|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Japonia-problem z przekroczeniem granicy
Byłam dwa lata temu w Japonii w Tokio. Co się okazuje miałam ogromne problemy z wjechaniem do kraju tzn. potraktowali mnie fatalnie,zadawali mnóstwo pytań, mimo ich tak zaawansowanej "kultury". Później dowiedziałam się, że tak traktują większą część Polek kobiet wjeżdzających do Japonii.
Ktoś może odpowiedzieć dlaczego tak jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Japonia-problem z przekroczeniem granicy
Jest w Japonii trochę formalności związanych z przekraczaniem granicy, wizy jednorazowe, każdy zawsze ma mały problem. Ale takich ekscesów? Nigdy nie słyszałam.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Słyszałam to od wielu osób, iż tak traktują Polki na lotniskach w Tokio, Osace itp...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kurcze.. No to tego nie wiem.. Wiem, że inaczej traktują kobiety niż mężczyzn ale, że Polki szczególnie inaczej..? Muszę się tego od znajomych dowiedzieć..
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.