American girls cz. VIII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-10, 14:15   #2371
kaja_1985r
Rozeznanie

Dot.: American girls cz. VIII

Żeby nie było, że za dużo offtopów to trochę samochodów dla nas AG
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 016844_2-lg.jpg (63,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg greddy8.jpg (43,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pink01.jpg (69,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pink%20car.jpg (28,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pink-car_5.jpg (24,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sheilas.jpg (15,2 KB, 11 załadowań)
kaja_1985r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:16   #2372
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość

Obejrzalam walsnie ostatni odcinek 4 sezonu gotowych. Masakra Nie no poryczalam sie. Ten film wzbudza we mnie wszelkie emocje. Juz nie moge sie deczekac 5 sezonu.
Kochana masz zaległości! Ja już po 13 odc V serii jestem weź się do oglądania
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:17   #2373
vadi
*sportaddict*

najlepszy odcinek Desperate Housewives byl wg mnie ten z huraganem Prawdziwe emocje
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:18   #2374
kaja_1985r
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Mi się piąta seria tak średnio podoba. Nudzi mnie trochę. Ale oglądam, tak trochę z przyzwyczajenia chyba.
Stary 2009-02-10, 14:22   #2375
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Ale własnie to napisałam w swoim poscie Nie chodzi mi o ludzi ktorzy maja iles tam prawko tylko jezdzą i to często . A w to ze ktos jest sietnym kierowcą początkującym to nie wierze bo moze jezdzic po prostej drodze ok ale jesli sanie sie jakas sytuacja gdzie trzeba szybko zareagowac to jednak taka osoba sobie nie poradzi . Trzeba jednak troche wprawy i doswiadczenia . Oczywiscie są osoby ktore nawet po 20 ltach jezdzenia nie są dobrymi kierowcami . Ale oswiadczenie tutaj jest bardzo wazne . Bo niektorych manewrow początkujący ierowca poprostu nie zrobi .

Ja kieowcą jestem srednim , w sumei mam prwko tylko rok i jezdze mało . Zaliczyłam juz na początku słupek i rozwaliłm rejestracje . Ale widze duzą roznice w tym jak jezdzilam kieds a jak jezdze teraz Ja nie lubie z Tz jezdzic bo mi czasem wstyd jak cos zl zrobie ;p a on mi chce dawac czesto zebym jechala jego autem . Tylko ze jego auto prawie po podlodze jezdzi takie niskie wiec ja bym chya do szyby nie dosiegała ;p Taka deskorolka jak to moj brat mowi heh
To wszytsko zależy np. mojego TŻ ojciec jeździ od ponad 30 lat samochodem, tyle tylko ze najwieksza prędkosć jaka w życiu jechał to 40/h, jeżdzi tylko z pracy do domu, nigdy na miasto i chyba w życiu nie jechał jeszcze rondem Mój TŻ ma prawko od 16 r.ż i niemal od urodzenia czymś jeździ, i na pewno jeźdźi duuuuuuuużo lepiej niz jego ojciec

Ale ja i tak mam stres na drodze, bo TŻ miał sporo wypadków (ale żadnego nie z jego winy), no ale wiadomo że jest dużo świrów, młodych i pijaków na drogach (no i kobiet)), więc ja sie często boję dłuższej jazdy samochodem. A mój TZ jest taki głupi, ze dla zasady komus nie zjedzie, jak miał 17 lat miał malucha i nie zjechał wielkiej betoniarce Pół samochodu odpadło na miejscu...
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:22   #2376
anusiuniaa
Zakorzenienie

mi tez sie ten z huraganem chyba najbardziej podobał
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:23   #2377
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaja_1985r Pokaż wiadomość
Żeby nie było, że za dużo offtopów to trochę samochodów dla nas AG
Aj, to 3 audi
Stary 2009-02-10, 14:25   #2378
verzara
Wtajemniczenie

Ja ogladnelam tylko jeden sezon . Narazei mam sesje to specjalnie nie sciagam ;]
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:27   #2379
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
mi tez sie ten z huraganem chyba najbardziej podobał
A ja nie oglądałam
Za to 5 serie mam cała obejrzaną, a poprzednie tak pół na pół
Stary 2009-02-10, 14:31   #2380
kaja_1985r
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
A ja nie oglądałam
Za to 5 serie mam cała obejrzaną, a poprzednie tak pół na pół
Ja oglądam piątą serię tylko po to, żeby w końcu zobaczyć jak Gabi będzie ładna. Lubiłam ten serial głównie ze względu na nią właśnie - ciuchy, włosy i in.
Stary 2009-02-10, 14:33   #2381
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Ja oglądam piątą serię tylko po to, żeby w końcu zobaczyć jak Gabi będzie ładna. Lubiłam ten serial głównie ze względu na nią właśnie - ciuchy, włosy i in.
Mi też ona najbardziej sie poodba, ale uwielbiam caluśki serial, żadnym filmem tak sie nigdy nie podniecałam oglądajac jak tym
Muszę sobie wypożyczyć 1 serie i od początku wszystko obejrzeć, tylko nie mam z kim
Stary 2009-02-10, 14:36   #2382
kaja_1985r
Rozeznanie

Cytat:
Mi też ona najbardziej sie poodba, ale uwielbiam caluśki serial, żadnym filmem tak sie nigdy nie podniecałam oglądajac jak tym
Muszę sobie wypożyczyć 1 serie i od początku wszystko obejrzeć, tylko nie mam z kim
Pierwsze seria podobała mi sie najbardziej. Ja oglądałam z TŻ. Gdyby nie on to też bym musiała sama oglądać.
Stary 2009-02-10, 14:36   #2383
Prince55
BAN stały

Witam kochane ;* dzisiaj juz tak jakos tłoczniej
sie zrobilo ;D ..i dzieki bogu heh

..dzisiaj w szkole mialam wizyte dyrektorki
i groźby ze rozwiaza klase za to ze taka niska
frekwencja hehe ;D ciekaweeeee...

ale tak jakos szybko szybko nadrobilam te kilka stron
i mam kilka stwierdzen w głowie ;> hm..

1. jeżeli chodzi o prawko to wierze ze jak sie nie powie
nikomu to sie zda xD bynajmniej na przykladzie moich
kolezanek ktore mowily wszystkim dookola ze maja
egzamin i nie zdalawy.. a jak siedzialy cicho to pach!
i prawko maja ;D tak samo bylo ze mna ;P o moim egz.
wiedzieli tylko moi rodzice i dziadkowie.. nawet tz zapomnial
bo powiedzialam mu o tym w najmniej odpowiedniej chwili - celowo ;P
..zdalam, pochwalilam sie plastikiem a wszyscy dookola zrobili wielkie wow.

..a i co do szczescia w zdawalnosci to fakt ;] znam dziewczyne
ktora zdala za 1 razem.. a teraz jezdzi po kraweznikach
i nie potrafi wykrecic na parkingu ;/ no ale coz.. na ladne oczy chyba.

2. Co to silowni to zalezy co gdzie i jak ;P obecnie chodze
do gymnasion i jestem zadowolona ;] na dzien dobry jakis niby
instruktor zapytal nad czym chce pracowal i rozpisal mi trening ;]
Prince55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:41   #2384
milusiaam
Wtajemniczenie

Ja ostatnio serialowa maniaczka sie stałam i ogladam nalogowo Gotowe na wszystko.Brzydule,chirurg ów,Detektywa Manka
cytrynowa wytlumacz mi ostatni odcinek IV serii sama koncowka bo przegapilam kawalek o co tam chodzilo ze te babki sie tak pozmienialy to byla taka zapowiedz przyszlosci jakby.?? kurde sie wogole wkurzylam jak zobaczylam gabii ze ja tak zrujnowali No i ze z MAIKIEM nie jest SUSAN Ale co...własnie przeczytalam co i jak kto kim bedzie w V sezonie.Podobno ma byc tylko VII sezonów i koniec wiec ciesze sie poki moge

PRINCE nas straszli trzy lata rozwiazaniem klasy a frekfencja nasza nie przekraczała nigdy 70 % KLASY nie rozwiazali

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-10 o 14:42
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:42   #2385
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez *MaYa* Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że te zależy od tego czy są to sińce czy poprostu opuchlizna. Na opuchnięte powinna wystarczyć maska żelowa albo domowym sposobem- schłodzona łyżeczka i przefiltrowane herbatki, kompresy z naparu świetlika, chabru, zielonej herbaty a przede wszystkim więcej snu A jeśli to sińce to już trochę gorzej bo to raczej problem z gromadzeniem się w nadmiarze krwi i naczynkach. Podobno dobrą kuracją na to są okłady ze zmielonej kory dębu i rumianku (łyżeczka na łyżeczkę) zalane gorącą wodą. Tylko, że ta kuracja powinna trwać około 4-6 tyg
wypróbować musze, ja mam samą opuchlizne jakby

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
oj laski napewno zdacie będizemy trzymam kciuki za was.
Ja prawko zdałam rok temu,i nie bałam sie jeżdzić nauką jazdy,ale teraz jakbym miała wsiaść i jechac to bym sie strasznie bała ... wole znaleść jakiegos szofera

po tej zielonej herbacie mnie tak wysypało na pleckach tez ;/ ale mam nadzieje że vadi nie mylisz sie i to oczyszczanie i zejdzie niedługo,bo chce urbac moją bluzeczke z gołymi pleckami na impresske
szczecinianki co z tymi fotami ?? macie cos do ukrycia ... ?? hihi
u mnie tak samo z jazdą, jak musze to już pojade, ale wole być jako pasażer

Cytat:
Oliwka jest w rossmannie Ja tam muszę skoczyc po te okulary, o których pisała Milusia, moze cos pomogą na te moje wory
jak wypróbujesz to daj znać

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
wiecie,ja zanim zrobiłam prawko to sporo jeżdziłam autem,i sie nie bałam wogule.
W końcu poszłam na egzamin,rodzice myśleli że to kwestia zdania go od razu bo przeciez umiem jeżdzieć.Ale zdałam dopiero za 3 razem...w dodatku wcześniejsi egzaminatorzy tak mnie zdołowali,uświadomili że nie umiem jeżdzić,ze teraz naprawde sie boje wsaidać za kierownice.
Kiedyś normalnie smigałam bo tata nauczył mnie jak jeździec i nie bałam sie wogule,jechałam ponad stówe i było spoko,dobrze jeżdziłam,ostrożnie ale i szybko,a teraz jak mam jechac to szok.

ide po zieloną herbatke i zabieram sie za TW ostatnie dni wolnego,wiec trzeba wziasc sie za siebie
miałam tak samo, póki nie miałam prawka to jeździłam bez strachu, że coś nie umiem, czy spowoduje wypadek, a po kursie, kosmos.... najbardziej sie boje zmieniać pas, na inny i parkować że uderze, jak jade to cały czas mi sie wydaje że samochód sie nie trzyma drogi (nawet jak jest sucho), a zwłaszcza teraz zimą, masakra....

Cytat:
Hehe ja jeżdziłam samochodem TZ do czasu, az nie wylądowałam w rowie (bo pomyliłam gaz z hamulcem) Hm...
nieźle mi sie tak przydażyło raz, ale na pustej drodze całe szczęście, wina moich butów byłam w szpilkach i na platformie i nie czułam dobrze pedałów wiec nie polecam platform do samochodu, szpilki jeszcze w miare są...

ja nie lubie jeździć jako kierowca samochodem mojego TŻ, bo brak wspomagania, przyciemniane szyby (nie widze prawie jak cofam), najgorsze jest to że tak chyba zostanie, bo on samochodu zmienić nie chce (maniak starych bmw) , a ja bym chciała taki mały zwrotny samochodzik
Cytat:
ja też
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:51   #2386
milusiaam
Wtajemniczenie

U mnie nikt nie bedzie wiedział no oprocz was heheh Mam nadzieje ze ja zdam tez na ładne oczy bo co mi zostało chyba ubiore bluuuuuke z takim dekoltem a jak zobacze kobite to uciekne baby mnie nie lubia nie wiem czemu ale jakos z facetem w szkole cvzy gdzie kolwiek zawsze predzej cos załatwie...
Stary 2009-02-10, 14:52   #2387
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:

Kurde.. musze to nadrobic jeszzce cie wyprzedze

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
najlepszy odcinek Desperate Housewives byl wg mnie ten z huraganem Prawdziwe emocje
Dokladnie, prawdziwe emocje

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Ja ostatnio serialowa maniaczka sie stałam i ogladam nalogowo Gotowe na wszystko.Brzydule,chirurg ów,Detektywa Manka
cytrynowa wytlumacz mi ostatni odcinek IV serii sama koncowka bo przegapilam kawalek o co tam chodzilo ze te babki sie tak pozmienialy to byla taka zapowiedz przyszlosci jakby.?? kurde sie wogole wkurzylam jak zobaczylam gabii ze ja tak zrujnowali No i ze z MAIKIEM nie jest SUSAN Ale co...własnie przeczytalam co i jak kto kim bedzie w V sezonie.Podobno ma byc tylko VII sezonów i koniec wiec ciesze sie poki moge

PRINCE nas straszli trzy lata rozwiazaniem klasy a frekfencja nasza nie przekraczała nigdy 70 % KLASY nie rozwiazali
Tez Brzydule ogladam ;p
To bylo 5 lat pozniej. No ja bylam w szoku (wybaczcie imie tylko Gabi pamietam a ogolnie rzadko skupiam sie na imionach no i nie pamietam niestety) jak ta co dziecko urodzila nie byla z Majkiem (tego tez pamietam) ona ma Tori na imie w rzeczywistosci. To byl ten lekarz? Zakrecilam sie w tym momencie. Bylo ze ta co zabila swojego bylego meza - zadzwonila do niej corka z Paryza i powiedziala ze jej sie tam jakis gosciu oswiadczyl. Gabi ma dwie corki paskudne takie co jej ukradly kosemtyki i sukienki Ta co ma duzo dzieci to jej synowie wlamuja sie do samochodow. Ta ruda jest z tym gosciem co chcial zabic Majka i ogolnie sa szczesliwi, wydaje tez ksiazke.. i pojawil sie tez syn.
Ogolnie bylam zszokowana jak zobaczylam Tori, o co kaman? heeh, nie no zaczynam sciagac 5 sezon bo umre z ciekawosci ;p

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:55   #2388
Prince55
BAN stały

Cytat:
U mnie nikt nie bedzie wiedział no oprocz was heheh Mam nadzieje ze ja zdam tez na ładne oczy bo co mi zostało chyba ubiore bluuuuuke z takim dekoltem a jak zobacze kobite to uciekne baby mnie nie lubia nie wiem czemu ale jakos z facetem w szkole cvzy gdzie kolwiek zawsze predzej cos załatwie...
..heh ja wlasnie nie chcialam sie zbytnio robic ;D
poszlam w golfie z zwyklych czarnych spodniach
bez wiekszego makijazu w kiteczce ;D

moja znajoma na hardcore poszla ;P
w 60cm blond rozpuszczonych wlosach
zlotej kurtce i rozowym sweterku ;D
....nie zdala ;P
Prince55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 14:57   #2389
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Pierwsze seria podobała mi sie najbardziej. Ja oglądałam z TŻ. Gdyby nie on to też bym musiała sama oglądać.
Ja TŻ kilka razy zmuszałam, by ze mną oglądał, ale za każdym razem zasypiał

A nie wiecie ile czasu zajmuje obejrzenie całej np. 1 serii?? Bo chyba sobie zrobie taki nocny maraton u TŻ, on bedzie spał, a ja będę spijac winko i oglądać do rana
Tylko czy 1 noc na serie starczy?

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-10 o 14:59
Stary 2009-02-10, 15:06   #2390
cytrynowa88
Zadomowienie

Cytat:
Ja TŻ kilka razy zmuszałam, by ze mną oglądał, ale za każdym razem zasypiał

A nie wiecie ile czasu zajmuje obejrzenie całej np. 1 serii?? Bo chyba sobie zrobie taki nocny maraton u TŻ, on bedzie spał, a ja będę spijac winko i oglądać do rana
Tylko czy 1 noc na serie starczy?
Oj chyba to nie na jedna noc, jeden ocinek twra okolo 40 minut a bylo ich 23 w pierwszej serii.

Stary 2009-02-10, 15:15   #2391
bangsa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Prince55 Pokaż wiadomość
..heh ja wlasnie nie chcialam sie zbytnio robic ;D
poszlam w golfie z zwyklych czarnych spodniach
bez wiekszego makijazu w kiteczce ;D

moja znajoma na hardcore poszla ;P
w 60cm blond rozpuszczonych wlosach
zlotej kurtce i rozowym sweterku ;D
....nie zdala ;P
milusiam tez bym ci radziął ubrać sie zwyczajnie.Oni na dekoldy i ładne oczy juz nie leca,przynajmniej ja nie znam takiego rpzypadku zeby jakas odwalona lala zdała tym sposobem.Jak ja poszłam za pierwszym razem ubrana tak ładnie,chociaz ja tak chodze po ulicy normalnie,ale miałam dekold i te sprawy,to od razu po ich spojrzeniu wiedziałam że mają mnie za lale jakąś.U nas wogule oblewają kogo sie da ;/ bo sami powiedzieli,że inazcej ośrodek by nie zarabiał.
Jak zdałam miałam ubraną bluze i spodnie zwykłe,bardzo lekki makijaż.
Także AG musi ubrac sie też w dresy i umiec w tym oczarowac nawet takiego egzaminatora
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 15:20   #2392
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

Dokladnie, prawdziwe emocje

Tez Brzydule ogladam ;p
To bylo 5 lat pozniej. No ja bylam w szoku (wybaczcie imie tylko Gabi pamietam a ogolnie rzadko skupiam sie na imionach no i nie pamietam niestety) jak ta co dziecko urodzila nie byla z Majkiem (tego tez pamietam) ona ma Tori na imie w rzeczywistosci. To byl ten lekarz? Zakrecilam sie w tym momencie. Bylo ze ta co zabila swojego bylego meza - zadzwonila do niej corka z Paryza i powiedziala ze jej sie tam jakis gosciu oswiadczyl. Gabi ma dwie corki paskudne takie co jej ukradly kosemtyki i sukienki Ta co ma duzo dzieci to jej synowie wlamuja sie do samochodow. Ta ruda jest z tym gosciem co chcial zabic Majka i ogolnie sa szczesliwi, wydaje tez ksiazke.. i pojawil sie tez syn.
Ogolnie bylam zszokowana jak zobaczylam Tori, o co kaman? heeh, nie no zaczynam sciagac 5 sezon bo umre z ciekawosci ;p
jak chcesz to Ci powiem o co kaman ale chyba wolisz zoabczyć na własne oczy
Stary 2009-02-10, 15:20   #2393
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:

Tez Brzydule ogladam ;p
No bo Maik zdradził susan z ta kobita co własnie jej corka zadzwonila i powiedziała ze jej sie facet osiwaczył ale nie dam sobie za to reki uciac a kiedy nastepny sezon bedzie w polsacie nie wiecie.Ja ogolnie kazdy odcinek wielbie i co czwartek pije sobie piwko albow inko siadam przed tv i ogolnie to moj rytuał D: dlateog nie chcialabym obejrzec wszystkich odcinkow przed kopem ale chyba nie wytrzymam jak kolejny sezon bedzie dopiero w przyszłym roku np
Ja włansie sciagnełam plotkare skoro tak polecacie

a i jeszcze odnosnie prawo jazdy dobra to przebiore sie za normalna dziewczyne
No i troszke zartowąłam z tym dekoltem wiadomo na egzamin zaloze wygodne buty zrobie kitke zeby mi sie wygodnie jezdziło itd stres mam

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-10 o 15:22
Stary 2009-02-10, 15:30   #2394
kaja_1985r
Rozeznanie

Cytat:
a i jeszcze odnosnie prawo jazdy dobra to przebiore sie za normalna dziewczyne
No i troszke zartowąłam z tym dekoltem wiadomo na egzamin zaloze wygodne buty zrobie kitke zeby mi sie wygodnie jezdziło itd stres mam
Ja się ubieram jak zawsze. Więc na pewno nie będę wiązać włosów, bo tego nie znoszę, wydaje mi się, że widać wtedy moją mysią kitkę. Co do ubrania to też nie będę się ubierać pod egzamin, tylko to co zawsze.
Stary 2009-02-10, 15:36   #2395
justusia16
Wtajemniczenie

A ja tez zaczelam robic prawko, ale dopiero jazde bede miec ale nie chce mi sie zadzwonic do instruktora..blee..nie wiem po co zaczelam wogole
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 15:52   #2396
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
a ja po 14
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 15:57   #2397
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
a ja po 14
obiecuj, nadrobię jutro
Stary 2009-02-10, 16:00   #2398
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
obiecuj, nadrobię jutro
no, mam nadzieję
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 16:07   #2399
cytrynowa88
Zadomowienie

Cytat:
jak chcesz to Ci powiem o co kaman ale chyba wolisz zoabczyć na własne oczy
Wole zobaczyc chociaz ciekawa jestem bardzo

Stary 2009-02-10, 16:16   #2400
cytrynowa88
Zadomowienie

Milusia co tam u Tytki?
A Natural? Skonczyla sie jej juz sesja?
Icy Fruit dawno nie bylo i Dziunii innych dziewczyn, ktorych pamietam nicki, ale nie pamietam jak sie je pisalo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości