|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
i bylby moja bicz ![]() pije zimna herbate z miodem - zimna z lenistwa ![]() Kupilam mu na walentynki Pi Givenchy i kartke - bo sie upominal, ze ja mu zadnej nie dalam a on mi dal 'zadowolony urodziny' i swiateczna. Ale kartke w moim stylu bo rzyyyyyyygam na slitasne 'loff ju'. moja ma napis 'message to my boyfriend - give us a snog!' a w srodku to juz popisalam rozne roznosci, mysli nieuczesane, odbilam moje usta wymalowane szminka w kolorze barbi roz, napsikalam perfumami. I niech ma. Tylko niech matce nie pokazuje bo zyczenia moje dalekie sa od standardowych
|
|
|
|
|
#3212 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Bo we mnie jest seks..." ![]() Niechże będzie, że to się "niedola" nazywa. No to idę. Geronimo! ![]() Mój Królewna doprowadza mnie ostatnio do załamki. Nie wiem, co mu jest, ale zaczyna ryzykować, że przykuję go do kaloryfera i zaknebluję. Szykowałam się ostatnio do bardzo ważnej konferencji. Ponieważ nie należę do najregularniej sypiających osób na świecie zaparłam się i noc tuż przed postanowiłam przespać. Polożyłam sie do wyrka z nieciekawą lekturą i po 23 zasnęłam jak niemowlątko (a raczej siłom i godnościom osobistom zmusiłam się do spania). I co?! Koło północy słucham i nie dowierzam własnym uszom! W Królewnie bard się obudził! Pod drzwiami sypialni napadła go wena i zaczął grać na gitarze i śpiewać! ![]() Oczywiście nie zasnęłam do rana. I to bynajmniej nie dlatego, że tak mnie olśnił jego śpiew...
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jaaaaaaaaaa Normalnie przegiął
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie urocze przebudzenie ![]() Serenady mam nadzieje spiewal a nieprzespana noc spozytkowaliscie mam nadzieje milo
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko, właśnie ugotowałam pierwszą w życiu zupę, właśnie z Twojego bloga
tę serową przyszedł tata, spróbował i powiedział że dobra. Czyli sukces ![]() W ogóle gotowanie strasznie mnie odstresowuje ![]() Pamiętacie, jak mówiłam o tym egzaminie, co się jest pytanym co najmniej godzinę? Prawda absolutna ![]() ale można wychodzić w trakcie do toalety, więc idzie przeżyć. ale masakra taki egzamin. chociaż... ja bym o 3 mogła zdawać, wtedy mi się dobrze myśli |
|
|
|
#3216 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o matko! te chłopy najgorsze jest to że pewnie chciał byc miły
|
|
|
#3217 |
|
BAN stały
|
Tulip, Ty żartujesz, prawda?!
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuję, że nie ![]() Właśnie sobie winkuję i kolejny dzień nadziwić się nie mogę, że głowa mnie nie boli
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3219 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
ani troszeczkę nie żartuję
rekord samego odpowiadania u pana dr wynosi 4 godziny, a efektem była... 2 ![]() wiecie jakie to uczucie siedzieć tam tyle godzin i czekać na swoją kolej? jedyne o czym marzyłam, to wreszcie WYJŚĆ
|
|
|
|
#3221 | ||
|
Wiedźma
|
Zgadzam się. Nad ranem prawie popłakana byłam ze złości...
Cytat:
On gra w kapeli metalowej, wena go dopadła i nowy kawałek komponował! A resztę nocy on spał, a ja kręciłam się w łóżku. ![]() Nie chciał. Wyraźnie dał mi do zrozumienia, że moja robota, moja sprawa, on mi nie pomoże i nie życzy sobie, żeby działo się to jego kosztem. Co oznacza, że dzieckiem się nie zajmie kiedy mnie nie będzie, nie nakarmi, nie położy spać, sam sobie żarcia nie zrobi i w ogóle będzie szczęśliwy, jeśli powinie mi się noga. To jego stała postawa w takich sytuacjach. On bardzo kocha żonę, pod warunkiem, że nie czuje się gorszy od niej. W ramach dowodzenia mi, jak bardzo mi nie pomoże zostawił dziecko samo i poszedł z kumplami do knajpy. Ja w Łodzi, przy stole konferencyjnym, burza mózgów, termin napięty, a dziecko wydzwania i płacze, że jest samo w domu... ![]() Cytat:
Gratuluję zdanego egzaminu.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-09 o 23:47 |
||
|
|
|
#3222 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moją najwiekszą traumą było odpowiadanie przy biurku przy którym siedział pan prof. kurząc fajkę z nogami wywalonymi na owo biurko i cedzący pytania przez zęby (zeby mu faja nie wypadła) o tym że wydmuchiwał mi w twarz juz nie wspomnę
|
|
#3223 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a z czego to egzamin?
|
|
|
#3224 |
|
BAN stały
|
Polly, a cóż to Koleżanka Bufetowa za herezje na wspólnozakupowym wypisuje?
Że niby "obtargana" na wiosnę chodzić będzie? O takim trendzie w modzie to jeszcze nie słyszałem Lecę obczaić temat na kozaczka. Albo pudelka ![]() Czy ktoś widział Princesskę gdzieś?
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmmm.... Eeee tam, to przyjemność a nie nałóg. Butelka się niedługo skończy, a drugiej nie zacznę, bo wypiję wszystkie zapasy, a jakby tak nagle rodzicom się zachciało winkować? Umiar znam, tylko skończę tę butelkę ![]() Nie dziwię się
|
|
|
#3227 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
może on czuje się zaniedbany? mój też troche ma takie odchyły, tylko że ja nie prowadzę tak aktywnego życia jak TY, ale zawsze było jakieś ale nawet o spotkanie z koleżankami ze owszem idz, ale jak ty to chcesz zorganizować, bo dziecko itp...nawet kiedys sie zagalopowal i powiedzial ze matki dzieci siedzą w domu ![]() Ale akurat powiedziałam że chętnie się zwolnię tylko co będziemy jesc, bo tak dziwnie sie składa ze zarabiam 3x tyle co on Trochę sie sytuacja zmieniła gdy musiał jechać na 5 cio dniową wycieczkę z klasą i ja trochę pojęczałam w jego stylu ![]() ale faceci tak mają ze jak czują sie gorsi to im odbija
|
|
|
#3228 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edit: To tak trochę brzmi, jakbym z Nim w związku jakimś był Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2009-02-09 o 23:57 |
|
|
|
|
#3229 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jejku! co z nią? moze wyłysiała od tej farby?
|
|
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wspominając o sytuacji gzie pan profesor na na pierwszym terminie wrzucił koledze indeks za szafę w swoim gabinecie a potem na drugim terminie po przepytaniu powiedział mu że gdyby miał indeks to by egzamin zaliczył ale że go nie ma to zobaczą się na komisie. Tak, tak studia to wspaniały okres w życiu
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z nią na GG parę dni temu, łysa na pewno nie jest
Jest bardzo zadowolona z metamorfozy, tylko chyba ona nadal kabla szuka (mam taką nadzieję) - że to nic poważnego
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spac dobranoc
Milego chlania w barze Jutro skontroluje poziom alkoholu w barku![]() ![]() |
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3234 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czuje się zaniedbany i staram się go zrozumieć. On pochodzi z rodziny, gdzie kobiety nie nazywa się człowiekiem tylko zapleczem. ma być zapleczem dla mężczyzny i to największe, co może osiągnąć. Tylko jesli czegoś takiego właśnie pragnął, to czemu związał się ze mną? ![]() Ten weekend był trudny. Wypadł mi ten wyjazd w ostatniej chwili, a byłam umówiona z jego bratem na położenie gładzi przy drzwiach. Niestety, musiałam go z tym zostawić, co dla niego musiało być szokiem, bo takie delikatesik jak on kontakt z remontem mógłby życiem przypłacić przecież. ![]() A co do zarobków - u nas kiedyś też tak było, że ja robiłam wielka karierę, a on... on dużo mniejszą robił. Niestety w pewnym momencie ktoś z nas musiał zrezygnować z forsownej pracy i oczywiście byłam to ja. On miał z nosie to, że dziecko spędza całe miesiące w szpitalach. Z resztą kiedy się urodziło, to kompletnie mnie rozwalił oświadczając mi, że jeśli dziecko nie będzie nosiło wyłącznie jego nazwiska, to on je zostawi. A kiedy chciałam mówić do dziecka w swoim ojczystym języku oświadczył, że w takim razie on będzie pił. ![]() Dodam jeszcze, że to on przez lata breził o tym, że chce miec dziecko, nie ja. Teraz moje "hobbystyczne" zajęcia wymagają, żebym przystopowała z pracą. I uprzedzałam go, że tak będzie. Twierdził, że nie ma sprawy. Teraz zaś wiedząc, że wzięłam na siebie obowiązki, których już zrzec się nie mogę bez utraty twarzy - teraz bredzi o rozwodzie i liczy na to, że ze strachu że się nie utrzymam sama będę... no nie wiem co będę. Błagać go, żeby mnie nie zostawiał? Ja zupełnie serio sadzę, że on kiedy widzi, że za bardzo go przeskakuję robi wszystko, żeby mnie uwalić. Kiedy mam doła, jestem w depresji, siedze w domu i czuje się jak kupa - on jest najcudowniejszym i najszczęśliwszym mężem świata. Ale przecież nie o to chodzi... Cytat:
Brzmi rozsądnie. Mnie od wielu lat naprzemiennie zachwyca i zawodzi.
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1. zadbać (TEN sposób jest zawsze dobry)2. pojęczeć...oj nie radzę sobie...może pomożesz...znajdziesz...n aprawisz...pomozesz mi napisac...sprawdzisz czy dobrze...może być coś zmienił. dodał bo nie jestem pewna.... ![]() 3. ach...ty jestes taki zaradny..nie to co ja ![]() 4. jak ja nie lubie mojej pracy chętnie bym się zwolniła ![]() i takie tam żeby mógł poczuć się mężczyzną, poradzic i popocieszać
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-10 o 00:27 |
|
|
|
|
#3237 |
|
BAN stały
|
Polly, tak sobie myślę, że Sabbath raczej rad Twoich do serca nie weźmie
|
|
|
|
#3238 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i dlaczego ma nie wziąć? kobiety są sprytniejsze niż wam się wydaje
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-10 o 00:30 |
|
|
|
|
#3239 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To po pierwsze byłoby kłamstwo, po drugie dlaczego mam uwłaczać swojej własnej godności robiąc z siebie ofermę, a po trzecie uważam, że obowiązek dbania mają obie strony. Więc dbam na tyle, na ile uważam to za właściwe, ale nadskakiwać nie będę. ![]() Widzisz, ja mam do takich spraw podejście inne, niż większość kobiet. Rozumiem, że zrobienie z siebie słabej i nieporadnej idiotki przyniosłoby mi wymierne korzyści, ale jestem zbyt dumna na takie gierki. Potrafię, poradzę sobie i nie znoszę jęczeć. Wolę kląć. To chyba trochę wyjaśnia, dlaczego on czuje się gorszy... ![]() Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-10 o 00:32 Powód: Gryxio is the reason |
||
|
|
|
#3240 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

:d iabelek:bardzo mu twarzowo w rószowym
a stringi koniecznie i podwiazki

Normalnie przegiął
najgorsze jest to że pewnie chciał byc miły

a z czego to egzamin?
Jutro skontroluje poziom alkoholu w barku