|
|
#2371 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Żeby nie było, że za dużo offtopów to trochę samochodów dla nas AG
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2373 |
|
*sportaddict*
|
najlepszy odcinek Desperate Housewives byl wg mnie ten z huraganem
Prawdziwe emocje
|
|
|
|
#2374 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój TŻ ma prawko od 16 r.ż i niemal od urodzenia czymś jeździ, i na pewno jeźdźi duuuuuuuużo lepiej niz jego ojciecAle ja i tak mam stres na drodze, bo TŻ miał sporo wypadków (ale żadnego nie z jego winy), no ale wiadomo że jest dużo świrów, młodych i pijaków na drogach (no i kobiet )), więc ja sie często boję dłuższej jazdy samochodem. A mój TZ jest taki głupi, ze dla zasady komus nie zjedzie, jak miał 17 lat miał malucha i nie zjechał wielkiej betoniarce![]() Pół samochodu odpadło na miejscu...
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie ten z huraganem chyba najbardziej podobał
|
|
|
|
#2377 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ogladnelam tylko jeden sezon . Narazei mam sesje to specjalnie nie sciagam ;]
|
|
|
|
#2379 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Muszę sobie wypożyczyć 1 serie i od początku wszystko obejrzeć, tylko nie mam z kim
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze seria podobała mi sie najbardziej. Ja oglądałam z TŻ. Gdyby nie on to też bym musiała sama oglądać.
|
|
|
|
#2383 |
|
BAN stały
|
Witam kochane ;* dzisiaj juz tak jakos tłoczniej
sie zrobilo ;D ..i dzieki bogu heh ..dzisiaj w szkole mialam wizyte dyrektorki i groźby ze rozwiaza klase za to ze taka niska frekwencja hehe ;D ciekaweeeee... ale tak jakos szybko szybko nadrobilam te kilka stron i mam kilka stwierdzen w głowie ;> hm.. 1. jeżeli chodzi o prawko to wierze ze jak sie nie powie nikomu to sie zda xD bynajmniej na przykladzie moich kolezanek ktore mowily wszystkim dookola ze maja egzamin i nie zdalawy.. a jak siedzialy cicho to pach! i prawko maja ;D tak samo bylo ze mna ;P o moim egz. wiedzieli tylko moi rodzice i dziadkowie.. nawet tz zapomnial bo powiedzialam mu o tym w najmniej odpowiedniej chwili - celowo ;P ..zdalam, pochwalilam sie plastikiem a wszyscy dookola zrobili wielkie wow. ..a i co do szczescia w zdawalnosci to fakt ;] znam dziewczyne ktora zdala za 1 razem.. a teraz jezdzi po kraweznikach i nie potrafi wykrecic na parkingu ;/ no ale coz.. na ladne oczy chyba. 2. Co to silowni to zalezy co gdzie i jak ;P obecnie chodze do gymnasion i jestem zadowolona ;] na dzien dobry jakis niby instruktor zapytal nad czym chce pracowal i rozpisal mi trening ;] |
|
|
|
#2384 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio serialowa maniaczka sie stałam
i ogladam nalogowo Gotowe na wszystko.Brzydule,chirurg ów,Detektywa Manka cytrynowa wytlumacz mi ostatni odcinek IV serii sama koncowka bo przegapilam kawalek o co tam chodzilo ze te babki sie tak pozmienialy to byla taka zapowiedz przyszlosci jakby.?? kurde sie wogole wkurzylam jak zobaczylam gabii ze ja tak zrujnowali No i ze z MAIKIEM nie jest SUSAN Ale co...własnie przeczytalam co i jak kto kim bedzie w V sezonie.Podobno ma byc tylko VII sezonów i koniec wiec ciesze sie poki moge ![]() PRINCE nas straszli trzy lata rozwiazaniem klasy a frekfencja nasza nie przekraczała nigdy 70 % KLASY nie rozwiazali
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-10 o 14:42 |
|
|
|
#2385 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja nie lubie jeździć jako kierowca samochodem mojego TŻ, bo brak wspomagania, przyciemniane szyby (nie widze prawie jak cofam), najgorsze jest to że tak chyba zostanie, bo on samochodu zmienić nie chce (maniak starych bmw) , a ja bym chciała taki mały zwrotny samochodzik Cytat:
|
|
#2386 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie nikt nie bedzie wiedział no oprocz was
heheh Mam nadzieje ze ja zdam tez na ładne oczy bo co mi zostało chyba ubiore bluuuuuke z takim dekoltem a jak zobacze kobite to uciekne baby mnie nie lubia nie wiem czemu ale jakos z facetem w szkole cvzy gdzie kolwiek zawsze predzej cos załatwie... |
|
|
|
#2387 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde.. musze to nadrobic jeszzce cie wyprzedze Cytat:
Cytat:
To bylo 5 lat pozniej. No ja bylam w szoku (wybaczcie imie tylko Gabi pamietam a ogolnie rzadko skupiam sie na imionach no i nie pamietam niestety) jak ta co dziecko urodzila nie byla z Majkiem (tego tez pamietam) ona ma Tori na imie w rzeczywistosci. To byl ten lekarz? Zakrecilam sie w tym momencie. Bylo ze ta co zabila swojego bylego meza - zadzwonila do niej corka z Paryza i powiedziala ze jej sie tam jakis gosciu oswiadczyl. Gabi ma dwie corki paskudne takie co jej ukradly kosemtyki i sukienki Ta co ma duzo dzieci to jej synowie wlamuja sie do samochodow. Ta ruda jest z tym gosciem co chcial zabic Majka i ogolnie sa szczesliwi, wydaje tez ksiazke.. i pojawil sie tez syn. Ogolnie bylam zszokowana jak zobaczylam Tori, o co kaman? heeh, nie no zaczynam sciagac 5 sezon bo umre z ciekawosci ;p
|
|
#2388 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
poszlam w golfie z zwyklych czarnych spodniach bez wiekszego makijazu w kiteczce ;D moja znajoma na hardcore poszla ;P w 60cm blond rozpuszczonych wlosach zlotej kurtce i rozowym sweterku ;D ....nie zdala ;P |
|
|
|
|
#2389 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A nie wiecie ile czasu zajmuje obejrzenie całej np. 1 serii ![]() Tylko czy 1 noc na serie starczy? Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-10 o 14:59 |
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zdałam miałam ubraną bluze i spodnie zwykłe,bardzo lekki makijaż. Także AG musi ubrac sie też w dresy i umiec w tym oczarowac nawet takiego egzaminatora
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kiedy nastepny sezon bedzie w polsacie nie wiecie.Ja ogolnie kazdy odcinek wielbie i co czwartek pije sobie piwko albow inko siadam przed tv i ogolnie to moj rytuał D: dlateog nie chcialabym obejrzec wszystkich odcinkow przed kopem ale chyba nie wytrzymam jak kolejny sezon bedzie dopiero w przyszłym roku np Ja włansie sciagnełam plotkare skoro tak polecacie ![]() a i jeszcze odnosnie prawo jazdy dobra to przebiore sie za normalna dziewczyne ![]() ![]() No i troszke zartowąłam z tym dekoltem wiadomo na egzamin zaloze wygodne buty zrobie kitke zeby mi sie wygodnie jezdziło itd stres mam
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-10 o 15:22 |
|
|
|
|
#2394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Co do ubrania to też nie będę się ubierać pod egzamin, tylko to co zawsze.
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tez zaczelam robic prawko, ale dopiero jazde bede miec ale nie chce mi sie zadzwonic do instruktora..blee..nie wiem po co zaczelam wogole
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz ciekawa jestem bardzo
|
|
#2400 |
|
Zadomowienie
|
Milusia co tam u Tytki?
A Natural? Skonczyla sie jej juz sesja? Icy Fruit dawno nie bylo i Dziunii innych dziewczyn, ktorych pamietam nicki, ale nie pamietam jak sie je pisalo
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Nie no poryczalam sie. Ten film wzbudza we mnie wszelkie emocje. Juz nie moge sie deczekac 5 sezonu.
Nie chodzi mi o ludzi ktorzy maja iles tam prawko tylko jezdzą i to często . A w to ze ktos jest sietnym kierowcą początkującym to nie wierze bo moze jezdzic po prostej drodze ok ale jesli sanie sie jakas sytuacja gdzie trzeba szybko zareagowac to jednak taka osoba sobie nie poradzi . Trzeba jednak troche wprawy i doswiadczenia . Oczywiscie są osoby ktore nawet po 20 ltach jezdzenia nie są dobrymi kierowcami . Ale oswiadczenie tutaj jest bardzo wazne . Bo niektorych manewrow początkujący ierowca poprostu nie zrobi .
)), więc ja sie często boję dłuższej jazdy samochodem. A mój TZ jest taki głupi, ze dla zasady komus nie zjedzie, jak miał 17 lat miał malucha i nie zjechał wielkiej betoniarce