|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Tyle osób czyta może ktos by sie odezwała szczegolne nowe :P
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
no kuźwa tak to jest mam czas nikt się nie odzywa nie mam czasu przychodzę do domu odplam wizaż 15 stron do przelecenia
i czytam
|
|
|
|
#1983 |
|
Raczkowanie
|
Heh wlasnie zbieram odwage zeby wkleic swoje fotencje na profil
Bo tak podgladam Was, podczytuje (kiedys sie udzielalam minimalnie) i czuje sie troche nie fair ogladajac Wasze cialka Za pare minut wkleje swoje fotki, zebyscie tez mialy co ogladac (nie to zeby bylo co ;P ale skoro wszystkie to wszystkie).
|
|
|
|
#1984 |
|
Konto usunięte
|
ale produkujecie, jak ja mam czytac o pracowac?
![]() vadi kaca? nieladnie.. to na cere szkodzi..
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy moze klolejne osoby sie odezwa my nie gryziemy
|
#1986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nijaka ze mnie AG, ale sie staram
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Rozeznanie
|
fajny brzuszek , ćwiczysz coś ;>
|
#1988 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja mam nudna leniwa niedziele za soba, koncze polwytrawnym winkiem
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1990 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
był to jednodniowy napad dołu i leku takie dni zdarzaj mi się może 3 razy do roku jestem tylko człowiekiem, a raczej kobieta i nie jestem ideałem, chociaż nie dużo mi brakuje![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie objaaadlam , zjadla teraz jeszcxze gejfruta całego , wczensiej kebab boooze . Musze isc spac ale i sie nie chceee ;/ a jutro znow nie wstane ..
|
|
|
|
#1994 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no jasne, jak kazdej z nas niewiele do idealu brakuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z kazdym dniem coraz mniej
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
a co :P czego mi brakuje
?
|
#1996 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1997 |
|
BAN stały
|
na tvn style leci trinny i susana i seksbomby dzisiaj ida pod mlotek
|
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Czekolada83 ---- > to Ty w avatarku?
|
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2000 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Rozeznanie
|
z łapką w gipsie w sumie poszaleć nie można
długo jeszcze będziesz miała ?
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() na 18 mam ortopede i chyba zmienimy gips na taki do lokcia bo ten jest do pachy :| i ten byl dwukrotnie nakladany bo za 1 razem spuchlam strasznie i zeby martwica sie nie zrobila rozcinali calosc i pozniej dolozyli jeszcz troche wiec teraz niemal zadnego rekawa nie moge naciagnac i jest w ch... ciezki ale jutro ma byc krotki juz i chyba kupie sobie ten sztuczny gips, jest lzejszy. MOZE CLIPY PRZYPNE ![]()
|
|
|
|
|
#2004 |
|
BAN stały
|
wiecie ze bedzie LEJDIS 2?
kupilam plyn micelarny z ziaji dzisiaj, czym on sie rozni o tonicu? duzo wizanek zachwyca sie micelami, co prawda z biodermy czy innych drozszych ale mi temat obcy jest zupelnie, wzielam spontanicznie bo nazwa z wizazu mi znana jest ide sie showerowac i spac. buziaki aha Lady Anne dziekuje
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
Czekolada83 to u micelach:
Rynek kosmetyków do oczyszczania cery od jakiegoś czasu zawojowały płyny micelarne. Choć wyglądają dość niepozornie, są wyjątkowo skuteczne i uniwersalne. Zastępują każdy inny środek do usuwania makijażu: mleczko, żel, piankę, tonik i wodę. Czym są tajemnicze micele? To malutkie kuleczki, które składają się z cząstek hydrofilowych (wodnych) i lipofilowych (tłuszczowych). W zetknięciu ze skórą cząsteczki, które lubią tłuszcz, łączą się z sebum, resztkami makijażu, a te drugie z kurzem i innymi zanieczyszczeniami. W ten sposób cera jest perfekcyjnie oczyszczona. Płyny micelarne nie tylko znakomicie oczyszczają, ale spełniają również funkcję pielęgnacyjną. Szczelna struktura cząstek umożliwia transport do skóry witamin, minerałów i składników roślinnych. Dzięki temu skóra po zabiegu nie jest ściągnięta. Użycie płynu micelarnego jest znacznie prostsze niż każdego innego preparatu oczyszczającego. Wystarczy rozprowadzić płyn wacikiem, a po chwili wszystkie zanieczyszczenia zostaną przez niego wchłonięte. Kosmetyk nadaje się do każdej skóry, a szczególnie do cery wrażliwej, ze względu na minimalną ilość konserwantów, barwników i zapachów. Bazę płynu stanowią często wody ze źródeł termalnych.
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czekolada, ja nie wiem jak ty dajesz radę tym gipsem, podziwiam, ja bym chyba szału dostała nigdy w życiu nic nie złamałam ( odpukać, obym już nigdy nie złamała) więc nie wiem czy to mocno boli itp.A ja dziś zamiast zacząć dzień od śniadania to zaczynam od Snickresa... ale to tylko jeden raz;-) zazwyczaj jem normalne śniadanie. Oj nie tylko nie Lejdis 2... strasznie mi się ten film nie podobał- jak dla mnie postacie tych kobiet sztuczne,przerysowane, wulgarne (co drugie słowo ku***), na siłę przebojowe, seksistowskie żarty... chcieli zrobić polski Seks w wielkim mieście i nie wyszło... zresztą mnie polskie komedie zazwyczaj nie bawią. Miałam dzisiaj iść do fryzjera ale strasznie mi się nie chce, nie lubię chodzić do fryzjera...dla mnie to obowiązek a nie przyjemność:/
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
hej AG
![]() Ja czekam na Lejdis 2 choć może być już nudne..... Chyba, że będzie inny styl filmu i czymś nas zadziwią ![]() Mam pytanie z innej beczki, chciałabym poznać zdanie każdej która jest pewna swojej odpowiedzi, od kilku lat poszukuję odpowiedzi na rzekomo proste pytanie. Czym dla was jest miłość? Jak sprawdzić że się kogoś kocha? Znów mam napad wątpliwości, że to nie ten, żeby sobie odpuścić póki nie jest za późno...... Potem wraca to i cieszę się że jestem z nim...itd itp. Po czym znów za kilka(naście) miesięcy znów jest to samo. Czy to oznaka że nie jestem zakochana? ![]() Boję się podejmować pochopnych decyzji......... Jak poradziłaby sobie z tym AG? ![]() Przepraszam że z rana takie rozkminki,,,,,Pomóżcie. Zazwyczaj dobrze radzicie... |
|
|
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Czekolada ale z Ciebie laska no i jaka opalenizna
Mi by chyba nigdy nie udało się aż tak opalić niestety No i super makijaż. Wyglądasz jak polska AG.Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem prawdziła miłość to miłość matki do dziecka bo jest bezwarunkowa, miłość między partnerami to przyzwyczajenie,przywiąza nie plus kontakt fizyczny i dogadywanie się...taka miłość bezwarunowa nie jest bo zazwyczaj gdy partner źle cię traktuje, oszukuje to odchodzisz ...to po prostu dawanie i branie chociaż niezbyt romantycznie to brzmi. Ludzie nadużywają słowa miłość mówiąc "kocham go bo po prostu czuję,że to jest to"...a moim zdaniem to najzwyczajniej poczucie przywiązania i chęć bliskości, ok możemy to nazywać miłością...ale nie jest to miłość pomimo wszystko, dla mnie taka miłość byłaby może idealna ale wręcz chora- partner bije cię,oszukuje a ty jesteś z nim bo go kochasz, pomimo wszystko Nie wierzę w teorię przeznaczenia i dwóch połówek. Po prostu spotkałaś Tżta i jest ci z nim dobrze ale gdybyś go nie spotkała byłabyś z kimś innym i to on byłby dla ciebie tym jedynym. Ludzie spotykają się i albo są razem albo się rozchodzą i są z kimś innym... nie wierzę w to,że jest jeden mężczyzna na ziemi nam przeznaczony. Też miewam czasem wątpliwości bo po prostu moim zdaniem coś takiego jak miłość czyli uczucie bezwarunkowe nie istnieje (nie licząc miłości rodzica do dziecka) "kochamy" zawsze bo czegoś potrzebujemy- bliskości,zrozumienia,wsp arcia itp. Taka bezwarunkowa, idealna miłość jest tylko w książkach... normalny, zdrowy związek musi opierać się na korzyściach dla obu stron i nie ma w tym nic złego. Wiadomo,że zakochanie to reakcje chemiczne ("miłość" mija po ok 2-3 latach bo tyle czasu potrzebuje samica by zajść w ciążę i wychować dziecko a potem partner nie jest jej potrzebny- to z biologicznego punktu widzenia) a co po tych 2-3 latach, zaczynamy dostrzegać wady partnera i jesteśmy z nim albo nie- trzyma nas przy nim poczucie bliskości, przywiązanie,wspomnienia. .. można to nazywać miłością jak ktoś chce, w naszej kulturze się tak przyjęło chociaż ja bym osobiście tak tego nie nazywała. może to nieromantyczna wizja miłości ale nie przeszkadza by być szczęśliwym z drugim człowiekiem. Moim zdaniem lepiej,że masz wątpliwości co jakiś czas i zastanawiasz się nad związkiem niż gdybyś po prostu mówiła "kocham cię" bez zastanowienia się nad tym... każdemu mogą się zdarzyć chwile zwątpienia...
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-09 o 08:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

i czytam

Bo tak podgladam Was, podczytuje (kiedys sie udzielalam minimalnie) i czuje sie troche nie fair ogladajac Wasze cialka
Za pare minut wkleje swoje fotki, zebyscie tez mialy co ogladac (nie to zeby bylo co ;P ale skoro wszystkie to wszystkie).

długo jeszcze będziesz miała ?