Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 22:00   #2701
anadun
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Ja przy hotelu miałam kamienistą tzn, skałki ale pieszo pół godzinki i fajna z kamyczkami, ja wolę takie plaże niż piaszczyste, bo ręcznik i ciało nie lepi sie od piachu i jest czysto.
Byłam bardzo zadowolona, chociaż przechorowałam 2 dni, dopadło mnie choróbsko, pewnie od wiatraka nad łóżkiem. Poznalismy ekipę fajnych ludzi, tak jakos fajnie zawsze trafiamy. No i poza tym ciepły klimat sprzyjał poczęciu Krzysia. Mam nadzieję, że to greckie lenistwo nie odbije się na jego usposobieniu.

A ja na Korfu właśnie byłam z Ecco i jestem zadowolona. Ale ja mało wymagająca jestem. Dla mnie ważne żarło( bufet najlepsza opcja bo zawsze znajdę coś dla siebie), blisko basen i plaża i pokój w miarę czysty i przytulny bo i tak w nim mało spędzam czasu.
Ja też byłam z Ecco i nie było na co bardzo narzekać. A dobre jedzenie to była jedna z większych zalet wyjazdu.
Piach się nie przylepia, ale co z tego jak tam tak słono, że ja od razu i tak prysznica szukałam po wyjściu z wody
A ciekawe z tym poczęciem... my właśnie na Korfu się zorientowaliśmy, ze jest nas troje, choć oficjalne testowe potwiedzenie było dopiero po powrocie, bo nie chciało nam się kasy na greckie testy wydawać.
Stary 2009-02-09, 22:02   #2702
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Ja niedawno wróciłam z pazurków, mam nowiutkie błyszczące
Selka myślę, że w końcu koło środy, czwartku Cię odwiedzę Oczywiście jeśli któraś z Was ma ochotę to umówimy się jakoś razem
Zazdroszczę pazurków moje takie bidne po zdjęciu tipsów...
To zapraszam bliżej czwartku w środę mam wizytę w Urzędzie Pracy i nie wiem jak długo mi to zajmie, w zależności czy ktoś się zlituje i przepuści w kolejce...
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 22:04   #2703
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Malpka - Krzyś jest starszy prawie miesiac bo jest z 14.04, a Szymon z 10.05
a to nie duża między nimi róznica niedlugo będą razem chodzic na dziewczyny

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość

Któraś jeszcze chętna mnie odwiedzić? Zapraszam Was wszystkie!

Ruda! Może w ramach odstresowania po pracy byś wpadła np. razem z Sonią, co?
ja juz niby zdrowa ale wole jeszcze z tydzień nie odwiedzac takich maluszkow zeby zarazkow nie zroznosic

Cytat:
Korzystając z okazji, że juz siedzę na kompie i póki co nikt nie wrzeszczy popiszę sobie, a co!

Wyobraźcie sobie, że jak od razu po ślubie wystawiałam suknię ślubną, to normalnie zero zainteresowania. A teraz jak sobie przypomniałam o niej i znowu wystawiłam, to już druga dziewczyna była ja przymierzać. No ale niestety jak nie urok, to... Jedna za gruba, druga za wysoka. Ot, tylko ja idealna byłam. Do tej sukni of course. No nic to wystawiam dalej, zobaczymy, a nóż widelec może komuś wreszcie podpasuje, bo ja muszę wreszcie sobie miejsce w szafie zrobić.
a gdzie ogłaszałaś sukienke bo ja bym swoją też chetnie sprzedała

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość

hmmm przy okazji prezentów na chrzciny przypomniało mi się, co mi mama opowiadała o moim chrzcie otóż chrzestna przywiozła becik do chrztu i w środku były schowane pieniążki na prezent, ale jakoś tak nie powiedziała mamie i mama później ten becik sprzedała i wiecie co osoba, która kupiła była na tyle uczciwa, że przyniosła te pieniądze
o rany dobrze że na uczciwą osobe trafiło

no dobra czas lulac chyba bo rano do pracy
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 22:15   #2704
tola3804
Zakorzenienie

Spoko dziewczyny, pasuje mi.

Malpka! Na allegro i w anonse, ale z anonse zero odzewu.
Stary 2009-02-10, 05:58   #2705
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Cześć co u Ciebie? ja niestety w sprawie podróży nie pomogę. Ale fajnie, że jedziecie

Ooo widzę, że się jutro spotkanko jakieś szykuje a ja uziemiona.

Właśnie wcinam ciacho, które mąż mi zafundował w Ambasadorze w ramach moich zachciewanek pyyyyycha i do tego gorąca czekolada z piankami

Dla zainteresowanych: 12-18 luty będą w realu chusteczki pampersa w 4-pakach za 23,95
Kochana, ty uważaj z ciastem z ambasadora.... sanepid tam był i ich zamknęli. mole, brud, brak dat wazności...

LENKA - co do wycieczek spore promocje są jeszcze do 15 lutego, zaglądaj sobie na portale typu wakacje.pl, tam wiele ofert wybierasz, oglądasz a potem patrzysz z jakiego biura. aha i szukaj oryginalnych ston internetowych hoteli, tam nie raz wiecej infromacji jest niż w polskich katalogach. my w zeszłym roku ogromne promocje mieliśmy na fisrt minute, na last aż takie superowe nie były. nam gratis dołożyli ubezp od rezygnacji np, czy gratis opłaty lotniskowe. aha no i polecam opcję all inclusive. warunki były super. byliśy w maju w grecji, w lipcu ten sam hotel na tydzięń od jednej osoby kosztował wiecej nizw maju na nas dwoje łączna kwota

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 05:59   #2706
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:

A tak w ogóle, to kolejne nasze zdjęcia znalazły się w necie na pewnej stronie internetowej (sesja z brzuszkiem - pamiętacie? ).

ale o co chodzi? nie rozumiem....

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Stary 2009-02-10, 06:09   #2707
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Dzień dobry

Selka ok, jakoś się dogadamy

Wy tu o tych podróżach, aż z chęcią by sięgdzieś teraz pojechało
Za 2 tygodnie jedziemy w Bieszczady z małżem Już się nie mogę doczekać moich kochanych gór
Jodie będziemy przejeżdżać przez Rze, także w końcu spełnię obietnicę odwiedzin Jeśli będziesz chciała

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 07:48   #2708
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ale dziś miałam ciężką noc. Monsza"cuś" złapało, całą noc miał problemy żołądkowe, a dziś obudził się z caaaaałą twarzą zsypaną czerwonymi krostami. Pogoniłam go do lekarza (był umówiony na jutro, ale z zakaźnymi to nie ma żartów...) - mam nadzieję, że to nie jakiś półpasiec czy coś takiego.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:05   #2709
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytanie do mam ochrzczonych dzieciaczków: Co dostały Wasze dzieci na prezent? Do chrzcin jeszcze pewnie daleko znając pośpiech mojej siostry, ale już słyszę pytania od rodziny: co kupić Mikiemu? Nie cierpię tych pytań, ale z drugiej strony jak dadzą mi kasę, to też będę miała ten sam problem, bo to ja wtedy będę musiała coś kupić Mikiemu, a więc tak czy siak chciałabym jakieś fajne rzeczy znaleźć. No i my jako rodzice też chcemy mu coś kupić, ale nie mamy pojęcia co. Doradzicie coś?
Szymon dostal praktycznie sama kase- tylko od chrzesnej prezent. Pieniążki poszły na nowy fotelik do samochodu.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
a to nie duża między nimi róznica niedlugo będą razem chodzic na dziewczyny
Na razie mogą się umawiać do piaskownicy, na dziewczyny mają czas

Cytat:
Dzień dobry

Selka ok, jakoś się dogadamy

Za 2 tygodnie jedziemy w Bieszczady z małżem Już się nie mogę doczekać moich kochanych gór
Jodie będziemy przejeżdżać przez Rze, także w końcu spełnię obietnicę odwiedzin Jeśli będziesz chciała
Zazdroszczę wyjazdu

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Ale dziś miałam ciężką noc. Monsza"cuś" złapało, całą noc miał problemy żołądkowe, a dziś obudził się z caaaaałą twarzą zsypaną czerwonymi krostami. Pogoniłam go do lekarza (był umówiony na jutro, ale z zakaźnymi to nie ma żartów...) - mam nadzieję, że to nie jakiś półpasiec czy coś takiego.
To zdrowka życzę.

Ja też jakaś połamana - poszloam wczoraj spać razem z Szymonen a i tak nie mogłam rano podnieść się z łóżka
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:26   #2710
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
ale o co chodzi? nie rozumiem....
Jak byłam w ciąży, to zrobiliśmy sobie "sesję zdjęciową z brzuszkiem". I teraz te zdjęcia są na stronie internetowej pani fotograf, która nam je robiła. Tak się chciałam pochwalić.
Stary 2009-02-10, 08:44   #2711
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Jak byłam w ciąży, to zrobiliśmy sobie "sesję zdjęciową z brzuszkiem". I teraz te zdjęcia są na stronie internetowej pani fotograf, która nam je robiła. Tak się chciałam pochwalić.
No, no sława czai się za rogiem
Tak btw super te fotki Tola

Stary 2009-02-10, 09:06   #2712
skrzatek24
Rozeznanie

Nie był mnie znowu jakiś czas i zaległości mi się narobiły w czytaniu Weekend miałam wyjęty z życiorysu. Musiałam jakoś przemyśleć i rozwiązać sprawę z pieskami o których Wam pisałam ostatnio. Już nawet myślałam o tym, żeby całą dziewiątkę zabrać do nas do domu, a w zasadzie do garażu, ale mąż jakoś mi to wyperswadował, bo prostu nie damy rady z taką małą szarańczą, całymi dniami nie ma nas w domu, a i miejsca nie jest za dużo. Ale nie mogłam dojść do siebie kiedy zobaczyłam suczkę na żywo, podobnie jak mąż - było mu tak przykro, że nie był w stanie wydusić słowa. Psinka jest tak wychudzona, że znać jej wszystkie kości. My nie jesteśmy w stanie jeździć do niej codziennie, podobnie jak rodzice, więc z bólem serca pomyślałam o schronisku. Ale najpierw zadzwoniłam do straży dla zwierząt. Pojedziemy tam razem z kimś z ekipy i zdecydujemy co robić.

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
tak Sonia to ten sam wypadek, kierowca wymusił pierwszeństow, rowerzysta wjechał w niego i krwiak się zrobił, operacyjnie usunęli krwiaka i pół mozgu po tygodniu zmarł. normalnie tragedia.
Nie zazdroszczę kierowcy. Wyrzuty sumienia będą go gryzły pewnie całe życie, nie wspominając o odpowiedzialności karnej.

Cytat:
Hej A ja dzis byłam w końcu w pracy po zwolnieniu, ale jakoś mało optymistycznie mnie to nastroiło na reszte dnia, tyle zaległości
już niedługo i odetchniesz na dłużej

Cytat:

Któraś jeszcze chętna mnie odwiedzić? Zapraszam Was wszystkie!
Ja niestety nie dam dziś rady. Właśnie nadrabiam zaległości w badaniach na uczelni. Musze korzystać, póki mam na to siłę

Cytat:
Korzystając z okazji, że juz siedzę na kompie i póki co nikt nie wrzeszczy popiszę sobie, a co!

Wyobraźcie sobie, że jak od razu po ślubie wystawiałam suknię ślubną, to normalnie zero zainteresowania. A teraz jak sobie przypomniałam o niej i znowu wystawiłam, to już druga dziewczyna była ja przymierzać. No ale niestety jak nie urok, to... Jedna za gruba, druga za wysoka. Ot, tylko ja idealna byłam. Do tej sukni of course. No nic to wystawiam dalej, zobaczymy, a nóż widelec może komuś wreszcie podpasuje, bo ja muszę wreszcie sobie miejsce w szafie zrobić.

A tak w ogóle, to kolejne nasze zdjęcia znalazły się w necie na pewnej stronie internetowej (sesja z brzuszkiem - pamiętacie? ).
Moja suknia wisi jeszcze w szafie. Jakoś tak nie wystawiłam od razu na aukcji i teraz nie mogę się zebrać. Ale akurat zaczyna się sezon poszukiwań dla przyszłych panien młodych więc może akurat znalazłaby się jakaś chętna. a zawsze to pare groszy wpadłoby do kieszeni, więc trzeba będzie ja oglosić.

Ja pamiętam tę sesję. Zdjęcia super. Nawet ostatnio przy okazji wizyty u fotografa wspominałam mężowi o Waszych zdjęciach i rozmawiałam z nim na temat naszej ewentualnej sesji z brzuszkiem. Co prawda nie będzi jeszcze tak ciepło jak u Was, więc pewnie troszkę inne ujęcia bedą wchodziły w grę, ale pamiątka jak dla mnie rewelacyjna. Tymbardziej, że sami jakos tak mało robimy sobie zdjęć z tego ciążowego okresu. Chyba będę musiała uśmiechnąc sie ładnie do kolegi-fotografa, bo ceny za ujęcie są przerażające

Cytat:
Hej dziewczyny,
Ja niedawno wróciłam z pazurków, mam nowiutkie błyszczące
Zmęczona już jestem dzisiejszym dniem, w pracy cała masa problemów, potem obiad u teściowej
Ja niestety nie dam rady na jutrzejsze spotkanie w tych godzinach, a poza tym właśnie jutro wstawiamy samochód do mechanika na popołudnie

Selka myślę, że w końcu koło środy, czwartku Cię odwiedzę Oczywiście jeśli któraś z Was ma ochotę to umówimy się jakoś razem
Moze i mi się uda w czwartek Zależy o której godzinie będziesz wolna miss.hot??

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Zazdroszczę pazurków moje takie bidne po zdjęciu tipsów...
To zapraszam bliżej czwartku w środę mam wizytę w Urzędzie Pracy i nie wiem jak długo mi to zajmie, w zależności czy ktoś się zlituje i przepuści w kolejce...
Moje pazurki też bidne, musiałam obciąc na krótko, bo jakoś nie chcą się regenerować. chyba juz taka ich natura Ale sztucznych nie zrobię chyba nigdy więcej. Przez pół roku po zdjęciu miałam tragedie zamiast paznokci

Cytat:
Kochana, ty uważaj z ciastem z ambasadora.... sanepid tam był i ich zamknęli. mole, brud, brak dat wazności...
Właśnie miałam pisać Kiedyś ciasta z ambasadora bardzo mi smakowały. Jakiś czas temu trafiłam na niezbyt świeże ciastko i od tamtej pory tam nie zaglądam. Chociaz ostatnio miałam skusić się na rogale marcińskie, ale teraz nie ma mowy.

Sonia - fajny, wesolutki chłopak z Szymka.
Lenka -zazdroszczę wyjazdu

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:08
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:24   #2713
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Moze i mi się uda w czwartek Zależy o której godzinie będziesz wolna miss.hot??
Będę jechała po pracy jakoś około 15:30-16:00
Dziewczyny to napiszcie może jak Wam pasuje w czwartek i jakoś będziemy się umawiać na odwiedziny Ja będę zmotoryzowana, adres znam, kogoś mogę zabrać i razem pojedziemy

Cytat:
Moje pazurki też bidne, musiałam obciąc na krótko, bo jakoś nie chcą się regenerować. chyba juz taka ich natura Ale sztucznych nie zrobię chyba nigdy więcej. Przez pół roku po zdjęciu miałam tragedie zamiast paznokci
Wiem jak to jest po zdjęciu tipsów i wiem, że w końcu je zdejmę, ale póki co wygodnie mi z nimi

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:30
Stary 2009-02-10, 09:36   #2714
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko dziewczyny, pasuje mi.

Malpka! Na allegro i w anonse, ale z anonse zero odzewu.
no ja jak w anonse ogłosiłam to też zero odzewu no ale chyba trzeba znów ją poogłaszać

Cytat:

Na razie mogą się umawiać do piaskownicy, na dziewczyny mają czas
no niech czekają na wizażowe koleżanki niedługo się pojawią

sija między naszymi dziewczynami będzie chyba podobna róznica wieku jak między chłopakami może i my się będziemy spotykać w piaskownicy

Cytat:
No, no sława czai się za rogiem
Tak btw super te fotki Tola
a no sława z Toli, najpierw była w gazecie (zdjecia ze szkoły rodzenia) teraz w necie nidługo będziemy Tole oglądać w telewizji

Cytat:
już niedługo i odetchniesz na dłużej
no od pracy pracowej odetchne ale pewnie nowe zajęcia nie dadzą mi chwili wytchnienia

a mówie wam jak mi się nie chce siedzieć dzisiaj w pracy
Stary 2009-02-10, 09:38   #2715
martynka81
Rozeznanie

wybaczcie nie odniose sie do postow(strasznie duzo produkujecie) , ale sie za to przywitam dzien dobry w ten piekny dzien!!!
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:44   #2716
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
no niech czekają na wizażowe koleżanki niedługo się pojawią
Szymon już się nie może doczekać na nowe koleżanki

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
wybaczcie nie odniose sie do postow(strasznie duzo produkujecie) , ale sie za to przywitam dzien dobry w ten piekny dzien!!!
Martynka - właśnie wczoraj wysłałam do dziewczyn to ćwiczenie z excela od Ciebie - ciekawa jestem jak sobie z nim poradzą - jeszcze raz dzięki za pomoc
Stary 2009-02-10, 10:32   #2717
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
a no sława z Toli, najpierw była w gazecie (zdjecia ze szkoły rodzenia) teraz w necie nidługo będziemy Tole oglądać w telewizji
Jak to czytałam, to piłam wodę i myślałam, że opluję ekran ze śmiechu.
Stary 2009-02-10, 10:41   #2718
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
no to ciesze się ze przyczyniłam sie do dobrego humoru u ciebie

Cytat:
Szymon już się nie może doczekać na nowe koleżanki
no mam nadzieje ze spotkamy sie w lecie na tym obiecanym grilu u mnie może nawet zrobimy jakąs piaskownice na podwórku co by nie było ze to spotkanie z dziewczynami tylko w piaskownicy
Stary 2009-02-10, 11:12   #2719
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki
Pięknie dziś słoneczko świeci i w ramach małych wagarów wyjdę na chwilkę z domu

Cytat:
Zazdroszczę moje ukochane Bieszczady. Mnie w tym roku raczej nie jest pisany wyjazd w góry...

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
To na pewno nie półpasiec ale bardzo dobrze,że "pogoniłaś małża" do lekarza

Cytat:
Pamiętam, rewelacyjna sesja I tak przy okazji miałam Cię prosić o namiary na tą fotograf, na PW oczywiście

Cytat:
Nie był mnie znowu jakiś czas i zaległości mi się narobiły w czytaniu Weekend miałam wyjęty z życiorysu. Musiałam jakoś przemyśleć i rozwiązać sprawę z pieskami o których Wam pisałam ostatnio. Już nawet myślałam o tym, żeby całą dziewiątkę zabrać do nas do domu, a w zasadzie do garażu, ale mąż jakoś mi to wyperswadował, bo prostu nie damy rady z taką małą szarańczą, całymi dniami nie ma nas w domu, a i miejsca nie jest za dużo. Ale nie mogłam dojść do siebie kiedy zobaczyłam suczkę na żywo, podobnie jak mąż - było mu tak przykro, że nie był w stanie wydusić słowa. Psinka jest tak wychudzona, że znać jej wszystkie kości. My nie jesteśmy w stanie jeździć do niej codziennie, podobnie jak rodzice, więc z bólem serca pomyślałam o schronisku. Ale najpierw zadzwoniłam do straży dla zwierząt. Pojedziemy tam razem z kimś z ekipy i zdecydujemy co robić.
Biedactwaja to jestem taka "psia- mama" każdy mijany pies musi być pogłaskany i jakoś bardziej mnie wzrusza ich los niż ludzi. Ale niestety drugiego psa nie mogę przygarnąć

Cytat:
Wiem jak to jest po zdjęciu tipsów i wiem, że w końcu je zdejmę, ale póki co wygodnie mi z nimi
Zdecydowałam się na na stopniowe piłowanie tipsów a nie ściąganie specjalnym płynem. Trwa to dłużej ale paznokcie nie są bardzo zniszczone i do tego używam odżywki SH. Jakiś czas po urodzeniu maluszka wrócę do tipsów, dla mnie to olbrzymia wygoda, nie mówiąc już o wyglądzie paznokci

Cytat:
no mam nadzieje ze spotkamy sie w lecie na tym obiecanym grilu u mnie może nawet zrobimy jakąs piaskownice na podwórku co by nie było ze to spotkanie z dziewczynami tylko w piaskownicy
Ja też się wpraszam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 11:26   #2720
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się wpraszam
alez nie ma problemu i więcej tym weselej będzie

a ty Selak już chyba lepeij sie czujesz skoro spacerek sie szykuje jesli tak to się ciesze

chyba wściku dupy dzisiaj dostanę w tej pracy

Edytowane przez Malpka
Czas edycji: 2009-02-10 o 11:29
Stary 2009-02-10, 12:15   #2721
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
a ty Selak już chyba lepeij sie czujesz skoro spacerek sie szykuje jesli tak to się ciesze
Czuję się bez zmian, czyli kiepsko ale już nie mogę wytrzymać w domu...
Stary 2009-02-10, 12:28   #2722
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję się bez zmian, czyli kiepsko ale już nie mogę wytrzymać w domu...
no to uważaj na siebie i maluszka na tym spacerku
Stary 2009-02-10, 12:29   #2723
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
a jakiś namiar na sesję???

Stary 2009-02-10, 13:15   #2724
omikrona
Raczkowanie

Cześć
nareszcie udało mi się zalogować
Zazdroszczę wszystkim wyjeżdżającym czy planującym. Te opisy piaszczystych plaż, morza, słońca ... My też mamy przed sobą podróż poślubną ale z funduszami kiepsko i coś czuję że szybko się nie odbędzie.

Byliśmy wczoraj w tym meblowym w Orfeuszu i zachorowaliśmy na wielką szafę do naszej przyszłej sypialni. Zanim ją zaczniemy urządzać pewnie ze 3 razy moda się zmieni hihi Kryzys w branży meblowej odczuliśmy na swojej skórze - od jakiegoś czasu nie zatowarowują magzynu i wszystkie meble sprowadzają pod klienta. Nawet niezbyt drogiego panelu z półkami od ręki nie mogliśmy kupic tylko 3 tyg trzeba czekać. To samo bylo z regałami metalowymi w innym sklepie - na zamwienie tylko. I tak wróciliśmy z pustymi rękami
Stary 2009-02-10, 14:41   #2725
Sonia11
Wtajemniczenie

Do tego sklepu w Ofreuszu i ja się musze wybrać bo dalej poszukujemy krzeseł. Miałam już upatrzone w Ikei i bylismy w sobotę, ale mąż fachowym okiem stwierdził że są marnej jakości i nie kupilismy Już ze 2 miesiace mam stół w domu a krzeseł nie - bez sensu

Zmykam do domu-do jutra pa
Stary 2009-02-10, 14:51   #2726
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego sklepu w Ofreuszu i ja się musze wybrać bo dalej poszukujemy krzeseł. Miałam już upatrzone w Ikei i bylismy w sobotę, ale mąż fachowym okiem stwierdził że są marnej jakości i nie kupilismy Już ze 2 miesiace mam stół w domu a krzeseł nie - bez sensu

Zmykam do domu-do jutra pa
ostatnio jak byłam w Domixie to było sporo krzeseł nie wiem czy tam byłaś

hura koniec pracy i do domku tzn na tańce no ale w końcu wolność
Stary 2009-02-10, 16:03   #2727
sija
Zadomowienie

Witam
Kurcze, jakoś humoru dziś nie mam zbytnio, tak się snuje całe popołudnie i za nic się znowu zabrać nie moge znowu miałam ciężką noc.

Cytat:
nic o tym nie słyszałam, no ale jak mam słyszeć, jak prawie ciągle w domu siedze a takie pyszne było ciasto

Cytat:
sija między naszymi dziewczynami będzie chyba podobna róznica wieku jak między chłopakami może i my się będziemy spotykać w piaskownicy
na pewno

Cytat:

Będziesz prawdziwą gwiazdą
A jak tam spotkanko? udało się?

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 17:08   #2728
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Kurcze, jakoś humoru dziś nie mam zbytnio, tak się snuje całe popołudnie i za nic się znowu zabrać nie moge znowu miałam ciężką noc.
Biedactwo Ja już od kilku tygodni mam problemy ze snem, zasypiam koło 5 nad ranem i z przerwami śpię do 10-11 No i dla relaksu słucham w nocy pewnego baaaardzo ciekawego radia, bo wypowiedzi i świadectwa słuchaczy doprowadzają mnie do śmiechu
Stary 2009-02-10, 18:25   #2729
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
A jak tam spotkanko? udało się?
No jasne, jak zawsze!

Dzięki dziewczyny za odwiedziny!
Stary 2009-02-10, 19:15   #2730
katey
Rozeznanie

GG do katey

czesc

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości