|
|
#2131 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
No, ale wymagania co do facetów ma kosmiczne i chyba nie narodził sie jeszcze jeden( ) taki, który by je spełniał Bo ona codziennie chce byc zabierana do restauracji, klubów, gdzieś wyjeżdżać, zwiedzac świat itp., no i codziennie gdzies z innym chodzi/jeździEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-09 o 17:39 |
|
|
|
|
#2132 |
|
BAN stały
|
Miśka84 ..widze ze siostra korzysta z zycia pelna para
|
|
|
|
#2133 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam to i szczerze prawie wszystkie wyglądają o niebo lepiej bo naprawdę grubo przesadzały ze strojami 2 może wyglądały dobrze czekoladka i może blondi reszta szpetnie i karykaturalnie ale oczywiście to moje zdanie
|
|
|
|
#2135 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, w połowie kwietnia idę na wesele i mam mały problem, mianowicie nie mam pojęcia jak ubrać się adekwatnie do pogody. niewiadomo czy będzie już ciepło czy może jeszcze plucha. taka trochę kiepska pora.
myślałam o takiej sukience : http://www.allegro.pl/item545309681_...asem_m_38.html , do tego srebrne dodatki . drugie wyjście to czarne elaganckie spodnie na kant, szpile+ tuba np. taka http://www.allegro.pl/item543718831_...ch_fiolet.html lub amarantowa. czekam na opinie i sugestie. |
|
|
|
#2136 |
|
Rozeznanie
|
uff... nadrobiłam
byłam taka szczęśliwa a jak dziś musze już być bez NIEGO to tak mi źle... a może któras z was wie jak radzic sobie z worami pod oczami??? bo ja nie mam bladego pojecia jak, a mam taki problem... ![]() Vadi przesłałabym Ci jakieś moje zdjęcia czy coś i może byś mi coś zaproponowała co do odchudzania??? bo sb raczej nie dla mnie dieta. narazie tylko ćwicze (TW, a6w, pompki damskie i brzuszki na mięśnie skośne) a przydałaby sie jakaś dieta. pomożesz?
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie wogole ten wczorajszy odcinek nie podobał Trini i Susany .Niby wiem ze 40 nie zgodziły by sie na inny ubior ale ubieranie babki pond 100 kilo w obcisła polyskujaca kiecke wygladała troche jak baleronik.Ja nic nie mam do sexi stylu ani do kobietek troszke przy cialku sama taka jestem no ale ...
chociaz niektore z nich naprawde po przemianie wygladały slicznie np ta co nie chciała dac obciac grzywki ![]() Anulka zaloz sukienke napewno.Ale moze nie ta rózowa bo bedzie brzydko sie ukladac ma taki dziwny kroj jakis :/ Madziu na wory pod oczami zimne oklady sa nawet specjalne okularki zelowe na takie sprwy.Mozna w domku sobie zrobic oklad zaparzamy torebke szałwi/cherbaty czekmy jak ostygnie i kladiemy na powieki po 15 min powinno byc lepiej
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-09 o 18:47 |
|
|
|
#2139 |
|
*sportaddict*
|
Madziolek, się nie pytaj, tylko wysyłaj śmiało, co ja jestem jakaś udzielna księżna?
Zawsze każdej z Was chetnie pomoge
|
|
|
|
#2140 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka gwiazda prawdziwie światowa a nie zakompleksiona, nudna i szara..co do miłości to myślę, że jest nie do określenia.. po prostu to się czuje i już, a czas pokaże czy to to czy zauroczenie..
|
||
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2142 |
|
BAN stały
|
Anulkaa ..moim skromnym zdaniem ta druga napewno odpada,
niekoniecznie nadaje sie na wesele.. natomiast ta pierwsza nawet nawet ;] Madziolek123 ..też mam ten sam problem ;/ i gadka ze trzeba sie wysypiac, nie siedziec dlugo przed komputerem itd to sranie po gaciach ze tak powiem ;/ ja juz z tym nawet nie walcze.. choc moze i te kremy i kremiki troszeczke pomagaja, ale to tylko troszeczke dlatego nie zawracam sobie glowy.. zmuszona jestem akceptowac badz korektor w dłon ;] |
|
|
|
#2143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
Prince, nie zrozumiałam Cię
) a taka, http://www.allegro.pl/item549087661_...ja_tiul_m.html uparłam się cos na fuksję, hehe. |
|
|
|
#2145 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey
Ale senny dzień i znowu szkoła eh LadyAnna niezałapałam się foty twojej figury ale obecnie mam również 62 kg i 170 cm wzrostu i ja niewygladam dobrze ale wszystko zależy od budowy i kości jakie masz wymiary ?Dziewczyny mam do Was 2 pytanka pierwsze to gdzie można kupić chusteczki matujące ? patrzyłam w rosmaniemrealu,naturze i nima :/ A drugie to znacie jakiś dobry puder matujący ? szukałam na KWC ale nie znalazłam nic ciekawego Pozdrawiam
|
#2146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ta tuba to bardziej na dyskotekę i material ma nieciekawy, taki rynkowy Ale poszukaj może jeszcze sukienki po sklepach, bo z takimi z netu różnie bywa i niewiadomo, czy będą dobrze leżeć![]() Ja mam całe życie worki pod oczami Oglądałam wiele programów na temat i ponoć ŻADNE kremy nie działają, jedynie operacja plastyczna pomoze![]() No, ale myslę nad takimi okularami zelowymi, widziałyscie gdzieś i nie wiecie czy pomogłyby |
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2148 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
|
Miśka, ja raczej na allegro nie kupię, bardziej inspiracji szukam. już parę razy się nacięłam. zwłaszcza z butami ( sierota jestem i zawsze zły rozmiar wezmę) . czekam mnie więc wędrówka po wrocławskich sklepach.
|
|
|
|
#2150 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
One nie sa z niewyspania, tylko to woreczki tłuszczu (z których schudnąć nie da rady hehe)Hm... ciekawe ile operacja wyciecia ich kosztuje Kiedyś sobie zafunduję
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-09 o 18:40 |
|
|
|
|
#2151 |
|
BAN stały
|
Anulkaa ..juz ogarnelam swoja wypowiedz bo zerkajac
na nia sama nie widzialam w niej sensu hehe
|
|
|
|
#2152 |
|
BAN stały
|
..operacja operacja, ja tu niebawem otwieram świnke
i zbieram na nowe cycki ![]() otwieram heh.. teoretycznie to raczej zamykam xD |
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam worki pod oczami od zawsze i chocbym na rzesach stawala i tak bede miec... prezent po tatusiu:P ale jak jestem opalona to tak nie widac
|
|
|
|
#2154 |
|
Raczkowanie
|
po nocach Kochane na wizażu siedzicie, a potem na worki narzekacie
|
|
|
|
#2155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo ja je mam od jakiegoś roku dopiero.... no to kaszan, musze sie do nich przyzwyczaić...
|
|
#2156 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Swoją drogą ciekawe jak Foxy, bo nic się nie odzywa Ja już chyba nie mam zadnych zahamowań przed operacjami, jakbym miała kase jutro poszłaby na odessanie boczków, wyciecie worów pod oczami, i moze implanty bym sobie w policzki wsadziła, by mieć ładne kości policzkowe
|
|
|
|
|
#2157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2158 |
|
BAN stały
|
Miśka84 ..hm no nie narzekam, sa jakie sa..
ale jakbym miala mozliwosc i byloby mnie stac na to zeby czuc sie lepiej raczej nie mialabym zachamowan z reszta jedna 'operacje' dla lepszego EGO przezylam
|
|
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madziolek przepraaszam cie myslałam ze to CHII pytała o te worki pdo oczami,jak sie robi trzy rzeczy na raz to tak jest. Ucze sie na egzamin na prawko ach... ![]() ![]() A ja zadnej operacji platycznej bym nie chciała bo wszystko co chciałabym w sobie zmienic moge zmienic własnymi siłami ze tak to ujme a i spytajcie mnie za godzine na jaka operacje plastyczna chciałabym isc zdanie napewno mi sie zmieni ![]() Ale za to chcicąłabym miec aparat na zeby ale waham sie. dziewczyny ile taki aparat sie nosi na górna szczeke tak po najmniejszej lini oporu? Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-09 o 18:54 |
|
|
|
|
#2160 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

Bo ona codziennie chce byc zabierana do restauracji, klubów, gdzieś wyjeżdżać, zwiedzac świat itp., no i codziennie gdzies z innym chodzi/jeździ

byłam taka szczęśliwa a jak dziś musze już być bez NIEGO to tak mi źle... 

Ale senny dzień i znowu szkoła eh
One nie sa z niewyspania, tylko to woreczki tłuszczu (z których schudnąć nie da rady
bo ja je mam od jakiegoś roku dopiero.... no to kaszan, musze sie do nich przyzwyczaić...
? No bo skoro masz od roku to moze da radę usunąć