|
|
#3091 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Licencję mam, tylko z praktyką gorzej
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
No ale tej licencji na piękne oczy ci chyba nie dali?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grysiulk u skad ja to znam Ja tez kiedys mialem takiego przyjaciela.....ale wyjechal do Irlandii i slad po nim zaginal tzn jak cos potrzebuje zeby mu sprawdzic,zalatwic to zadzwoni napisze na gg.I taki mam kontakt z nim Ale naprawde mi go brakuje,fajnie bylo nam razem w sensie ze wszystko robilismy razem wspolne imprezy I-sze picie alkoholu z nim zaliczylem w wieku 13lat a potem polecial maly pawik po 1 kieliszku 50-tki z cola u niego na podjerzdzie Tak samo I-szy raz z nim zapalilem marihuane,wiem ze nie ma sie czym szczycic no ale.....3maj siePozatym zakochalem sie w tobie a raczej w twoim Avku Boskiiii ii jest![]() ----------------------------------------- A ja nie mam ochoty cos na picie
|
|
|
|
|
#3094 | ||
|
BAN stały
|
Strzeliłem takiego focha...
Damy radę, Panie Teziak ![]() Cytat:
Paul Newman, mój Numero Uno wśród aktorów Cytat:
|
||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Boże.....
![]() O tej opcji nie pomyślałam...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3096 |
|
BAN stały
|
Ucz się od najlepszych...
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Z nudów mnie zawiało na forum Intymne i trafiłam na wątek " Gdzie by tu leźć i poznać fajnego faceta"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-08 o 01:53 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3098 |
|
BAN stały
|
Tu jestem
![]() --- Dobranoc
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
Podobno fajnych facetów spotyka się w centrach handlowych Dobranoc wszystkim
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
To ja poleje dla tych co sa jeszcze
Czestowac sie co kto chce barek otworzylemDobranoc baboki jedne Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-02-09 o 16:07 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie, to nie możesz być na każde zawołanie, czasem też musisz odmówić, bo ci na głowę wejdą ! Nie tylko Ty. A tak w ogóle to widzę, że a Twoim avatarze zagościła kolejna wielka legenda kina ![]() Ciekawe czy kiedyś zobaczę tam bohaterów "Przeminęło z wiatrem" ![]() Jestem chora
|
|
|
#3102 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Nic dziwnego, chyba każdy je zna ![]() Dziękuję Jeszcze na domiar złego głowa zaczęła mnie boleć. Idę zakopać się w pościeli i zobaczę sobie jakiś film. Zuzia, zastanawiałam się czego każdy ci gratuluje i teraz dopiero doczytałam, że pomyślnego zakończenia sesji, zatem i ja się dołączę do gratulacji
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Bitwę stoczyłam
Wojnę wygrałam Wieszczę oto swój powrót na tarczy taką wczoraj nocną porą odbyłam rozmowę: ONA - mmmm, jaki masz perfum... JA - dziękuję, podoba Ci się? ONA - fajny, taki inny. Jak się nazywa? JA - Shalimar ONA - to jakaś podróbka Opium?
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Rozmowa -
|
|
|
|
#3106 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Śpiewy były jakoweś po drinkach
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3107 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
o..znaczy ze impreza się udała, rozmowa a co odpowiedziałaś?
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj wodzu
![]() Cytat:
|
|
#3109 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmowa z Oną pouczająca Winter, ciacho się udało?
|
|
#3111 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jak przepis ekstra to ciasto nie ma prawa się nie udać
![]() Pychotka ![]() Za tydzień chyba brownies upiekę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-02-08 o 12:01 Powód: dopisek |
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A brownies to już w ogóle ekstra przepis, nie ma to jak zamierzony zakalec Ale zakalec w takiej wersji uwielbiam
|
|
#3114 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
[Z tarczą chyba ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3115 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale czasem mówienie "nie" sprawia nam samym więcej przykrości niż innym usłyszenie tego "nie". Sama taka jestem, że dla niektórych osób potrafię i chcę wiele zrobic . Moja przyjaciółka z okresu dorastania potrafiła mi nawet powiedziec "nie zrobiłabym dla Ciebie tyle ile Ty dla mnie" ![]() Z czasem pogodziłam się po prostu z tym, że taka jestem. Przecież to nie jest wada. Może bardziej uważam na ludzi z którymi się zaprzyjaźniam. Cytat:
Moja najbliższa kumpela była jakiś czas w Holandii i ja czułam to samo co Ty. Jak trzeba było coś załatwic, to stukała do mnie. Ale przecież to było naturalne, pisała do najbliższej osoby. Bolało mnie, że miała swoje sprawy i jak się potem okazało, swoje kłopoty, które niestety nie były mi już znane. Nie miała czasu napisac na gg, zadzwonic. Starałam się nie łamac, cieszyc tym, że ma swoje nowe życie. Odwiedziłam ją, było fajnie. Teraz jest w Polsce i widzę, że nie miałam racji oceniając ją czasem tak jak Ty oceniasz swojego kumpla. Po prostu odległośc wiele zmienia... nowe życie, nowe znajomości, problemy których czasem się wstydzimy.. Trzeba się z tym pogodzic, ale to nie musi znaczyc, że nie byłeś ważny dla przyjaciela. Z drugiej strony... przyjaźnie z czasów dzieciństwa i dorastania często nie wytrzymują próby czasu. Jak moja którą opisałam wyżej ![]() Wiele osób w życiu nie ogląda się za siebie niestety. Jak sobie znajdzie partnera, czy nową pracę, miejsce zamieszkania to zapomina o znajomych z dzieciństwa. Jedni gonią za kasą, idą po trupach, inni stawiają na przyjaźń, jeszcze inni na rodzinę i dzieci wyłącznie. Więcej nas dzieli w dorosłym życiu Big Mamo - podróba Opium ... Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-02-08 o 14:26 Powód: database error - skopiowałam tekst, ale emotki mi wcięło :) |
||
|
|
|
#3116 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Znowu mój przyjaciel studiuje i nie ma czasu na nic, a wakacje wyjeżdza na praktyki do Afganistanu. Cizeko mi i boje sie o niego, ale to jego zycie. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-08 o 14:26 |
||
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
nie dało rady królować z Królewiczem Starożytnym, ale dworzanie czasem śpieszyli z pomocą
![]() W kwestii śpiewów zgadzamy się z BT ze sobą i ewakuację zarządziliśmy, kiedy muzyka zaczęła zbaczać w niebezpieczne rejony disco polo i przez Gryksa przewidziane ( ) całaaaa salaaaaa spiewa z namiiiii...że to przedwojenna kompozycja . na szczęście nie usłyszałam zdziwionego "i do dziś się przechowały?" ![]() rokendolowi nie poradziła niestety ![]() ale poza tym okazała się bardzo dobrze wychowaną nogą ja też ledwie powagę zachowałam pomnę jednak swe własne w różnych sytuacjach kiksy i rozumiem, że nie wszystko da się wiedzieć Na tarczy. Pyrrusowe to bowiem zwycięstwo było. Okupione opuchlizną i bólem przepony, towarzystwo bowiem przednie było. Trunki takoż
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Big Mamo - cieszę się, że się fantastycznie bawiłaś
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze się bawiłam
![]() co było do przewidzenia, bo ja zawsze tak labiedzę przed "garniturowymi imprezami"
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Big Mamo - a wiesz, że coś w tym jest? U mnie jakoś tak bywa, że imprezy, na które nie mam z początku nastroju, czy chęci okazują się najlepszymi imprezami w życiu, a te, na które czekałam, szykowałam się, były takie pfffff........
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Jeśli trzeba, jestem na każde zawołanie, nawet w środku nocy. Gdy jednak mam ochotę na zwykłe, pier... niczone piwo, by się po prostu wygadać i oderwać choć na chwilę od niewesołych myśli, wówczas słyszę taką wymówkę, że nie wiadomo - śmiać się, czy płakać
No ale "najlepszy przyjaciel" wszystko zniesie...
Grysiulk u skad ja to znam
Ja tez kiedys mialem takiego przyjaciela.....ale wyjechal do Irlandii i slad po nim zaginal tzn jak cos potrzebuje zeby mu sprawdzic,zalatwic to zadzwoni napisze na gg.I taki mam kontakt z nim
a potem polecial maly pawik po 1 kieliszku 50-tki z cola u niego na podjerzdzie
Boskiiii ii jest

Moja najbliższa kumpela była jakiś czas w Holandii i ja czułam to samo co Ty.
) całaaaa salaaaaa spiewa z namiiiii...