|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Truskawciu poczekajcie na zdjęcia mojej serdeli z pierścionkiem
![]() dziękuje
|
|
|
|
#3182 |
|
BAN stały
|
Ivanna no to super...GRATULACJE!!!
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno - gratuluje sesji.
Facet wybral sie na ogladanie domu - kosci niezgody. Tego, na ktory niemal rzyglam. I dzwoni, ze no nieco sie rozczarowal, ze wlasciwie to kupa ten dom. Mnie wymsknelo sie tylko triumfalne 'haHA!' Ale teraz to juz na placz mi sie zbiera i w sumie to rece mi opadly i nie mam zamiaru sie wtracac. W sobote idziemy razem ogladac kolejny domek. ten - http://www.propertyfinder.com/cgi-bi...&tm=1234209173 ja sie zastanawiam czy on jakis troche glupi nie jest. Mam coraz wieksze watpliwosci. Tansze domy i ladniejsze RAZEM znalezlismy a ten mi k... wyskakuje z takimi do ogladania. |
|
|
|
#3184 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywa, że czas dość brutalnie weryfikuje znajomości i relacje. Mi się od pewnego czasu zdarza, że spotykam facetów z przeszłości, w których się kiedyś, mniej lub bardziej, podkochiwałam i ponad połowa z nich wyznaje, że teraz bardzo żałuje, że kiedyś ze mną nie spróbowali.... ![]() Ivanko - Gratuluję (mam nadzieję, że podwójnie) I Zuziuni również gratuluję zakończonej sesji
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuje
![]() Zuziu gratuluje ci sesji zaliczonej i nie płacz za ładna jesteś na płakanie
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro będzie lepiej, zobaczysz. |
|
|
|
|
#3188 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu
nie można tak... nie rób sobie tego
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten twój chyba lubi domy w takim stylu Pociesz się,że są duże szanse,że na żywo się zniechęci.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-09 o 21:26 |
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On sie musi przeknac na zywo. Ale on chce dom juz teraz, zebysmy sie wprowadzili, on chce na poczatku roku! To czemu takie badziewie? Mowie mu - moze nieco mniejszy ale juz odnowiony? Zebys mogl sie wprowadzic bez wydawania niesamowitej ilosci kasy. Po co taki duzy. |
|
|
|
|
#3192 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Yola! z samochodzikiem na pewno będzie wszystko dobrze i na pewno da się duzo taniej
Ivanna! gratuluję sesji! i soboty gratuluję! życzę Ci abyście zawsze potrafili wysłuchać się nawzajem i nie stracili umiejetności rozmawiania! może teraz to brzmi bez sensu...ale po latach.... Agnysko! jeśli to Cie pocieszy, ja tez jestem prawie sama. TZN mam męża i dzieciątko ale gdyby coś...to też nie mam gdzie pójść..no może do rodziców. Najbliższe przyjaciółki sie rozjechały za granicę a znajomi zajęci swoimi sprawami, nawet nie ma jak sie spotkać i pogadać, sąsiadów młodych tez nie mam, sami emeryci....no cóż takie życie... hecate! ten dom jakoś podejrzanie mi przypomina ten ostatni...zaczynam podejrzewać ze ten style mu się podoba
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żegnam się na dzisiaj! Piwo dopite, humor ok Bawcie się dobrze Dziękuję za wszystkie miłe słowa Edit: Ja może sprostuję, bo to mogło zabrzmieć, jakbym musiała od męża uciekać
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-02-09 o 21:53 |
|
|
|
|
#3194 | |||||||
|
BAN stały
|
Ivanno, życzę Wam wszystkiego najlepszego
Cytat:
Cytat:
A jest zazwyczaj tak, jak piszesz - zadręcznie się (w tym jestem miszczem ).Pójdź więc w me objęcia, Siostro w niedoli ![]() Obawiam się, że nie ma dla nas lekarstwa ![]() Cytat:
"Najlepszy przyjaciel", który zawsze wysłucha i doradzi, który jest na każde kiwnięcie palcem, a który przestaje się liczyć, gdy tylko ktoś inny pojawi się na horyzoncie. To naprawdę boli ![]() Nie jestem bez winy, wiem. Moją winą jest przemilczanie właśnie i naiwna wiara w czyjąś domyślność. Niektórym ludziom trzeba chyba pokazać wszystko palcem, nazwać rzeczy po imieniu, bo to, co dla nas oczywiste - dla nich niezrozumiałe. W przeciwnym wypadku usłyszysz, że świrujesz. Aż w końcu zaczniesz w to wierzyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj obrażony na cały świat jestem, wszystko mi przeszkadza. Nawet komórkę wyłączyłem ![]() Cytat:
MARTYROLOGIA Cytat:
Przepraszam, ale nie mogłem
|
|||||||
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryksiu - a ja jestem "miszczynią" Ale czas coś ze sobą zrobić. Naprawdę po tym, jak się czułam i co myślałam, co robiłam, a czego nie robiłam w 2008 r, mam siebie autentycznie dosyć Dla mnie nadszedł taki czas, że sama postanowiłam się kopsnąć w d... i popracować nad sobą. Po tym, jak psychicznie byłam baaardzo "na dole" czas na wzlot chyba? Gryksiu - a myślisz, że moje myślenie jest zawsze konstruktywne? Czasem jak coś wymyślę, to sama siebie osłabiam Ale czasem, w bólach, udaje mi się wymyślić, coś dobrego, pozytywnego.Życzę ci jak najwięcej dobrych myśli, trafnych decyzji i ... sił
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-09 o 22:00 |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my? Gryxiu - no wiesz on w laboratorium pracuje, w oparach... martwie sie o jego zwoje ![]() zdjecie ponizej : |
|
|
|
|
#3197 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaaa! to wszystko jasne! chce miec jak u mamusi niedługo Ci kupi mamusiowe kapcioszki i podomkę ![]() a od oparów zwoje się prostują
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: ładnie mu w różowym edit2: Gryksiu, bo ten twój podpis to takie rzucić wszystko w pi... i nie wracać
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-09 o 22:05 |
|
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamusia w dresiku po domku pogina. Cytat:
Tylko pewnie dlatego, ze to w Reddish. heh. lala. |
||
|
|
|
#3200 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
hehe. Zabronil mi pokazywac obcym, ale tu na forum nie trafi - uwielbiam to zdjecie. Zasugeruje, zeby czesciej nosil moj stanik
|
|
|
|
#3202 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak baj de łej - musisz go nauczyć jak dobrać odpowiedni rozmiar stanika
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha pomierzymy, dobierzemy odpowiedni, ladne stringacze do kompletu
![]() bedzie seksi
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kolorze mu ładnie, ale rozmiar rzeczywiście nie ten
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3206 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3207 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Też bym sobie wzleciał... ![]() Cytat:
![]() Btw - Maciej Dowbor w awatarze? ![]() Cytat:
Słitaśna focia Poczucie humoru to podstawa ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Gryksiu, przecież to piękny Vincenty (Gallo) ![]() Ómarłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3209 |
|
BAN stały
|
Ja tego pana nie znam
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d iabelek:bardzo mu twarzowo w rószowym a stringi koniecznie i podwiazki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

i stwierdziłam, że chyba jednak nie zadzwonię. Za wysokie progi dla mnie. Nawet by mi nie wypadało zaprosić jej do moich ciężko zapracowanych 40m.

)

niedługo Ci kupi mamusiowe kapcioszki i podomkę