|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni. |
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się potem z tej sytuacji śmiałam, bo niezłą musiałam mieć minę, jak Twój Tomek mi powiedział, żebym pozdrowiła Michała Następnym razem już będę wiedziała kto to mi się ładnie kłania ![]() Może kiedys przyjdziesz z nim do biblioteki ![]() Ja myślę, że jeszcze przed naszym ślubem to my się wprosimy na kawę
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
jupiii juz dziala wizaz
|
|
#1264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie rozumiem, co nie pasuje?Dziękuje
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zbyt kościsty obojczyk, a taki golfik jeszcze go uwydatnia
|
|
|
|
#1266 |
|
Rozeznanie
|
Rybulka aha, no tak wtedy rzeczywiscie ten golfik by dobrze nie wygladal...
juz nie moge sie doczekac slubu ciekawe jak tam nasza wczorajsza panna mloda
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każda z nas się nie może doczekać ![]() A Angelika pewnie przeszczęśliwa
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Rozeznanie
|
http://wyborcza.pl/1,75480,6228442,Reality_slub.html co tym myslicie dziewczyny? Niedlugo beda pokazywac reality show z nocy poślubnej
|
|
|
|
#1269 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że tak super jest u nas w związkach...ja normalnie mojego tak kocham, że szokCytat:
![]() Cytat:
napisz jak było...pochwal się fotkami my przeżywałyśmy razem z Tobą ! Cytat:
![]() juz mialam dosc tego ludzkiego gadania powodzenia z tym kościołem kochana !! a co do piosenki to my właśnie też ją strasznie lubimy
|
|
|
#1270 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje kochana !!
![]() Cytat:
a dzisiaj już paskudnie Cytat:
Cytat:
no jasne, że przyjmiemy opowiadaj co u Ciebie Cytat:
ja za swój 2 częściowy dałam 110zł z wysyłką...odkupiłam od dziewczyny na allegro ona szyła go na zamówienie w salonie i dała ok 300zł Cytat:
Cytat:
masz wspaniałą figurę w końcu doczytałam ![]() no laski a ja jutro mam szansę na dorywczą pracę w sklepie obuwniczym zarobki to 600zł plus 6zł za nadgodzinę... niedziele wolne w sobotę od 10:00 do 14:00 praca tylko 5 godz dziennie od 13:00 do 18:00 i co 2 tyg dzień wolnego. koleżanka się zwalnia, bo dostała pracę na stałe tam niestety tylko na pół etatu mówi, że super się tam pracuje...dziewczyny są zarąbiste..i szef fajny. Jakby tam było na cały etat to nigdy, by się nie zwalniała.
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martuś, będzie ten cywilny? ![]() Strippi, trzymam kciuki za tą pracę
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-02-08 o 15:20 |
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki...
chcę się o coś załapać, a będę szukać na stałe.
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że tak
Lepiej Ci się będzie czegoś na stałe szukać, jak już będziesz zahaczona o cos innego
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kasa się przyda nawet jak mała
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że tak
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko ślicznie wyglądasz
strippi trzymam kciuki, zebys prace znalazła a propo Tz to ja się wczoraj na niego ufochalam, w sumie chwile i czasem potrzebny foch...bo zamówilismy pizze, a ten zamiast jeść, to sie nie mógł oderwać od gry Poogladalismy dwa filmy wczoraj, jeden z Bollywoodu, ale był beznadziejny i nie wytrwaliśmy do konca ![]() A my o 17 nauki (już ósme), mam już dośc tych nauk. W piatek spotkanie indywidualne było z poradni, wczoraj grupowe, a dzis nauki kościelne ![]() Ja jutro prawdopodobni jade do rzeszowa na uczelnie więc może reszte salonów obskoczymy z przyjaciółką |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() radzę nie kasować, bo za to grozi tymczasowy urlop od forum. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-08 o 15:50 |
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Domi7ks, będziecie tacy wyszkoleni, że hej
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
a pewnie ![]() w ogóle zastanawiam sie czy to tylko my mamy tyle tych nauk, jakoś inni maja mniej |
|
|
|
#1280 |
|
Wtajemniczenie
|
ja miałam 15 spotkań w każdą niedziele po 60 minut i pięć spotkań w poradni po 60 minut co dwa tygodnie
annfas super kiecka i fajna figurka
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich, próbuje nadrobić co napisałyście, ale ciężko....
![]() Cytat:
A ja mam pytanie z innej beczki - czy ktoras z Was brala moze tabl.anty. i miala jakies problemy z zylami na nogach ? Bo ja zaczynam sie obawiac zakrzepicy mam podobne objawy, bola mnie nogi, mam opuchniete i pojawiloy mi sie mocniej widoczne zyly... ![]() Lustereczko - tu też Ci musze napisac - sliczna suknia i pieknie w niej wygladasz
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
domi7ks my mielismy 10 spotkan po pol godziny co niedziele, a potem poradnia 3 spotkania na pierwszym bylismy z 30 minut, a na drugim zrobila nam 2 i 3 razem i bylismy z godzine.
strippi,Katunia dziękuje mam nadzieje ze TŻ i gosciom tez sie spodoba TŻ widzial tylko pierwotna wersje tej sukni, ale nie wie jaki jest efekt koncowy TŻ wybral sobie juz garnitur, jak go zalozyl to mmm bosko wygladal
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-02-08 o 16:31 |
|
|
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki. Ja tylko na chwilkę. Nadrobiłam zaległości ale pewnie jutro będą następne.
Operacja sę udała i dzisiaj już TŻ jest w domku ![]() Dzięki za zaprosznia na NK - właśnie Was przyjęłam do swojego grona hehe Kolikoko witaj z nam ![]() Zmykam papa
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Dziś szczęsliwy dzień ![]() Najpierw zdarzył się cud i zdałam, choć tylko na 3, ale z głowy . I laptop mi się sam naprawił ![]() Zmykam nadrabiać
|
|
|
|
#1285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie mówiłam Wam- mam obydwa kolana poobijane
Jedno strzaskałam przewracając się przez psa- leżał na progu, a że było ciemno, to go nie zauważyłam. Drugie, poślizgnąwszy się w łazience na mokrej podłodze- tym razem strzaskałam też łokieć. Wszystko to w obrębie dwóch dni... Dziękowałam Bogu, że ten drugi upadek nie skończył się złamaną ręką Cytat:
Cytat:
Ja biorę (juz ostatnie opakowanie), ale nie mam takich problemów![]() Cytat:
Dużo zdrowia dla TŻa ![]() Scio, gratuluję
|
|||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko literatura polska okresu Dwudziestolecia Międzywojennego, z moim ulubionym prof., ech ale wiedzą to sie nie popisałam, ale ważne, ze do przodu
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj pisalam dwa kolokwia i ciekawe jakie beda wyniki. Tak czytam o waszych egzaminach i momentami sie ciesze ze mamy na zaocznych rozliczenie roczne, tzn. nie mialam sesji po semestrze, tylko jak skonczymy przedmiot to piszemy egzamin i koniec. Ale niedlugo zaczna sie te egzaminy... a potem najwazniejszy obrona pracy mgr! taki dodatkowy stresik przecd slubem ![]() Czy ktos moze mial takie prpblemy z zylam po tabsach ? Rybulko - ja nie ma pewnosci ze to po tabsach ale niestety wszsytlko na to wskazuje ale chyba, tak jak Ty, i tak biore ostatnie opakowanie
|
|
|
|
|
#1288 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehehe no moj na szczescie rzadko gra w gry ![]() ale maly foch nie zaszzkodzi Cytat:
jedno nabozenstwo 3 w poradni Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
annfas, lustereczko piękne suknie
![]() Cytat:
gratulacje ciekawe jak poszło agus?ja nigdy nie brałam tabletek więc w tej sprawie nie pomogę ale radziłabym Ci się szybko udać do lekarza bo to może być poważna sprawa. Nie chcę Cię straszyć ale jak niedawno byłam w szpitalu to na sali leżała ze mną pani, która skarżyła się na bóle nóg, pęczniejące żyły itd. Zabrali ją na jakieś badania i zaraz po nich przyszedł chirurg i powiedział jej, że robią się jej zakrzepy w żyłach i szybko muszą coś z tym zrobić bo jak się taki zakrzep dostanie do serca to będzie miała zawał a jak do mózgu to udar normalnie powiedział to przy mnie i zaraz przenieśli ją na oddział chirurgii. Mieli jej tam podawać jakieś leki i nie wiem jak to się skończyło bo już nie miałam z nią kontaktu ale brzmiało to poważnie. Nie wiem oczywiście ile u niej to trwało i jak poważna była choroba ale jakbym coś takiego zaczęła u siebie podejrzewać to bym leciała do lekarza z prędkością światła.Życzę aby nie było to nic poważnego ale lepiej dmuchać na zimne w takich sprawach
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz pól dnia siedze i czytam rozne artukuly na ten temat... nawet w ulotce tabsow pisze o zakrzepicy ![]() Zaczelo mnie to martwic jak kazdego dnia coraz bardzo bola mnie bogi i takie zylki zaczynaja wychodzic i zasinienia ![]() Musze jutro pojechac do lekarza chyba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Bedziesz przesliczna panna mloda 
Witam Was wszystkie dziewczyny! Niestety praca, studia i mój obecny tryb życia nie pozwalają mi się udzielać regularnie, a u Was ciężko być na bieżąco. Tempo macie zabójcze! W każdym razie podczytuję Was regularnie, oglądam Wasze piękne suknie i cieszę się razem z Wami z każdego sukcesu. Poza tym bardzo uważnie będę czytać Wasze relacje ślubne i chyba sobie założę jakiś gruby zeszyt na notatki, bo w końcu będę ostatnią Panną Młodą 2009, więc będę korzystać
Ale jak już będziemy sąsiadkami to wproszę się na kawę 

) ostatni kwitnie
My tu wszystkie wiemy jak bardzo kochasz konie, a szczególnie swojego Vento

Dziękowałam Bogu, że ten drugi upadek nie skończył się złamaną ręką