Scent Bar VII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 16:23   #3121
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość

Ale czasem mówienie "nie" sprawia nam samym więcej przykrości niż innym usłyszenie tego "nie".
......
Yolu zgadzam sie z Toba
To bardziej zlozone ,powiedzenie " nie" boli i poczucie wykorzystywania tez boli

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 16:58   #3122
gryx82
BAN stały

Cytat:
...Z czasem pogodziłam się po prostu z tym, że taka jestem. Przecież to nie jest wada. ...
Powiedziałbym nawet, że to zaleta Tylko dlaczego zaleta owa tak często nam ciąży?

Cytat:
Wiele osób w życiu nie ogląda się za siebie niestety. Jak sobie znajdzie partnera, czy nową pracę, miejsce zamieszkania to zapomina o znajomych z dzieciństwa. Jedni gonią za kasą, idą po trupach, inni stawiają na przyjaźń, jeszcze inni na rodzinę i dzieci wyłącznie. Więcej nas dzieli w dorosłym życiu Niestety ...
Więcej nas dzieli, to prawda. Tylko, jeśli masz jednego czy dwóch prawdziwych przyjaciół, wierzysz (czasami złudnie), że wasza przyjaźń przetrwa próbę czasu/odległości/życiowych zawirowań. Idealista ze mnie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
W kwestii śpiewów zgadzamy się z BT ze sobą i ewakuację zarządziliśmy, kiedy muzyka zaczęła zbaczać w niebezpieczne rejony disco polo i przez Gryksa przewidziane ( ) całaaaa salaaaaa spiewa z namiiiii...
Ha! Nie od dzisiaj obracam się tu i ówdzie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 17:21   #3123
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Yolu zgadzam sie z Toba
To bardziej zlozone ,powiedzenie " nie" boli i poczucie wykorzystywania tez boli
Prawda...

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Więcej nas dzieli, to prawda. Tylko, jeśli masz jednego czy dwóch prawdziwych przyjaciół, wierzysz (czasami złudnie), że wasza przyjaźń przetrwa próbę czasu/odległości/życiowych zawirowań. Idealista ze mnie
Wiem o czym mówisz. Kiedy moja hmm.. powiedzmy pierwsza przyjaciółka zaczęła mnie unikac, bolało....nie jest mi to obojętne nawet dziś, po kilkunastu latach bo ja wierzyłam, że to jest na śmierc i życie (braterstwo krwi też było - ha - ja mam bliznę - ona uważała) .
Jednak kiedy odnowiłam z nią kontakt przez naszą klasę (który zresztą ona znów urwała) zobaczyłam właśnie to jak wiele nas teraz dzieli.
W korespondencji pochwaliła się przede mną, że ma dwa samochody i że się bardzo zmieniła -teraz w domu ma zawsze ładnie wysprzątane i wypastowane podłogi
Na fotkach mogę oglądac jej wczasy pod palmami i nieodłączną torbę z zakupami z logo jakiejś drogiej marki albo jak sprząta idealne mieszkanie wystrojona i na szpilkach. Pocieszające - to nie jest ta osoba za którą tęskniłam

A od takich wykorzystujących znajomych mimo wszystko łatwo się odciąc. Prędzej czy później zrobią to sami, wystarczy przestac zabiegac.
I zacząc doceniac tych którzy na to zasługują, chociaż czasem nadają na innych falach, ale są przy nas przez lata

Edytowane przez Yola
Czas edycji: 2009-02-08 o 17:23
Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:29   #3124
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mam pytanie - chcę posłać przelew na PayPal. Czy wystarczy wpisanie samego banku, jego adresu czy muszę dopisać jeszcze nazwę rachunku ( ten ciąg cyfr i liter)???? Że numer ich konta to oczywiste Tylko nie wiem, co z tą nazwą rachunku właśnie

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 22:34   #3125
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Madziczko - jakiś ciąg znaków trzeba wpisac w okienko tytułu przelewu. Jest to kod idetyfikujący Ciebie jako użtkownika payPal. Chodzi o to, żeby pieniądze trafiły na Twoje konto w tym systemie

Nigdy nie przelewałam pieniędzy na PayPal , bo mam podpiętą kartę. Ostatnio iwona-jk martwiła się o swój przelew na konto PayPal w wątku "promocje w perfumeriach internetowych", a potem okazało się, że jest OK.

Może więc napisz do niej, bo nie wiem, czy zagląda do Baru, a ja nie chciałabym Ci źle doradzić ...

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 22:37   #3126
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Madziczko - jakiś ciąg znaków trzeba wpisac w okienko tytułu przelewu. Jest to kod idetyfikujący Ciebie jako użtkownika payPal. Chodzi o to, żeby pieniądze trafiły na Twoje konto w tym systemie
To też jest dla mnie jasne Dzięki za namiary, skrobnę priv do Iwony

Frank Zappa

Stary 2009-02-08, 22:49   #3127
Zuziunia
BAN stały

A ja dzisiaj oblewałam sesje i juz mnie suszy...hehe

Widzicie my tu dzisiaj o przyjaźni a moja kochana przyjaciółka napisała wiadomość, poslę jej list bo ma problem z internetem.
Ale się cieszę

a tak w ogóle to ryczałam...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 00:14   #3128
GothicAristocrat
BAN stały

jak tak o przyjaźni... to ja może tez się trochu wypowiem. Mam przyjaciółkę na odległość. Swego czasu miałam nawet chłopaka, z którym się widywałam raz w tygodniu, to w sumie nie było aż tak źle. I w ogóle nam to nie przeszkadzało, byliśmy razem prawie dwa lata. Ale co do tej mojej przyjaciółki... przyjaźnimy się już z 6-7 lat i zawsze było między nami super, widywałyśmy się raz na miesiąc i nie mogłyśmy się nagadać, bratnia dusza, rozumiałyśmy się bez słów... ale ostatnio mam wrażenie, że ma mnie gdzieś... zawsze ja się pierwsza odzywam, aż w końcu wkurzyło mnie, że to ja sie tylko staram i dałam sobie spokój. Jest cisza... długa cisza i nie zanosi się na to by ona ta ciszę przerwala...

doszłam do wniosku, że ja jestem po prostu za dobra... dla bliskiej mi osoby jestem w stanie zrobić na prawdę dużo ale mało kto to docenia
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 00:26   #3129
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
jak tak o przyjaźni... to ja może tez się trochu wypowiem. Mam przyjaciółkę na odległość. Swego czasu miałam nawet chłopaka, z którym się widywałam raz w tygodniu, to w sumie nie było aż tak źle. I w ogóle nam to nie przeszkadzało, byliśmy razem prawie dwa lata. Ale co do tej mojej przyjaciółki... przyjaźnimy się już z 6-7 lat i zawsze było między nami super, widywałyśmy się raz na miesiąc i nie mogłyśmy się nagadać, bratnia dusza, rozumiałyśmy się bez słów... ale ostatnio mam wrażenie, że ma mnie gdzieś... zawsze ja się pierwsza odzywam, aż w końcu wkurzyło mnie, że to ja sie tylko staram i dałam sobie spokój. Jest cisza... długa cisza i nie zanosi się na to by ona ta ciszę przerwala...

doszłam do wniosku, że ja jestem po prostu za dobra... dla bliskiej mi osoby jestem w stanie zrobić na prawdę dużo ale mało kto to docenia
Pisałam tu kiedyś o przyjaciółce, która urwała ze mną kontakt. Niby się odzywała, ale zaznaczyła gdzies dystans, nie chodziło o to, że zrobiłam coś nie tak. Zaangażowała się w związek z mężczyzną tak mocno, że nie było już miejsca na inne rzeczy, dla innych ludzi - tak zdecydowała. Dzwoniłam, starałam się utrzymać kontakt, ale z jej strony jakoś nie było entuzjamu, chęci. Tzn. ona chciała wiedzieć o mnie wszystko, z siebie nie dawała nic. Odpuściłam po prawie 2 latach "walki", bo nie można kogoś zmusić, żeby coś czuł, odwzajemniał, skoro tego nie chce..

Mam trzy bardzo bliskie przyjaciółki - widzimy się rzadko, jedna ma męża, każda z nich ma swoje sprawy, każdą wywiało bliżej czy dalej w świat, ale mam przekonanie, że gdybym miała jakiś problem, chciała się wyżalić, poradzić, zawsze mogę zadzwonić, napisać i wiem, że mnie wysłuchają, doradzą, wesprą. Nie rzucą może dla mnie swojego życia, nie przyjadą w tym momencie, ale nawet tego nie oczekuję. Wystraczy mi sam fakt, że są gdzieś tam dostępne, w miarę możliwości się spotykamy. Chodzi o wsparcie i jakaś taką lojalność nawet na odległość. Po prostu wiem, że możemy się nawet i pół roku nie widzieć i nic to między nami nie zmieni

Frank Zappa

Stary 2009-02-09, 00:42   #3130
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Pisałam tu kiedyś o przyjaciółce, która urwała ze mną kontakt. Niby się odzywała, ale zaznaczyła gdzies dystans, nie chodziło o to, że zrobiłam coś nie tak. Zaangażowała się w związek z mężczyzną tak mocno, że nie było już miejsca na inne rzeczy, dla innych ludzi - tak zdecydowała. Dzwoniłam, starałam się utrzymać kontakt, ale z jej strony jakoś nie było entuzjamu, chęci. Tzn. ona chciała wiedzieć o mnie wszystko, z siebie nie dawała nic. Odpuściłam po prawie 2 latach "walki", bo nie można kogoś zmusić, żeby coś czuł, odwzajemniał, skoro tego nie chce..

Mam trzy bardzo bliskie przyjaciółki - widzimy się rzadko, jedna ma męża, każda z nich ma swoje sprawy, każdą wywiało bliżej czy dalej w świat, ale mam przekonanie, że gdybym miała jakiś problem, chciała się wyżalić, poradzić, zawsze mogę zadzwonić, napisać i wiem, że mnie wysłuchają, doradzą, wesprą. Nie rzucą może dla mnie swojego życia, nie przyjadą w tym momencie, ale nawet tego nie oczekuję. Wystraczy mi sam fakt, że są gdzieś tam dostępne, w miarę możliwości się spotykamy. Chodzi o wsparcie i jakaś taką lojalność nawet na odległość. Po prostu wiem, że możemy się nawet i pół roku nie widzieć i nic to między nami nie zmieni
No dokładnie! są ludzie, z którymi widuje się codziennie a z innymi widzę sie raz na boże pół roku i czuje z nimi bliższą więź niż z osobami, z którymi toczę rozmowy każdego dnia. Najgorsze jest to, że D. kontaktuję i spotyka się czasem z osobami z mojego miasta. Nie wiem czy zrobiłam coś nie tak... nigdy nie było tak, że paplałam wyłącznie o sobie, o nie! Raczej należe do osób, które wolą słuchać...
Chyba masz rację... nie da się nikogo zmusić do zaangażowania...muszę to jakoś przeboleć. Ale trudno jest przeboleć stratę kogoś, kto jako jedyny znał Twoje najgorsze, najboleśniejsze sekrety i który pomagał Ci wyjść na prostą kiedy wydawało się, że nic nie ma sensu...
Masz szczęście, że masz takich przyjaciół. To prawdziwy skarb...

Edytowane przez GothicAristocrat
Czas edycji: 2009-02-09 o 00:44
Stary 2009-02-09, 00:54   #3131
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Chyba masz rację... nie da się nikogo zmusić do zaangażowania...muszę to jakoś przeboleć. Ale trudno jest przeboleć stratę kogoś, kto jako jedyny znał Twoje najgorsze, najboleśniejsze sekrety i który pomagał Ci wyjść na prostą kiedy wydawało się, że nic nie ma sensu...
Tak było między mną a tą przyjaciółką. Ja ją naprawdę ch...e lubiłam, uwielbiałam z nią spędzać czas, rozmawiać, znała praktycznie wszystkie moje sekrety, bolączki. A potem jakoś tak wzięła i sobie poszła...Naprawdę w którymś momencie zrozumiałam, że jej nie zależy, że ma naszą przyjaźń... no może nie gdzieś, ale za fakt dokonany przeszły Miała prawo, jej wybór....Bolesny dla mnie, ale czasem trzeba pozwolić odejść ( Jezusicku, znowu patosem powiało)

Cytat:
Masz szczęście, że masz takich przyjaciół. To prawdziwy skarb...
Choć nie ukrywam - czasem chciałabym, żeby ten kontakt był ciut intensywniejszy, jak za starych dobrych lat Ale widocznie takie jest życie

Frank Zappa

Stary 2009-02-09, 01:06   #3132
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
Tak było między mną a tą przyjaciółką. Ja ją naprawdę ch...e lubiłam, uwielbiałam z nią spędzać czas, rozmawiać, znała praktycznie wszystkie moje sekrety, bolączki. A potem jakoś tak wzięła i sobie poszła...Naprawdę w którymś momencie zrozumiałam, że jej nie zależy, że ma naszą przyjaźń... no może nie gdzieś, ale za fakt dokonany przeszły Miała prawo, jej wybór....Bolesny dla mnie, ale czasem trzeba pozwolić odejść ( Jezusicku, znowu patosem powiało)

Choć nie ukrywam - czasem chciałabym, żeby ten kontakt był ciut intensywniejszy, jak za starych dobrych lat Ale widocznie takie jest życie
Dobry patos nie jest zły kurcze, no tylu "przyjaciół" już zniknęło z mojego życia a ja nadal naiwnie wierzę w przyjaźń aż do grobowej deski.. Aż mi się łza w oczku kręci rozmowy o przyjaźni zawsze mnie wzruszają...
Może fenomen tych przyjaźni polega właśnie na trudno dostępności? Może gdybyście częściej się widywały to Wasze spotkania byłyby już nie do zniesienia?
Ja jakoś zawsze z D. rozmawiałam na ciężkie tematy, przy każdym spotkaniu. Była jedną z niewielu osób, z którą potrafiłam rozmawiac o najgorszych, najbardziej dołujących rzeczach. Może gdyby kontakt ten był częstszy byśmy były zmęczone sobą i miały siebie dosyć? no bo w końcu ilez można się dołować
Stary 2009-02-09, 01:12   #3133
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Pewnie masz rację

A tak spotkam się z jedną czy drugą raz na dwa miesiące albo rzadziej, nazbiera się tematów Oczywiście, że dzwonimy czy "majlujemy" czy choćby GG w zastępstwie.

Sączę sobie czerwone winko, będzie mi się dobrze spało I nie wiem co jest grane, ale nie boli mnie po nim głowa nic a nic

Frank Zappa

Stary 2009-02-09, 14:03   #3134
cbr
never say no to panda

GG do cbr

kwik!
zwrócili mi moje konto allegro - właśnie przed chwileczką dostałam maila

wielgachne UFFFFFFFF!

mail znowu mój
allegro znowu moje

można teraz spokojnie szaleńczo wspólnozakupować!
Stary 2009-02-09, 14:08   #3135
Polly_
grozi wypollizowaniem

no to teraz się zacznie.....
ciesze sie już wszystko ok
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 14:33   #3136
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
kwik!

wielgachne UFFFFFFFF!

mail znowu mój
allegro znowu moje

świetnie

Zgasło mi dzisiaj auto w trakcie jazdy. Zgasło - zdechło, odmówiło współpracy. Zero reakcji na przekręcanie kluczyka, martwy mój świstak..
Zadzwoniłam do firmy, poprosić żeby ktoś mi pomógł - w warsztatach nie miał mnie kto odholować, albo mieli dużo pracy.
Brr... ale zmarzłam jak czekałam aż ktoś przyjedzie.
Pomoc otrzymałam od faceta z innego wydziału którego nikt w pracy nie lubi.
Rano próbował mi rozruszać wóz, (pchali go z robotnikiem którego przywiózł do pomocy) potem zawiózł mnie do pracy.
Jak się ociepliło wrócił do mojego auta, próbował rozruszać go ze swoim akumulatorem, a kiedy się dowiedział, że nie umiem załatwić żadnego mechanika na tą chwilę, sam odholował mój wóz do znajomego warsztatu.
Jestem po wrażeniem Mało kto by się tak zachował.
No i poprawiłam opinię największemu gburowi w firmie.

I na tym się chyba skończyło moje oszczędzanie na kurs wizażu II stopnia Jeszcze nie wiem ile mnie wyniesie naprawa. Dłubią i dłubią od dwóch godzin..

Stary 2009-02-09, 14:51   #3137
kropka75
Zakorzenienie

Ano złośliwość rzeczy martwych.

za Twoje autko, Yolu. Żeby miało litość i nie nadszarpnęło Ci budżetu za bardzo.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 14:55   #3138
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Yolu - trzymam kciuki, żeby to była ostatni awaria

A co do kolegi - ludzie potrafią zaskakiwać

Frank Zappa

Stary 2009-02-09, 15:00   #3139
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ano złośliwość rzeczy martwych.

za Twoje autko, Yolu. Żeby miało litość i nie nadszarpnęło Ci budżetu za bardzo.

Cytat:
Yolu - trzymam kciuki, żeby to była ostatni awaria

A co do kolegi - ludzie potrafią zaskakiwać

Wiesz co, to nawet nie jest mój kolega. Po prostu dalszy współpracownik który uznał, że trzeba pomóc i pomógł. To mi zaimponowało

Stary 2009-02-09, 15:03   #3140
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

Zgasło mi dzisiaj auto w trakcie jazdy. Zgasło - zdechło, odmówiło współpracy. Zero reakcji na przekręcanie kluczyka, martwy mój świstak..
Zadzwoniłam do firmy, poprosić żeby ktoś mi pomógł - w warsztatach nie miał mnie kto odholować, albo mieli dużo pracy.,.....

Yolik trzymam kciuki zeby jak najmniej bolalo finasowo
W calym tym nieszczesciu odkrylas druga twarz kolegi(ta lepsza) i to jest plus
Takie sprawy zawsze sa nie w pore ,(mi ostatnio ukradli lusterko)

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:15   #3141
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz co, to nawet nie jest mój kolega. Po prostu dalszy współpracownik który uznał, że trzeba pomóc i pomógł. To mi zaimponowało
Czasem ludzie potrafią mocno i mile zaskoczyć.

Ja w listopadzie dowiedziałam się o śmierci babci, nagle. Szefowa spytała co się dzieje, kiedy jadę, odpowiedziałam, że nie wiem czy w ogóle jadę, bo pogrzeb jutro, a ja najpierw muszę pożyczyć dwie zimowe opony (akurat zrobiło się zimno i padał śnieg), bo to drugi koniec Polski, więc na letnich nie pojadę. Za chwilę mój szef się ubrał, pojechał gdzieś, wraca i mówi, że mam dzwonić do chłopa, niech przyjedzie i sprawdzi czy mu pasują. Pytam co, a ten mi na to, że opony oczywiście, ma je w bagażniku.

Z wrażenia się poryczałam.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-02-09 o 15:17
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:20   #3142
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Zuziu - i Tobie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Czasem ludzie potrafią mocno i mile zaskoczyć.

Ja w listopadzie dowiedziałam się o śmierci babci, nagle. Szefowa spytała co się dzieje, kiedy jadę, odpowiedziałam, że nie wiem czy w ogóle jadę, bo pogrzeb jutro, a ja najpierw muszę pożyczyć dwie zimowe opony (akurat zrobiło się zimno i padał śnieg), bo to drugi koniec Polski, więc na letnich nie pojadę. Za chwilę mój szef się ubrał, pojechał gdzieś, wraca i mówi, że mam dzwonić do chłopa, niech przyjedzie i sprawdzi czy mu pasują. Pytam co, a ten mi na to, że opony oczywiście, ma je w bagażniku.

Z wrażenia się poryczałam.
A tak mi się nasunęło z tej okazji:

http://www.youtube.com/watch?v=FY41xKCvixA

EDIT
Mam spalony rozrusznik. Cenę mi zaśpiewali taką, że prawie się popłakałam, ale ponieważ to autoryzowany serwis fiata jest, dzwonię po swoich warsztatach. Może być taniej, ale i tak masakra.

Edytowane przez Yola
Czas edycji: 2009-02-09 o 15:49
Stary 2009-02-09, 15:58   #3143
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

EDIT
Mam spalony rozrusznik. Cenę mi zaśpiewali taką, że prawie się popłakałam, ale ponieważ to autoryzowany serwis fiata jest, dzwonię po swoich warsztatach. Może być taniej, ale i tak masakra.
Yolu, przykro mi bardzo Wiem co to znaczy W grudniu usłyszałam, że muszę wymienić przepustnicę - bagatela 2.700 Uratowało mnie Allegro, kupiłam używaną za 500zł i modlę się, aby działała jak najdłużej. Dzisiaj też byłam u mechanika, bo coś mi się znowu wyświetlało, okazało się, że spaliły mi się żarówki od kierunku. Całe szczęście, że te w lusterkach, więc nie muszę ich od razu wymieniać.
Miałam dzisiaj dzień "lekarski" W końcu znalazlam czas dla siebie, ale boję się, że jeszcze czeka mnie kilka różnych wizyt Nie wiem, co z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:29   #3144
ivanna
Zakorzenienie

Agnieszko tule mocno i trzymam kciuki tak że krew do łapek nie dopływa
Stary 2009-02-09, 16:42   #3145
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Agnieszko tule mocno i trzymam kciuki tak że krew do łapek nie dopływa
Asiu dziękuję Mam nadzieję, że szybko coś się wyklaruje, bo jeżdżenie od lekarza do lekarza, to nie jest to, co lubię najbardziej
Stary 2009-02-09, 16:55   #3146
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

A rozmawiałaś z nią na ten temat? Że to zawsze Ty inicjujesz spotkania itd? Pytam, bo okazało się, że to ja jestem osobą do której zawsze się dzwoni, wyciąga na spotkania... Dopiero niedawno mi to uświadomił mój kumpel. Generalnie często wygląda to tak że siedzę w domu i się dołuję, że mnie nikt nie kocha Ale pierwsza się nie odezwę. Głupota. Walczę z tym. Ale ktoś musiał mi uświadomić, że jestem taką księżniczką w wieży. Gdzieś w podświadomości jest jakiś wredny głosik, że się narzucam, że może osoba z którą chcę się spotkać nie ma teraz ochoty na moje towarzystwo, że coś tam... Nawet zaproszenia na głupiej NK dopiero niedawno ja zaczęłam wysyłać!

Cytat:
kwik!

wielgachne UFFFFFFFF!

mail znowu mój
allegro znowu moje

Super

Cytat:
Kurczę...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:58   #3147
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Yolu, przykro mi bardzo Wiem co to znaczy W grudniu usłyszałam, że muszę wymienić przepustnicę - bagatela 2.700 Uratowało mnie Allegro, kupiłam używaną za 500zł i modlę się, aby działała jak najdłużej. Dzisiaj też byłam u mechanika, bo coś mi się znowu wyświetlało, okazało się, że spaliły mi się żarówki od kierunku. Całe szczęście, że te w lusterkach, więc nie muszę ich od razu wymieniać.
Miałam dzisiaj dzień "lekarski" W końcu znalazlam czas dla siebie, ale boję się, że jeszcze czeka mnie kilka różnych wizyt Nie wiem, co z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki.
Ech... z moich doświadczeń wynika, że autoryzowane serwisy to naciągacze
Może nie będzie aż tak źle u mnie, jestem dobrej myśli jakoś teraz po kilku telefonach, chociaż muszę bilety autobusowe kupic
Wymiana żarówek to chyba koszt kilku złotych?

Dziewczyny, dziękuje Wam za pocieszenie i kciuki a teraz trzymamy za zdrówko Kagan

Edytowane przez Yola
Czas edycji: 2009-02-09 o 16:59
Stary 2009-02-09, 16:58   #3148
gryx82
BAN stały

Cytat:
Cebeerku, dzisiaj wpłaciłem kasę za Gucia i atomki

---

Mam dzisiaj "dzień przemyśleń", zapoczątkowany wczorajszym, podłym i złym wieczorem. Dlaczego tak trudno nabrać dystansu do pewnych spraw, wyjaśnić wszystko od początku do końca? Koniec końców usłyszę pewnie, że znowu świruję

Spadam i nie smęcę.
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 17:14   #3149
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no to teraz się zacznie.....
ciesze sie już wszystko ok
Cytat:
świetnie
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Super
dzięki, Dziewczyny
gęba mi się od ucha do ucha uśmiecha
Yoluś - Ty absolutnie nie naprawiaj nic w ASO, bo nie dość, że partacze (lepsi odeszli zakładać własne warsztaty), to jeszcze ceny, że zęby bolą

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj "dzień przemyśleń", zapoczątkowany wczorajszym, podłym i złym wieczorem. Dlaczego tak trudno nabrać dystansu do pewnych spraw, wyjaśnić wszystko od początku do końca? Koniec końców usłyszę pewnie, że znowu świruję

Spadam i nie smęcę.

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2009-02-09 o 17:18
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 17:16   #3150
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Wymiana żarówek to chyba koszt kilku złotych?
Niekoniecznie - muszę wymienić te w lusterku, a to trochę bardziej skomplikowane, nawet dla pana mechanika
Poszukaj przez znajomych zaprzyjaźnionego mechanika - zawsze to pewniej

Cytat:
Dziewczyny, dziękuje Wam za pocieszenie i kciuki a teraz trzymamy za zdrówko Kagan
Yolu, dziękuję

gryxiu

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2009-02-09 o 17:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości