|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Ejj, dziewczyny, czy któraś z was używa lokówki?
Napaliłam się strasznie, po tym, jak zobaczyłam jak fajnie wyglądają moje włosy po 100dn (były na końcach zakręcone) i chciałam kupić, ale zupełnie nie wiem jaką ![]() Patrzyłam na fryzjerskim, ale nic ciekawego wyszukiwarka nie znalazła
|
|
#2492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zainspirowana zdjęciami pauli, wymyśliłam taką fryzurkę, z przodu wlosy zaczesane gładko za ucho, opaska, a za opaska włosy pofalowane, tylko kurcze nie mogę sobie wyobrazic jak to bedzie wyglądać, czy to nie bedzie dziwna ta fyzura?? Bo naprawde nie moge sobie tego wyobrazić, bym musiała na zdjecie popatrzec, a nie znalazłam jeszce zdjecia z taka fryzura ![]() A Spójrzcie na tą fryzurkę, podoba Wam sie? Myślę ze do kształtu twarzy by mi nawet pasowała, bo mam dość okrągłą twarz
|
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie dla takich zakręconych na dole włosów chcę lokówkę
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Bry, się zastanawiam czy zostały już odnotowane kiedyś śmiertelne przypadki przeuczenia się nie ucząc się... Bo jak nie to będę pierwsza. Ot tak sobie. Od początku ferii wiedziałam, że sprawdzian po feriach z historii i teraz siedzę z książką na kolanach i próbuję się zmusić żeby ją otworzyć i zacząć czytać. A jak już dotknę to przed oczami mam nauczycielkę i sie mi niedobrze robi.
I jeszcze oprócz tego stwierdziłam, że ze mnie nieczuła właścicielka chomika jest. Albo chomik jest nieczuły, bo jak nie trzeba to goni jak wściekły, a dziś ma dzień śpiocha i śpi... I śpi. I dla rozrywki śpi. |
|
|
|
#2495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko siedzę nad tą książką i myślę jakby to było gdyby...Np.: Jakby to było gdyby moja 'kochana' historyczka zobaczyła dziewczyny z naszej klasy w tym co nam przepowiada ![]() A przeuczona się czuję nawet jak książek nie widzę. Oj, czarno widzę moją maturę... |
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja wolę fale/loki bez opasek bo "co za dużo, to niezdrowo"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale się popsuła. zamówiłam teraz na Allegro jakąś najzwyklejszą, jeszcze nie doszła. o taką: http://www.allegro.pl/item543823769_...essential.htmljeśli masz więcej funduszy, to kup jakąś z ceramiczną powłoką
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Paulą. Alex ja czasem używam ale mam taką cienką i Ci powiem, że do dupy jest. Najlepiej sobie kup takągrubszą trochę. A poza tym to nie doradzę, bo o ile w prostownmicach trochę się orientuję no w nowinkach "lokówkowych" już nie bardzo. A włosy masz raczej podatne? Czy takie druty jak moje?
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh ja jutro sie wybieram do lekarza.
Ogolnie bylaby jutro kartkowka z anglika i nauka dzis..ale wolalabym byc zdrowa isc do szkoly niz siedziec chora w domu i zdychac ![]() Zawsze tak mam ze wole szkole od choroby
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi zeszło, nie swędzi.. tylko jak zacznę drapać(więc nie drapię) no i mam jeszcze parę krostek.. mam nadzieję, że przejdzie ![]() piękna ![]() jutro do szkoły!! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
A ja jeszcze tydzień obijania się
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oddam chorobe a chce jutro isc do szkoly..nie cierpie nadrabiac i w ogole
![]() Lubie byc na biezaco..
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba muszę wywalić komputer z pokoju.
Bo tak stoi na tym biurku i ciągle mnie kusi, żeby zajrzeć. W ogóle mam mieszane uczucia. Z jednej strony chciałabym jak najszybciej skończyć tę szkołę, bo mam dość naprawdę wszystkiego, co z nią związane. Z drugiej strony, koniec szkoły=matura, a to niesamowicie przerażające.
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdrowie jest najważniejsze więc lepiej nie lekceważyć choroby i posiedzieć jednak w domu
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najczesciej ich polowy nie ma.. a ja zawsze na lekcje chodze a jak mnie nie bedzie moga nie pojsc i bede bez notatek ![]() Ja bede sie starac by od polowy tygodnia jednak wrocic.. niektore lekcje nei bardzo tak opuszczac ![]() A w domu i tak bede sie nudzic
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ta niepewność, co z tym wszystkim, co z wynikami i tak praktycznie do połowy wakacji. ![]() Musze się koniecznie zaopatrzyć w nerwosole na zaś
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mam wrażenie, że będę żyła w stresie do połowy lipca, póki nie będę już po tych wstrętnych egzaminach. Ych.
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak... nie dość, że nie wiesz co z Twoją maturą to na dodatek nie wiesz co ze studiami. Mi się koncepcja zmienia co 5 minut i to jest strasznie wyczerpujace psychicznie. Dobrze, że sa osoby które sprowadzaja na ziemie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale musimy się pozytywnie nastawić, dziewczyny.
|
|
#2511 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja tydzień DO obijania się
|
|
|
#2512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cały czas powtarzam w domu, że nie chce nigdzie wyjeżdżać na studia. Na co mama odpowiada, że ona swojego czasu uciekła na drugi koniec Polski, a babcia dodaje, że trzeba się usamodzielnić A ja nie chcę zostawiać mojej rodziny, znajomych, miasta, osiedla, pokoju i w ogóle wszystkiego.
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony chcę się usamodzielnić. Na przeciętne studia w Krakowie dostanę się bez problemu, wymarzone poza Krakowem - z duzym problemem. Wiec czy warto się starać, skoro połowa mnie wciąz chce tu zostać? I tak codziennie
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz mi, za atmosferą mojego liceum nie da się tęsknić.
![]() Najbliższych mi ludzi zapewne będzie mi brakować, ale mam nadzieję, że będziemy utrzymywać kontakt. ![]() Cytat:
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko nie chcę porównywać Rzeszowa do Twojego Krakowa, bo wiadomo gdzie, nawet po przeciętnych studiach będą lepsze perspektywy Ale gdzieś tam w mojej głowie odzywa się czasem głos rozsądku, i mówię Ci, Grudniowa, że teraz się tego obawiamy, a poradzimy sobie gładko nie pierwsze i nie ostatnie maturzystko - przyszłe-studentki Odnajdziemy się w nowych miastach, znajdziemy przyjaciół i może nawet nie będziemy tak bardzo tęsknić
|
|
#2516 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakieś propozycje może macie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do mnie: ja juz chcę skończyć szkołe i być po maturze ( z dobrymi wynikami)
|
||||
|
|
|
#2517 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestes z Rzeszowa? Mam sentyment do podkarpacia, moja babcia tam mieszka ![]() Cytat:
Mam mętlik w głowie...
|
||
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko, zjadłam tosta i mi niedobrze. tzn obawiam się, że to siła perswazji, bo ja tostów nie jadłam od... hm kilku miesięcy na pewno. a przestałam bo ostatnio po tym jak zjadłam mój żołądek zareagował nieodpowiednio, a ja sobie wmówiłam, że od tosta i miałam uraz. który chyba nei minie jednak. co do wyjeżdżania na studia... w moim mieście po prostu nie miałabym czego studiować i cieszyłabym się ogromnie na wyjazd gdyby nie TŻ tu. szkoły zostawiać mi nie będzie szkoda. znajomych tych lepszych mam kilku. i mam nadzieję, że jakoś kontakt zachowamy. pewności co do tego nie mam, bo życie mi już pokazało, że nie zawsze się tak da. boję się tylko, że w Wawie natrafię na samych snobistycznych ludzi. no ale chyba tak źle być nie może
|
|
|
|
|
#2519 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do "nowego życia" - praktycznie wszyscy mówią, ze tak właśnie jest! ![]() Cytat:
Cytat:
Jasne, że daje też dużo szczęścia, to już chyba zależy od charakteru osoby - co komu odpowiada. Ja z chłopakiem u boku czuję się trochę "uwiązana", nie wyobrażam sobie właśnie tak jak piszesz - stracić kontakt ze znajomymi albo wysłuchiwać scen zazdrości gdy spotykam się z innymi kolegami ![]() Ot, lubię być sobie takim wolnym strzelcem i czasem ustrzelić sobie jakąś ofiarę.A, może to też dlatego, że kochałam się w jednym chłopaku dłuugo i nic z tego nie wyszło, więc teraz "odreagowuję" ![]() A jeśli chodzi o kontakty - odbuduj, zdecydowanie! Cytat:
kochana babcia ![]() ![]() Cytat:
a jaką masz inną możliwość, gdyby, odpukać, Poznań nie wypalił?
|
|
#2520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz rację muszę odbudować kontakty! Co do studiów tez masz racje, bo jak się nie uda tutaj to muszę próbować gdzies indziej: złożę też do Szczecina i hmmm no własnie nie wiem gdzie jeszcze, trzeba przemyśleć Najlepsze jest to, że on teraz udaje miłego i że niby się stara ;/
Edytowane przez Cherry90 Czas edycji: 2009-02-08 o 19:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

bo "co za dużo, to niezdrowo"

Bo tak stoi na tym biurku i ciągle mnie kusi, żeby zajrzeć.
ale zdrowie jest najważniejsze więc lepiej nie lekceważyć choroby i posiedzieć jednak w domu 
Jakieś propozycje może macie?
Co do mnie: ja juz chcę skończyć szkołe i być po maturze ( z dobrymi wynikami)