|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
oj to pewnie będzie Ci się bardzo miło spało przy TŻ'cie
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam krótko, do rana przecie daleko
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole to sknera z niego jest straszna...ale ja z kolei rozrzutna do granic mozliwosci ...wiec moze to i dobrze ze on tak realnie patrzacy na finanse ![]() edit: przepraszam za posta pod postem... wybaczycie???
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-02-07 o 22:02 |
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Nighwish’a nie lubi, bo w ogóle tego typu muzyki nie lubi, on to tylko reggae słucha ja wybaczam, bo też mi sie zdarza
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
To bardzo mało ważysz jak na taki wzrost...
Cytat:
Moge powiedzieć wiecej
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Raczkowanie
|
Dobrywieczór... muszę się pochwalic swoim szczęściem i fartem. Dziś miałam miec okropnie trudny egzamin z finansów, na który wyjątkowo nic się nie uczyłam
więc kompletnie nic nie umiałąm. Wchodzimy do auli, facet nas rozsadza, ja już cała w stresie co będzie jak nie zaliczę (a bardzo mi na stypendium zależy za średnią powyżej 4,8 hihihi) a tu facet mówi, że kto miał z cwiczeń 5 to on mu przepisze. Jezuu jak ja się ucieszyłam Żeby nie było, że ze mnie taki prymus bo powiem wam że nigdy nie miałam czerwonego paska ani wyróżnienia...teraz tak motorka dostałam z uwagi na to , że stypendium (450 zł) bardzo by mi pomogło. A odkąd wróciłam ze szkółki to robię dla TŻ miejsce w szafach no i wogóle porządki przed jego wprowadzenie. Kurcze już nie mogę się doczekac, jak codziennie będziemy razem zasypiac i budzic się koło siebie. Najfajniejsza wiem jak sie mozesz czuc jeśli chodzi o zdrowie mamy. Ja też miałam niezłego nerwa z pół roku temu - zauważyłam u mojej mamci na szyi jakies znamię, krostę czy co to mogło byc czarne i zmieniające kolor i kształt i wogóle obrzydlistwo. A mama za nic nie chciała do lekarza...bo się bała diagnozy. Myślałam że się wścieknę bo była taka uparta a ja się balam o nią. No ale w koncu ją zaciągnęłam do centrum onkologii i na szczęście okazało się że to nic rakowego. Ale tego jak się bałam przez ten czas to nigdy nie zapomnę. W każdym razie najważniejsze jest jak najwcześniej zauwazyc zmiany. Wtedy jest właściwie 100 % wyleczenia. Tak więc będzie dobrze na pewno Soy Marisol ale ten Twój TŻ-cik musi Cię kochac. Ach jak przyjemnie sie czyta takie wyznania. Luffka to Ty suchutka musisz byc z taką wagą..ja mam 160 cm i ważę 50 kg teraz i jestem szczupła. |
|
|
|
#2139 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie zgłodniałam Jadłam już dziś kolację heh Idę sobie zrobić kanapeczkę A co! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zapewniam, że Ci się odwdzięczy ![]() onlythebest, gratuluję tak wysokiej średniej!
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-08 o 00:09 |
|||
|
|
|
#2140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uff przeczytalam wszystko
No to po koleiCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi alkohol, pierwszy razm pilam na mojej 18 (czy ja jestem jakas nienormalna? )Jesli chodzi o raka - u mnie w rodzinie to norma, wiec sie z tym licze niestety, a tych kosmetykow wole nie przegladac chyba ![]() Na randce nie bylam ohoho (chyba w ogole zapomnialam jak to jest byc na randce) i nie zapowiada sie na zmiany... |
|||
|
|
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, jakoś tak mi się narazie udaje. Znajomi ze studiów się śmieją że to nie jest normalne
i nawet wykładowcy jak mi wpisywali oceny to twierdzili że widac dobrze ściagałam...hehe...ciekaw e jak np. na ustnym miałam ściągac A mój TŻ żeby mnie zdenerwowac zawsze mówi że to nie ja taka mądra jestem tylko inni się nie nauczyli. ale to tak w żartach więc mu wybaczam.Lecę do łózeczka, bo jutro dalsza częśc sprzątania i przemeblowywania mnie czeka. Dobranoc |
|
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
No co Ty. Czy to jakaś ujma? Nie. Ja pierwszy raz piłam w wieku 17 lat. Ze zgrozą patrzę na niektóre 13 latki, które chleją i przeklinają.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Uff... Nadrobiłam zaległości po długim czasie... Grypa i sesja jednocześnie = kilkadziesiąt stron
Najgorsze, że w poniedziałek mam znów egzamin (oby ostatni) i coś czuję, że do tego czasu znów narobi mi się zaległości ![]() Ponadto witam nowe twarze, z którymi jeszcze nie miałam przyjemności i mam nadzieję, że teraz będę już bardziej na bieżąco, choć jutro jednak spróbuję powstrzymać uzależnienie i jednak się pouczyć...A teraz to już chyba życzę dobrej nocy ![]() edit: Aaa, jeśli chodzi o alkohol: nie lubię ani piwa, ani właściwie nic innego - toleruję tylko szampana przy okazji... I ewentualnie jestem w stanie wypić lampkę jakiegoś dobrego winka, ale to też przy wyjątkowych okazjach. Abstynentka ze mnie totalna. Teraz już chyba naprawdę dobranoc
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2009-02-16 o 17:32 |
|
|
|
#2144 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Żeby nie było- na przyjemności też umiemy wydawać kasę![]() Cytat:
Pewnie, że kocha Ty kujonie gratuluję dzisiejszego farta![]() Okropnie zazdroszczę Ci tego, że TŻ z Tobą zamieszka. W końcu to krok naprzód. Przyznaję, że ja wolałabym zamieszkać dopiero po ślubie z Moim, ale i tak zazdroszczę, że w nocy będziesz zasypiać wtulona i że możesz kraśc Mu ciepełko ![]() Że tak zapytam - jaki nosisz rozmiar? 34? Ja jestem 1 cm niższa a chciałabym zejść do rozmiaru 36 i nie wiem ile musiałabym zjechać z wagi Myślę, że poniżej 52kg - taki cel planuję osiągnąć w wakacje. Onlythebest a Ty? 36?Cytat:
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Poodpisuję jutro. Póki co jestem na mega bani. Będzie kac
opowiem Wam jutro (dziś) jaki wpływ na życie innych ma cudze życie.
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
No to, Justynko, czekam na relację
Gratuluję, onlythebest jak ja bym tak chciała, ach... i tak strasznie zazdroszczę Ci mieszkania z lubym, no, kurde... ![]() Dziewczyny, moja motywacja, to schuść (sesese ) do 50 kg do końca czerwca. chyba sobie suwaka walnę w związku z tym A, właśnie! Czy w drugiej części wątku, ktoś już się zaręczył? Bo jak nie, to może tylko nieparzyste części wątku przynoszą szczęście, a parzyste pecha jeśli tak, to trzeba tę część szybko zakończyć i w trzeciej pisać 1 post na dobę
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spać spiochy
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
a co do wagi to ja przy wzroscie 166 cm waze 50 kg - kiedys wazylam 46 ale to bylo zdecydowanie za malo...a rozmiar 34
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rozmiar 36
|
|
|
|
#2150 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale z umiarem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja ważę ok 57-59 kg przy 170 cm. A chciałabył 52
|
||||||
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Paniom
![]() Cytat:
i ciezko dobrac mi cos, pozniewaz z kolei w talii jestem szczupla. Spodnie tez roznie, teraz jedna numeracja nie jest rowna drugiej niestety. Dlatego czasem wypada 34, czasem 36
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja już wyprawiłam TZta do pracy, musiałam wstać o 7.30, ale czego się nie robi dla ukochanego... Byłam w kościele i chyba muszę wziąć się dzisiaj za naukę na czwartek Ale dobrze, że przynajmniej dzisiaj pogoda taka kijowa, to nie żal siedzieć w domu, u mnie od rana pada.Dziewczyny, ale Wy wszystkie jesteście szczupłe!! Ja przy wzroście 166cm ważę 59 kg I może to nie jest nawet tak dużo, chociaż szczytem marzeń byłoby 55kg, ale nie mogę znieść mojego bebecha, jak leżę bokiem, to on mi tak zwisa, taka opona okropna Az mi głupio jak TZ lezy za mną i obejmuje, jak stoje, to ok nie widać tak bardzo, ale siedzę albo leżę to koszmar Rozmiar noszę 38. Biorę się za siebie, od teraz! Muszę schudnąć... |
|
|
|
|
#2153 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
claris ja przy wzroscie 164 waze podobnie jak Ty,wiec sie nie martw...dokladnej wagi nie znam,zreszta u mnie to ciagle inaczej rozmiar nosze 38,czesto musze brac 40(ze wagledu na biust :/ ) a czasem nawet w 36 wejde ![]() i nie chcialabym zejsc jak kiedys do rozmiaru b.malego 36 albo 34. a te kilogramy zebrane przez zime i tak zleca w lecie
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-08 o 11:04 |
|||
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
elizka773 to ja mam o tyle "dobrze", że nie mam cycków (75B) i ogolnie w ramionach jestem wąska co daje mój obraz dosyć szczupły, zresztą niektóre na nk miały okazję podziwiać
ale brzuch, biodra i uda to jest koszmar łydki mam ok...
|
|
|
|
#2155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie no... http://www.sfora.pl/Tak-sprawdzisz-c...-zdradza-a2403 |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale dziś okropna pogoda... Wczoraj było tak pięknie... A dziś od rana oczu nie mogę otworzyć...
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też TZ mowi że mam masywne uda i łydki. Ale cenie go za szczerość
Tylko nie wiem jak mam schudnac w tych miejscach?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Myślałam że się wścieknę bo była taka uparta a ja się balam o nią. No ale w koncu ją zaciągnęłam do centrum onkologii i na szczęście okazało się że to nic rakowego. Ale tego jak się bałam przez ten czas to nigdy nie zapomnę. W każdym razie najważniejsze jest jak najwcześniej zauwazyc zmiany. Wtedy jest właściwie 100 % wyleczenia. Tak więc będzie dobrze na pewno 

czym sie tu szczycić ?
Ale dobrze, że przynajmniej dzisiaj pogoda taka kijowa, to nie żal siedzieć w domu, u mnie od rana pada.
Rozmiar noszę 38.