3541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
#3542 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Reszty Twojej wypowiedzi nie skomentuję ,bo mi za przeproszeniem ''cycki opadają'' ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubię maskar MACa. Uprzedziłam się po jednej, którą miałam z PRO. Poszła sobie w świat szeroki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Wtajemniczenie
|
Kamisio napisz mi proszę co leży u podstaw fenomenu tej maskary?
Raz skuszona recenzjami zakupiłam tą właśnie maskarę, ale strasznie mi skleiła rzęsy w takie owadzie nóżki, może problem leży w jej świeżości i z czasem nie skleja już tak rzęs? Ja mam dosyć cienkie rzęsy ,które maskara potrafi wręcz obciążyć...używam Max Factora Masterpiece i ten sprawdza się jak dotąd najlepiej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3545 |
Kici kici miau miau
|
oo jak wydluza to cos dla mnie - Nevado, moge prosic o nazwe?
edit: juz mam ![]() Generalnie YSL nie jest zla, chyba glownie chodzi o to zeby rzesy byly dobrze "oczyszczone" ,umyte - w innhym razie moze sklejac. no i jak juz zgestnieje to skleja i sie osypuje Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-02-07 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Raczkowanie
|
Mnie w tej kwestii ciężko zadowolić, bo mam długie, ale są cienkie i nie podkręcają się.
Zalotka odpada (nie lubię) i testowałam tysiące mascar. Odpadły wszelkie lancome, diory, maci etc. Zakochałam się ostatnio w loreal'u double extension beauty tubes. To co on wyprawia z rzęsami - cudo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, wy jesteście obeznane w Macu
![]() powiedzcie mi coś o cieniu MACa kolor Nocturnelle frost, jaki to jest właściwie kolor ? fiolet , czy może przygasły ciemny róż ?? nie mogę znaleźć żadnych zdjęć , a fotka samego cienia w sumie mało mi mówi ile powinien on także ważyć.. gramowo... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3548 |
Zadomowienie
|
Odebrałam dzisiaj swój 226
![]() ![]() ![]() A na dopełnienie wszystkiego polazłam do Sephory i zobaczyłam wiosenną kolekcję Lancome ![]() ![]() Podkłady i korektory Studio Sculpt są ale jeszcze nie wystawione więc nie wypróbowałam... w przyszłym tygodniu mam nadzieję że będą. Kamisiu bardzo dziękuje za paczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mac
O cholerka!!!!!!!!!!!!!! Ale zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też czekam na pakę od Kamisia ![]()
![]() |
#3551 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3552 |
Kici kici miau miau
|
mysle ze wystarczy plynem do demakijazu, i waqzne jest zeby systematycznie czyscic szczoteczke pod ciepla woda - wtedy tusz dluzej trzyma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Wtajemniczenie
|
Właśnie czytam i czekam na dalsze wieści
![]() A ten puder Blonde to nadal będzie za mną krążył póki go w końcu nie dostanę w swoje łapki ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-02-07 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3556 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A znajdzie się jakaś dobra duszyczka ,która go dla mnie zakupi w MACu? ![]() W ZT już nie ma, ale może w Arkadii lub innym mieście, strasznie mi zależy, a zakupy zagraniczne mi się nie opłacają ![]()
![]() |
#3557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mogę podjechać bo mieszkam dwa przystanki od arkadii tylko zadzwoń dzisiaj do maca i poproś żeby odłożyły że jutro odbiorę...bo może nie być jak to już nieraz się zdarzyło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Już załatwione, jedna sztuka Blonde odłożona na jutro na Twoje nazwisko ![]() Podaj mi konto na maila nevada0812@o2.pl to przeleję pieniądze za produkt i przesyłkę ![]() Jakbym mogła oddać Ci przysługę to pisz śmiało ![]()
![]() |
#3559 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Plushlash bardzo lubie bo ładnie rodziela, pogrubia tez jak podeschnie w opakowaniu nieco Cytat:
Super ze cienie dotarły, dostałem PW, jakby była kolejna akcja to napisze, ale ciągle się wacham, funt idzie w góre, a pozatym to bardzo męczące jest zarwać cały dzień i pół nocy wysłałem pryiorytetem w środe ![]() dobrze ze jest ubezpieczona ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eh... nic mi mów... najbardziej sobie w brodę pluję że jak mieszkałam 160 km od Berlina a Euro było na w miarę niezłym poziomie to o zakupach w Macu nie myślałam ![]() ![]() Nevado cieszę się że puder Blonde dostałaś ![]() Edytowane przez BrandNewName Czas edycji: 2009-02-07 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ceny w moim przypadku dalej sa atrakcyjne, mniej więcej do poziomu 5,5 za funt ![]() ![]()
next life - KNK ![]() Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2009-02-07 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zadomowienie
|
Ja strasznie zaluje, ze w Polsce nie ma salonu MAC Pro, szczerze tego nie rozumiem. Z tego co widze klientek maja u nas sporo, nowe kolekcje sa wyprzedawane w kilka dni... Z zagranicy juz nie bede zamawiac, poczta zgubila moje 3 paczki, w tym jedna z pudrem Sculpt&Shape, na ktory dosc dlugo polowalam
![]()
#3563 |
Zakorzenienie
|
chyba "zgubiła"
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jest też opcja ,że mogę przesadzać, bo lubię naturalny efekt, a nie dramatyczny, być może dla mnie coś co wygląda jak jedno wielkie czarne sklejenie dla kogoś jest teatralny efektem ![]() Cieszę się ,że pigment się spodobał ![]() Może masz jakieś foto tego makijażu? jestem ciekawa efektu... Czy ten makijaż co masz w avku sam stworzyłeś czy to jest propozycja MAC? Aaa i pragnę Ci powiedzieć ,że za Twoim przykładem zakupiłam przezroczysty browset ![]() ![]() A jeśli chodzi o przesyłkę to narazie jeszcze próbuję nie myśleć o najgorszym, bo jak dotąd żadna przesyłka do mnie nie zaginęła ![]() Ja też się cieszę ![]() Oby tylko domcia odczytała moją wiadomość ![]()
![]() |
#3565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na stałe w PRO masz pudry do modelowania i rozświetlania,tyle ze nie dwa w jednym tylko każdy osobno, jest chyba 6-7 odcieni ciemnych i tyle samo tych do rozjaśniania, maja wymiar jak róż i są też dostępne jako wkłady do palet takich jak na róże oglądałem je teraz, bardzo fajną gładka konsystencje mają, zapomniałem kupić ![]() ![]() tu masz link, od 4 do 8 od góry http://www.macpro.com/templates/prod...=CATEGORY15108
next life - KNK ![]() Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2009-02-07 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z browsetu będziesz zadowolona na pewno ![]()
![]() |
#3567 |
Zadomowienie
|
Kamisio - wiem, że są w PRO, ale w Polsce PRO nie ma, a do zagranicznych zamówień zdążyła mnie już PP zrazić. Szukam jakiegoś zamiennika, ale póki co żaden ciemniejszy puder na mnie dobrze nie wyglądał.
Makijaż w Twoim wykonaniu chętnie obejrzę, także wstaw, proszeee ![]() BTW z czym jest fajny ten browset? Bo może też powinnam mieć, a jeszcze o tym nie wiem ![]()
MAComania mnie dopadla, choroba ciezka, przewlekla i obawiam sie ze nieuleczalna. ![]() Edytowane przez Arwena84 Czas edycji: 2009-02-07 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Kici kici miau miau
|
a gdzie kupujesz MACa jesli mozna wiedziec? Arweno ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
browset to preprat do układania brwi, jest w kolorach ale takich raczej fashion bo za rude albo za zółte, jest przezroczysty i ten jest super na każdą okazje, w kolekcji Ungaro był tez browset w kolorze mink, świetny szarawy brąz, niestety nie do dostania chyba już nigdzie ![]() oko w avku wklejone ![]()
next life - KNK ![]() Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2009-02-07 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nevado nie w tarasach tylko w Magnolii ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.