|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
|
|
#1322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakimi metodami ty będziesz prowadzić badania?Cytat:
|
||
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede prowadzic badania socjometrią: ankieta wśród nauczycieli i rodziców i wywiad z dziećmi przedszkolnymi. Podobne badania prowadzilam na licenc. i dobrze mi wszystko poszlo.
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
baju - a może jako nauczycielka wypełniłabys mi ankiete do mgr ?
![]() na maila bym Ci przesłała
|
|
|
|
#1326 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj teraz ostatni przedemna.. z metodologii, zdalam ogromnego kolosa i teraz musze egzam jeszcze gorszy
![]() Cytat:
Cytat:
ma swietne bajki
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lic. robiłam z innej specjalizacji, teraz na mgr też robię inną, więc dopiero za 1,5 roku będę nauczycielem
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
martucha a może Ciebie też mogę wykorzystac do wypełniania ankiety dla nauczycieli na temat baśni ?
![]() baju - no to może nie bede Cie meczyc, bo tam sa pytania o wykorzystanie basni w pracy z dziecmi
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-08 o 21:26 |
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako nauczyciel chetnie wypelnie dzarosz84@wp.pl
|
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Czytam, że o pracach magisterskich rozprawiacie.. Ja od jutra zaczynam pisać drugi rozdział. A jeszcze teraz chora jestem i nie w głowie mi skupianie się nad literaturą. Ostatnio jak widziałam się z promotorem to głupia powiedziałam, że pod koniec lutego drugi rozdział przyniosę i teraz czy chcę czy nie chcę, muszę pisać. W sumie może i lepiej bo bardziej realna staje się moja wcześniejsza obrona.
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wysłana
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam i poczytalam, ale wypelnie ci jutro i odesle
|
|
#1333 |
|
Rozeznanie
|
A ja wlasnie jutro mam egzamin z metodyki nauczania zintegrowanego.... dobrze ze to juz ostatni
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-02-08 o 21:51 |
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sobote pisalam z tego kolokwium zaliczeniowe a w marcu egzamin !
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie może ile teraz dostaje sie kuroniówke?Mój Tz twierdzi, że będzie miał 9 miesięcy, zaś mój tato mói, że 6 miesięcy
![]() Lustereczko Ty studujesz pedagogike? na 5tym roku?
|
|
|
|
#1336 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie, ze jest nas tu tyle studiujacych pedagogike
a ja wlasnie w marcu bede robic praktyki w przedszkolu w grupie 3 latkow juz nie moge sie doczekac w tamtym roku mialam grupe 4 latkow i bylo bardzo wesolo a po obronie chcialabym sie zalapac na staz ten taki z urzedu pracy do przedszkola, zobaczymy czy mi sie uda.domi7ks a co to jest? |
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko kuroniówka co to?nooo bezrobotny pieniadze dostaje
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) 6 miesiecy - dla bezrobotnych zamieszkalych w okresie pobierania zasilku na obszarze dzialania powiatowego urzedu pracy, jezeli stopa bezrobocia na tym obszarze w dniu 30 czerwca roku poprzedzajacego dzien nabycia prawa do zasilku nie przekraczala 125 % przecietnej stopy bezrobocia w kraju; 2) 12 miesiecy - dla bezrobotnych: a) zamieszkalych w okresie pobierania zasilku na obszarze dzialania powiatowego urzedu pracy, jezeli stopa bezrobocia na tym obszarze w dniu 30 czerwca roku poprzedzajacego dzien nabycia prawa do zasilku przekraczala 125 % przecietnej stopy bezrobocia w kraju, lub b) sa bezrobotnymi powyzej 50 roku zycia oraz posiadajacych jednoczesnie co najmniej 20-letni okres uprawniajacy do zasilku; 3) 18 miesiecy dla bezrobotnych: a) zamieszkalych w dniu nabycia prawa do zasilku oraz w okresie jego pobierania na obszarze dzialania powiatowego urzedu pracy, jezeli stopa bezrobocia na tym obszarze w dniu 30 czerwca roku poprzedzajacego dzien nabycia prawa do zasilku przekraczala 2-krotnie przecietna stope bezrobocia w kraju, oraz posiadajacych jednoczesnie co najmniej 20-letni okres uprawniajacy do zasilku lub b) którzy maja na utrzymaniu co najmniej jedno dziecko w wieku do 15 lat, a malzonek bezrobotnego jest takze bezrobotny i utracil prawo do zasilku z powodu uplywu okresu jego pobierania po dniu nabycia prawa do zasilku przez tego bezrobotnego. tu masz calosc http://www.cv-wzory.friko.pl/kuroniowka.php
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-02-08 o 22:01 |
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
martucha dzieki
bo Tz twierdzi, że teraz kuroniówka trwa 12 miesiecy, ale on z racji tego, ze się zwolnił ma 9 miesiecy.Bo tak go uswiadomili w UP. No a tato twierdzi, ze 6 miesiecy.
|
|
|
|
#1340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martuś, gratuluje zdanych egzaminów i juz trzymam kciuki za ostatni ![]() Możesz powiedzieć czemu jesteś na "nie" z tym slubem? Bo to tak tajemniczo zabrzmiało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1341 | |
|
Rozeznanie
|
nie dziekuje
![]() na 3cim ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobranoc PMki
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
tak zdałam
teorię.a 26 lutego mam praktykę... Cytat:
3mam kciuki
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszytskie PM, które zdaa egzaminy
![]() strippi super gratuluje teorii, mój Tz teraz też robi prawko, narazie 8 godzin wyjeździł
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze wszystkie pomału uciekaja spac...
Ja chyba tez zaraz sie klade bo chce z rana pojechac do lekarza(gina). Ja mam ochote zrobic prawko ale najpierw musze uzbierac kilka tysiecy na 10 egzaminow z góry :p bo przeraz mnie liczba egzaminow po ile ludzi zdawaja. strippi Ty mnie teraza nie sluchaj - zdasz za pierwszym razem !!
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-08 o 23:13 |
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Spojrzcie dziewczyny jak nastrojowo i ladnie nakrecony film, moim zdaniem nie powinno w tym miejscu byc juz kamery ale jak sie ktos decyduje to takie wykonanie jest bardzo ladne http://www.youtube.com/watch?v=OM0Mw...eature=related My też po kosciele idziemy na cmentarz do taty Tż ale kamera z nami nie pojdzie to bardzo intymna chwila i uwazam ze powinno sie ja uczcic w duszy a nie uwieczniac na płycie ale pomimo tego bardzo wzruszył mnie ten filmik bardzo gustownie zrobiony. Inna sprawa jest wrzucanie go do internetu moim zdaniem to juz niepotrzebne i niesmaczne.
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-02-09 o 00:02 |
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendzie
|
|
#1350 | |||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
znou mnie dlugo wami nie bylo( ale i tak nikt nie zauwazyl za malos sie udzuelam![]() Cytat:
gratuluje i 3mam kciuki za jazde Cytat:
ale raczej na 100% wracamy tylko nie bardzo mam pmysl na kierunek..a licec robilam z pedagogiki resocjalizacyjnej....wogo le super macie tematy prac ja pisalam o depresji u dzieci i mlodziezy i jej wplywie na nauke i funkcjonowanie w spoleczenstwie![]() Cytat:
Witam Nowe PM MI NA WSZYSTKO BRAKUJE CZASU I MOTYWCJI nie wiem czy to dlatego ze jestem juz zmeczona ta anglia i ciagle mysle o powrocie do pl czy cio:![]() poza tym mojego Frania-szysznylka kopnal prad w poatek prawie go stracilam( lobuz jeden ale na szczescie po troskliwej opiece juz wrocil do formy![]() poza tym mialam egz probny z anglika i czekam na wyniki az sie boje ![]() i niesttey znowu nie iede do pracy nio nic juz nie nazrekam ![]() zycze milego dzionka wszystkim
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

a polecam tematy zwiazane z literatura, zainteresowaniami czytelniczymi, pisalo je u mnie kilka dziewczyn na licencjacie i teraz na mgr. Dosc przyjemne do pisania i badania
a jakimi metodami ty będziesz prowadzić badania?