Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 18:41   #2521
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Ines, Kobieto, co Ty opowiadasz? Jak to pozbyłaś się nałogu? Nie żartuj, wracaj do nas szybko na stałe
Fajnie, że Twoje butki się sprawdzają, mam nadzieję, że moje też będą Jak dopadnę aparat, to wkleję Wam zdjęcie

niuniuniau, Twoje buty bardzo fajne, faktycznie można je dopasować do wszystkiego, bo i do kiecki na wesele, a do dżinsów i jakiegoś topu też fajnie
Dobry zakup

Haniu, mamy plan pracować nad wyrobieniem łóżka Mam nadzieję, że uda nam się je doprowadzić do 'stanu używalności'
A pomysł z grillem pierwsza klasa Aż mi ślinka pociekła

Zabieram się właśnie rozwieszanie rzeczy w garderobie. Trochę brakuje miejsca i wieszaków...TŻ mi na to 'jak wyrzucisz połowę swoich rzeczy, te niepotrzebne, to się bez problemu zmieścimy'...on chyba jest niepoważny-nie mam zamiaru nic wyrzucać
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:43   #2522
Madlen__18
Zakorzenienie

Nie no, nie nakręcajmy się na ciąże.
W każdym razie odkąd napisałam poprzedniego posta, to zjadłam 2 kanapki + kabanosek. A teraz właśnie zjadłam wuzetkę. Wiem, że mam mega pełny żołądek jak na mnie, ale wiecie jak to jest: mam na coś ogromną ochotę, smaka. Ale, że nie wiem co to jest..to próbuje wszystkiego po kolei.
(idiotyczne?:P)

Za przesłanie ewentualnych materiałow o SB dziękuję bardzo, mam nadzieję, że są sensowne, i nie ma tego jakoś strasznie dużo?
Czuje się głód (niedobór czegoś) na tej diecie?

Zara: Ja w bronowicach (ul złoty róg, Zespół Szkoł nr 7) mam zajęcia, tzn moja szkoła podnajmuje tam pomieszczenia.
To jest gdzieś niedaleko? (mozesz na pw). Teoretycznie możemy się spotkać w jakiś weekend przypadkiem.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:49   #2523
asiuk
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

Cały dzień dochodziliśmy z mężem do siebie po wczorajszym weselu Kaca za bardzo nie było, choć piliśmy dużo. Mama powiedziała mi jednak, że absolutnie nie zrobiliśmy z siebie kretynów, więc jestem spokojna
Zabawa była ok, z T. czuję się najlepiej. Uwielbiam chodzić z nim na imprezy.

Czytałam Was ostatnio, nawet zaznaczyłam sobie kilka cytatów, nie miałam już siły odpisywać.

TŻ ogląda właśnie "Motel", ja niew patrzę na horrory, ale niestety biurko mam przy telewizorze

Miłego wieczoru!
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 21:40   #2524
biia
Wtajemniczenie

my wczoraj piliśmy z tż-tem absynta. zszokowałam się, ze tak to się robi. znowu wypiłam więcej od niego i wyszłam na pijaka, chociaż w sumie wypiliśmy malutko ze 150 ml na dwoje. po czym czułam się potwornie trzeźwa. dzisiaj jedynie cały dzień nas suszy.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 23:27   #2525
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Nie nakręcajmy się.. aczkolwiek Twoje różnorodne obfite posiłki byłby na tak A tak na serio, to czasem też mam takie okresy niepohamowanego apetytu na wszystko co jest jadalne, chyba żołądek rozciągnięty

Cytat:
Zara: Ja w bronowicach (ul złoty róg, Zespół Szkoł nr 7) mam zajęcia, tzn moja szkoła podnajmuje tam pomieszczenia.
To jest gdzieś niedaleko? (mozesz na pw). Teoretycznie możemy się spotkać w jakiś weekend przypadkiem.
Bardzo niedaleko W PW nie da się załączać jpgów Wysłałam Ci maila na adres podany w blogu, mam nadzieję że dotarło mu się.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!
Kaca za bardzo nie było, choć piliśmy dużo. Mama powiedziała mi jednak, że absolutnie nie zrobiliśmy z siebie kretynów, więc jestem spokojna
Zabawa była ok, z T. czuję się najlepiej. Uwielbiam chodzić z nim na imprezy.

To lubię, zero kaca, zero obciachu I TŻ koniecznie przy mnie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Czytałam Was ostatnio, nawet zaznaczyłam sobie kilka cytatów, nie miałam już siły odpisywać.
Skądś to znam

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
my wczoraj piliśmy z tż-tem absynta. zszokowałam się, ze tak to się robi. znowu wypiłam więcej od niego i wyszłam na pijaka, chociaż w sumie wypiliśmy malutko ze 150 ml na dwoje. po czym czułam się potwornie trzeźwa. dzisiaj jedynie cały dzień nas suszy.
O ile pamiętam, umieszcza się na łyżeczce kostkę cukru, polewa leciutko alkoholem, podpala i rozpuszcza ten cukier, a jak się rozpuści, to wlewa do kieliszka/szklanki z absyntem? Dla mnie za mocne, ale nie najgorsze
Mam podobny problem z reguły ja piję więcej od TŻ, tzn na imprezie nie, wtedy on "przoduje", ale jak popijamy sobie sami w domku to z reguły wlewam w siebie troszkę więcej wina/whiskey niż on

Butter, przypomniałam sobie że miałam wysłać Ci zdjęcia garderoby Jak tylko podasz mi maila na PW to wyślę jutro, jeśli jeszcze chcesz oczywiście

----------------------------------------------------------------------------------------------

Wczorajsze urodziny były fajne, bo krótkie Byliśmy w domu już o 1, (po dordze zahaczyliśmy o KFC ) obejrzeliśmy sobie odcinek krótkiego serialu i ... jakoś tak wyszło że się obudziliśmy o 6 rano na kanapie Przenieśliśmy się tylko do łóżka na dalsze spanie

Byłam dziśw domu na chwilkę i wreszcie coś pozytywnego, tata sie zdecydował na leczenie, idzie w kwietniu. Wiem że to jeszcze nie rozwiązuje problemu, ale przynajmniej jest jakiś postęp.

Dobranoc

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-02-08 o 23:29
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 07:27   #2526
ANITKA79
Zadomowienie

Hey kobietki co tam u Was?

Ja dzis lekko zaspana Wczoraj mialysmy bardzo milusi wieczorek z moja przyjaciolka ktora przyleciala ze Szkocji na kilka dni Bylo winko, jedzonko i pogaduchy ;d

Nie moglysmy sie nagadac do poznej nocy

Zara trzymam kciuki zeby z tata sie udalo

A za kilka dni bede z Tztem
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 08:36   #2527
miskowa
Zakorzenienie

cześć

nie lubię poniedziałku i jestem jeszcze nieprzytomna
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 08:47   #2528
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...i znowu poniedziałek?? O nieeeee

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

Butter, przypomniałam sobie że miałam wysłać Ci zdjęcia garderoby Jak tylko podasz mi maila na PW to wyślę jutro, jeśli jeszcze chcesz oczywiście
Pewnie, że chcę, już wysłałam

Cytat:
Byłam dziśw domu na chwilkę i wreszcie coś pozytywnego, tata sie zdecydował na leczenie, idzie w kwietniu. Wiem że to jeszcze nie rozwiązuje problemu, ale przynajmniej jest jakiś postęp.
No to bardzo się cieszę, że w końcu jakaś pozytywna informacja! Byleby tylko wszystko się udało

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć

nie lubię poniedziałku i jestem jeszcze nieprzytomna

Cześć...ja też jestem nieprzytomna :Kwasny: Poniedziałki są do bani...
Misku, jak z TŻ?
Stary 2009-02-09, 08:52   #2529
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć...ja też jestem nieprzytomna :Kwasny: Poniedziałki są do bani...
Misku, jak z TŻ?
Okazuje skruchę i strasznie się podlizuje, ale nie było za bardzo czasu, żeby dłużej pogadać. Wróciłam wczoraj wieczorem, jego rodzice pojechali ale dość późno, dziś z kolei mam kilka spraw do załatwienia i w domu będę dopiero wieczorem.
Powiedział, że to najgorsze jego urodziny były i że mogłam chociaż w sobotę przyjechać
Stary 2009-02-09, 08:57   #2530
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Okazuje skruchę i strasznie się podlizuje, ale nie było za bardzo czasu, żeby dłużej pogadać. Wróciłam wczoraj wieczorem, jego rodzice pojechali ale dość późno, dziś z kolei mam kilka spraw do załatwienia i w domu będę dopiero wieczorem.
Powiedział, że to najgorsze jego urodziny były i że mogłam chociaż w sobotę przyjechać
I bardzo dobrze, że okazuje skruche i uważa, że to były najgorsze urodziny - musiały być, w końcu bez Ciebie ...ale byle tylko to była dla niego jakaś lekcja...a nie, że teraz mu przykro, ale w przyszłości to samo
Stary 2009-02-09, 09:12   #2531
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobrze, że okazuje skruche i uważa, że to były najgorsze urodziny - musiały być, w końcu bez Ciebie ...ale byle tylko to była dla niego jakaś lekcja...a nie, że teraz mu przykro, ale w przyszłości to samo
właśnie
tego się najbardziej boję, nie wiem, czy ta akcja coś da i nie wiem, czy facet prawie 30-letni dojrzeje, skoro do tej pory nie dojrzał
Stary 2009-02-09, 09:55   #2532
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

a ja mogę się z Wami rano przywitać, bo sobie urlopuję

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 09:58   #2533
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
a ja mogę się z Wami rano przywitać, bo sobie urlopuję
cześć, jak się mieszka w nowym mieszkaniu?
nie za dobrze ci z tym urlopem?
Stary 2009-02-09, 10:08   #2534
goosia207
Zakorzenienie

Cześć.Ten poniedziałek...

Cytat:
W każdym razie odkąd napisałam poprzedniego posta, to zjadłam 2 kanapki + kabanosek. A teraz właśnie zjadłam wuzetkę. Wiem, że mam mega pełny żołądek jak na mnie, ale wiecie jak to jest: mam na coś ogromną ochotę, smaka. Ale, że nie wiem co to jest..to próbuje wszystkiego po kolei.
(idiotyczne?:P)

Za przesłanie ewentualnych materiałow o SB dziękuję bardzo, mam nadzieję, że są sensowne, i nie ma tego jakoś strasznie dużo?
Czuje się głód (niedobór czegoś) na tej diecie?
Eee tam nikt się nie nakręca.Trzeba brać wszystkie ewentualności pod uwagę

Ostatnio to czytałam, więc wrzucam.Zainteresował mnie ten artykuł :
Węglowodany ogólnie dzielimy na proste i złożone
Te ostatnie występują w pełnych zbożach, fasolach, soczewicy i warzywach. Ich przeciwieństwo, czyli cukry proste występują najczęściej w produktach spożywczych jako wysoko oczyszczone substancje, pozbawione m.in. witamin z grupy B, wapnia, fosforu, żelaza i błonnika. Znajdziemy je w przekąskach, batonach, słodzonych sokach i surówkach, cukierkach, ciastkach, jogurtach, napojach energetyzujących, białym i "ciemnym" pieczywie, białym ryżu oraz złej jakości sosach sojowych.
Rafinowane cukry błyskawicznie po spożyciu dostają się do krwiobiegu powodując ogromne obciążenie trzustki. Spożycie ich doprowadza też do nadmiernego zakwaszenia tkanek i zaburza równowagę kwasowo-zasadową ustroju. By ją przywrócić nasz mądry organizm pobiera minerały pochodzące z innych pokarmów, a gdy to nie wystarcza, pobiera je z naszych tkanek, a przede wszystkim z kości.
Rafinowane cukry powodują wahanie poziomu cukru we krwi. Jeżeli poziom cukru we krwi zostanie zrównoważony, uczucie głodu i wilczy apetyt na słodycze przestaną się pojawiać.

Napady głodu pojawiają się też przez wahanie hormonów (estrogeny i progesteron)

Już ci wysłałam materiały o SB.Opracowane w skrócie.Czy są sensowne?
Chyba tak.Nie ma szczegółów (bo wtedy byłoby 20 stron więcej ), ale raczej czytelne.

Cytat:

Dobranoc
Zaro, to bardzo fajnie.Jest to jakiś krok do przodu

Cytat:
Pomału się ułoży.Ważne, żeby wiedział, że zrobił źle
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 10:20   #2535
ButterBear
Zakorzenienie

Kurczę, już nie podoba mi się ten dzień.
Nie dość, że komputer zacina się przez cały czas, to koleżanki nie ma w pracy, nie pokończyła swoich spraw, wydzwaniają do mnie jacyś ludzie, nie wiem o co im chodzi, wkurzają się, a ja świecę oczami

Szlag by to trafił....

Jeszcze idziemy dziś na obiad do teściów...ciekawe czy bedzie nieśmiertelny duszony indyk

Co to w ogóle taka cisza?

Misku, ja mam nadzieję, że Twój TŻ w końcu zrozumie, że nie może być takiem 'samolubem' i się zmieni...w końcu to już stary chłop więc czas najwyższym!!
Stary 2009-02-09, 10:22   #2536
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Misku, ja mam nadzieję, że Twój TŻ w końcu zrozumie, że nie może być takiem 'samolubem' i się zmieni...w końcu to już stary chłop więc czas najwyższym!!
ano, ja też mam nadzieję

ależ tu dziś spokój i cisza
Stary 2009-02-09, 10:38   #2537
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry.

Lecę wysłać paczkę i niedługo się tu zgłoszę

Anitko, do TŻ lecisz w piątek?

Butter, poczekasz chwilkę na zdjęcia, co? Jak tylko wrócę to trochę sprzątne tą garderobę i wysyłam.

Miśku, dobrze że TŻ okazuje skruchę, dobrze że byłaś taka twarda i pokazałaś że to nie przelewki. To mu pewnie naprawdę dało do myślenia. Mam nadzieję że faktycznie już zrozumie i zapamięta.

Dzięki dziewczyny za pozytywne słowa
Stary 2009-02-09, 10:39   #2538
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Butter, poczekasz chwilkę na zdjęcia, co? Jak tylko wrócę to trochę sprzątne tą garderobę i wysyłam.
mam nadzieję, że nam też pokażesz
Stary 2009-02-09, 10:47   #2539
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
cześć, jak się mieszka w nowym mieszkaniu?
nie za dobrze ci z tym urlopem?
mieszka się super. dziś zostałam na noc u rodziców i czułam się tutaj strasznie dziwnie..

a z urlopem? hm. 10 dni do wykorzystania do końca marca. teraz tydzień i w marcu kolejny tydzień :P dbają o spokój psychiczny nauczycieli, coby małym przedszkolaczkokm nie zrobili krzywdy

Stary 2009-02-09, 10:48   #2540
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Lecę wysłać paczkę i niedługo się tu zgłoszę

Anitko, do TŻ lecisz w piątek?

Miśku, dobrze że TŻ okazuje skruchę, dobrze że byłaś taka twarda i pokazałaś że to nie przelewki. To mu pewnie naprawdę dało do myślenia. Mam nadzieję że faktycznie już zrozumie i zapamięta.

Dzięki dziewczyny za pozytywne słowa

Jasne, że poczekam
Już nie mogę się doczekać... Ja porozwieszłam ciuchy w garderobie wczoraj... Hmmm... zdecydowanie potrzebuję regał!!KONIECZNIE!! No i ta zepsuta część szafy już by mogła przyjść w końcu, wtedy dokładnie będę wiedziała ile miejsca potrzebuję
TŻ porozwieszał wszystkie swoje rzeczy na jednym drążku i jeszcze pół drążka prawie jest wolne...
Stary 2009-02-09, 10:51   #2541
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
mieszka się super. dziś zostałam na noc u rodziców i czułam się tutaj strasznie dziwnie..

a z urlopem? hm. 10 dni do wykorzystania do końca marca. teraz tydzień i w marcu kolejny tydzień :P dbają o spokój psychiczny nauczycieli, coby małym przedszkolaczkokm nie zrobili krzywdy
Ale ci zazdroszczę tego urlopu
Też by mi się przydał.Chodzę jakaś nerwowa.Wczoraj wieczorem Tż się nasłuchał i właściwie oberwał , bo mi się samochód zepsuł
Ledwo nim dzisiaj zajechałam dżeby zobaczyli co to.Dziwnie chodzi jak traktor.
A miał pojeździć jeszcze z 4 miesiące
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 11:04   #2542
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Tylko się przywitam i spadam, bo mam sporo pracy, mam nadzieję że nadrobię Was później
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 11:19   #2543
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzień dobry)
I idę sobie zrobić śniadanie. Niedługo wrócę.

M
Stary 2009-02-09, 11:52   #2544
hania811
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja też nie mogłam zwlec się z lózka ..tak dobrze bylo przytulic się rano do męża
Kochany wstał w związku z tym razem ze mna i zawiózł mnie do pracy.

Wzielam sobie urlop na jutro....jak Et-ka muszę do konca marca wykorzystać zaleglych 8 dni.
Muszę jechać do cioci zęba wyleczyć...i mialm iśc do fryzjera ale moja fryzjerka jest na urlopie do 16 lutego. I zastanawiam sie co robić...nie moge juz patrzec na siebie (od listopada u fryzjera nie bylam wiec wyobrażacie sobie jak wyglądam)
Poza tym chciałabym dobrze wyglądac na ten weekend..I co robić iśc do innej fryzjerki. W sumie tylko odrosty chcę zrobić..i lekko podciąć.

Ależ mnie wczoraj mąż dopadł
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 11:57   #2545
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja też nie mogłam zwlec się z lózka ..tak dobrze bylo przytulic się rano do męża
Kochany wstał w związku z tym razem ze mna i zawiózł mnie do pracy.

Wzielam sobie urlop na jutro....jak Et-ka muszę do konca marca wykorzystać zaleglych 8 dni.
Muszę jechać do cioci zęba wyleczyć...i mialm iśc do fryzjera ale moja fryzjerka jest na urlopie do 16 lutego. I zastanawiam sie co robić...nie moge juz patrzec na siebie (od listopada u fryzjera nie bylam wiec wyobrażacie sobie jak wyglądam)
Poza tym chciałabym dobrze wyglądac na ten weekend..I co robić iśc do innej fryzjerki. W sumie tylko odrosty chcę zrobić..i lekko podciąć.

Ależ mnie wczoraj mąż dopadł
A czemu na szaro taka dobra wiadomośc?
super

U nas odwrotnie, to ja dopadłam jego, żeby sprawdzić czy umiem zwrócić jego uwagę kiedy siedzi przy kompie. I umiem:d
Później przytulanie i zaczęliśmy oglądac dextera..ale dziwnym trafem Tż zasnął w połowie, co mu się nigdy nie zdarza...

Zjadłam śniadanie 2 kanapki z szynką z pieprzem i serem żółtym, do tego śledzik w oleju ( a ja nie lubię ryb, tylko w takiej postaci raz na pól roku) i do nego 2 kanapki z masełkiem.
Moje zwyczajne sniadanie to połowa tego c zjadłam dzisiaj, normalnie nie wiem, mam jakiś ślinotok

M
Stary 2009-02-09, 12:03   #2546
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Haniu, a planujesz coś na urlop czy tak jak ja miłe spędzenie 10dni w domu?

Stary 2009-02-09, 12:11   #2547
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu na szaro taka dobra wiadomośc?
super

U nas odwrotnie, to ja dopadłam jego, żeby sprawdzić czy umiem zwrócić jego uwagę kiedy siedzi przy kompie. I umiem:d
Później przytulanie i zaczęliśmy oglądac dextera..ale dziwnym trafem Tż zasnął w połowie, co mu się nigdy nie zdarza...

Zjadłam śniadanie 2 kanapki z szynką z pieprzem i serem żółtym, do tego śledzik w oleju ( a ja nie lubię ryb, tylko w takiej postaci raz na pól roku) i do nego 2 kanapki z masełkiem.
Moje zwyczajne sniadanie to połowa tego c zjadłam dzisiaj, normalnie nie wiem, mam jakiś ślinotok
Ano nie wiem czemu na szaro...w każdym razie dawno mnie tak nie "wymiętosił".

Madlen ja też mam czasami takie dni obżarstwa. Mogę pochlonąc wszystko..często mam dni na chrzan. Potrafięzjeść kilkanaście kanapek z chrzanem i serem żołtym ..a normalnie kanapek nie jadam.
Generalnie już wiem ze jak mam ochotę na coś niezprecyzowanego to kanapka z chrzanem zaspokoji moje pragnienie

Cytat:
Haniu, a planujesz coś na urlop czy tak jak ja miłe spędzenie 10dni w domu?
No właśnie nie. jakby nie było na urlopie dopiero co byłam. Mąż cos tam przebąkiwał o wypadzie na narty w marcu..ale to raczej nierealne. Caly czas z dlugow grudniowo-styczniowych wychodzimy więc nierealne by jeszcze raz na narty pojechać.
Dziś kolejne 1000 zł zniknęlo z mojego konta w 2 minuty.
Już 3 w tym miesiącu
Stary 2009-02-09, 12:13   #2548
biia
Wtajemniczenie

a propo fryzjera...
zawsze (odkąd skonczylam 8 lat) chodziłam do dwóch salonow, ktore prowadziła matka i córka, czasem jedynie mnie strzygł jakiś praktykant, ale pod nadzorem i też w tych salonach.
podoba mi się jak one strzygą, ale wydaje mi się, że jakby mniej się starają, może to tylko moje wrażenie,
a dzisiaj chcę zaszaleć i iść gdzieś idziej. tylko nie wiem czy ryzykować, bo różne wpadki się zdarzają. ale włosy nie zęby odrosną.
a swoją drogą wasze fryzjerki też ciągną was przy czesaniu ??

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:20   #2549
Madlen__18
Zakorzenienie

Moja ciągnie, bo ma taki "nawyk" ale ja to lubię
Nie szarpie tylko ciągnie właśnie.

Chcecie kawusi?
Ja jadę na herbatce zielonej bo na kawę zupełnie ochoty nie mam, ale wam mgę zrobić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6307690.jpg (31,7 KB, 20 załadowań)

M
Stary 2009-02-09, 12:26   #2550
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
a propo fryzjera...
zawsze (odkąd skonczylam 8 lat) chodziłam do dwóch salonow, ktore prowadziła matka i córka, czasem jedynie mnie strzygł jakiś praktykant, ale pod nadzorem i też w tych salonach.
podoba mi się jak one strzygą, ale wydaje mi się, że jakby mniej się starają, może to tylko moje wrażenie,
a dzisiaj chcę zaszaleć i iść gdzieś idziej. tylko nie wiem czy ryzykować, bo różne wpadki się zdarzają. ale włosy nie zęby odrosną.
a swoją drogą wasze fryzjerki też ciągną was przy czesaniu ??
Ja lubię energiczne fryzjerki...które zazwyczaj ciągną za wlosy.

Cytat:
Moja ciągnie, bo ma taki "nawyk" ale ja to lubię
Nie szarpie tylko ciągnie właśnie.

Chcecie kawusi?
Ja jadę na herbatce zielonej bo na kawę zupełnie ochoty nie mam, ale wam mgę zrobić
Madlen to jest bardzio zastanawiajace

Kobiety w ciaży często maja wstręt do kawy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości