|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właśnie.Doszedł mail z SB? |
||
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen, zielona herbata jest zdrowsza.
nie słuchaj tych wednych insynuacji dotyczących ciąży
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, to wiecie co? Wezmę sobie zaraz zrobię ta kawę, na przekór
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2554 |
|
Wtajemniczenie
|
smacznego
![]() ja lecę się strzyc |
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Daj znać co tam ci fryzjerka wyczarowała na głowie
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cape pamiętaj, że my jesteśmy tu i chętnie wesprzemy dobrym słowem, więc pisz z nami kobieto ![]() [/quote] Cytat:
![]() Pamiętaj, że z facetami trzeba jasno i na temat, nie łudź się że sam zrozumie , o nie Mój mąz wrócił w piątek z płytą CD (nową Cold Play) na przeproszenie i ogólnie przeprosił i już się nie dąsałam, jakoś nie chciałam sie kłócić a jedynie zwrócić uwagę na jego niewłaściwe zachowanie Weekend był cudowny, na imprezie szkoleniowej się wyszalałam, a mąż dostał jakiegoś szału zazdrości i pilnował mnie non stop, coś sobie wmówił że wszyscy chcą mnie zbajerować I niby wie, że ja nie jestem taka łatwa, ale jednak bez scen się nie obyło, widocznie miał taki dzień....Mimo wszystko było super Cytat:
![]() Dobrze, że mąż się spisuje i oby tak dalej
|
|||
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś powinno dać, ja bym go na straty jeszcze nie spisywała ![]() Pamiętaj, że z facetami trzeba jasno i na temat, nie łudź się że sam zrozumie , o nie Mój mąz wrócił w piątek z płytą CD (nową Cold Play) na przeproszenie i ogólnie przeprosił i już się nie dąsałam, jakoś nie chciałam sie kłócić a jedynie zwrócić uwagę na jego niewłaściwe zachowanie Weekend był cudowny, na imprezie szkoleniowej się wyszalałam, a mąż dostał jakiegoś szału zazdrości i pilnował mnie non stop, coś sobie wmówił że wszyscy chcą mnie zbajerować I niby wie, że ja nie jestem taka łatwa, ale jednak bez scen się nie obyło, widocznie miał taki dzień....Mimo wszystko było super Hania poczekaj lepiej na swoją fryzjerkę (16 już za tydzień), niby się tak mówi, że tylko odrost ale wiesz .....chyba że masz jakiegoś innego poleconego fryzjera ![]() Dobrze, że mąż się spisuje i oby tak dalej [/QUOTE]Dori, no na pewno mąż mial powody do zazdrości, skoro na bank zrobiłaś się na bóstwo...Mów szybko co na siebie wrzuciłaś
|
|
|
|
|
#2558 | ||||
|
Zakorzenienie
|
I jak smakuje?
![]() Cytat:
Cytat:
: DokładnieCytat:
..Grzeczny![]() Odrobina zazdrości nikomu jeszcze nie zaszkodziła... Cytat:
![]() Posżlabym do tego samego zakładu tylko do pani Kasi, a nie Justynki....u Kasi juz byłam i wszystko bylo OK, więc w sumie dużo nie ryzykuję.
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie zrobiłam bo mnie natchnęło na umycie włosów, itp itp, zaraz zrobię i powiem czy dobra.
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dori, no na pewno mąż mial powody do zazdrości, skoro na bank zrobiłaś się na bóstwo...Mów szybko co na siebie wrzuciłaś
[/quote]EEe właśnie nie, bardzo grzecznie się ubrałam, nie chciałam nikogo prowokować, ale mąż jest sam sobie winny, zrobił mi taką reklame przed- że jestem taka fajna, równa i można ze mną normalnie gadać i bawić się, i za kołnierz nie wylewam , że było wielu chętnych aby sprawdzić prawdziwość jego słów Na wieczór założyłam szare rurki, szare szpilki, czarną tunikę i wsio- bardzo normalnie ![]() Cytat:
, troszkę mu odbiło ![]() Jeśli tak z fryzjerem to niewielkie ryzyko, idż na spokojnie , a kolor nadal robisz ten ciemny ?
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież, to nie twoja wina, że miałaś "branie"
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, że było wielu chętnych aby sprawdzić prawdziwość jego słów Na wieczór założyłam szare rurki, szare szpilki, czarną tunikę i wsio- bardzo normalnie ![]() Nie zaszkodziła a jakże nawet miło, tylko mnie zaskoczył a miałam tylu miłych adoratorów , troszkę mu odbiło ![]() Jeśli tak z fryzjerem to niewielkie ryzyko, idż na spokojnie , a kolor nadal robisz ten ciemny ? [/QUOTE]No to faktycznie raczej mało wyzywający strój Ale na pewno wyglądałaś super tak czy owak... Mąż wie jaką szprychę ma przy boku, to był zazdrosny... a może myślał, że chcesz jakiś numer mu flirciarski wywinąć za jego 'nieładne' zachowanie wcześniejsze i wolał dmuchać na zimne? ![]() Ja właśnie myślę, w co sie ubrać na koncert TŻ, żebym czuła się pewnie i dobrze, jak przyjdzie ta francowata dziewucha... ![]() EDIT: Zara, dostałam zdjęcia, dzięki. Powiem Ci tak, po pierwsze Twoja garderoba jest szersza niż moja, co zdecydowanie zwiększa jej ustawność... moja ma dziurę na drzwi, gdzię w rezultacie głębokość mebla, który może stać na bocznej ścianie, żeby nie wystawał w dziurę drzwiową, to 25 cm ![]() Po drugie, trochę enigmatyczne te zdjęcia, bo nie obczaiłam, gdzie jest wejście ale spoko, wyglądą bardzo fajnie ![]() Po trzecie, super ta 'szafka' na buty, taka mi się marzy, ale właśnie nie mam na taką szansy, ze względu na chudość pomieszczonka... A po czwarte, super te buty z Kazara ![]() ![]()
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-02-09 o 13:28 |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzadko reaguje..ale jak już to para z uszu mu leci ![]() Kiedys na imprezie wziął biedaka, który ze mną tanczył na stronę i tak mu nagadał ze chlopak do tej pory się boi- nawet rozmawiać ze mną .Generalnie wszystko zostawiam jak jest...robię ten sam kolor i podcinam delikatnie.
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym być adorowana... Zobaczyć, jak TŻ by zareagował...
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
No to faktycznie raczej mało wyzywający strój Ale na pewno wyglądałaś super tak czy owak... Mąż wie jaką szprychę ma przy boku, to był zazdrosny... a może myślał, że chcesz jakiś numer mu flirciarski wywinąć za jego 'nieładne' zachowanie wcześniejsze i wolał dmuchać na zimne? ![]() Ja właśnie myślę, w co sie ubrać na koncert TŻ, żebym czuła się pewnie i dobrze, jak przyjdzie ta francowata dziewucha... ![]() [/quote] Ja jemu numer, nieee ![]() ButterB najlepiej ubierz się wygodnie, tak żebyś się dobrze czuła, ja stosuję często tą zasadę...Ja najczęściej spodnie rurki, czy dzinsy proste i tunika- w takim stroju nie można się źle czuć - uniwersalne i pasuje na wiele okazji Ewentualnie dodatki typu kolczyki czy korale i jesteś gotowa Coś cytaty wariują
|
|
|
|
#2569 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Ojej. No to zaraz wrzucę ze 2 zdjęcia, tylko się nie wystraszcie. To nic nadzywczajnego, taka bardzo prosta garderoba (tata robił) bez jakichś pomysłowych rozwiązań.. ale dużo się mieści
![]() Cytat:
A wiesz już co się konkretnie stało? Można nim jeździć póki co, czy "siadło" zupełnie?Cytat:
![]() Ja bym poszła do kogoś innego, szczególnie jesli zależy Ci na tym weekendzie. Dorinka wyczerpała ostatnio całego wątkowego pecha fryzjerowego Zresztą, nie wiem czy do końca można to nazwać pechem, skoro kolor okazał się taki trafiony ![]() Cytat:
No i jak, zrobiłaś wreszcie? Madlen, dostałaś mojego maila? Cytat:
Sama bym Cię chciała poderwać po takich słowach Cytat:
![]() Cytat:
Coś w czym sie będziesz czuła pewnie i seksownie ![]() I pamiętaj, że umiesz sprowadzić dziewuchę do parteru jednym spojrzeniem/uśmiechem ![]() Cytat:
![]() Dzięki, te akurat bardzo lubię ![]() A wejście hmmm, to zdjęcie podpisane "widok z wejścia" robiłam przy otwartych drzwiach. Edit: Pojęłam Wmierzyłam swoją, 30 cm z każdej strony od "dziury" drzwiowej. To na buty ma 25 cm dokładnie... Ale myślę że można znaleźć ciut krótsze?A zdjęcia enigmatyczne, bo ciasno tam i trudno coś zrobić z "dalszej" perspektywy
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-09 o 13:48 |
|||||||
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, zgłaszam sprzeciw nieeee trafiony, jeszcze tolerowany ale nie wiem jak długo wytrzymam, chcę mieć blond ![]() ![]() Normalny ładny blond, dostałam namiar na fryzjerkę 30 km od W-wy i chyba tam pojadę, normalnie wariactwo, moja koleżanka tam jeździ już 2 lata i zawsze zadowolona
|
|
|
|
|
#2571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I często ja prowokuję facetów
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam. Piję ta kawe ale bez przekonania, jakoś mi się nie chce.
Zara: dostałam maila. To faktycznie strasznie blisko jest! ![]() Trzeba się będzie zgadać na kawę jak już pokonam moją nieśmiałość....
|
|
|
#2573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wybrać się możesz następnym razem, może faktycznie okaże się że warto dojeżdzać i te 30 km jeśli jest taka dobra. A ten kolor Twój obecny to mi się marzy żeby zobaczyć na zdjęciu. Czy przypadkiem nie obiecałaś że pokażesz? ![]() Haniu, Ty się po prostu dogadujesz dobrze z facetami i masz chyba dużo kolegów, prawda? To chyba nie jest flirt, chociaż niektorzy tak to odbierają ![]() Madziu, bardzo blisko. Ja też jestem trochę nieśmiała, ale bez przesady, na kawkę (albo herbatkę, skoro kawka przestaje Ci odpowiadać ) spokojnie możemy się wybrać, na pewno się dogadamy
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-09 o 14:08 |
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno sa jakieś zdjęcia z imprezy, życzliwi ( ) mogą zamazać buźki
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka się obżarłam
...mąż się stęsknil a wiedział ze głodna jestem więc pizzę mi przywiózł.No i jeszcze chciałam dodać że nie dość że flirciara to bezpośrednia i palnę czasem cos po czym TZ szczena opada....aczkolwiek już po 3 latach coraz lepiej z jego tolerancja na moje zagrywki .Ostatnio do kumpla powiedziałam ze gdyby nie Igor on zostałby moim mężem
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytuję, bo jakieś szaleństwa się dzieją z cytatami...
Mam właśnie zamiar ubrać jakieś spodnie, pewnie dżinsy i tuniczkę... no i pewnie moje nowe buty Kolczyki mam zawsze - kocham kolczyki ![]() Zara, już wiem, gdzie jest wejście Ale mi nie chodzi o długość tej szafki na buty, tylko głębokość...i głębokość ściany, na której są drzwi od futryny do ściany prostopadłej do niej Ciężko to wyjaśnić...Haniu, ja nie jestem flirciara, bo nie umiem... Mój ex, z którym byłam prawie 6 lat, zeżarł mi najlepsze lata życia i nie nauczyłam się flirtować nigdy. Jestem nieśmiała i bojaźliwa..jak się jakiś chłop na mnie patrzy, to mi się wydaje, że jestem brudna, poczochrana, albo mi się makijaż rozmazał Tyle mam pewności siebie
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie są jakieś fajne tuniki? Chyba wszystkie uwielbiacie nosić a ja mam parę na krzyż.
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W HMie...Dziewczyny, pamiętacie, jak Wam pisałam o obiadach u teściów, że zawsze jest to samo, duszony indyk w brązowej brei...i że mam już dość tego... Dziś mamy iść na obiad do teściów...i napisałam na gg do siostry TŻ co na obiad...a ona mi na to: ziemniaki kapusta i mięso z indyka... Chyba zwariuję...nie mogę patrzeć już na tego indyka.... on jest ohydny...
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(czasami). I tu raczej wszyscy wiedza o co chodzi i kumple i mąż. TZ sie wścieka bo ja podobno gapie się na facetów jakbym coś od nich chiała..na obcych facetow. Podobno prowokuję. Ja nie wiem jak to robię i kiedy. A może to jest tylko zdanie mojego męża....
|
|
#2580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam, miałam i jakos motywacji brak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedna ButterB obiadki u teściowej są mało urozmaicone czy są ohydne bo to różnica .... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-09 o 14:27 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

. I zastanawiam sie co robić...nie moge juz patrzec na siebie (od listopada u fryzjera nie bylam wiec wyobrażacie sobie jak wyglądam
)

ale spoko, wyglądą bardzo fajnie
Chyba zwariuję...nie mogę patrzeć już na tego indyka.... on jest ohydny...