|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
czesc
![]() ja nie dawno wstalam (ale pamiętajmy o innym czasie tutaj, godzina to godzina ale zawsze a i rano tzn okolo 6.30 wyprawialm Tz do pracy, pyszne śniadanko i kawusia ![]() a i musze Wam powiedziec ze w nocy jak juz spalismy Tż tak strasznie mocno tulil sie do mnie, ze nie wiem, do tego przez sen calowal mnie a to w plecki, a to w glowe, tzn calusy dawal ![]() zawsze czesto w nocy mnie obejmowal czy gdzies sie przytual ale dzis to bylo wyjatkowe ciezko mi to opisac ale gdy sie wtulal sprawial wrazenie takiego wytesknionego i jak by sie czegos obawial, nie chcial mnie w ogole pusisc, nawet jak sie przekrecalam to zaraz szybko przytulal sie spowrotem no i nie powiem, mi tez bylo super gdy sie przebudzalam i mialam Go takblizko siebie ![]() ide teraz na sniadanko, aha i jeszcze jak zwykle dziekuje za to co piszecie do mnie |
|
|
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Mój tż nie czyta wizażu, ale stwierdził kiedyś, że założy sobie konto i założy nowy wątek. Ciekawe jaki miałby tytuł?? Pewnie " Mamy jeszcze czas-pan młody 2010":P hehehehe
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() och.. jak to dobrze widzieć Happy Ending Samoa zaraz tu wszystkich przepraszaj że nie wierzyłaś, ze im się uda
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas Walentynki będą jedyne w swoim rodzaju bo mamy tzw zmówiny pierwsze ustaliliśmy kiedy będą a później patrzymy a to WALENTYNKI![]() A poza tym mój TŻ dostanie dwie książki, brakuje mu właśnie tych dwóch do kolekcji ![]() Onaella trzymam kciuki!!!!!!!!! Super, że jesteś z nami znowu
|
|
#2255 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co mi półtora roku pred kwiaty i zaproszenia![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo z tego co ja wiem to absolutorium ma się gdy zaliczy sie wszystkie egzamy bez obrony pracki...Cytat:
![]() Szczerze to dziwne, że masz takie obawy co do faceta, z którym masz brac slub... Cytat:
![]() Cytat:
A na bashu to mój tz siedzi![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czasem mu powiem jakiegos newsa w stylu mega rozstępy na brzuchu, albo organista z cennikiem a tak to własnie weselnie jak pasożyt korzystam z wiedzy Lain,ale ja jestem dobry pasożyt, bo czasem też newsa zarzucę W sumie Lain Ty będziesz miała fajnie, bo ja biore ślub przed Tobą to zdjęcia zobaczycie i będziecie mogli podjechac zespół zobaczyc na żywo,a i wyniki pracy kamerzysty może Wam się uda![]() A mój indeks jest nie wiem gdzie i sam sobie zbiera wpisy ![]() Od soboty jest u mnie rodzinka tz, powiem Wam, że jest bardzo miło i wesoło Teraz tz ich zostawił w aqua parku i jedzie pozałatwiac sprawy a ja zostałam w domku i sobie spokojnie wezmę prysznic, posprzatam i posiedzę na wizażu Wracają dopiero na obiad, więc mam chwile wolną. W ogóle to ciesze się, że nasi rodzice sie lubia i jest taka fajna atmosfera.Onaella baaaardzo sie cieszę
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-09 o 12:15 |
||||||||
|
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prezentów za bardzo nie planujemy. Najwyżej mu portfel kupię, bo mu się rozwala ten co ma. Teraz trzeba szpurować (zbierać) kasę na wesele i mieszkanie. Wyszalejemy się po ślubie ![]() Cytat:
![]() Onaella, super że już wszystko OK. Jednak spotkanie wiele daje Powodzenia
|
||
|
|
|
#2257 |
|
Przyczajenie
|
TZjozi dobre
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Aniołku Wy dzisiaj idziecie do doradcy prawda? A próbowaliście sami chodzić po bankach? Pytam, bo niestety znam przypadki kiedy udawało się znaleźć samemu bank z lepszą ofertą niż proponował doradca.
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ten doradca to tak jakby nasz znajomy, więc mam nadzieję, że by nas nie oszukał ![]() PS. Dzięki za troskę i podpowiedzi
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-02-09 o 12:31 |
|
|
|
|
#2260 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super!!!!!!!!! cieszymy się wszystkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
heheheCytat:
i podczytywałam wizaż w m-dzy czasie- kupuję dużo kosmetyków i nowinki, recenzje musiałam znać) wogóle teraz czekam na przesyłkę z Apteki zamówiłam Avene do ciała, bo mam atopowe zapalenie skóry, które mnie cyklicznie nęka w ciągu roku, niestety te produkty sa drogie, a trzeba je mieć) po za tym siedze na onecie, czytam wiadomości, bardzo rzadko jakieś ploteczki- ale to zazwyczaj takie durnoty są, że żal czytać i tracic na to czas,.... często modę oglądam.... ogólnie: stronki zawodowe (na 1 m-cu) Wizaż -kosmetyki, uroda, moda - to dla relaksu, no a teraz to stronki ze sukniami ślubnymi i wszytskim co się wiąże ze ślubem-a ta stronka z kotkami i pieskami jest świetna! aaa i ja też ostatnio sobie ćwiczę, nie wiem kiedy przytyłam 7 kg, mój TŻ bardzo się cieszy z tego, więc nie wiem czy chce mi się zrzucać te kg TŻ lubi jak jest za co złapać
|
||||
|
|
|
#2261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ze stronek, które codziennie oglądam to wizaż, wiadomości na gazeta.pl i poczta
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-02-09 o 12:37 |
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
podczytywałam was aby w weekend a teraz wreszcie mam czas cos napisać bo jak tż jest koło mnie to jakoś wolę się na niego rzucić niż na klawiature tż wie że tu siedzę ale że razem spędzamy tylko weekendy więc się cieszy że mam tak znakomite towarzystwo w tygodniu wieczorami hehehe teraz mamy tydziec cały dla siebie więc pewnie nie będę tu spędzać wieczorówz tego co pamietam to Onaella super że do nas powróciłaś i że już wszystko jest dobrze a ja sobie siedze w domku swoim własnie i dbam o siebie bo przez sesje się zapuściłam hehehe stópki zrobiłam i są takie mięciutkie, zadbane i paznokcie może sobie czerwone zaraz zrobię a potem będę się ciapać wszystkimi maseczkami do twarzy jakie tylko mam![]() a dziś od rana jeszcze przeglądałyśmy zdjęcia z siostrą do albumu na prezent dla mnie i tżta i uzbierałyśmy ze sto do wywołania i siostra sama będzie go ozdabiać moja artystka mała i sama nam go zrobi tylko mamy nasze wspólne zdjęcia pogromadzic ile jest stron w takim albumie gdzie zdjęcia sie wkleja??? 50??? bo nie wiem ile tych fotek potrzeba... tak ze 3-4 na każdej stronie chyba fajnie by było zeby zapełnić przestrzen więc ze 150 fotek mam szykowac??? ktoras ma taki album zeby mniej wiecej mi powiedziec ile tego mam wybrac?? mam 100 wspólnych fotek z tżtem więc jeszcze 50 muszę znaleźć ale to już u niego poszukam bo tez ma nasze fotki gdzies ale się ciesze- mam tydzien spokoju i wreszcie mogę myslec sobie do woli o ślubie, weselu i urządzaniu mieszkanka
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do stronek, to u mnie króluje: wizaż, forumavon, onet, wp, grzenda.pl , n-k, kartuzy-info (trzeba być na bieżąco z cenami mieszkań ) i czasami allegro
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() zaraz idę zapisać się do fryzjera bo już mnie włosy zaczynają denerwować-chcę je troszkę pocieniować u mnie na roku też duuuzo slubów w 2010 ![]() a to chyba o tą suknię chodziło ![]() http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=2 Centipede już poprawiłam kalendarz...sprawdzcie czy się zgadza
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-09 o 13:08 |
|
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Kasia nie wiem tylko czy Kasiulass ma ślub 24 czy 31
bo z tego, co pamiętam to miało nas być 3 na 24 A suknia, którą wkleiłaś, piękna! I napewno będzie ładnie podkreślać figuręTancerko nie mam pojęcia jak to z tymi zdjęciami EDIT: chyba jednak tatarata była na 24 a nie Kasiulass, kurcze nie wiem
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-02-09 o 13:15 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
Onaella bardzo się cieszę
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak kiedys tfu tfu przyjdą te cięższe chwile to sobie Kochana zerknij na post 2251 a od razu lepiej na serduchu się zrobi
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerko co do albumu to wg mnie nie ma co dawać bardzo dużo zdjęc (uwzam ze 100 które już masz przygotowane w zupełności wystarczy), lepiej układać je tematycznie np po 2 czy 3 na stronie i dodatkowo dawać opisy, cytaty czy inne ciekawe teksty.
nie wiem czy masz taki album gdzie zdjęcia się wkłada czy do przyklejania, jeżeli taki do przyklejania to masz morze możliwości ![]() Fajnie wyglada np coś takiego: macie przypuśćmy zdjęcie w jakimś ciekawym miejscu, np. morskie oko i obok zdjęcia króciutko napisane fajną czcionką właśnie o morskim oku,a do tego data kiedy było zrobione zdjęcie widziałabym ten album jako kronikę na przykład. Nie wiem czy chcesz coś takiego ale wydaje mi się fajną pamiątką do tego jak będzie utrzymany w podobnej kolorystyce albo będzie zachowana jakaś jedna technika którą będzie zrobiony doda jeszcze więcej uroku jak coś to pisz |
|
|
|
#2269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i co ciekawe moj za duzy tylek jest jedna z jego ulubionych czesci mojego ciala ![]() choc ja uwazam, ze lepiej jak jest w sam raz ![]() Cytat:
sa wersje z rozna iloscia stron, rozna wielkoscia kart itp ja mysle podobnie jak Onaella, ze nie ma co za duzo dawac. no i fajnie wlasnie byloby jakos te zdjecia opisac czy cos takiego ![]() ja rodzicom tez dam album, ale tylko ze zdjeciami ze slubu ![]() wlasnie sie mnie ojciec zapytal zdziwiony czemu bierzemy osobno kamerzyste i fotografa
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-09 o 16:24 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, chcę taki z wklejanymi zdjęciami, siostra wymyśliła że zrobi nam taki i dodatkowo podpisze fajnymi komentarzami fotki, coś narysuje przy nich śmiesznego jak będzie pasowało do sytuacji.. myślę że format A4 będzie ładnie wyglądał na półce z moimi wysokimi ksiażkami kiedyś.. coś takiego mi się marzy ale jutro z siostrą się przejdę po mieście i zrobimy wywiad śledczy jak to wygląda na żywo i jak nam sie spodoba to kupimy a jak nie to może zmienimy naszą wizję... w zasadzie to ja nie mam wizji- mi się po prostu bedzie podobało bo uwielbiam ogladać albumy ze zdjęciami ![]() a przypomniało mi się że niedawno dyskutowałyście o tym że zdjęcia ze studia są nudne i sztuczne... otóż ja też tak myślałam dopóki nie zobaczyłam albumu kuzynki która miała w zeszłym roku ślub- były bossssskie!!! mówiła że kupa kasy na to poszła ale efekt powalający- zdjęcia są obłędne... szkoda ze takich fotografów jest bardzo mało i ciężko ich odnaleźć w tłumie szczególnie jak nie mają stron www.... ale tu cisza jakas- czyżby panny młode ledwo co żyły po sesji??? ja własnie wyciapałam włosy pianką i mi się taaakie słodkie loczki zrobiły tżcik bedzie szczęśliwy bo uwielbia moje długie loki... ale dopiero za 2 godziny do niego jadę bo siedzi w garażu i naprawia komuś autko... przybajmniej mam pewność ze bedzie miał dobry humorek bo zawsze jak podłubie w aucie to juz szczęście niepojęte a jak jeszcze kase za to dostanie to juz całkiem...mama mi powiedziała że chyba musimy sobie pojechać we trzy(ja mama i siostra) i połazić po salonach z sukniami ślubnymi i poprzymierzac
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mnie przed chwilą zdołowała, że mam za dużo gości i, że nie będzie nas stać na to wesele
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh nie martw się mamą... mama na pewno nie chce na złe... a sami płacicie za wesele? jak tak to nie przejmuj się niczym- wszystko da się zrobić ![]() mnie wczoraj naszły dylematy... czy właśnie nie obciąć trochę listy gości... ale w sumie nie wiem juz sama... wiem tyle ze na mojej sali cena jest zależna od liczby gosci- powyzej 170 osob jest po 145zł za osobę a poniżej 150zł za osobę. więc jak nie będę miała 170 osob to bede musiala za każdego 5zł wiecec płacic--> powiedzmy 165*5zł to 825 zł.... czyli tyle co 5 osob aby... więc chyba nie ma co na siłę zapraszac ponad 180 osob bo wcale taniej w ogolnych kosztach nie bedzie... wyślę zaproszenia wszystkim z listy ale juz nawet wiem kto z nich nie przyjdzie.. niemniej jednak wyślę zaproszenia zeby nie było... a co do przymierzania sukien to kurczę już nie mogę się doczekac Onaella a ty w Papa Michael mierzyłaś sobie suknie tak prosto z ulicy ptrzychodząc czy zpisywałąs sie wczesniej???
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
no własnie lain, lepiej więcej niż mniej
![]() ale pojawił się jeden problem, TŻ kupił mi w tamtym roku sukieneczkę, której nie miałam okazji założyć, bo albo zapomniałam ją wziąśc, albo własnie nie nadawała się na konkretne wyjście teraz kiedy przytyłam wydaje mi się ciasna :/ bo TŻ mi przypomniał, że na poproawiny mogłabym w niej wystąpić, albo w podobnej bo w tej ładnie wyglądam podaje link na Allegro abyście mogły ją oblookać ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=541767143 niestety kiedy TŻ ją kupywał kosztowała znacznie drożej, a teraz zastanawiam się, czy chudnąc, czy nie, ale nie ma po bo mi sie tak jak teraz podoba, tylko szkoda mi tej kiecuszki |
|
|
|
#2274 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się bardzo że wszystko tak jest dobrze już Cytat:
A teraz to jest cud miód.. Choć ja mam na ten temat nieco odmienne zdanie.. Ale cóż.. Nie będę go wyprowadzać z błędu ![]() Cytat:
Przeleżałam cały dzień w łóżeczku a dziś przyjedzie TŻcik i będziemy razem leżeć drugi dzień hihiJa też ostatnio się coraz bardziej zaczynam martwić czy się nam uda odłożyć na wesele tyle ile musimy odłożyć.. Jeszcze mnie wczoraj TŻ poinformował że w przyszłym roku chcą z rodzeństwem na przełomie sierpnia i września wysłać swoich rodziców na wczasy jako prezent z okazji ich 35-lecia małżeństwa.. Wszystko spoko, tylko że trzeba się będzie na to poskładać a TŻ będzie miał i tak sporo wydatków związanych z weselem.. I ja nie wiem jak on wyrobi finansowo.. On sobie chyba nie zdaje do końca sprawy ile pieniędzy musi nazbierać :/ |
|||
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój Tż zrobił mi dziś niespodziankę przyszedł wcześniej z pracy z kwiatami dla mnie
|
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niby żartem, niby serio, ale zawsze ![]() Ad. 2 Znam ten ból. My niby też zbieramy ile się da, ale zawsze coś wypadnie i kilka stówek mniej Dzisiaj na przykład korepetytantka odwołała korki i już kilka złotych w portfelu mniej No ale nie ma co narzekać Wypadki chodzą po ludziach
|
||
|
|
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() onaella też sie bardzo ciesze ze miedzy wami jest ok, Karlain sukienka nie bardzo mi sie podoba nie moj styl, co do odłozenia kasy na wesele to u nas jest podobnie tez sie boimy ze nie odłozymy tyle ile potrzeba wczoraj nawet mielismy rozmowe co z poprawinami masakra w kółko tylko kasa i kasa |
|
|
|
#2279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie zakończenia to ja lubie![]() A ode mnie dopero pojechała siostra z dziećmi i ze szwagrem. Tylko teraz mnie rana ze szwami boli Bo MAksym taki ciezki a rękach musiałam go trzymac i usypiąc bo szwagier na necie sobie siedział:/ i jeszcze Marcelem sie musiałam zając miedzy czasie. A teraz z bólu nie moge tak mnie boli... Ale ważne ze dzieci sa szczęśliwe a ciocia teraz troszeczke musi pocierpiec....A mi Tz zrobi niespodzianke na dzien kobiet mi i mamie:P Kupi mi pieska pudelka. Bo juz rok czasu jak Finuś zginął. Mama w sumie chce i niechce ale tata tak bardzo chce miec pieska a mama jak zobaczy mała kuleczke -pudelka- to serce jej zmięknie i bedzie piękny prezent Juz sie doczekać nie mogę Teraz by mi kupił na walentynki ale ze pudelki kosztuja od 250 do 500zł to musze poczekac bo mamy chrzciny na wydadek jeszcze...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-09 o 19:02 |
|
|
|
|
#2280 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paść ze śmiechu można ![]() Cytat:
Cytat:
panieński ma być obowiązkowo bez TŻ i odwrotnie Ja na swoim nie chce miec striptizera i byłabym bardzo zazdrosna, gdyby jakaś babka była na wieczorze kawalerskim mojego TŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja ostatnio dostałam doła... Spowodowanego tym, że z moim TŻ widujemy sie tylko raz w tygodniu, a dla mnie to za mało Już nie mogę bez niego wytrzymać...Jutro jak pojadę na rozmowę, to sie zobaczymy, ale dla mnie nawet ten dzisiejszy dzień trwa wieczność... jak ja go teraz potrzebuję, by sie chociaż przytulić do niego...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

ciezko mi to opisac ale gdy sie wtulal sprawial wrazenie takiego wytesknionego i jak by sie czegos obawial, nie chcial mnie w ogole pusisc, nawet jak sie przekrecalam to zaraz szybko przytulal sie spowrotem 

dziewczyny ode mnie z grupy wychodzą za mąż w 2010 dwie z nich w ten sam dzień co ja. Widzę, że będzie się działo 

i powiem wam ze bardzo mnie to meczy i nie mam pojecia co zrobic, ufam mu ale wiem tez ze jak porzadnie wypije to potrafi byc niegrzeczny a sciaslej to nie kontroluje sie