American girls cz. VIII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 09:15   #1801
chitty
Rozeznanie

Dot.: American girls cz. VIII

jezu, ile mam roboty dzisiaj... nie wiem czy zdążę, a wszystko odkładam na ostatnią chwilę ;/
jutro odpowiadam z całego średniowiecza z polskiego, masakra, a jeszcze nie znalazłam odpowiedzi na pytania.

i czy wy też czujecie wiosnę od wczoraj? bo byłam na spacerze z bratem i teraz mam otwarte okno i czuję wiosnę

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 09:15   #1802
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
o jest piekna w kazdym wydaniu
i te jej usta....

ja wiosnę czułam wczoraj,było 10 stopni ale ma przyjść zima na 3 tygodnie ....ochłodzenie szkoooda....
Stary 2009-02-08, 09:31   #1803
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
i te jej usta....

ja wiosnę czułam wczoraj,było 10 stopni ale ma przyjść zima na 3 tygodnie ....ochłodzenie szkoooda....

Najlepiej jej w tch takich carmelkowych wlosach..ah
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 09:31   #1804
icebaby21
Raczkowanie

A ja rozochocona wczorajszym słoneczkiem i 12stopniami zaplanowalam sobie na dzisiaj spacerek i mała sesyjke fotograficzna na dzisiaj z psiapsioła, wstaje a tu leje i zimnoWiooosnoooo przybywaj
Stary 2009-02-08, 09:33   #1805
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
A ja rozochocona wczorajszym słoneczkiem i 12stopniami zaplanowalam sobie na dzisiaj spacerek i mała sesyjke fotograficzna na dzisiaj z psiapsioła, wstaje a tu leje i zimnoWiooosnoooo przybywaj
o tak chce już założyć wiosenną kurtkę bo w tej zimowej czuję się wielka jak bałwan;-)

i ogólnie uwielbiam wiosnę a dokładnie miesiące kwiecień-maj.... nawet bardziej niż lato.
Jak są małe listki i kwiatki na drzewach to uwielbiam na to patrzeć...jest cudnie wtedy.
Stary 2009-02-08, 09:44   #1806
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
o tak chce już założyć wiosenną kurtkę bo w tej zimowej czuję się wielka jak bałwan;-)

i ogólnie uwielbiam wiosnę a dokładnie miesiące kwiecień-maj.... nawet bardziej niż lato.
Jak są małe listki i kwiatki na drzewach to uwielbiam na to patrzeć...jest cudnie wtedy.

Moja ulubioa pora roku to wiosna..ja uwielbiam maj, jak juz mozna w bluzeczce wyskoczyc, zadnych ciezkich zmowch ubran..ahh...
Stary 2009-02-08, 09:51   #1807
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Jessica Alba... jest piękna chociaż nie przemawia do mnie ten typ urody.
Wg was lepiej jej w blondzie czy w ciemnych?
Mi podoba się w obu..sama nie wiem w którym lepiej... w blondzie tak słodko ale w brązie chyba naturalniej...
mnie też coś w niej drażni, chociaż nie umiem tego sprecyzować, ma wszystko ładne, ale razem jakoś tak :/

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
czy wy też czujecie wiosnę od wczoraj? bo byłam na spacerze z bratem i teraz mam otwarte okno i czuję wiosnę
tak!!! od rana za oknem śpiewają mi ptaki!!

ps: poznajecie tę ag?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mini-pamela-anderson-fast-dates-old-pictures-6.jpg (82,4 KB, 123 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-08 o 09:56
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 10:00   #1808
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

ps: poznajecie tę ag?

kurde...ryj jakis znajomy
Stary 2009-02-08, 10:05   #1809
vadi
*sportaddict*

podpowiedz nr 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pamela_anderson.jpg (32,4 KB, 70 załadowań)
Stary 2009-02-08, 10:11   #1810
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam w zwykłym sklepiku dałam 100zł.

"Szczury z supermaketu" Zazwyczaj lubię filmy z Jayem i Cichym Bobem..ale ten film jakoś mnie nie bawił.

Miśka, wiesz- ja na forum piszę jedno a robię drugie. Daję na forum wykłady o zazdrości i wolnoci w związku a sama jestem chorobliwie zazdrosna...to,że udzielam innym rad to nie znaczy,że je stosuję.

Mój Tż jest bystry tylko leń do książek.
To jest tak,że wy znacie moją wersję i myślicie,że ciągle Tżtowi ustępuję a on przedstawiłby to pewnie zupełnie inaczej;-)

wczoraj byliśmy u znajomych i znów musieliśmy wyjść wcześniej bo mnie brzuch bolał i Tż powiedział,że go to strasznie męczy bo nigdzie nie wychodzimy a jak wychodzimy to wracamy wcześniej bo mnie albo boli brzuch albo chce mi się spać albo po prostu nie lubię takich imprez.
Wiec jak widać on mi też wiele ustępuje bo praktycznie robimy to co ja chce i wychodzimy kiedy ja chce.

Miśka, ja rozumiem,że jak się kogoś kocha to idzie się na kompromisy ale bez przesady- nie bedę zmuszać Tżta do teatru bo wiem,że bedzie się męczył i nie będzie szcześliwy, tak samo Tż nie zmusza mnie to wychodzenia ciągle do baru na imprezy bo wie,że lubię siedzieć w domu i źle bym się czuła w takim miejscu. A widzę,że czasem on strasznie ma ochotę iść ale jestem mu wdzięczna za to,że nie muszę się męczyć na takiej imprezie "w imię miłości"...

dla mnie uszczęśliwianie to własnie nie zmuszanie drugiej osoby i nie wywieranie na niej presji... a nie męczenie się na imprezie czy w teatrze.
Zresztą, jak już mówiłam- możemy pewne rzeczy robić osobno, bo spedzanie czasu razem ma być przyjemnością wiec róbmy razem tylko te rzeczy które nam obojgu sprawiają radość.

Ja chemię mam już dawno za sobą, mój związek nigdy nie opierał się na szalonym seksie i szalonej miłości. U mnie właśnie miłość i seks są na drugim planie-najważniejsze by łączyło mnie z drugą osobą coś jeszcze. A z Tżtem mi się świetnie dogaduje i czuję się przy nim jakbym go znała od zawsze, z nikim tak dobrze się nie czuję.
Mój związek wiele przeszedł: rutynę, brak ochoty na seks,zazdrość itp. i gdyby opierał się tylko na miłości i seksie to by go dawno nie było.

Nie uważam byśmy z Tżtem byli na różnym poziomie intelektualnym...on jest bystry tylko leń do nauki. Celowo nie związałam się z inteligencikiem-studentem i nie chce się z takim związać- chce partnera do rozmów o bzdurach, do wygłupów, miłości i wspólnego życia a nie do dyskusji o filozofii.

Mój Tż ideałem nie jest ale siedzi w domu bo ja nie chce nigdzie wyjść, miesiąc wytrzymuje bez seksu bo ja nie mam ochoty, znosi moje fochy bo gadał z koleżanką i jestem zazdrosna.... jakbym ja była na jego miejscu to bym pewnie nieraz mnie rzuciła;-) dlatego dobrze mi z nim i nie bede robiła afery o to,że raz zachciało mi się do teatru bo jak jemu chce się na imprezę a ja odmawiam to o to focha nie strzela... to tylko teatr i tylko impreza, na którą możemy iść osobno -kłócenie się o takie rzeczy to trochę dla mnie szukanie na siłę problemów.

hehe a własnie wczoraj się dowiedziałam,że od 13 lutego w kinach leci film o Czesiu z Władców Móch ..ale już z koleżankami oznajmiłyśmy facetom,że na to w walentynki nie idziemy;-)

Mam nadzieje,że się nie obrazisz , ale wydaje mi sę ,że sama nie wiesz czego chcesz jedno piszesz drugie robisz, a trzecie myslisz
Przeczytaj to co napisałaś to jest przerażające być z kims bo np znosi moje fochy, zabrzmialo to tak jakbyś obawiala sie, że z powodu twoich wad nie mogłabys znależc nikogo innego kto byłby w stanie z Tobą wytrzymać. Chyba nie na tym ma polegać związek? Nie chcę bys złym prorokiem , ale nie wydaj3e mi sie aby to miałą jakakolwiek przyszłośc

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 10:13   #1811
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
podpowiedz nr 2

No jesteś mój dietetyczny guru mam super przepis , ale w nim jest kiełbasa czym mozna ja zastapić, albo jaka najlepiej wybrać

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 10:16   #1812
vadi
*sportaddict*

z kiełbą jest tak, ze nigdy nie wiadomo, co tak naprawdę jest w środku, ale zawsze jest to tłuste, więc lepiej wrzuć np. kurę/chude mięso jakie lubisz w kawałkach, dobrze ją przypraw itp.
Stary 2009-02-08, 10:17   #1813
daruniaa01
Wtajemniczenie

vadi WSZYSTKOWIEDZACA - mam do Ciebie pytanko odnosnie brzuszkow
pisalas ze wystarczy robic 30 ? [dobrze pamietam?] i ze wiecej nie ma sensu?
czy robiac codziennie po te 30, ale takich wolnych i dokladnych z przytrzymaniem miesni prez jakies 2-3sek jak przy a6w beda efekty?
po jakims miesiacu czy dwoch?

i jeszcze chcialam zapytac o te posilki okolotreningowe -przed wegle zlozone [i tluszcz? czy same wegle? ] a po bialko i wegle proste?
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 10:21   #1814
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
vadi WSZYSTKOWIEDZACA

Cytat:
- mam do Ciebie pytanko odnosnie brzuszkow
pisalas ze wystarczy robic 30 ? [dobrze pamietam?] i ze wiecej nie ma sensu?
czy robiac codziennie po te 30, ale takich wolnych i dokladnych z przytrzymaniem miesni prez jakies 2-3sek jak przy a6w beda efekty?
po jakims miesiacu czy dwoch?
dokładnie tak, ale jeszcze w połączeniu z jakąś dietą (jeśli chcesz coś spalić z brzucha, a nie tylko go wyrzeźbić)

Cytat:
i jeszcze chcialam zapytac o te posilki okolotreningowe -przed wegle zlozone [i tluszcz? czy same wegle? ] a po bialko i wegle proste?
zacytuję tu wypowiedź Kokoro z wątku o posiłkach: "przed treningiem spożywamy węglowodany złożone typu płatki owsiane, kasza gryczana, jęczmienna, razowy chleb, makaron razowy, brązowy ryż

od razu po treningu należy uzupełnić cukier więc można zjeść jabłko, banana - cukry proste

najlepiej do 30 min od treningu zjeść białeczko, najlepiej byłoby serwatkowe (odżywki), jak nie to np. chudy twarożek itp."

Stary 2009-02-08, 10:28   #1815
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:

zacytuję tu wypowiedź Kokoro z wątku o posiłkach: "przed treningiem spożywamy węglowodany złożone typu płatki owsiane, kasza gryczana, jęczmienna, razowy chleb, makaron razowy, brązowy ryż

od razu po treningu należy uzupełnić cukier więc można zjeść jabłko, banana - cukry proste

najlepiej do 30 min od treningu zjeść białeczko, najlepiej byłoby serwatkowe (odżywki), jak nie to np. chudy twarożek itp."

Nie wiedziałam... W takim razie już ide po jakiś owoc A czemu to ma służyć?
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 10:32   #1816
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:

dokładnie tak, ale jeszcze w połączeniu z jakąś dietą (jeśli chcesz coś spalić z brzucha, a nie tylko go wyrzeźbić)
Ty sie nie smiej, ja tak mysle
a spalac nic nie chce tylko wyrzezbic

Cytat:

ok, dzieki dzieki
a te posilki przed i po to one sa zalecane jak chce sie np ogolnie schudnac?
czy robiac np cwiczenia na brzuch i nalesnika sa one przydatne czy wtedy nie zdaja egzaminu?

aaa no i jeszcze mam pytanie, ja to skleroza jestem... czy da sie cos zrobic zeby odchudzic rece? bo wydaje mi sie ze sa jakies takie pudzianowksie....
no moze przesada ale za grube do mojej figury
wiem ze schudnac sie miejscowo nie da, umiesnione to one w sumie sa...jak napne to mam niezlego bicepsa nawet no ale kurde....tak piszac tego posta sama sobie odpowiadam ze chyba nie ma dla mnie ratnunku...

a ile Wy dziewczyny macie w rece, w najszerszym miejscu?
i jak mozecie to zmierzcie obie, bo ja mam chyba jedna grubsza niz druga

Edytowane przez daruniaa01
Czas edycji: 2009-02-08 o 10:39
Stary 2009-02-08, 10:39   #1817
justyss
Wtajemniczenie

ja do moich rąk nic nie mam

vadi ale takie zwykle brzuszki 30 codziennie pomoga spalic tluszcz z brzucha czy takie skosne najlepiej , mi sie troche tego tluszczu uzbieralo to jest najgorszy problem i czy cwiczac pzrez ok pol roku uda mi sie wycwiczyc brzuch zeby byly choc widoczne troche miesnie

jakos troche dziwi mnie fakt ze zwykle 30 brzuszkow wystarczy

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 10:49   #1818
justusia16
Wtajemniczenie

Takie płaskie brzuzki ladne, ale jak dziewczyna ma juz taka koche na brzuchu to wyglada okropnie ble

Mi sie zawsze góra wyrzezbia a ten dol brzucha pod pepkiem sadelko zostaje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif brzuch.gif (40,1 KB, 55 załadowań)
Stary 2009-02-08, 10:52   #1819
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Takie płaskie brzuzki ladne, ale jak dziewczyna ma juz taka koche na brzuchu to wyglada okropnie ble

tez tak mam a to chyba najgorzej zrzucic ta dolna czesc, ja ta gorna zawsze mam plaska i jak kiedys skonczylam a6w to tylko tam byly efekty

ps chcialabym umiec zrobic sobie taka fryzure
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_1a07c2a506468ebb3a754a2a894405d5.jpg (39,1 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-08 o 10:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 10:53   #1820
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

vadi to ja też się o coś zapytam
znasz jakieś ćwiczenia na łydki? kurcze, bo kiedyś czytałam, że grubość łydek jest genetyczna, a ja nie chce takich jak mam

Kurcze, ja to w ogóle jakby 2 osoby mnie tworzyły - góra - anorektyczka, można mi policzyć żebra i równina, a dół to otylas z wielkim tyłkiem i kłodami zamiast nóg;/;((((
Stary 2009-02-08, 10:56   #1821
justyss
Wtajemniczenie

co ma m zrobic zeby mi wchodzimy zdjecia bo wlasnie zaladowalam i nic nie widze??

Stary 2009-02-08, 10:56   #1822
chitty
Rozeznanie

uczy/studiuje/naucza któraś z was języka polskiego? lub jest w tym dobra? może byście mi pomogły bo nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytania ze średniowiecza ;/

wymianka.

tylko w weekendy.

Stary 2009-02-08, 10:56   #1823
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:

jesli chodzi o mnie to ja w zadnym wypadku nie chce zadnej kostki
nie poddobaja mi sie bardzo wyrzezbione brzucchy, gdzie widac kazdy miesien.
Lubie, delikatne, kobiece brzuszki, plaskie ale z leciutkim zarysem miesni, podoba mi sie ja te dwie pionowe linie widac po bokach...wiecie o co chodzi?
u mnie je widac ale tylko jak stoje bokiem i pod slonce
a chcialabym zeby byly zauwazalne tak od razu a nie dopiero po wnikliwym przyjrzeniu sie

powiedzcie ile macie w raczkach plissss
Stary 2009-02-08, 10:57   #1824
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
co ma m zrobic zeby mi wchodzimy zdjecia bo wlasnie zaladowalam i nic nie widze??
jakies problemu techniczne sa w wizaem, bo wlasnie na barbiowym przed chwila byl ten sam problem
Stary 2009-02-08, 10:59   #1825
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
jakies problemu techniczne sa w wizaem, bo wlasnie na barbiowym przed chwila byl ten sam problem
oki dzieki bo juz myslam ze mi cos w kompie szwankuje
chitty zadaj pyt moze ktoras pomoze
mam dla was kilka zdjec najwyzej potem wkleje

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-08 o 11:03
Stary 2009-02-08, 11:03   #1826
vadi
*sportaddict*

posiłek przedtreningowy daje energię, potreningowy uzupełnia cukier i białko, żeby nie spalać mięśni
Są zalecane w każdej sytuacji, dzięki temu będziemy mieć po prostu lepsze/szybsze efekty

Darunia - może rozciąganie?

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
ja do moich rąk nic nie mam

vadi ale takie zwykle brzuszki 30 codziennie pomoga spalic tluszcz z brzucha czy takie skosne najlepiej , mi sie troche tego tluszczu uzbieralo to jest najgorszy problem i czy cwiczac pzrez ok pol roku uda mi sie wycwiczyc brzuch zeby byly choc widoczne troche miesnie

jakos troche dziwi mnie fakt ze zwykle 30 brzuszkow wystarczy
Najlepiej taki i takie, pracują w nich zupełnie różne grupy mięśni
Więcej nie zawsze znaczy lepiej, np. farba na włosach - trzymana dłużej nie da lepszego koloru, tylko masakrę

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
vadi to ja też się o coś zapytam
znasz jakieś ćwiczenia na łydki? kurcze, bo kiedyś czytałam, że grubość łydek jest genetyczna, a ja nie chce takich jak mam
nie jest, kości może być, pilates ładnie wysmukla nogi
Stary 2009-02-08, 11:06   #1827
chitty
Rozeznanie

narazie poszukam, trochę już znalazłam.
ale ja jestem matka teresa, obiecałam dwóm kolezankom tez to wydrukowac i okey, niby nie ma problemu, ale one teraz mogą leżeć i się relaksować a ja szukam tego ;/
muszę sie nauczyc odmawiac;/

wymianka.

tylko w weekendy.

Stary 2009-02-08, 11:07   #1828
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
posiłek przedtreningowy daje energię, potreningowy uzupełnia cukier i białko, żeby nie spalać mięśni
Są zalecane w każdej sytuacji, dzięki temu będziemy mieć po prostu lepsze/szybsze efekty

Najlepiej taki i takie, pracują w nich zupełnie różne grupy mięśni
Więcej nie zawsze znaczy lepiej, np. farba na włosach - trzymana dłużej nie da lepszego koloru, tylko masakrę

nie jest, kości może być, pilates ładnie wysmukla nogi
dzieki za informacje

ooo to sie moze na pilatess przezuce choc w ogole nie wiem na czym polega

dziewczyny z barbiowego jak tam foxy nie czytam tamtego watku wiec nie wiem co i jak

Stary 2009-02-08, 11:08   #1829
maja55
Zakorzenienie

Czekolada83, ze zdjęć, które widziałam i z opisu Gabi wyobrażam ją sobie jako najsłodsze dziecko pod słońcem Po takich opisach aż włącza mi się instynkt macierzyński

Cytat:
chciałabym taki jeansowy kombinezon- krótkie spodnie połączone z górą na krótki rękaw... przy opalonych nogach to by super wyglądało
Chii,ja taki kombinezon znalazłam kiedyś w takim tyci pyci sklepiku na wiosce u moich rodziców, kosztował chyba 20 zł:P
Ale..przerobiłam go na sukienkę Szukałam wtedy szmizjerki, ale wszystkie były na mnie dużo za duże i nie miałoby sensu przerabianie ich, bo miały grube szycia, nity. A ten kombinezon był ze streczem i pasował idealniePóżniej znalazłam oczywiście szmizjerkę i mam teraz 2 takie kiecki
Na zdjęciu przerobiony kombinezon i TŻ udajacy tancerkę go go ale po kombinezonie ani śladu
Cytat:
Nie chcę ochłodzenia Tym bardziej mrozów. Kosmetyczka powiedziała, że jeśli nie będzie mrozów to zrobimy peeling, a jeśli będzie mroźno to musimy poczekać A ja chciałabym już!
Cytat:
Najlepiej jej w tch takich carmelkowych wlosach..ah
Też najbardziej lubię J.Albę w karmelkowych włosach.

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Mam nadzieje,że się nie obrazisz , ale wydaje mi sę ,że sama nie wiesz czego chcesz jedno piszesz drugie robisz, a trzecie myslisz
Przeczytaj to co napisałaś to jest przerażające być z kims bo np znosi moje fochy, zabrzmialo to tak jakbyś obawiala sie, że z powodu twoich wad nie mogłabys znależc nikogo innego kto byłby w stanie z Tobą wytrzymać. Chyba nie na tym ma polegać związek? Nie chcę bys złym prorokiem , ale nie wydaj3e mi sie aby to miałą jakakolwiek przyszłośc
Ja niestety też odnoszę podobne wrażenie. Wiem, że trudno jest poznać sytuację znając kogoś tylko wirtualnie, bo wszystko co dana osoba pisze podlega zniekształceniom, następnie my sami zniekształcamy to co czytamy i obraz który powstaje w głowie to zlepek wyobrażeń na temat danej osoby połączony z własną interpretacją. Ale czytając większość postów odnoszę wrażenie, że mój TŻ to złoty chłopak, bo nigdy nie było między nami sytuacji, że on nie chciał czegoś zrobic bo mu się nie chciało, bo tego nie lubi itp. Nie mówię o zmuszaniu. Chociażby sytuacja z teatrem - był ostatni raz w teatrze w podstawówce, nie ma zielonego pojęcia jak wygląda spektakl dla dorosłych, ale od razu z góry zakłada, że mu się nie spodoba. I oglądacie kolejną głupawą komedię. Gdybyście poszli na sztukę, on stwierdził, że było niefajnie to ok - ale on nawet nie wysilił się na spróbowanie czegoś.
Możliwe, że jestem zbyt bardzo wymagająca i rozpieszczona, ale ja wolałabym być szczęśliwą singielką niż na każdym kroku spotykać się z brakiem zaangażowania.
Mój pierwszy chłopak nauczył mnie bardzo mądrej rzeczy - każdy z nas jest najbardziej wyjątkową osobą na świecie i zasługuje bezwarunkowo na najlepsze traktowanie. Bardzo cenię sobie te lekcje które mi dał, bo spotykając się z nim byłam strasznie zakompleksiona (do tego stopnia, że myślałam, że kiedy chłopcy mówią mi cześć, albo zapraszają do kina,na imprezę itp, to dlatego, że np. przegrali zakład i muszą się poświęcić), a teraz jestem szczęśliwa, bo dużo z siebie daję innym ale otrzymuję tyle samo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kombinezon.jpg (162,4 KB, 153 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kombinezon3.jpg (62,1 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kombinezon_2.jpg (66,8 KB, 154 załadowań)
Stary 2009-02-08, 11:09   #1830
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:

a jak moge porozciagac moje pudzianki? polecilabys cos konkretnego?
i na efekty rozciagania trzeba dlugo czekac, prawdaaaa?

ale ja Cie mecze wybacz

Edit: justyss foxy sie poki co nie odzywa, jedyna wiadomosc jaka mialymsy to ta co kiedys, ze wszystko jest ok i ze odpoczywa.
No ale juz luty niedlugo powinna wrocic

Edytowane przez daruniaa01
Czas edycji: 2009-02-08 o 11:11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości