|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]() No ja mam chyba z miesiąc na napisanie, bo chciałabym się bronić w kwietniu, zanim urodzę.... ![]() Roboczy temat to: "Zawieranie znajomości w internecie." Musze jakoś z 60 stron sklecić... conajmniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy wy tez tak macie, ze przy zaparciach i wzdeciach brzuszki macie twardsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Małgosia to szybciutko bierz sie za pisanie kochana, bo czasu nie wiele... ciekawy masz temat
![]() malutka ja ogolnie mam jakis twardy jak sobie pojem...rano mam najfajniejszy a potem to jak kamien ![]()
#3994 | |
BAN stały
|
witajcie
![]() dzieki dziewczyny: ![]() ![]() Jest dobrze ![]() ![]() No i sie okazalo ze mam jakiegos wirusa...ale z ejsstem wciazy to mnie zostawia na nocke: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i ja od tego wszzytkiego w ryk jak sie dowiedzialam ze zostaje....ze szok ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
Witam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Rozaliontka a co to za wirus??
![]() Kochana dobrze ze juz lepiej z malenstwem i fajnie ze coreczka ![]()
#3996 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No spieszę się z tym pisaniem... zaczęłam dzisiaj.... dopiero... Ale skoro siedze w domu, to mam nadzieje że mi w miarę szybko poleci... Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz kuruj się i zdrowiej.... A bez seksu dasz radę, MUSISZ! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zadomowienie
|
Rozaliontka - no fajnie że wszystko ok i że zasilasz jednak drużynę dziewczynek, bo ich jest mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | ||
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() Cytat:
dziekuje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
Rozaliontka kuruj sie kochana i odpoczywaj duzo, tak jak zalecil lekarz
![]() ![]()
#4000 |
Zakorzenienie
|
powrocilam!
![]() Bardzo milo dziewczyny ze wam sie spodobal moj wierszyk ![]() ![]() fionka hehe wiesz roznie to bywa w zyciu; ![]() ![]() nic mnie nie piecze.. w srode bede u lekarza to niech sprawdza przynajmiej przez mocz a patyk to troche takie niepewne narzedzie, oko mozna stracic ![]() pakusia ja nie wiem kochana nawet jakie tu sa proszki.. znalazlam raz strone o uk i tam wlasnie pisalo wszystko.. jakie sa dobre i tanie rzeczy .. czego lepiej nie kupowac.. ale zapomnialam strone a mialam formata.. zaraz postaram sie znalesc ![]() boszenka dziekuje za zaproszonko ![]()
#4001 |
Zakorzenienie
|
poiglot to oni jak badaja dziewice, to pewnie po takim badaniu juz dziewica nie jest
![]()
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzcie co znalazlam ![]() chyba sobie kupie... ale jak kupie to juz nic innego nie bede robic http://www.argos.ie/static/Product/p...s|12160897.htm
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
no raczej nie hehe
a wyobraz sobie jak ciezko trafic z takiej odleglosci.. oj nie chcialabys wiedziec jak niektore pacjentki wygladaja po wyjsciu z gabinetu.. a co jesli patyk sie zlamie? ![]()
#4004 |
Zakorzenienie
|
a tu mam jeszcze fajne lozeczko turystyczne
http://www.argos.ie/static/Product/p...e|12160864.htm
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
pakusia nno fajne
![]() ale ja bym tego zabardzo miec nie chciala bo bym zwariowala i sluchala dzidzi prawie caly czas ![]() nie moge przypomniec sobie tej stronki ![]() ale ja pewnie wybiore jakis tanszy proszek.. ![]()
#4007 |
Zakorzenienie
|
tak to zestaw dla rodzicow do sluchania dzidziusia ... bicie seruduszka, czkawka i kopniaki
![]() sluchwki zarowno dla mamy jak i taty ![]() ![]() kurcza chcialabym cos takiego kupic... ale troszke drogie to jest ![]() ![]() http://www.argos.ie/static/Product/p...er/0984470.htm
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-02-09 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zakorzenienie
|
poiglot co za ginowie
![]() ![]() pakusia no sprzet swietny ale rzeczywiscie za bardzo by pochlanial ![]()
#4009 |
Zakorzenienie
|
nie no raczej normalnie
![]() ja bede ze swoja polozna pisala plan porodu,.. co sobie zycze czego sobie nie zycze.. ![]() czy chce damski personel czy meski, czy porod rodzinny czy w wodzie.. szkoda ze cc nie moge sobie zazyczyc ![]()
#4010 |
Zakorzenienie
|
ale z tym masz fajnie ze piszesz czego sobie zyczysz
![]() ![]() dobra ja uciekam plum do kapieli a potem lulu, rano musze wstac na badania...mam nadzieje ze wstane, buziole, snijcie slodko ![]()
#4011 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję kochane za komentarze aż się zaczerwieniłam
![]() Byłam u gina i wszystko jest ok ![]() ![]() ginka mówiła że nie będę piła glukozy ![]() ![]() ![]() mam do Was pytanie.... ile ma cm wasza szyjka? Bo moja 2,5 cm ![]() ![]() ![]() ![]() no ale ginka nie mówiła żeby to źle było...ale sama nie wiem....może dlatego ze już rodziłam to mam krótszą????? ![]() marika Ty po upadku krwawiłaś?? ![]() ![]() poiglot zupa z krwi??????????? ![]() wierszyk cudowny ![]() ![]() ![]() Fasolka witam ![]() manolita ja fride kupiłam przy Julci ale nie używałam bo nie potrzebowałam więc mam nowe zapakowane ![]() moim zdaniem najlepszy do pupy jest BEPANTEN on jest też na bolące brodawki... drogo trochę wychodzi bo mała tubka około 20 zł a większa 50 zł ale jest rewelacyjny ![]() Rozalia kochana dobrze że już w domku jesteście i że wszystko ok ![]() GRATULUJĘ CÓRCI ![]() poiglot gorąco mi się robi jak słucham o lekarzach jakich tam macie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym tyle zjadla to podczas porodu i lewatywa okazalaby sie do niczego ![]() no lec ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-09 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Wtajemniczenie
|
A ja się wykąpałam i popijam sobie kakao....
![]() Esti - moja szyjka ma ok 3 cm i to podobno dobrze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super ze wszystko ok ![]() ja dzisiaj sie dziwnie czuje jakos brzuch mnie boli pod pepkiem ![]() ost strasznie sie martwie ze urodze na dniach a dzidzia jest jeszcze malutka chociaz wazne aby dotrwac do 30tc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Raczkowanie
|
wreszcie skończyłam pisać listę wyprawkową..
![]() ![]() - tantum rosa - podpaski poporodowe - ręczniki papierowe - pieluszki jednorazowe ("pampers new born") - ręcznik, 2 sztuki (dla dzidzi) - "miś"- podkładka do kąpieli - termometr do wody - wata kosmetyczna duża (2x) - żel nivea do twarzy i ciała (z dozownikiem) - sudocrem (średni) - linomag - bepanten - maść z Wit. A - proszek "dzidziuś" (biel i kolor) - krem nivea "na każdą pogodę" - krem nivea "przeciw odparzeniom" - krem nivea do twarzy i ciała (dla męża, bo on nie dawał sobie rady ze śliską z oliwki dzidzią) - płatki mydlane "dzidziuś" - Alantan (w pudrze i w kremie) - pieluszki tetrowe (około 40szt) - pieluszki flanelowe (10szt) - spirytus 70% - patyczki do uszu zwykłe - gaziki - patyczki do uszu dla dzieci - ceratki (na tetrowe pieluszki) - tak jestem "starodawna" i planuje, jak poprzednio używać przez minimum 2 miesiące tetrowych pieluszek (ale nie na spacer oczywiście) - smoczek 0-3 (na wszelki wypadek ) - nożyczki dla dzieci (taki zestaw z baby ono) -laktator (ręczny)- Canpol (z pompką a nie wajchą jak przy studni) - oliwka „bambino” - miękka szczoteczka do włosków (canpol) - płatki kosmetyczne (przydatne do obmywania twarzy dziecka i okolic oczu) - miseczka na wodę (do obmywania twarzy lub pupci malucha przy przewijaniu) - gumowa gruszka do oczyszczania noska (canpol) - chusteczki pielęgnacyjne nawilżone (dzidziuś i nivea) - sól fizjologiczna (do przemywania oczu lub czyszczenia noska) - termometr do mierzenia temperatury dziecka (taki smoczek) - wkładki laktacyjne - materacyk (gryka-pianka-kokos) - kocyk, rożek - 2 butelki 125ml + smoczki (canpol) - 2 butelki 240ml + smoczki (canpol) - szczotka do mycia butelek (canpol) Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-02-09 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 nie mam pojecia ile moja szyjka ma cm ![]() ![]() Uciekam dokonczyc "M jak milosc", potem kapu kapu i musze sie nozki ogolic ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.