|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
Pieprz i Earl Grey chyba miały nieszczelne fiolki, bo zostało na dnie ![]() Fireplace ok 1 ml, Heart Breaker 0,2 ml, Prune ok. 1 ml, Wet Garden w atomizerku tak między 1,5 - 2 ml Może być za próbki Acqua di Gio i Sicily?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Jeśli znajdziesz coś dla siebie, a nie masz niczego z poszukiwanych przeze mnie - odezwij się. Chcę się pozbyc tych próbek nawet za free, ale może przy okazji znajdę też coś dla siebie
![]() Oddam: Tempore Donna L. Biagiotti Lovely Prism Givenchy L'Or de Torrente Lolita Fleur de Corail f a Cafe Vert Il Profumo Miss Rocaille f a Histoire d'eau Amethyst Rose Absolue le parfum Yves Rocher duża próbka 3 ml Just Me Montana Diamonds Armani Acqua di Sale Pro Fvmvm Myrmure Van Cleef and Arpels Freya Oriflame Opopnax Santa Maria Novella Hibiscus Tea Demeter na jeden skromny test, dodam do wymianki Jaipur Boucheron niedużo Maroussia Quel Amour! A. Goutal f Eau de New York Bond no 9 na jeden test Nomadic Oriflame Ligea la Sirena Carthusia Fig Leaf Demeter na jeden skromny test, dodam do wymianki Desnuda Ungaro Loukhoum K. Mecheri She Emporio Armani L'eau St. Dupont Princesse Muscat CsP Sun Delight Jil Sander Caleche L'eau de Kasaneka Menard Shiny Creation La Perla a a - atomizer f - fabryczna większa ilość: Caleche soie de parfum miniatura lekko testowana Wanilia i paczula Sephora - mogę odlać dość dużo Extraordinary Avon - mogę odlać dużo/oddać około 1/3 flakonu 50 ml Sultan Safran CsP - mogę odlać dużo/oddać około 15 ml w atomizerku szklanym Toffee Apple Aquolina - mogę oddać do ok. 8 ml w atomizerku szklanym Pinacolada Demeter - mogę oddać do ok. 5 ml w plastikowym atomizerku Poszukuję: waniliowe wariacje Sephory oprócz Paczuli, Czekolady, Kwiatu Pomarańczy i Monoi Dzing! New Haarlem klasyk Naomi Campbell i Naomagic zapachy Chloe Masumi, Eau de Masumi Wild Musk Pret a porter Night Musc (?) z Avonu Extravagance Gio Smiley zapachy E. Lauder (prawie wszystkie) Encens et Lavande Lutens Vocalise Shiseido Zen biały Brit Red Opium damskie i męskie Cologne Mugler B*men Roma Słoń Tygrys Simply Nature Millenaire Cashmere Mist Madness Dune Sander no 4 Cinema Voile d'ambre Addict na pogrubionych zależy mi najbardziej. Za próbkę Encens et Lavande dam się pokroić.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-02-12 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Agnysko
![]() Moge zrobic probasa Romy(ok.2ml bo leci w swiat flaszka);posiadam Night Musc Avonu (to jest taki fioletowy flakon,jezeli o te Ci chodzi),z checia podziele sie Sloniem ![]() z Lauder mam Plesaures (meskie i damskie) Intiuiton i Youth Dew Amber Nude. Cytat:
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-02-09 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Hexxano - Roma, Słoń, Night Musk i Intuition bardzo chętnie
![]() Gothic Aristocrat - Tygrys i Extravagance jak najbardziej ![]() A co chciałybyście w zamian?
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Roma i Slon fiolki po 2ml kazda -Night Musc(mam jeszcze wersje Soft Musk moge takze zrobic probasa) i Intuition po 4 ml kazda U Ciebie kusi mnie: -Loukhoum K. Mecheri -Histoire d'eau Amethyst -Wanilia i paczula Sephora -Quel Amour! A. Goutal Moge ci cos jeszcze aptecznego dolaczyc ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-02-10 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tygrysa i extravagance po 1ml. Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-09 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze być ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Szukam w ilościach niewielkich: Habanita wszystkie pory roku Micallef Black Orchid (wiem, że macie, dziewczęta ![]() Anglomania
#972 |
grozi wypollizowaniem
|
szukam kropelki AUTOMNE Micaleff
sprawa dosyc pilna ![]()
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brit Red Tygrys Nature Millenaire Cinema: mam EDT i Baiser de Cinema Addict - mogę zrobić malutką próbką bo mam tylko odlewkę
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Nindżopesz
|
Czystki robię, hurtem oddam za coś większego bo już nie chcę się rozdrabniać (najchętniej za coś korzennego, cynamonowego, pachnącego śliwkową nalewką lub miodem pitnym... lub za odlewkę Flowerbomba
![]() próbki ok. 1 ml: Parfum d’Empire Equistrius Balanciega Cristobal Annayake Miyako Shiseido Basala Kenzo Tigre Odlewki: Demeter Fireplace, Mulled Cider Nina Ricci L'air du Temps poza tym szukam kropelek do testów: Laura Biagotti Venezia Diptyque L'aeu Trois Norma Kamali Incense L'Artisan Timbuktu Caron Parfum Sacre Prada Intense I za to co powyżej rozstanę się również z: Givenchy Organza Indecence Donna Karan Black Cashmere Nu EDP Gucci PH Mauboussin EDP Demeter Caramel, Leather Micallef Automne Molinard Habanita Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-02-10 o 21:13 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie mam nic większego niestety, ale bardzo by mnie interesowała: Annayake Miyako Tigre kropelka Automne i BC na tych pogrubionych naprawdę mi zależy ![]() mam kropelkę Prady Intense ze śliwkowych mam Hd'E i Mauboussin edt mam tez kilka innych próbek, może coś byś wybrala ![]() Jeśli jesteś zainteresowana to pisz najlepiej na priv ![]() ach..będę jeszcze miała (chyba) nieługo nową OI- jakbyś miła ochotę spróbować, podobno jest bardziej ostra niz stara wersja...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-10 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Poszukuje kropelki, chocby 1ml diesel green w zamian moge zaoferowac niewiele, ale moze jednak:
CK One CK Obsession Night Glow After Dark Jlo Touch of Pink Lacoste Poeme Lancome Temptation Red Jeans |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z twojej listy poszukiwanych mam Estee Lauder - SpellBound, jeśli masz ochotę służe odlewką. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-02-10 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Są to fiolki dawane w sephorze, czyli nie wie ile maja pojemności. Jest ich po ok. 3/4 fiolki, al musiałabym sprawdzić jeszcze dokładnie.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
BAN stały
|
szukam:
- Black Tourmaline -Incense Normy Kamali -Il Profumo Patchouli -Olibanum Profumum -Wenge -Labdanum Podzielę się: -Aquolina owoce kandyzowane w czekoladzie -Armani Diamonds -Avon Perceive -Cartier Dragon edp -Cerruti Image - Donna Karan Chaos - malutko - Donna Karan Black Cashmere -Dior j'adore L'absolu -Dior Hypnotic Poison -Dior Tendre Poison -Elizabeth Arden Green Tea -Givenchy ange ou demon -Givenchy Organza -Gourlain Mitsouko -Goutel ce soir ou Jamais - Hugo Boss Femme -Issey Miyake Le Feu D'Issey -Issey Miyake Le Feu D'Issey Light -Issey Miyake L'Eau D'Issey -Kenzo Jungle Elephant -Kenzo Jungle Tigre - Kenzo Flower -L. Sun Moon Stars -Lancome Attraction -Lancome Miracle -Lancome Poeme -Lancome Tresor -Lubin Idole -Marco O'Polo -Nina Ricci Belle de Minuit -Oriflame Amethyst Fatale -Oriflame Freya -Oriflame Precious Parfum -Rochas Alchimie -Urlich Chic-Issime -Urlich Green Tea -YSL NU edp i coś tam jeszcze by się znalazło... |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
(E.Lauder mam Pure White Linen). Cashmere Mist mogę zrobić niedużą odlewkę (do 5 ml). Hmmm, co Ty na to...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hej, nie mam nic z tego co poszukujesz, ale mimo to bedę usiłowała czymś Cię skusić za Le Feu i Idole ![]() ![]()
![]() |
#983 |
czyli Endżi
|
Wymienione próbki oddam hurtem za jakąś odlewkę, która mnie zainteresuje, bądź próbki - które również mnie zainteresują
![]() ![]() - Scent Intense, Costume National - Nu EDP, YSL - Dune, Dior - Encre Noire, Lalique - Basala, Shiseido - Kasaneka, Menard - Gaultier2 - Fougere Benghale, Parfum d'Empire - CdG2 Man - Rhubarb, CdG - V/S - Matin Calin, CsP - Sultan Safran, CsP - Oriental Summer, Celine - Python, Trussardi - Pink Sugar, Aquolina - Chocolovers, Aquolina - MV2, Mac - Mat Chocolat, Masaki Matsushima - Helmut Lang EDP - Pink Pepper, Body Shop - Blonde, Versace - Innocence, Chloe - Black, Kenneth Cole - Les Belles Libert Fizz, Nina Ricci - Oliban, Keiko Mecheri - Omnia Crystalline, Bvlgari - Crystal Noir, Versace - Stylessence, Jil Sander - En Passant, Frederic Malle - Bora Bora, Liz Claiborne - Alchmie, Rochas - Le Roy Soleil, Dali - Kai, Kai - Songes, A. Goutal - Palazzo, Fendi - Malabah, Penahaligon's - Jesień, Micallef - Eclix, La Perla - Amour Indian Holi, Kenzo - Pressence, Mont Blanc - Royal Muska, M.Micallef - Rumeur, Lanvin Demeter: - Cosmpolitan Coctail - Ice Cream - Condensed Milk - Brownie - Black Russian - oddam też 7/15ml Lychee Etro: - Dianthus - Royal Pavillon - Raving Serge Lutens: - Five o'Clock - Bois Oriental - Ambre Sultan L'artisan - Poivree Piquant - Vanilla - Fou d'Absinthe - Drole de Rose - Jour de Fete - Ambre Extreme - Le Chase aux Papillons Extreme Pilar&Lucy: - Exact Friction of Stars - To twirll all girly - Tiptoing through the chambers of the moon
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-02-10 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłałam Ci paczuchę ![]()
![]() |
#985 | |
BAN stały
|
Może coś u mnie Cię zainteresuje? <z nadzieją w literkach>
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty na to, Agnysko? Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2009-02-10 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#988 |
czyli Endżi
|
Kochana, a ja Tobie nie - na Twój atomik czekam i wtedy wysyłam
![]() Wybieraj co chcesz ![]() ![]() Gothic, a czy masz możliwość zrobienia malusiej odleweczki Hypnotic Poison?
#989 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Prask w czółko - jestem miszcz logicznego myślenia.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.