Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-07, 20:17   #2131
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja też co chwilę ziewam, nie wiem czemu bo wyspałam się do 9.30. Czekam na TZta, własnie skończył pracę i jedzie do mnie, zrobię mu coś pysznego do jedzonka i śpi dzisiaj u mnie
oj to pewnie będzie Ci się bardzo miło spało przy TŻ'cie
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 20:21   #2132
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
oj to pewnie będzie Ci się bardzo miło spało przy TŻ'cie
No chyba miło, tylko krótko, bo na 9. znów ma pracę
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 20:22   #2133
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba miło, tylko krótko, bo na 9. znów ma pracę
eee tam krótko, do rana przecie daleko
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-07, 20:51   #2134
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
no mojego śpiewania/wycia się przyciszyć nie da a nie chce jej przestraszyć, bo fajna babka z niej jest i pewnie by przyszła zobaczyć, co się dzieje
Ja tam lubię Akurat’a posłuchać jak mnie coś dobija, bo to taka pozytywna muzyczka jest, ale częściej słucham Nighwish’a którego ja ubóstwiam a mój TŻ go nie znosi

Soy Marisol ja tez bym tak nie mogła, było by mi po prostu głupio, ale taki mam już charakter

edit:

chyba tak
ohhh hja tez uwielbiam NIGHTWISHA - nawet na koncercie bylam.... a moj TZ nie bardzo...nawet mojego ukochanego Closterkellera nie lubi...ale na koncerty go wyciagam...moze sie pzekona
Stary 2009-02-07, 21:01   #2135
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Ostatnio jak mnie zabrał na zakupy i wydał na mnie kupę kasy było m bardzo głupio i nie chciałam żeby mi tyle rzeczy kupował, ale mi powiedział, że będzie mu przykro, jeśli się nie zgodzę i ze dla niego to sama przyjemność a poza tym mam to traktować, jako prezent Walentynowy, zgodziłam się, choć nie łatwo mi to przyszło
ehhh ja bym tak chciala... mi TZ mowi,ze ja mam wszystkiego za duzo, za fdoza wydaje na ciuchy i nic mi nie kupuje
w ogole to sknera z niego jest straszna...ale ja z kolei rozrzutna do granic mozliwosci ...wiec moze to i dobrze ze on tak realnie patrzacy na finanse

edit: przepraszam za posta pod postem... wybaczycie???

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2009-02-07 o 21:02
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 21:06   #2136
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ehhh ja bym tak chciala... mi TZ mowi,ze ja mam wszystkiego za duzo, za fdoza wydaje na ciuchy i nic mi nie kupuje
w ogole to sknera z niego jest straszna...ale ja z kolei rozrzutna do granic mozliwosci ...wiec moze to i dobrze ze on tak realnie patrzacy na finanse

edit: przepraszam za posta pod postem... wybaczycie???
wziął mnie na zakupy, bo mu powiedziałam ze ma więcej ciuchów ode mnie, patrząc na szafę odnoszę takie właśnie wrażenie, więc musiał coś zrobić żebym się nie czepiała tak bardzo, i żeby nie wyszło, że jest gorszy od baby
a Nighwish’a nie lubi, bo w ogóle tego typu muzyki nie lubi, on to tylko reggae słucha

ja wybaczam, bo też mi sie zdarza
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-07, 21:55   #2137
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
162 cm
To bardzo mało ważysz jak na taki wzrost...

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
opowiedz cos wiecej fajnie tak inaczej

EDIT: no i ja zmykam.ciekawe ile jutro bede miala stron do przeczytania z tym waszym tempem:P milego wieczorku dziewczynki malinki :p
On do mnie napisał. Ja odpisałam, potem wymiana kilkunastu e-maili, rozmowy na Skypie, SMSy, rozmowy przez telefon. W końcu spotkanie, spotkanie naszych serc, miłość od pierwszego wejrzenia. Było cudownie, magia i w ogóle. I nadal jest cudownie Moge powiedzieć wiecej
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 22:50   #2138
onlythebest
Raczkowanie

Dobrywieczór... muszę się pochwalic swoim szczęściem i fartem. Dziś miałam miec okropnie trudny egzamin z finansów, na który wyjątkowo nic się nie uczyłam więc kompletnie nic nie umiałąm. Wchodzimy do auli, facet nas rozsadza, ja już cała w stresie co będzie jak nie zaliczę (a bardzo mi na stypendium zależy za średnią powyżej 4,8 hihihi) a tu facet mówi, że kto miał z cwiczeń 5 to on mu przepisze. Jezuu jak ja się ucieszyłam Został mi tylko jeszcze jeden egzaminek i jak dobrze pójdzie to będę miała 5,0 średnią. Żeby nie było, że ze mnie taki prymus bo powiem wam że nigdy nie miałam czerwonego paska ani wyróżnienia...teraz tak motorka dostałam z uwagi na to , że stypendium (450 zł) bardzo by mi pomogło.

A odkąd wróciłam ze szkółki to robię dla TŻ miejsce w szafach no i wogóle porządki przed jego wprowadzenie. Kurcze już nie mogę się doczekac, jak codziennie będziemy razem zasypiac i budzic się koło siebie.

Najfajniejsza wiem jak sie mozesz czuc jeśli chodzi o zdrowie mamy. Ja też miałam niezłego nerwa z pół roku temu - zauważyłam u mojej mamci na szyi jakies znamię, krostę czy co to mogło byc czarne i zmieniające kolor i kształt i wogóle obrzydlistwo. A mama za nic nie chciała do lekarza...bo się bała diagnozy. Myślałam że się wścieknę bo była taka uparta a ja się balam o nią. No ale w koncu ją zaciągnęłam do centrum onkologii i na szczęście okazało się że to nic rakowego. Ale tego jak się bałam przez ten czas to nigdy nie zapomnę. W każdym razie najważniejsze jest jak najwcześniej zauwazyc zmiany. Wtedy jest właściwie 100 % wyleczenia. Tak więc będzie dobrze na pewno

Soy Marisol ale ten Twój TŻ-cik musi Cię kochac. Ach jak przyjemnie sie czyta takie wyznania.

Luffka to Ty suchutka musisz byc z taką wagą..ja mam 160 cm i ważę 50 kg teraz i jestem szczupła.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 23:02   #2139
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

DODAM, że teraz ważę 56 kilo, a najmniej ważyłam 51 i do tego teraz dążę
Ja ważę teraz 63 kg przy wzroście 177cm, ważyłam 64kg, ale schudłam przez grypę (kompletnie wtedy apetytu nie miałam). Teraz na szczęście zajadam Właśnie zgłodniałam Jadłam już dziś kolację heh Idę sobie zrobić kanapeczkę A co!

Cytat:
ok, dziewczyny ja lecę.
kciukajcie za moje ściąganie w poniedziałek od 10 do 13 (nie wiem, czemu wymyśliła test z 25 pytań otwartych i zamkniętych na 3 godziny ), błaaaaaaagaaaaaaaaaaaaaam !
Trzymam kciuki!

Cytat:
Hajja Hawwa nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej jutrzejszej randki, też bym chciała żeby ten mój się, choć trochę postarał i mnie gdzieś zabrał, choćby nawet na miły spacer a tak czeka mnie perspektywa całego dnia spędzonego przed TV, bo on jest zmęczony i mu się nie chce
Twój jak odpocznie od pracy, weźmie urlop to też się zreflektuje i Cię gdzieś weźmie. Albo Ty go zaproś któregoś dnia na randkę Zapewniam, że Ci się odwdzięczy
onlythebest, gratuluję tak wysokiej średniej!
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2009-02-07 o 23:09
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 23:15   #2140
Biska
Zakorzenienie

Uff przeczytalam wszystko No to po kolei
Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość
O mamo, przeczytałam :
szuka dziurki żeby se mógł wsadzić laskę

W sumie na jedno wychodzi
Dokladnie tak samo przeczytalam za pierwszym razem

Cytat:
Ja ostatnio miałam stresy z TZ i schudłam do 41 kg... A już miałam 46... Stresy sprawiają, że momentalnie chudnę... A jak przestaje się stresować, to waga wraca do ok. 45 kg i zatrzymuje się na takiej
Waże podobnie - 45 w porywach do 44, 160 cm

Cytat:
kurcze to Ty i tak chudzinka straszna.ja pamietam jak wazylam 40-45 to masakra..

u mnie tez big love ale bardziej z jego strony chociaz ja tez go kochalam ale skrywalam te uczucia bo balam sie odrzucenia i nie chcialam sie tak otwierac od poczatku,

moj to nawet jak mu pokaze jakis maly cellulit to on mowi ze ja chyba jakas niepowazna jestem.ze nic tam nie ma... a nie wiem czy on taki slepy jest czy takiego udaje. (dodam ze naprawde widac jest-nie to ze sobie wyolbrzymiam jak to baba)
podpisuje sie pod kazdym slowem pogrubionym przeze mnie

Jesli chodzi alkohol, pierwszy razm pilam na mojej 18 (czy ja jestem jakas nienormalna?)

Jesli chodzi o raka - u mnie w rodzinie to norma, wiec sie z tym licze niestety, a tych kosmetykow wole nie przegladac chyba

Na randce nie bylam ohoho (chyba w ogole zapomnialam jak to jest byc na randce) i nie zapowiada sie na zmiany...

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 23:30   #2141
onlythebest
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
onlythebest, gratuluję tak wysokiej średniej!
Dzięki, jakoś tak mi się narazie udaje. Znajomi ze studiów się śmieją że to nie jest normalne i nawet wykładowcy jak mi wpisywali oceny to twierdzili że widac dobrze ściagałam...hehe...ciekaw e jak np. na ustnym miałam ściągac A mój TŻ żeby mnie zdenerwowac zawsze mówi że to nie ja taka mądra jestem tylko inni się nie nauczyli. ale to tak w żartach więc mu wybaczam.

Lecę do łózeczka, bo jutro dalsza częśc sprzątania i przemeblowywania mnie czeka.

Dobranoc
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 23:32   #2142
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Jesli chodzi alkohol, pierwszy razm pilam na mojej 18 (czy ja jestem jakas nienormalna?)
No co Ty. Czy to jakaś ujma? Nie. Ja pierwszy raz piłam w wieku 17 lat. Ze zgrozą patrzę na niektóre 13 latki, które chleją i przeklinają.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 00:25   #2143
Hawwa87
Zakorzenienie

Uff... Nadrobiłam zaległości po długim czasie... Grypa i sesja jednocześnie = kilkadziesiąt stron Najgorsze, że w poniedziałek mam znów egzamin (oby ostatni) i coś czuję, że do tego czasu znów narobi mi się zaległości

Ponadto witam nowe twarze, z którymi jeszcze nie miałam przyjemności i mam nadzieję, że teraz będę już bardziej na bieżąco, choć jutro jednak spróbuję powstrzymać uzależnienie i jednak się pouczyć...

A teraz to już chyba życzę dobrej nocy

edit:
Aaa, jeśli chodzi o alkohol: nie lubię ani piwa, ani właściwie nic innego - toleruję tylko szampana przy okazji... I ewentualnie jestem w stanie wypić lampkę jakiegoś dobrego winka, ale to też przy wyjątkowych okazjach. Abstynentka ze mnie totalna.

Teraz już chyba naprawdę dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona

Edytowane przez Hawwa87
Czas edycji: 2009-02-16 o 16:32
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 01:41   #2144
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
Hmm u nas to oboje jesteśmy oszczędni. Dlatego myślę, że się czegoś w życiu dorobimy Żeby nie było- na przyjemności też umiemy wydawać kasę

Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość
Dobrywieczór... muszę się pochwalic swoim szczęściem i fartem. Dziś miałam miec okropnie trudny egzamin z finansów, na który wyjątkowo nic się nie uczyłam więc kompletnie nic nie umiałąm. Wchodzimy do auli, facet nas rozsadza, ja już cała w stresie co będzie jak nie zaliczę (a bardzo mi na stypendium zależy za średnią powyżej 4,8 hihihi) a tu facet mówi, że kto miał z cwiczeń 5 to on mu przepisze. Jezuu jak ja się ucieszyłam Został mi tylko jeszcze jeden egzaminek i jak dobrze pójdzie to będę miała 5,0 średnią. Żeby nie było, że ze mnie taki prymus bo powiem wam że nigdy nie miałam czerwonego paska ani wyróżnienia...teraz tak motorka dostałam z uwagi na to , że stypendium (450 zł) bardzo by mi pomogło.

A odkąd wróciłam ze szkółki to robię dla TŻ miejsce w szafach no i wogóle porządki przed jego wprowadzenie. Kurcze już nie mogę się doczekac, jak codziennie będziemy razem zasypiac i budzic się koło siebie.
[...]
Soy Marisol ale ten Twój TŻ-cik musi Cię kochac. Ach jak przyjemnie sie czyta takie wyznania.
Dziękuję Pewnie, że kocha Ty kujonie gratuluję dzisiejszego farta
Okropnie zazdroszczę Ci tego, że TŻ z Tobą zamieszka. W końcu to krok naprzód. Przyznaję, że ja wolałabym zamieszkać dopiero po ślubie z Moim, ale i tak zazdroszczę, że w nocy będziesz zasypiać wtulona i że możesz kraśc Mu ciepełko

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Waże podobnie - 45 w porywach do 44, 160 cm
Że tak zapytam - jaki nosisz rozmiar? 34? Ja jestem 1 cm niższa a chciałabym zejść do rozmiaru 36 i nie wiem ile musiałabym zjechać z wagi Myślę, że poniżej 52kg - taki cel planuję osiągnąć w wakacje. Onlythebest a Ty? 36?

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
A sprawy nowotworowe są mi znane aż za dobrze... Jeszcze nie na własnej skórze, ale właśnie przez to paskudztwo straciłam Mamę... Walczyła dzielnie przez ponad dwa lata, ale cóż... Jednak zgadzam się z poprzedniczkami - wczesna diagnoza to klucz do sukcesu!
Bardzo mi przykro

Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 01:57   #2145
justyna_dt
Zakorzenienie

Poodpisuję jutro. Póki co jestem na mega bani. Będzie kac opowiem Wam jutro (dziś) jaki wpływ na życie innych ma cudze życie.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 08:47   #2146
najfajniejsza
Zakorzenienie

No to, Justynko, czekam na relację

Gratuluję, onlythebest jak ja bym tak chciała, ach... i tak strasznie zazdroszczę Ci mieszkania z lubym, no, kurde...

Dziewczyny, moja motywacja, to schuść (sesese ) do 50 kg do końca czerwca. chyba sobie suwaka walnę w związku z tym

A, właśnie! Czy w drugiej części wątku, ktoś już się zaręczył? Bo jak nie, to może tylko nieparzyste części wątku przynoszą szczęście, a parzyste pecha jeśli tak, to trzeba tę część szybko zakończyć i w trzeciej pisać 1 post na dobę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 08:51   #2147
lasoa
Zakorzenienie

Nie spać spiochy
Stary 2009-02-08, 09:09   #2148
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a co do wagi to ja przy wzroscie 166 cm waze 50 kg - kiedys wazylam 46 ale to bylo zdecydowanie za malo...a rozmiar 34
Stary 2009-02-08, 09:21   #2149
lasoa
Zakorzenienie

Ja mam rozmiar 36

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 09:32   #2150
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
nie no dziewczyny.faceci nam chca kupowac a my sie jeszcze zapieramy nogami i rekami
Ja to bym chciała się zapierać... Ale moj TŻ nie przepada za dawaniem prezentów bez okazji. Uważa, ze lepiej kupić coś raz, a dobrze. A przecież małe rzeczy tak cieszą.

Cytat:
Jestem za Bo ja nie obchodzę walentynek, więc chętnie w ten dzień napiję się z Wami

która to wrzuciła Celine Dion? zatłuke normalnie... zawsze ta piosenka mnie rozczula...
No to pijemy Ale z umiarem

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ja mam małe B, ale nie jest najgorzej
a w Londynie w jakiej dzielnicy mieszkaliście?
I ja też co wakacje jeżdziłam do Londynu do pracy. Na szczęście nie mialam problemu z jej znalezieniemn. Najdluzej szukalam za pierwszym razem - 5dni.

Cytat:
ja nie rozumiem lasek, które są z siebie dumne, że wieczór wcześniej zalały robaka tak, że nic nie pamiętają czym sie tu szczycić ?
Moja znajoma ostatnio chwalila mi się, ze w klubie zwymiotowala na bramkarza...suuuuuuper... .

Cytat:
Ja ostatnio miałam stresy z TZ i schudłam do 41 kg... A już miałam 46... Stresy sprawiają, że momentalnie chudnę... A jak przestaje się stresować, to waga wraca do ok. 45 kg i zatrzymuje się na takiej
Szczuplaczek

Cytat:
a co do wagi to ja przy wzroscie 166 cm waze 50 kg - kiedys wazylam 46 ale to bylo zdecydowanie za malo...a rozmiar 34
I kolejna chudzinka.

Ja ważę ok 57-59 kg przy 170 cm. A chciałabył 52
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 09:38   #2151
Biska
Zakorzenienie

Dzien dobry Paniom
Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość

Że tak zapytam - jaki nosisz rozmiar? 34? Ja jestem 1 cm niższa a chciałabym zejść do rozmiaru 36 i nie wiem ile musiałabym zjechać z wagi Myślę, że poniżej 52kg - taki cel planuję osiągnąć w wakacje. Onlythebest a Ty? 36?

Tak szczerze to ciezko powiedziec jaki rozmiar nosze, bo to zalezy. Czasem 34, czasem 36. Mam dosc pokazny biust jak na moje gabaryty i ciezko dobrac mi cos, pozniewaz z kolei w talii jestem szczupla. Spodnie tez roznie, teraz jedna numeracja nie jest rowna drugiej niestety. Dlatego czasem wypada 34, czasem 36

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 09:50   #2152
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Poodpisuję jutro. Póki co jestem na mega bani. Będzie kac opowiem Wam jutro (dziś) jaki wpływ na życie innych ma cudze życie.
Nie mogę doczekać
A ja już wyprawiłam TZta do pracy, musiałam wstać o 7.30, ale czego się nie robi dla ukochanego... Byłam w kościele i chyba muszę wziąć się dzisiaj za naukę na czwartek Ale dobrze, że przynajmniej dzisiaj pogoda taka kijowa, to nie żal siedzieć w domu, u mnie od rana pada.
Dziewczyny, ale Wy wszystkie jesteście szczupłe!! Ja przy wzroście 166cm ważę 59 kg I może to nie jest nawet tak dużo, chociaż szczytem marzeń byłoby 55kg, ale nie mogę znieść mojego bebecha, jak leżę bokiem, to on mi tak zwisa, taka opona okropna Az mi głupio jak TZ lezy za mną i obejmuje, jak stoje, to ok nie widać tak bardzo, ale siedzę albo leżę to koszmar Rozmiar noszę 38.
Biorę się za siebie, od teraz! Muszę schudnąć...
Stary 2009-02-08, 09:59   #2153
elizka773
Wtajemniczenie

dzien dobry
Cytat:
Hajja Hawwa nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej jutrzejszej randki, też bym chciała żeby ten mój się, choć trochę postarał i mnie gdzieś zabrał, choćby nawet na miły spacer a tak czeka mnie perspektywa całego dnia spędzonego przed TV, bo on jest zmęczony i mu się nie chce
Grape ja tez nie mam na co liczyc..mam dokladnie tak jak u Ciebie.

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
To bardzo mało ważysz jak na taki wzrost...

On do mnie napisał. Ja odpisałam, potem wymiana kilkunastu e-maili, rozmowy na Skypie, SMSy, rozmowy przez telefon. W końcu spotkanie, spotkanie naszych serc, miłość od pierwszego wejrzenia. Było cudownie, magia i w ogóle. I nadal jest cudownie Moge powiedzieć wiecej
jak romantycznie

Cytat:
No to, Justynko, czekam na relację

Gratuluję, onlythebest jak ja bym tak chciała, ach... i tak strasznie zazdroszczę Ci mieszkania z lubym, no, kurde...

Dziewczyny, moja motywacja, to schuść (sesese ) do 50 kg do końca czerwca. chyba sobie suwaka walnę w związku z tym

A, właśnie! Czy w drugiej części wątku, ktoś już się zaręczył? Bo jak nie, to może tylko nieparzyste części wątku przynoszą szczęście, a parzyste pecha jeśli tak, to trzeba tę część szybko zakończyć i w trzeciej pisać 1 post na dobę
haha najfajniejsza rzeczywiscie,dobry wniosek wysunelas

claris ja przy wzroscie 164 waze podobnie jak Ty,wiec sie nie martw...dokladnej wagi nie znam,zreszta u mnie to ciagle inaczej rozmiar nosze 38,czesto musze brac 40(ze wagledu na biust :/ ) a czasem nawet w 36 wejde
i nie chcialabym zejsc jak kiedys do rozmiaru b.malego 36 albo 34. a te kilogramy zebrane przez zime i tak zleca w lecie

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-08 o 10:04
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 10:08   #2154
Claris
Zakorzenienie

elizka773 to ja mam o tyle "dobrze", że nie mam cycków (75B) i ogolnie w ramionach jestem wąska co daje mój obraz dosyć szczupły, zresztą niektóre na nk miały okazję podziwiać ale brzuch, biodra i uda to jest koszmar łydki mam ok...
Stary 2009-02-08, 10:13   #2155
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
elizka773 to ja mam o tyle "dobrze", że nie mam cycków (75B) i ogolnie w ramionach jestem wąska co daje mój obraz dosyć szczupły, zresztą niektóre na nk miały okazję podziwiać ale brzuch, biodra i uda to jest koszmar łydki mam ok...
ee to na pewno przesadzasz i masz idealna figure TZ nie narzeka wiec czego chciec wiecej

nie no... http://www.sfora.pl/Tak-sprawdzisz-c...-zdradza-a2403
Stary 2009-02-08, 10:18   #2156
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam grupe uda i łydki
Stary 2009-02-08, 10:22   #2157
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
ee to na pewno przesadzasz i masz idealna figure TZ nie narzeka wiec czego chciec wiecej

nie no... http://www.sfora.pl/Tak-sprawdzisz-c...-zdradza-a2403
Czasami mi mówi, że mogłabym mieć mniejszy brzuch

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Ja mam grupe uda i łydki
Stary 2009-02-08, 10:23   #2158
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:

a to jaki!!no tylko o tak go!!
Stary 2009-02-08, 10:29   #2159
luffka
Zakorzenienie

Cześć
Ale dziś okropna pogoda... Wczoraj było tak pięknie... A dziś od rana oczu nie mogę otworzyć...
Stary 2009-02-08, 10:33   #2160
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też TZ mowi że mam masywne uda i łydki. Ale cenie go za szczerość

Tylko nie wiem jak mam schudnac w tych miejscach?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości