|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
ice
![]() Pojechałam z tatą do sklepu. Jejku jak jest zimno! ![]() ![]()
#3092 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Ice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
ice
![]()
#3094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też narazie jestem w Orange, ale bardzo poważnie zastanawiam się nad przejściem do Play, mają tam nieporównywalnie lepsze stawki i abonamenty, a z telefonami wszędzie teraz bida więc wzięłam go oddzielnie, dzięki temu będę mogła wynegocjować lepszy abonament ![]() ![]() Popatrz sobie na Play, może też Cię przekona, jeśli w Orange nie zaproponują Ci niczego fajnego ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja ci wysłałam mailika składowego, ni eodebrałaś? ![]() Cytat:
No i po odwyku doustnym- 2 szmineczki Avonu już moje ![]() Ale po 3 i pół miesiąca należało mi się ![]() Mama dostała nagrodę z Vivy- kosmetyki Pupy z serii Luminys tej wypiekanej: cień pojedynczy, cień podwójny, róż, prązer 4paskowy i mozaikę matową do twarzy. Cienie i brązer to nei moje kolory, ale puder i róż muszę od niej jakoś wydębić zwłaszcza, że nie używa ani prasowanców ani róży ![]() ![]() ![]() Wobec takiej motywacji muszę ograniczyć bywanie na forum, nie mam wyjścia ![]() Gayenko- mam grejfrutka ![]()
![]() |
#3096 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie śnieg już zniknął ![]() Ale też było zimno strasznie. Mój misiak umiera dzisiaj biedactwo. Chciałabym mu pomóc a niepotrafię ![]() Ice będę trzymać kciukole ![]()
#3097 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, czy wprowadzasz w życie to co mi obiecałaś ?
![]()
#3098 |
Zakorzenienie
|
Sytuacja mnie zmusza
![]()
#3100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietnie,ze znalazlas dla siebie chwile i sposob by sie wyciszyc ![]() Z telefonem to jest tak,ze juz 10 lat jakos +/- jestem w Orange i mam naprawde swietny plan taryfowy,ktory sobie wynegocjowalam i nie ma szans by ktos,go chcial zmienic ![]() Jakis czas temu chcialo mi sie z Nimi walczyc o swoje a teraz jakos tak srednio,bo przyznam ze to zenujace kiedy klient musi walczyc o swoje by zostac obsluzonym tak jak sie nalezy.Wiem tylko,ze upor sie oplaca ale nie zawsze sie chce ![]() Indentyczna sytuacje mialam z Cyfra +-spory abonamnet a malo ciekawa oferta programowa i niezly czas bycia w ich szponach.Jak chcialam zrezygnowac to nagle okazalo sie,ze mozna wyjsc na przeciw oczekiwaniom i spelnic okreslone kryteria. Spojrze jednak na Play bo przyznam,ze jakos za bardzo nie interesowalam sie innymi sieciami-mam uraz po Erze i Plusie. Cytat:
![]() masz motywacje niczym kij i marchewka ![]() Patrz!jakos zapomnialam o mailu ![]() ![]() Postaram sie rano zerknac ![]()
![]() |
#3101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: aaaa już jarzę czego się uczyłaś ![]() Cytat:
![]() Kupiłam ci Avon- braków brak ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-02-09 o 21:19 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekowac bardzoooo ![]()
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |||||||
Zakorzenienie
|
Żebyś tego nie pożałowała
![]() Cytat:
Żeli spróbuj koniecznie, bo naprawdę są fajowe ![]() ![]() Cytat:
![]() A u nas problem może być z obu stron, co gorsza, ale o tym może kiedyś na tajnym. Bo teraz nawet mi się nie chce wywewnętrzniać, a poza tym coś mnie dzisiaj palec wskazujący boli i chyba powinnam odejść od kompa, jak chcę wytrzymać w pracy po 11h jutro, w czw i w pt, bo tam bez klikania się nie obejdzie. A to chyba od klikania myszką mi się tak zrobiło. Wczoraj w pracy czytałam sobie ebooka Cień wiatru. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zresztą moja mama, sztandarowa kociara, całe życie dokarmia różne sierściuchy i nic złego się nie działo. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co Ci obiecała ![]() isa, gayuś, Hexx - szybkiego powrotu do zrowia życzę ![]() ![]() Spadam, zanim całkiem sobie tego palucha nadwyrężę. Idę robić łososią na jutro do pracy ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zakorzenienie
|
No Pjenknje
![]() ![]() to własnie chciałam usłyszeć ![]() ![]() a cos taka ciekawska ![]() No, że ten, teges no <patrzy w ziemię szura butem> siem bendem ładnie uczyć po troszku i wszystko ładnie zdam, a nie dzień przed egz dopiero i potem zgrzytanie zebów ![]() Estelllllllllllllllll, podaj no mi nazwę tego kremidła, którym się podzieliłaś. Użyłam dziś i jesli mnie nei zapcha to bardzo mi się spodoba ![]() ![]() Karolinaaaa- fajny ten oczarek jest ![]()
#3106 |
Zakorzenienie
|
Estellowy krem to Sensibio Bioderma
![]() Czy dziś pierwsza sesja naukowa była ? ![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-02-09 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3108 | |||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu i nadrabiam czytanie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nawet się nie wgłębiałam w lekturę bo pewnie bym przepadła Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dokładniej poczytam jak bedzie więcej czsu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() rzyrafko, dopiero zobaczyłam Cię na makijażach ![]()
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ale potem dzielnie wypytywał co sie z tego robi, po co i wygladał na zainteresowanego - albo tak dobrze udawał ![]() ![]() Cytat:
Jutro Samiec wyjeżdża na szkolenie (znowu ...) więc bedę miala lekturę ![]()
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
![]() przyszłam się zameldować ![]() Od rana wkurzyły mnie moje tusze, wszystkie sklejają ![]() Ale zupełnie nie mam pomysłu na coś nowoego, ostatnio nic mi nie pasuje. Ma któraś mgiełke do włosów farmony ? Chyba Isa ? Fajne toto ?
#3111 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dostałam okres ![]() Vibesiu chodzi Ci o mgiełkę Radical? Tutaj masz moją recenzję: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=234147 Teraz mam już 2 buteleczkę, ale zdania nie zmieniłam co do niej: jest ok, ale bardzo niewydajna. Muszę dziś złożyć zamówienie z BU, bo jutro tata idzie do banku, to mu podrzucę przelewik. I nadal się waham co wziąć ![]() PS. Zainstalowałam sobie wczoraj Nowe Gadu-Gadu, fajne jest i takie ładne i skórki sobie można zmieniać ![]() EDIT: Yen wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia i plany ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-10 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sleepy, zaakceptowałam Cię na NK ![]() ![]() Yen, najlepszego ![]() ![]() Rzyrafko, od dziś 1,5 h sesje, raz dziennie, bo jak nie to ![]()
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Isa
![]() Zastanawiam się czy kupić tą czy z gliss kura. A co do GG to też wczoraj zaistalowałam nowe ale z konieczności, bo stary numer zrobił sie niedostępny i nie umiałam sie zalogować mimo że hasło i mail wpisywałam taki sam!! ![]() Nie wiem czsy to jakieś włamanie, nawet ściągłam sobie taki program do wykrywania hasła i wpisałam go to i tak mi nie zakceptował :/ Tym samym mam nowy numer gg, podam Wam jak będę w domu już. Yennuś wszystkiego naj naj naj, kochana dużo zdrowia, pomyślności, szczęścia, mnóstwa radości i miłości ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-02-10 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A moi w weekend dostaja meble do kuchni ,ja sama spac sie tu boje..wiec chyba pojade z Kretozaurem do Rybnika ![]() ![]() YENNEFER! Wszystkiego pieknego,dobrego i wspanialego,zdrowia,szcze scia,wiele radosci ,ulozenia spraw osobistych tak jak tego chcesz ,wielu cieplych ludzi wokol ciebie,wiecej czasu dla ciebie i swoich spraw,spokoju ducha i serca i zebys zawsze byla szczesliwa ![]() ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-10 o 07:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
Yen: ![]() Z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego najwspanialszego, dużo szczescia, radości, miłości. Zrealizowania wszystkich planów, które przyniesie Ci dużo satysfakcji i dumy ![]() I oczywiście, jak na rasową NK przystało: spełnienia wszelkich kosmetycznych zachcianek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buszuję po mazidełkach
![]() Na oleje zdecyduję sie na spokojnie w wolne wieczory, a teraz wybrałam kilka cudeniek: - olejek myjący na bazie oleju z orzecha włoskiego i oleju z wiesiołka albo - olejek myjący z Cromollientem (bardziej skłaniam się ku temu drugiemu, bo moge tu rózne olejki wykorzystać i z tego co wyczyłama Cromollient natłuszcza i nawilza) - koncentrat pod maskę trójalgową centea + algi-bioferment - maska trójalgowa. Podliczyłam wszelkie akcesoria, które mi będa potrzebne (same one wyjdą za ok 30 zł) i składniki do olejków i koncentratu (ok 50 zł) czyli już ponad 100 zł (razem z maską trójalgową) ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-10 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym bardzo podziękować Rzyrafce za odebranie nas z dworca ![]() ![]() Trzymam kciuki za Wasze egzaminy, a Ty Rzyrafko masz super motywację! ![]() Yen wszystkiego dobrego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3118 |
Przyjaciółka KWC
|
Yen z okazji urodzin życzę dużo szczęścia, radości, spełnienia marzeń, realizacji życiowych planów i mnóstwa pozytywnej energii.
![]() I w sumie tylko po to wpadłam, zaraz się muszę ubrać i iśc na egzamin, a potem może gdzieś na jakieś mini zakupy skoczę. ![]() ![]() Zmykam i wpadnę jak juz będę po. ![]()
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
Madzi, chyba jest rich, albo jakas normalna. Ta jest Light do cery normalnej i mieszanej.
![]() |
#3120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ice, powodzenia, trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.