Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 15:23   #1441
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
cześć dziwczyny!
wczoraj dwa razy pisałam na forum ale jakiś błąd wyskakiwał i w końcu dałam sie na
hmmm ja mam sale, kamerzystę, fotografa, zespół też. Teraz szukam zaproszeń. dziewczyny może trafiły wam sie w oczko jakisś zaproszenia i winietki w kolorach bordo ze złotym?
albo bordo z białym?
Mi się bardzo podobają takie...z różową albo niebieska kokardką, ale takie bordo też jest

http://www.allegro.pl/item551667741_...najtaniej.html
i winietki do kompletu

http://www.allegro.pl/item542388694_...l_weselny.html

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:24   #1442
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Si

Cytat:
Napisane przez ivy2009 Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe przyjęcie

To model z 2008 roku - mierzyłam w wielu salonach podobne i wyszło, że w takich klasycznych - szerokich tiulowych, bez ramiączek i rękawków jest mi najlepiej.
Suknia z halką i transportem około 1400 zł
Sprowadzona ma być z USA . Żebym wiedziała, że to jest "szycie na wzór", to bym się chyba nie "skusiła", ale nie przyszło mi do głowy - bo sama chciałam sobie ściągnąć suknię oryginalną ze Stanów przez moją ciocię, która tam mieszka, ale pomyślałam, że przez ten sklep wyjdzie nieco taniej i nie będę zawracać głowy rodzinie
bedzie dobrze, suknia zjawiskowa
Stary 2009-02-09, 15:24   #1443
agnes208
Zakorzenienie

ivy2009 podziwiam Cię za odwage ja balabym się zamowic suknie przez internet. A ile zaliczki już wpłaciłaś??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:25   #1444
ivy2009
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
ivy2009 podziwiam Cię za odwage ja balabym się zamowic suknie przez internet. A ile zaliczki już wpłaciłaś??
ehmm ... 700zł :/
ivy2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:33   #1445
kotekMamrotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Mi się bardzo podobają takie...z różową albo niebieska kokardką, ale takie bordo też jest

http://www.allegro.pl/item551667741_...najtaniej.html
i winietki do kompletu

http://www.allegro.pl/item542388694_...l_weselny.html

yhy ładne...

http://slub.info.pl/sklep/362,zaproszenie-40800.html te sa piekne ale ja muszę mieć bordowe

http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...934b&katalog=1 tesą najpiekniejsze jakie do tej pory znalazłam... co Wy na to?/

Edytowane przez kotekMamrotek
Czas edycji: 2009-02-09 o 15:36
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:34   #1446
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry.... dziewczyny jestem załamana.... suknie... tragiczne..., tzn mnie w nich tragicznie... fakt faktem, nie jestem standardowym rozmiarem 38, tylko 40... nie mam figury modelki, ale żeby aż się popłakać w sukience?! Słuchajcie... założyłam taką jaką mi poleciła pani w Madonnie w Katowicach.... popłakałam się... z obrzydzenia! Nie uwierzycie jak strasznie źle się czułam... koszmar... powiedzłam że idę w garniturze... a mój TŻ się obraził

Dlaczego wszyscy ubierają te "Większe PM" w suknie które nie mają ramiączek ani rękawków itd...taki niby gorset? Wyszytko z boków wypływa... koszmar!
Mój problem jest taki, że oprócz rozmiaru 40 (co wcale nie przeszkadza mnie aż tak bardzo, a już wcale nie przeszkadza TŻ), jestem szersza w ramionach niż w biodrach. OK. rozumiem, że powinnam mieć suknie, która dołem będzie się rozchodziła (tylko nie na kole!!!), ale dlaczego mam odkryć całkowicie ramiona?!
Ja najlepiej czuję się w tzw wiązaniu ramiączek na szyi, albo ewentualnie w cieniutkich ramiączkach... ale nie bez... moja wymarzona sukienka jest załączona ta na zwykłych ramiączkach, lub taka z wiązaniem na szyi, ale nie wiem, absolutnie nie wiem czy będzie mi w nich dobrze. Niestety takiego fasonu nie mogłam przymierzyć.... po tej "gorsetowatej"... nie mogłam już ani minuty dłużej zostać w tym salonie.

Jestem załamana....! Wyobrażacie sobie płakać w sukni śłubnej?! Już nie chce... naprawde
moniqa, nie przesadzaj... Ja tez nosze rozmiar 40, tez mam biodra wezsze niz gore a kieca juz sie szuje w "jameryce" No i musze przyznac, ze na nasza figure lepiej pasuje jak cos jest bez ramion. Niestety. Bo ramiaczka,s zczegolnie te na szyje dodatkowo poszerzaja. WIem, bo nie jedna kiece mierzylam i ta z ramiaczkami i bez, na szyje i normalnie. Lepiej tez wygladamy w kiecach jednoczesciowych i na kole, dzieki ktoremu mozemy zrownowazyc sylwetke.
No i ja w wiekszosci salonow tez mierzylam za male kiece... Ale mi to nie przeszlodzilo w znalezieniu tej jedynej.
Takze glowa do gory i nie zalamuj sie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:37   #1447
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za miłe przyjęcie

To model z 2008 roku - mierzyłam w wielu salonach podobne i wyszło, że w takich klasycznych - szerokich tiulowych, bez ramiączek i rękawków jest mi najlepiej.
Suknia z halką i transportem około 1400 zł
Sprowadzona ma być z USA . Żebym wiedziała, że to jest "szycie na wzór", to bym się chyba nie "skusiła", ale nie przyszło mi do głowy - bo sama chciałam sobie ściągnąć suknię oryginalną ze Stanów przez moją ciocię, która tam mieszka, ale pomyślałam, że przez ten sklep wyjdzie nieco taniej i nie będę zawracać głowy rodzinie
bardzo ladna. wiesz mozliwe ze ona bedzie nawet ladniejsza niz na zdjeciu, ja osobiscie widzialam suknie mojej kolezanki, ktora szyla na wzor oryginaly i jej krawcowa uszyla ladniejsza! jedyne co bym sie moze obawiala to ze wymiary delikatnie moga byc inne, ale to akurat kazda krawcowa delikatnie przerobi wiec to nie problem. a wplacilas juz pieniazki, masz jakas umowe ?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:37   #1448
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tak tak bezcenne

bardzo mi przykrot to stwierdzic, ale KAŻDE POLSKIE NAZWISKO SIE ODMIENIA, NAWET JAK BRZMI ŚMIESZNIE
pracuje w tej branży i sie odmienia, nawet jak ktoś nazywa sie KUBA no nie napisze MARIUSZOWI KUPA, TYLKO MARIUSZOWI KUPIE

cześć EMILKO

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:48   #1449
ivy2009
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
bardzo ladna. wiesz mozliwe ze ona bedzie nawet ladniejsza niz na zdjeciu, ja osobiscie widzialam suknie mojej kolezanki, ktora szyla na wzor oryginaly i jej krawcowa uszyla ladniejsza! jedyne co bym sie moze obawiala to ze wymiary delikatnie moga byc inne, ale to akurat kazda krawcowa delikatnie przerobi wiec to nie problem. a wplacilas juz pieniazki, masz jakas umowe ?
Nie mam umowy na papierku, bo to przez sklep internetowy :/ wpłaciłam połowę czyli 700zł. Jestem na tyle wystraszona, że zaczynam się zastanawiać, czy nie kupić innej sukni - z salonu, którą mierzyłam przed zakupem tej z neta. I jedną sprzedam na allegro - wiem, że to ekstremalny pomysł - ale jestem spanikowana już - nie wiem co myśleć :P
Stary 2009-02-09, 15:48   #1450
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

jaga - czy ja moge ładnie prosić o wpisanie do kalendarza ślubnego na pierwszej stronie watku
Nie ma mnie tam i smutno mi z tego powodu
25.06.2009 - ślub Katuni
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 15:50   #1451
kotekMamrotek
Raczkowanie

dziewczyny która z Was troche pichci? mam ochote na cos chińskiego... z makaronem chińskim ??? macie jakies pomysły?
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:02   #1452
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam umowy na papierku, bo to przez sklep internetowy :/ wpłaciłam połowę czyli 700zł. Jestem na tyle wystraszona, że zaczynam się zastanawiać, czy nie kupić innej sukni - z salonu, którą mierzyłam przed zakupem tej z neta. I jedną sprzedam na allegro - wiem, że to ekstremalny pomysł - ale jestem spanikowana już - nie wiem co myśleć :P
No jezeli suknia ci przyjdzie o czasie czyli jak chyba pisalas w polowie marca i nie bedzie spełniała twoich oczekiwan to mysle ze w salonie do twojego ślubu tez jeszcze by dali rade uszyc ale musiała by to byc polskiej firmy suknia. W razie czego mozesz zapytać w salonach albo napisac do firm polskich ktorych suknie ci sie podobaja czy mozliwe jest uszycie sukni w 2 miesiace.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:03   #1453
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

http://www.youtube.com/watch?v=XQJOMohXYYw

ja już chce TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

250 DNI od dzisiaj mi zostało

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-02-09 o 16:06
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:18   #1454
baja_86
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:
Spojrzcie dziewczyny jak nastrojowo i ladnie nakrecony film, moim zdaniem nie powinno w tym miejscu byc juz kamery ale jak sie ktos decyduje to takie wykonanie jest bardzo ladne http://www.youtube.com/watch?v=OM0Mw...eature=related My też po kosciele idziemy na cmentarz do taty Tż ale kamera z nami nie pojdzie to bardzo intymna chwila i uwazam ze powinno sie ja uczcic w duszy a nie uwieczniac na płycie ale pomimo tego bardzo wzruszył mnie ten filmik bardzo gustownie zrobiony. Inna sprawa jest wrzucanie go do internetu moim zdaniem to juz niepotrzebne i niesmaczne.
Film rzeczywiscie subtelny. zgadzam się z Tobą, ja równiez nie chciałabym żeby kamerzysta towarzyszył nam w takim momencie. Być może chciałabym pójść na cmentarz zaraz po ślubie, ale bez świadków, tylko z mężem. Nie wiem dlaczego innym zalezy by ktoś to filmował, dziwnie jest oglądać film gdzie harce i swawole na weselu przerywane są własnie takim smutnym i nastrojowym akcentem. Ale to oczywiscie moje odczucia, każdy zrobi jak uważa

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
znou mnie dlugo wami nie bylo( ale i tak nikt nie zauwazyl za malos sie udzuelam

my mamy tak samo, tzn po kosciele jedziemy na grob mojego taty i te nie bede chciala kamery...tak jak napisalas to bardzo intymne przezycie i wiem ze mimo ze to najpiekniejszy dzien w mym zyciu wylele gore lez podczas niego...

gratuluje i 3mam kciuki za jazde

Baja z czego zdawalas licencjat?? tzn na jakis studiach bylas? ja chce od pazdziernika zaczac mgr..jak tylko wrocimy do pl ale raczej na 100% wracamy tylko nie bardzo mam pmysl na kierunek..a licec robilam z pedagogiki resocjalizacyjnej....wogo le super macie tematy prac ja pisalam o depresji u dzieci i mlodziezy i jej wplywie na nauke i funkcjonowanie w spoleczenstwie

MI NA WSZYSTKO BRAKUJE CZASU I MOTYWCJI nie wiem czy to dlatego ze jestem juz zmeczona ta anglia i ciagle mysle o powrocie do pl czy cio:
poza tym mojego Frania-szysznylka kopnal prad w poatek prawie go stracilam( lobuz jeden ale na szczescie po troskliwej opiece juz wrocil do formy
poza tym mialam egz probny z anglika i czekam na wyniki az sie boje
i niesttey znowu nie iede do pracy

nio nic juz nie nazrekam
zycze milego dzionka wszystkim
ja jestem z zawodu pedagogiem społecznym taką własnie specjalizacje kończyłam na lic. Jednak zawsze bardziej mnie ciągnęlo do przedszkola więc teraz robie wych. przedszkolne.
Bardzo możliwe, że Twoje zniechęcienie jest spowodowane tęsknotą za PL, ale postaraj się wytzymać ejszcze te kilka miesięcy. Na ile przed ślubem chcecie zjechać?

Cytat:
Napisane przez princessa0121 Pokaż wiadomość
dopiszcie mnie!! ja też biorę slub 29.08.2009r i już niemoge się doczekać
witaj

Cytat:
Hej,
Jestem tu nowa, jednak mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona . Wczoraj pół dnia śledziłam wątek i jak można się domyśleć to o wiele za mało żeby wszystko to przeczytać

Mój ważny dzień to 27 czerwca 2009.
Już prześladują mnie koszmary związane z sukienką :/. Zamówiłam ją tydzień temu przez internet (ti-amo.pl). Trochę naiwnie - nie wiedziałam, że zamawiam kopię sukienki, a nie oryginał. Dopiero kilka dni temu na stronie pojawił się tekst, że sukienki są szyte na wzór sukni takich firm jak maggie sottero itd. Żałuję, że połaszczyłam się na taką oszczędność. Boję się co z tego teraz wyjdzie. Bo jak sukienka dotrze do mnie w połowie marca to nie zdążę już nawet zamówić innej w salonie, gdzie trzeba czekać około czterech miesięcy.

Ledwo się z Wami przywitałam, a już z problemem

Pozdrawiam Was dziewczyny
witaj nie martw się na zapas, być może sukienka Cię olśni- bo taka będzie cudna
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:22   #1455
popscene
Wtajemniczenie

Kuczę, z tym filmem na cmentarzu to jakaś przesada. Czemu ma to służyć
Stary 2009-02-09, 16:42   #1456
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Kuczę, z tym filmem na cmentarzu to jakaś przesada. Czemu ma to służyć
ładny motyw z tą wiązanką-na grobie ojca, ale gdy oglądałam film to wciąż miałam wrażenie że wyprawa na cmentarz jest nakręcona specjalnie dla ludzi którzy ten film będą oglądać, a nie nakręcona z potrzeby serca. Nie chciałabym żeby ktoś oglądał takie moje osobiste przeżycia.
Stary 2009-02-09, 16:52   #1457
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny która z Was troche pichci? mam ochote na cos chińskiego... z makaronem chińskim ??? macie jakies pomysły?
proponuje makaron chinski ten przezroczysty ugotowac czyli sparzyc, do tego pokoric 20 dag szyneczki drobiowej, puszke faslki konserwowej, puszke kukurydzy, 2 lyzki koperku, majonez, sol pieprz do smaku i masz zajesmaczna salatke
Stary 2009-02-09, 16:54   #1458
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
ładny motyw z tą wiązanką-na grobie ojca, ale gdy oglądałam film to wciąż miałam wrażenie że wyprawa na cmentarz jest nakręcona specjalnie dla ludzi którzy ten film będą oglądać, a nie nakręcona z potrzeby serca. Nie chciałabym żeby ktoś oglądał takie moje osobiste przeżycia.
No właśnie. Żałobę nosi się w sercu a nie nagrywa się kamerą. Dla mnie takie trochę pozerstwo, chociaż nie wiem czym można tutaj się lansować
Stary 2009-02-09, 16:56   #1459
kliwia
Zakorzenienie

maggie
i takie butki kupilam, tylko obcas ciut nizszy
http://www.allegro.pl/item549012440_...arne_r_38.html

Diadem chyba nie będzie pasował.
Fajnie wygladasz z opaską. ale chyba z kwiatem bedzie lepiej wygladalo, zwlaszcza ze sukni nie masz ksiezczniczkowatej, tylko lekko pokreconą pozywtynie oczywiscie.
No więc zostalabym przy kwiecie, albo o takiej opasce w stylu angielskim, z wkaitem z boku, ale musialabys zmierzyc.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:59   #1460
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,
Zamówiłam ją tydzień temu przez internet (ti-amo.pl). Trochę naiwnie - nie wiedziałam, że zamawiam kopię sukienki, a nie oryginał. Dopiero kilka dni temu na stronie pojawił się tekst, że sukienki są szyte na wzór sukni takich firm jak maggie sottero itd. Żałuję, że połaszczyłam się na taką oszczędność. Boję się co z tego teraz wyjdzie. Bo jak sukienka dotrze do mnie w połowie marca to nie zdążę już nawet zamówić innej w salonie, gdzie trzeba czekać około czterech miesięcy.

Ledwo się z Wami przywitałam, a już z problemem

Pozdrawiam Was dziewczyny
Cześć Ivy. Nie chcę Cię straszyć, ale ostrzec, bo dzisiaj przeczytałam na forum ślubnym gazety.pl o tym sklepie. Podobno kaszana Moim zdaniem wybrałas najlepszy i bardzo bezpieczny model bo cały dół jest z tiulu- oby tylko gorset ładnie uszyli. A nawet jak coś brzydko uszyją to wystarczy kupić np. ładną koronkę i pójść z nią do krawcowej zeby naszyła na gorset. Będzie dobrze Dobry wybór

[quote=ivy2009;10895667]
Cytat:
Prawdziwy makaron od chińczyków to podstawa. Żaden produkowany w Polsce pokrój w kostke kurczaka i podsmaż w przyprawach i sosie sojowym. Dodaj mieszankę chińską z Biedronki i wymieszaj z tym makaronem Palce lizać, jak kupne

Dobra, lecę do jutra

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 17:00   #1461
popscene
Wtajemniczenie

Kliwia, fajowskie buty
A wiesz co? Przegapiłam tamtą aukcję z tym czepkiem
Teraz to się potrafię z tego śmiać, ale w piątek miałam łzy w oczach jak się kapnęłam
Koleś od welonu odpisał i w sumie ma rację, lepiej kupić grzebyk w pasmanterii za 1-2 zł niżeli kombinować z przesyłką i zwrotami.
Stary 2009-02-09, 17:10   #1462
kliwia
Zakorzenienie

maggie
o cos w tym stylu ta opaska angielska
http://www.allegro.pl/item549273851_...la_farage.html
ale ta shitowa mi sie wydaje

popscene ano fakt.
Teraz wpadlam na pomysla
Musialabys isc tez do slubnego sklepu i sie rozejrzec za stroikami na grzebyku, może ktorys akurat by pasowal do woalki

Ech. a nie wsadzilas od obserowwanych zeby chociaz pamietac jak sie sprzedawca nazywal
moze nikt nie kupil
a tu tez fajna z perelek
http://www.allegro.pl/item539962143_...lonu_cudo.html

woalka
http://www.allegro.pl/item548578385_...ala_lilia.html
http://www.allegro.pl/item551121269_...ge_galaxy.html

Patrzcie normlanie jak zywe
http://www.allegro.pl/item547360311_...na_wpinka.html
http://www.allegro.pl/item547360266_..._potrojna.html
lilia:
http://www.allegro.pl/item547360246_stroik_lilie.html

http://www.allegro.pl/item551816352_...nie_welon.html

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-02-09 o 17:12
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 17:13   #1463
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=XQJOMohXYYw

ja już chce TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

250 DNI od dzisiaj mi zostało
a mnie jakos tego typu filmy z wesela zupelnie sie nie podobaja. Obejze minute i juz mam dosc. Wole jak cos sie dzeieje. Nie lubie takiego zwolnionego tempa... Zdecydowanie wole cos takiego...
http://www.hqstudio.pl/?p=40
Prace tego filmowca moge ogladac, ogladac i ogladac bez konca. (nieskormnie powiem, ze mamy go na swoim weselu )

AV by jaga_2001
Stary 2009-02-09, 17:23   #1464
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Film rzeczywiscie subtelny. zgadzam się z Tobą, ja równiez nie chciałabym żeby kamerzysta towarzyszył nam w takim momencie. Być może chciałabym pójść na cmentarz zaraz po ślubie, ale bez świadków, tylko z mężem. Nie wiem dlaczego innym zalezy by ktoś to filmował, dziwnie jest oglądać film gdzie harce i swawole na weselu przerywane są własnie takim smutnym i nastrojowym akcentem. Ale to oczywiscie moje odczucia, każdy zrobi jak uważa

ja jestem z zawodu pedagogiem społecznym taką własnie specjalizacje kończyłam na lic. Jednak zawsze bardziej mnie ciągnęlo do przedszkola więc teraz robie wych. przedszkolne.
Bardzo możliwe, że Twoje zniechęcienie jest spowodowane tęsknotą za PL, ale postaraj się wytzymać ejszcze te kilka miesięcy. Na ile przed ślubem chcecie zjechać?

jeszcze dokladnie nie wiemy na ile przed tzn byc moze tz zjedzie wczesniej a ja dopiro pod koniec lipca wtedy bowiem mam egz kncowe z anglika..wiec to bedzie ok 2-3 tyg przed slubem...
hm.. ja wlasnie chce mgr zrobic z pedago spol opiekunczej...ale nie jestem pewna do konca...
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 17:25   #1465
ivy2009
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie wole cos takiego...
Prace tego filmowca moge ogladac, ogladac i ogladac bez konca. (nieskormnie powiem, ze mamy go na swoim weselu )

Niesamowity ten film. Szok po prostu
Stary 2009-02-09, 17:26   #1466
popscene
Wtajemniczenie

Jak wrócę to pooglądam.
Czepek został kupiony, jeszcze pisaliśmy do sprzedawcy, a on też na allegro gdzieś kupił
Jedziemy na zakupy
Stary 2009-02-09, 17:30   #1467
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
a mnie jakos tego typu filmy z wesela zupelnie sie nie podobaja. Obejze minute i juz mam dosc. Wole jak cos sie dzeieje. Nie lubie takiego zwolnionego tempa... Zdecydowanie wole cos takiego...

Ulala...no super, super....też mi się marzył taki sprytny kamerzysta, ale albo nie mieli terminów, albo ceny zawrotne. A ile płacisz, jeśli to nie tajemnica???

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-02-09, 17:33   #1468
jaga_2001
Zakorzenienie

popscene, o jakim czepku piszesz, bo ja jakos nie w temacie :P
Cytat:
Niesamowity ten film. Szok po prostu
chlopak tak kreci zdecydowana wiekszosc weseli (polecam obejzec reszte jego prac). Jak ogladam jego prace to dopiero sie swego slubu doczekac nie moge i filmu w jego wykonaniu. Dla mnie to co on robi to poprostu mistrzostwo swiata. Uwazam, ze troche sie marnuje w branzy slubnej.

Agatka, cena zawrotna bo 2200zl, ale ja nie zaluje, bo wiem, ze bedziemy miec cudna pamiatke.

AV by jaga_2001
Stary 2009-02-09, 17:37   #1469
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
chlopak tak kreci zdecydowana wiekszosc weseli (polecam obejzec reszte jego prac). Jak ogladam jego prace to dopiero sie swego slubu doczekac nie moge i filmu w jego wykonaniu. Dla mnie to co on robi to poprostu mistrzostwo swiata. Uwazam, ze troche sie marnuje w branzy slubnej.

Agatka, cena zawrotna bo 2200zl, ale ja nie zaluje, bo wiem, ze bedziemy miec cudna pamiatke.

EEEE...no to wcale nie tak drogo...ja za swojego daję 1800pln...nie żałowałabym dołozyć te 400pln..no cóź...jak to mówią...Po jabłkach Mam nadzieję, że mój będzie nie najgorszy

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-02-09, 17:39   #1470
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja deziś nie widzę się z TZ, jestem u rodziców. I udało mi się załatwić praktyki

Cytat:
Znam twój ból tylko w odroznieniu od ciebie mam rozmiar 42-44 i tez sie bałam o sukienke, że nie znajde itd ze nie bede mogła w salonie pomierzyc bo nic na mnie nie wejdzie bo tam rozmiar 36 38 i co sie okazało ze mierzyłam ze weszły te kiecki na mnie i wybrałam 1 dla siebie jest jednoczesciowa ma odsłonieta góre ale ja do swojej zamówilam sobie ramiaczko na szyje, też mam szerokie ramiona i biodra ale podobam sie sobie w takim ramiaczku i nie przejmuje sie tym ze niektózy twierdza ze nie powinno sie brac ramiaczka jak sie ma szersze ramiona. Ochłon z emocji zbierz sie i idz mierzyc sukienki mierz to co ci sie podoba a nie to co panie z salonu proponują czasami te kobitki pomagaja ale czasami warto sie zdac na to w czym czujesz sie dobrze i co się tobie podoba. Zamieszczam ci swoja suknie, żebyś zobaczyła jaka ja jestem duża. Suknia w tali nie jest dobrze zawiazana dlatego jeszcze szersza sie wydaje Wiem jak wygladaja poczatki szukania sukni sama polałam troche łez ale jak zaczełam mierzyc zrobilo sie w porzadku i z tobą bedzie tak samo. Głowa do góry!!! Nie warto sie mazac wiem co mowie bo sama to przezyłam.
To tak jak ja. Byłam na przymierzaniu sukienki raz i kurcze frustrujące jest to, ze każą ci się wciskać w 36-38, masz nagie plecy. Ja największe problemy mam z brzuchem i biodrami

Wyglądasz super ładnie Cie wyszczupliło

Co do nazwisk, to zamieszczłyśmy z Rybulką zasady, wpiszcie w google, odmiana nazwisk, to sie wyswietli zbiór zasad

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości