|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
no napisałam jutro bo przez tą sesję już mi się w głowie poprzestawiało
![]() ![]()
#3152 |
Zakorzenienie
|
mi nawet nie brakuje w takim sensie, żeby nim jeździć po 3mieście itp.
tylko tego samego prowadzania mi brakuje, bo lubie jeździć samochodem ![]() a przed chwilą się dowiedziałam, że może w czwartek ktoś mnie odwiedzi ![]() a rodzice chcą mnie wysłać do szklarskiej na tydzień ![]()
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, podoba mi sie ten ktos.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zadomowienie
|
nie ma to jak się wysopać.. i wstać z bólem głowy :|
dziewczny straaaasznie zazdrosze Wam, ze macie już ferie... ze mną jest coś nie tak.. ale przeciez biory witaminy, jem owoce.. nie mam na nic siły, mieśnie mnie strasznie bolą, najchętniej spałabym cały czas i obudziła sie hm... za tydzien? wyglądam jakbym ciągle płakała.. ): przepraszam, że Wam zrzędzę, a Wy na pewno nie macie nawet ochoty teraz tego czytać, zwłaszcza ze niektore z Was maja dobre humory... na dodatek PRZECIEZ DO CHOLERY ROBIŁAM ZADANIA UMIAŁAM..a teraz jak mam napisac jeszcze jednego kolsa to nic nie pamietam, zero, zaćma.. ani z liczb zespolonych, ani z macierzy, ani twierdzeń dla szeregów.. a siedze nad tym 3/4 dnia..czuje sie jak dziecko, które od początku musi sie uczyc.. mam dość, po prostu mnie to dobija i mam wrażenie, że nic jak na złość nie chce mi wyjść ): przepraszam jeszcze raz.. Hula, też coś slyszałam o żurawinie, wiec moze to jest to ![]() Zetka, a co nie chcesz sie wyrwać na tydzień? ![]() Shiruvii a co to za tajemniczy boy na avku? ![]() w ogole to dzisiaj było ciepło, jak wiosną..
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Olusia,
![]() podejrzewam, że sen może cię tak łapać przez tą sesję, za duża partia materiału, małe niepowodzenia i po prostu nie możesz na razie sobie z tym poradzić, więc wolisz "przespać problem", a nadmiar snu powoduje ból glowy i mięśni. zrób sobie dzień przerwy, ale taki bardziej aktywny, np. spacer na świeżym powietrzu, spokojnie sobie to przemyśl i dasz radę. I pamiętaj - będzie dobrze, musi być. Kto jak nie ty Miałam się uczyć cały weekend i co? Nawet nie zaczęłam ![]() ![]()
#3157 |
Zakorzenienie
|
Olunia, nie przepraszaj za kazdym razem jak sie chcesz wyzalic. Po to jestesmy. Glowa do gory, ja tez calymi dniami leze w lozku i nic mi do glowy nie wchodzi. Sesja minie i poczujesz sie lepiej. I jutro rano idz na spacer, moze jak sie porzadnie przewietrzysz to bedzie lepiej
![]() A ten tajemniczy boy to Pattinson - Edward ze Zmierzchu. Caly dzien siedzialam na necie i szukalam informacji o nim, ksiazce, filmie itd. A socjologia i aspekty leza w czarnej d***e.
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2009-02-07 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
no wiem wiem,ale dałam mu jeszcze jedną szansę.. i co? i zaprzepaścił ją
![]()
#3159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to sobie wymyślił, że on musi koniecznie jechać w tym tygodniu do poznania (od 2miesięcy się tam wybiera, ale oczywiście teraz koniecznie musi ; ) ) no i po drodze będzie mijał moje miasto i teraz to jemu będzie przykro jak się nie będę chciała spotkać ![]() Cytat:
![]() więc mimo, że kocham góry ![]() Co do matmy - to na pewno dasz radę! Jak mi się udało, no to Tobie na pewno! ![]() i to jak się czujesz, jest na pewno spowodowane sesją! Zobaczysz, że odżyjesz jak tylko się skończy!! ![]() pierwsza część Bridget za mną;P teraz kolejna ![]() ![]()
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
też lubie góry
![]() ![]() ![]()
#3161 |
Zakorzenienie
|
Zetko no, no stara sie chlopina.. a wy jestescie razem czy tylko sie poznajecie wciac?
w ogole bardzo sie ciesze, ze u Huli sie wszystko tak ulozylo i ze od czasu pobytu w gorach piszesz o jakims sympatycznym młodym mężczyźnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
DsC ja w ogóle nie rozumiem jak Ty możesz w wolnym czasie być w domu zamiast tam u babci!!
![]() w ogóle ten chłopak, którego poznałam w szklarskiej przyjeżdża na początku marca do gdańska w jakiś tam interesach ![]() ![]() Leluś hmm, ja kiedyś powiedziałam, że przykro mi ale nie planuje związku w najbliższym czasie, później on kiedyś coś tam o tym powiedział. no ale jak widać nie uciekł jak na razie z tego powodu;P i ciężko mi coś powiedzieć na ten temat dokładniej ![]() ![]() idę do fryzjera w przyszłym tygodniu, ale nie wiem co zrobić z włosami ![]() chyba sobie znowu grzywkę zrobie ![]() Wy ostatnio do fryzjera chodziłyście ;D nie ma któraś z Was zapisanych na kompie zdjęć jakiś fajnych fryzur? ![]() ![]()
#3163 |
Zakorzenienie
|
Nija, i bardzo dobrze, ze odmowilas temu chlopakowi. Nic przeciw sobie
![]() A ja jestem na portalu aplikujacych na studia w UK. Oczywiscie sa ludzie z mojego kierunku. Wyglada, ze psychologia jest zdominowana przez plec piekna, a szkoda, bo z dziewczynami ogolnie srednio sie dogaduje ![]() Gadalam juz kilkunastoma osobami i z moich obserwacji wynika, ze bedzie pelno lolitek z nabzdyczonymi usteczkami, ktore lubia imprezki, markowe torebki, mejkap i jedyne na co czekaja na uni, to Freshers' Week, gdzie alkohol leje sie litrami. Nie to, ze od razu nie lubie takich osob, ale mam nadzieje, ze bedzie garstka ludzi z bardziej wysublimowanymi zainteresowaniami.. Takie mam snobistyczne pozostalosci po szkole, gdzie tego typu dziewczyny mozna bylo na palcach u jednej reki policzyc. Przepraszam, no.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Zetka, bo wole być z tż na miejscu niż się tam sama nudzić
![]()
#3165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, mowic wiele mozna a jak podbije serce to na nic to gadanie. hehehehehe, ja jak poznalam mojego tez nie bylam zainteresowana zadnym zwiazkiem, tym bardziej ze bylam w innym, ktory w ogole sie dla mnei nie liczyl.. no ale stalo sie inaczej. tamta parodie zkaonczylam i od tamtego czasu jestem mega hiper szczesliwa ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuje dziewczyny! ![]() już nie mogę sie doczekać końca sesji... jeszcze facet od fiz mial nam dzis albo wczoraj dac wyniki z kolsa i nie daje mojej gr ![]() wiesz Zetka, w sumie Ci sie nie dziwie... czasem też bym po prostu chciała `pobyć` w domu.. ide znowu spać, bo słabo mi... może rano będzie inaczej.. dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Zakorzenienie
|
no a z tż tam pojechać?
![]() ja to bym tam chyba każdą wolną chwile spędzała;P uwielbiam góry ![]() ![]() Cytat:
![]() bo już widzę miny moich chłopców z mieszkania ![]() no i przepraszam bardzo!!! chyba zapomniałaś o Michale P. !!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
powiedz, ze to chory umyslowo kuzyn, ktory ma zaburzenia osobowosci i nie mozna mu przypominac, ze ejstes jego kuzynka bo wtedy dosaje ataku
![]() a Michal to sie bardzo popsisal na ostatnim egzaminie 8) |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Zetka, no można z Tż .. ale to taka dziwna sytuacja, że póki co nie jedziemy, mamy jeszcze czas
![]()
#3170 |
Zakorzenienie
|
Shi ładny avatar!
Właśnie wróciłam z kina. "Zmierzch" .. jestem zauroczona ![]()
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś muszę wymyślić chyba ![]() ![]() a co zrobił? ![]() ;D
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
facet powiedzial, ze kto nie chce podzielic sie z nim wiedza po zapoznaniu sie z pytaniami. michal posiedzial chwilke, podpisal sie. ( siedzial po skosie wiec widzialam), pokrecil sie. zawolal faceta i oddal kartke i wyszedl. najwidoczniej wzial sobie do serca slowa, aby sie wiedza nie dzielic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Teraz skończyliśmy rozmawiać z wujkiem na Skype, babcia poszła spać, mama też, tylko ja zostałam. Zaraz idę umyć włosy i wypadałoby iść do łóżka. Dobrze, że mam na 10 jutro
![]() Nie umiem na jutrzejszy egzamin, ale mam nadzieję, że zaliczę ![]() Zmieniam swoje życie ![]() Tzn. nie będę od rana siedziała przy kompie, tylko wezmę się za coś, co mi się kiedyś przyda. Będę się uczyć języków itd. itp. ![]() Zacznę wreszcie ćwiczyć, żeby wyglądać jak człowiek, a nie chodzący kawałek tłuszczu ![]()
#3174 |
Zakorzenienie
|
Nija jaki egzamin? ominelo mnie cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie wiem co zrobic z wlosami, chyba tez skonczy sie na grzywce ![]() Tyle z Was zachwala ten "Zmierzch" ze chyba tez musze go niedlugo obejrzec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Egzamin z jednego przedmiotu w szkole policealnej
![]() Dzisiaj nie poszłam, bo nie dałam rady wstać (nawet nie próbowałam ![]() ![]() Pretty Zmierzch zobacz koniecznie ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-02-07 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zadomowienie
|
hm, poznałam kogoś
![]() hih
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Nija no tak
![]() ja walsnie siedze i oproacowuje znalezione w necie pytania z poprzednich lat. ale przedmiot lubie wiec robie to z jako taka przyjemnoscia. tzn w porownaniu do ostatnich egzaminow to jest to rozrywka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na msg sypia się 2h na dobe! ^^ ![]() ale po imprezie też mi się zdarzyło chodzić na wykłady ;P kładłam się po 5, a wstawałam o 8 ![]() gdzie, co, jak, kto ? ![]() no, filmy obejrzane ![]() teraz idę czytać ![]() Pretty no właśnie nie chce mi się szukać fryzur ;P przejrzałam kilka stron w necie i uhhh, jakoś nie mam weny ; )
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-02-07 o 23:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pamietam jak wrócilam kiedy od piwnookiej przed 3, jeszcze siedzialam do 5 prawie ![]() ![]() a przed egzaminami zwykle spie po 3/4h ![]() a moja wspollokatorka codziennie wraca o 2, albo pozniej ![]() a Zetka o ktorej chodzi spac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.