![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Cytat:
![]() Michel82 z tych sukien co wkleiłaś parę modeli mi się podoba. Karolina403 fajnie że już masz zakup sukni masz za sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
justys ja też poproszę o namiary na tę gierkę
![]() Widzę, że wywiązała się dyskusja czy tż-ci pomagają wam w przygotowaniach do ślubu. U nas było tak, że wszystko robiliśmy razem, oglądaliśmy salę, szukaliśmy zespołu, kamerki itp. Razem podpisywaliśmy umowy, nasi rodzice w ogóle nie uczestniczyli w tych przygotowaniach. Jak już zamówiliśmy wszystko to poinformowaliśmy ich co, gdzie i kiedy ![]() Ostatnio przestały mnie nawiedzać sny o slubie. Ale to chyba dlatego, że nie mam czasu nawet o tym myśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Raczkowanie
|
Kupowałam ja w Paryżance czy jakos tak na ulicy Małej to jest boczna Sienkiewicza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie da rady żeby być pół wesela u jednych a potem u drugich? na pewno to zrozumieją, bo nieciekawą masz sytuację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
kasiuni_a dobrze,ze jest ten maly przestój bo już nie wyrabiam z czytaniem
![]() A właśnie, rozmawiałyśmy-spory czas temu- o czekoladowych fontannach. Dla zainteresowanych- jest takowa dostepna w TESCO w Ostrowcu. Jakiejś niemieckiej firmy za 89 zł. Na pudełku wygląda jak standardowe fontanny,które można znaleźć na allegro. mehja kurcze, głupia sytuacja. Nie mam pojęcia jak bym z tego wybrnęła, eh.... ![]() ![]() karolina403 gratuluję zakupu ![]() aniaa22 oooooo, bardzo ciekawe fryzurki ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-02-07 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No męczące ja wiem ale rezygnując z jednych drudzy mogą się obrazić dlatego trzeba na takie wyrzeczenie się zdobyć ale przynajmniej wilk będzie syty i owca cała ![]() Za jakieś dwa tygodnie wybieram się do Kielc bo zaczynam się już bać, że na czas mi sukni nie uszyją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie jesli chodzi o fontanny to w cukierni heka jest do wynajecia za 600 zl ta z tesco to taka mala domowa fontanna ktora mysle ze nie wystarczy na wesele. nie moge sobie przypomniec jak jest z tortami w hece ale cos kolo 70 zl za kilogram chyba.
ta strone z fryzurami trafilam na innym watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
A gdzie ją kupiłaś i ile kosztowała?
Ja choruję ostatnio na tą ale słyszałam, ze już nie można jej kupić bo to zeszłoroczna kolekcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Raczkowanie
|
a ile tu czytania
![]() ![]() co do wspólnych przygotowań to my z TŻ wszystko razem wybieramy a rodzice byli z nami tylko na sali. trochę głupia sytuacja z tymi ślubami bo też bym nie wiedziała na który pójść ![]() ja będę miała wesele znajomych tydzień przed moim i też mi się to za bardzo nie widzi |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze te dwie sukienki mi się podobają. Widziałam je na stronie salonu Kiara w Kielcach. Mam nadzieję, że będą dostępne w salonie do przymierzenia
![]() Nie chcą mi się załadować te sukienki. Podaję stronkę, chodzi mi o suknię 7 i 9. http://sukniekiara.pl/kolekcje.php?k=kolekcja5 Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-02-08 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ceny w Kiarze są podobne jak w MS Modzie w Kielcach, wiekszość sukienek 1800 - 2500 zł. Chociaż jak ja byłam, to pani mówiła, że jeszcze mają przyjść nowe, więc może i ceny inne. Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-02-08 o 10:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
no to naprawdę bez sensu takie latanie z jednego wesela na drugie! no ale cóż zrobić głupia sytuacja,
wiecie jak to jest z wypożyczeniem sukienki z salonu? bo zaczynam się nad tym zastanawiać |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj za wypożyczenie wołają połowę ceny sukni. Nie wiecie czy te suknie w salonach kieleckich można wypożyczać?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Raczkowanie
|
Ostrowieckie Panny Młode :)
chyba tak ale nie jestem pewna w którym. Wiem że zaglądałam na stronę jednego z salonów i pisało że można ale nie pamiętam który to był salon. zaraz zajrzę i Ci napisze
w Kiarze na pewno a co do innych nie jestem pewna bo nic takiego nie znalazłam
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200511193538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-08 o 14:18 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
To super. Dzięki dziewczyny. A jak wam się podobają te dwie sukienki? Są w salonie w Ostrowcu. Ta 2 i 3 to ta sama z MS Moda.
No nie, znowu mi się nie chcą zdjęcia załadować, wkurzę się zaraz ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-02-08 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oliwkach1985 mam taką sytuację, że 25 lipca ma moja siostra cioteczna ślub potem za tydzień w następną sobotę jest nasze wesele a tydzień po nas ma moja kuzynka więc co tydzień wesele w rodzinie ![]() ![]() mehja śliczne ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-02-08 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Raczkowanie
|
[quote=Elsi81;10878841]Ja oliwkach1985 mam taką sytuację, że 25 lipca ma moja siostra cioteczna ślub potem za tydzień w następną sobotę jest nasze wesele a tydzień po nas ma moja kuzynka więc co tydzień wesele w rodzinie
![]() ![]() no właśnie wolałabym żeby było to już po naszym weselu bo to dodatkowe wydatki a tu jeszcze będzie taki gorący tydzień.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200511193538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html ![]() Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2009-02-08 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Kasiuni_a ja pisałam o tych sukienkach które mehja wymieniła z salonu Kiara wcześniej też tamtych późniejszych co dodała nie widziałam coś szwankował ten wizaż , że nie mogłam w ogóle włączyć strony.
![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-02-08 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
No właśnie mi też dziś szwankowało coś. Nie mogłam w ogóle wejść na wizaż a potem jak się udało to nie mogłam tych zdjęć wsadzić ale już są. Patrzcie wyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Raczkowanie
|
2 jest bardzo ładna a z tych poprzednich co pokazałaś 7 i 9 sa sliczne tez o takich myslalam ale jednak inna wybrałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
A myslalyscie juz cos o podrozy poslubnej? bo o tym tez juz niestety trzeba myslec i rezerwowac. My myslimy o Tunezji lub Egipcie. Wlasnie przekopuje stosy ofert na internecie.
Macie cos fajnego do polecenia? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do pytania
![]() Ja też oglądałam ofertę z Itaki i nas interesuje Tunezja i Wyspy Kanaryjskie, Egipt fajny ale dużo osób jak tam jedzie to łapie ich "klątwa Faraona" więc sobie odpuściliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
my własnie z Itaki juz wykupilismy wycieczke na wyspy kanaryjskie, na Fuertaventure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj bylam na targach slubnych i udalo mi sie porobic zdjecia. Jedna suknia nad ktora sie zastanawiam- zdjecia ponizej
I teraz jak na nia patrze to mam wielki dylemat... oraz druga ![]() Dostalam wiele ulotek wiec jak znajde cos ciekawego to Wam od razu napisze. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-09 o 17:23 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj"!!!takie są zasady forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.