|
|
#2071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
![]() przegladając moja kartę zdrowia ucznia z liceum (mam cząstkową bo cała podstawowka zagineła wszystie szczepienia i itp "człowiek widmo" albo którego nie bylo ) natknełam sie na wpis 174 cm wzrostu 53 kg wagi nawet nie zauważyłam że taka chudzina bylam, a dalej po roku juz 9 kilo wiecej eeh to dojrzewanie
|
|
|
#2072 | |
|
*sportaddict*
|
No dobra, to się powymądrzam
![]() Jeśli naprawde chcecie wiedzieć, jak to jest z tym tłuszczem - najważniejsza nie jest waga, ani nawet nie aż tak wymiary, tylko % tłuszczu w organizmie. tu zacytuję z innego forum: Cytat:
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-09 o 14:37 |
|
|
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
vadi czy moglabyś podać jak to jest w stosunku do mężczyzn? tak samo się mierzy...
Lady Anne mam podobną figurę do twojej też wyglądasz na wysoką-czy sie myle?nie powinnaś mieć kompleksów
|
|
#2074 | |
|
Raczkowanie
|
Hehe, witaj w klubie
Cytat:
Zaraz sobie zmierze
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ach, dziekuje Komplesow jako takich nie mam, ale jak to ja - zawsze wynajde sobie cos zeby sie martwic Zwalszcza jak wiosna nadchodzi
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Imago - śliczna ta bluzeczka Mal_a_gosia - mi sie wydaje że gorseciki są sexy i lepiej zrobić striptiz dla TŻ w czymś takim niz koszulce, ktrórą sie od razu ściągnie No, ale jeszcze zobaczę... Moze na ryneczku cos fajnego wypatrzę, bo tam maja dużo bajer. |
|
|
|
|
#2077 |
|
*sportaddict*
|
Dla Mężczyzn
Wiek__________Zawartość tkanki tłuszczowej w % 20 - 24__________ 14,9 ~ 20,0 25 - 29__________ 16,5 ~ 20,3 30 - 34__________ 18,0 ~ 21,5 35 - 39__________ 19,3 ~ 22,6 40 - 44__________ 20,5 ~ 23,6 45 - 49__________ 21,5 ~ 24,5 50 - 59__________ 22,7 ~ 25,6 pow. 60__________ 23,2 ~ 26,2 mi wyszło ok 30% ![]() żegnaj myślenie o sobie jako o osobie szczupłej - jak widać, to co widać może zmylić.
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-09 o 14:45 |
|
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=KlatkaNaPtaszka;108 94202]skąd ściagasz? daj link na priv
quote] ja sciagam z bearshare
|
#2079 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez nie zgadzam sie z tym ze nie ma zegos takiego jak znalezienie 2 połowki . Mysle ze to jest mozliwe . Nie zgadzam sie rowniez z ty mze po 2 czy 3 latach mija miłosc i wtey zauwazamy wady . Ja uwazam ze miłosc trwa dluuuugo . Sama nie jestem w zwiazu jeszcze dluzej niz 2 czy 3 lata . Ale nie widze u siebie zmiany w uczuciach . Choc moe widze zmiane ale nie w intensywnosci . Poza tym wady mojego Tz zauwazałam zaraz po tym ja minał ten ores totalnego zauroczenia chodzenia metr nad ziemia motylkow itd . Własnie dzieki tym wadom i zaletom kocham Tz bo jest on taki a nie inny . Jest dzieki nim wyjątkowy . Oczywiscie nieraz jego wady mi przeszkadzają ale staramy sie aby było nam jak najlepiej choc obydwoje nieraz zrobimy cos nie tak . Wczoraj nawet przeszlam z Tz taką miłą powazną rozmowe
Gyby miłosc trwała 2 lub 3 lata to szczesliwych ziazkow praktycznie by nie było . Ja rowniez czuje sie szczesliwa z Tz nie potrafie sobie wyobrazic zeby ktos mogl go zastąpic . Musialby byc chyba klonem Tzta w kazdym calu ![]() Jenak chyba tez sie widze z Tz w walentynki bo okazalo sie ze mam wolneee od czwartku . Tez moze kupie jakas seksi bielizne . Tylko ze gdizej a sie w niej pokaze Tztowi jak nie mamy wolnej chaty chociaz moze pod spodniczka czy bluzeczka pokaze i zrobie mu ochote hehe
Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-09 o 14:50 |
|
|
|
#2080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla kobiet wykonam sobie w domu, a przypadkiem nie powinno sie tego badania robic rano, bo poźniej to wiadomo obiady i przekąski brzuch pęcznieje
|
|
|
#2082 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2084 |
|
*sportaddict*
|
mi juz z każdym pomiarem wchodzi co innego, więc poczekam na Tż z suwmiarką
średni wynik to i tak ok 24-25% więc szału nie ma
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-09 o 15:11 |
|
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10893123]przeczytałam jakieś 15 stron, które ostatnio naprodukowałyście
![]() całkiem wnikliwie najbardziej zainteresowała mnie złota myśl milusi ![]() nie bierz tego do siebie, proszę, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie zapytać: skąd taka bzdura? - co do tej miłości: kiedy masz 6 lat i serce bije ci szybciej, kiedy widzisz Michasia grającego w piłkę - to jest miłość. kiedy masz 14 lat i wzdychasz do plakatu Justina Timberlake'a, to jest miłość. młodzieńcza, naiwna, bezsensowna, idiotyczna - ale najprawdziwsza na świecie. kiedy masz 16 i kochasz się w nauczycielu fizyki, i marzysz o tym, żeby uprawiać z nim dziki seks na jego biurku - to jest miłość. trująca, żenująca, po jakimś czasie absurdalna - ale miłość. miłość jest wtedy, kiedy jesteś z nim od wielu lat i widzisz, że rośnie mu brzuch, kiedy je na kolację cebulę i już wtedy wiesz, że z seksu nici - a mimo to, patrząc na niego, myślisz sobie: kocham go. miłość jest wtedy, kiedy kochasz. jeśli patrzysz na niego i myślisz sobie: kocham go - to jest miłość. nie wyobrażam sobie innej definicji. dodam jeszcze tylko, że od miłości do związku długa droga. można kogoś kochać cholernie mocno, kochać jak japie*rdole, kochać do szaleństwa, na zabój - ale nigdy nie mieć szansy stworzyć z nim związku.[/quote] a to musisz sie spytac Trini i Susany i jeszcze tego Gok Wana oni zawsze powtarzaja ze im mniej bielizny tym lepej tylko zeby bielizna była dobra i sexowna tak wiec.Dwie pary majtów obciskajacych dwie pary sexi stringów a reszta jakas sie lubi byle by z koronka OJ widze sie Jak dobrze wygladac nago nie oglada ehh niekotry nie musza... chcialabym miec taka sesje jak w tym programie i zeby mna sie taki stylista zajał.To co napisałas o milosci to piekne tylko ze ludzie taka milosc 6 latka tłumacza jako zainteresowanie druga plcia...taka milosc 14 latki jako zauroczenie...i my z biegiem czasu uwzamy ze ale bylysmy glupie kiedy majac 13 lat myslałysmy ze Piotrus bedzie moim factem na zawsze... Nie ma definicji milosci bo dla kazdego milosc jest czyms innym |
|
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
W koncu nie kuleje
ale sie ciesze ![]() Niedlugo obcasy nawet zaloze hehe. I pocwicze w koncu
|
#2088 |
|
BAN stały
|
hahaha
nie slyszalam tego jeszcze![]() dziewczyny wracam do szczuplej ANi. widzialam dzisiaj taka laske szczupla pieknie, fdlugie blond klaczki, super ciuszki, wysoka, barbie taka, tz glupek pewnie myslal ze nie widzie ale widzialam jak sie na jej dupsko patrzyl no i tak sobie pomyslalam HALO HALO ja dla niego chcialam utyc bo chcial wiecej cialka, podobaja mi sie duze tylki i piersi ale musialabm ze 30kg wrzucic zeby miec takie i mam w dupie, chce sie dobrze czuc ze soba a nie przy nim, zawsze bylam szczupla laska i bylo ok, i teraz tez tak bedzie on i tak sie bedzie rozgladal.. poza tym tym nie bede sie odchudzac ale tez nabijac glowy ze jak schudne bede zle wygladala.podjelam decyzje ze zapisuje sie na kurs fryzjerski, nie mam juz sily do szukania pracy za psie pieniadze, poza tym to bedzie cos co lubie i mam nadzieje z czasem kasa!! tylko musza mi gips zdjac hehe.. a co do milosci MALGOSIU pieknie to napisalas ja nie wiem jak to z nia jest.. wierze w nia i w te polowki,ale to przede wszystkim duzo pracy |
|
|
|
#2089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
maja laskę obok siebie a oglądaja się innymi![]() masz rację(pogrubione) i przy tym pozostań, ważne jak Ty się czujesz ze sobą i nikt nie ma prawa narzucać Ci niczego ![]() a kurs fryzjerski to moim zdaniem bardzo BARDZO dobry pomysł
|
|
|
|
|
#2090 |
|
BAN stały
|
o moj boze jaki tylek!!
cudo!! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1234170666 |
|
|
|
#2091 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mam kolezanke ktora nie wie na co sie zdecydowac, miedzy 3ma ma wybrac i dodala dosc wyzywajaca fotke na nk, oczywiscie poleciala lawina ohow i przescigania sie miedzy nimi w komentarzach itd i napisalam jej ze slusznie poszczula, ze faceci to wlasnie prymitywy i jak ma czym niech potresuje ich troche .. nie wszyscy oczywiscie, nie bede generalizowac ale w wiekszosci chyba, wystarczy znalezc jakis wabik i zamieniaja sie na rozumki.. A MY WSPANIALE SILNE PIEKNE KOBIETY SIE DLA NICH STARAMY(no niech bedzie ze nie dla nich ale dla siebie ale ich aprobata nam sie podoba), dbamy o siebie bo chcemy sie podobac, i jeszcze znosimy takie sytuacje jak ja dzisiaj, jak cytrynowa, krokodylek.. Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-09 o 16:05 |
|
|
|
|
#2092 |
|
*sportaddict*
|
Czekolado, przypomniał mi się taki 'dowcip'.
Leży facet na plaży, obok niego bogini. Cudowne ciało, przepiękna twarz, włosy do pasa, czyta Sokratesa w oryginale Mijający ich mężczyźni padają na piach na jej widok.Mężczyzna patrzy na swoją kobietę i myśli: - Wszystko super, żebyś ty tylko była chociaż trochę obca.... Boleśnie prawdziwe? ![]() Także bądź sobą i taka, jak się czujesz najlepiej. |
|
|
|
#2093 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko ci wszyscy zaznajomieni ze swoimi kobietami powinni pamietac ze ta ich dla calej reszty tez jest wlasnie obca. |
|
|
|
|
#2094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja stwierdzam ze mam wystajaca pupe...i gdybym schudła w bruchu byla bym sexi suka to jak juz zdrobisz ten kus to przyjade do ciebie chocby na koniec swiata i zrobisz mi fryzurke wrescie taka o jakiej marze i wrescie wyjde od fryzjera zadowolona wiem ze pewnie droga bedziesz no ale trudno o modelkach jest na TVN w rozmowach w toku czy o czyms...? ![]() dziewczyny wogole jestem z siebie taka dumna ...przez całe zycie obgryzałam paznokcie teraz od jakiegos roku staams ie tego nie robic ale i tak byly brzydkie i łamliwe... obcinałam je tak bardzo krutko...wogole mam strasznie brzydkie paznokcie ale odkad z wami pisze i sie chwalicie paznokciami to sobie pomysląłam ze sie zawze w sobie i zap[uszcze paznockie.Od jakiegos miesiaca moze dluzej uzywam odzywek takich tanich ale sa swietne i mam paznokcie jak nigdy. Biorac pod uwage ze nigdy nie miałam paznokci za opuszek ach takze wszystko mozna obejscie.zeby tak tłuszcz bylo zwalczyc łatwo
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-09 o 16:18 |
|
|
|
|
#2095 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() PS: ja bym się zadowoliła takim
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-09 o 16:18 |
|
|
|
|
#2096 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moja pierwsza klientka ![]() ![]() ![]() ![]() moje klientki beda na AG zrobione, nie bede jak wszyscy fryzjerzy dorwa protownice i jada z koksem.. tylko beda mialy piekne AG loki, cudnie uniesione u nasady zartuje, nie bede clonow sobie robic ja bym tylko upiekszac chciala![]() sexy suka...
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i z księciuniem się zgadzam ![]() mężczyźni są strasznie pewni siebie o tak
|
|
|
|
|
#2098 |
|
BAN stały
|
nooooo... :| ja mysle ze jak ktos widzi w swojej drugiej polowie ta atrakcyjnosc fizyczna jak i ta plynaca z wewnatrz i docenia to jaka ona jest to boi sie tego ze ktos to bardziej doceni, i stara sie, tak powinno byc przynajmniej moim zdaniem.
|
|
|
|
#2099 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2100 |
|
*sportaddict*
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Tez sie zastanawiam ostatnio nad jakas, tylko TZ mi nie pozwala
Mowi ze mi dieta nie potrzebna jest ale ja wiem swoje 
wszystie szczepienia i itp "człowiek widmo" albo którego nie bylo
) natknełam sie na wpis 174 cm wzrostu 53 kg wagi 
- jak widać, to co widać 

chcialabym miec taka sesje jak w tym programie i zeby mna sie taki stylista zajał.
ja nie wiem jak to z nia jest.. wierze w nia i w te polowki,