|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
jak ja chodziłam na wywiady to było spokojnie ludzie się kulturalnie zachowywali, nie było wyzwisk czy uciekania chociaż i o takich akcjach słyszałamśliczne |
|
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki. Ja tak z innej beczki
Chciałam zapytać czy macie może jakieś zdjęcia z fajnym makijażem ślubnym? Może coś w tym stylu:
Edytowane przez toyotka1 Czas edycji: 2009-02-10 o 17:48 |
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
dominda - bardzo ładne zaproszenia
A ja się załamałm, okazało się że żadna drukarnia nie zrobi nam na zaproszeniach lakierowania, lub złocenia. Niektóry elementy na zaproszeniu miały być tak zaznaczone bo za mała ilość, no chyba że tak z 500 zamówimy!! Zostaje tylko druk cyfrowy...
|
|
|
|
#1654 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam o "drobnym" szczególe.Butów nie kupiłam Nie było takich jak chciałam.Biżuterii też nie wypatrzyłam (kliwia widziałam tylko Twoje kolczyki ).
|
|
#1657 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po tym co widzialam na slubie siostry TZeta od razu sobie powiedzialam .. ze u nas napewno beda winetki swietny !! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a prezentu jeszcze nie kupilam dla TZeta czekam az wyplate dostane w piatek Cytat:
![]() Cytat:
bedzisz wygladac bosko !! ![]() Cytat:
trafny wyboru kochana Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolorystycznie podobne do naszych A my bylismy znowu z TZetem na poszukiwaniach obraczek i ... jestem wsciekla ... do tych glupich amerykanow nie dochodzi to ze obydwoje chcemy takie same obraczki biale + zolte zloto ... dla TZeta czyste a dla mnie z brylancikiem/ brylancikami ... wybralismy jedne dla TZeta sliczne sa ![]() ale oczywiscie nie ma takich samych dla mnie wiec mowie jubilerowi ze chce takie same tylko ze z brylancikiem .. a ten tak patrzy na mnie ze jestem pierwsza osoba ktora o takie cos go pyta .. ze obraczka musi pasowac do mojego pierscionka zareczynowego a ze jest z bialego zlota tylko to nie bedzie nie ladnie wygladal z zoltym zlotem ... a ja tlumacze baranowi ze ja nie bede nosila obaczki na tym samym palcu co zareczynowy ze przeloze go sobie na druga dlon a ten dalej swoje ... chyba tam stalismy z 30min po czym mowimy ze chcemy sie zastanowic a ten z taka mine ze zajelismy mu tyle czasu i wkoncu nie kupilismy ... a na koniec mi jeszcze powiedziala " powodzenia w szukaniu i tak nie znajdziesz takich jak ty " co za ... tak mnie wkurzyl ze szok a TZet na mnie jeszcze zly ze tyle siedzielismy ale przypomnialam sobie ze przeciez maz kuzynki TZeta jest jubilerem i wlasnie napisalam do niego czy byla by mozliwosc zrobienia dla nas .. takich jak my chcemy
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, ale mi się nudzi
. TZ gra na ps-ie, chciałam go gdzieś wyciągnąć, ale się nie da.A propo walentynek. Mamy z TZ taką grę: http://www.sensea.pl/default.asp?ref=Czym_jest_Sensea Na romantyczno-erotyczny wieczór w sam raz. Co prawda niektóre zadania nie są fajne, ale dużo jest superowych
|
|
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Być może w orginale była żorżeto -satyna bo wydaje sie bardziej sztywna Ktos to zle uszył poprostu
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() my raczej nigdy nie obchodzimy jakos szczegolnie walentynek na co dzien sie kochamy i sobie dogadzamy![]() gold fish odwazna jestes z ta kieca na zdjeciu wyglada spoko,mam nadzieje ze na zywo tez taka bedzie![]() agus a ta sukienka maggie sottero to jest jednej z wizazanek
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-02-10 o 18:29 Powód: dopisek |
|
|
|
#1661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dwoch roznych zajeciach. wiec trudno, zeby tak duzo osob z wyksztalceniem medycznym, w tym kilka osob z zawodu ginekologow sie mylilo.
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat urodziły chłopczyków.
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
ja w walentynki to niewiem jakaś kolacja a póżniej całonocne harce w łóżeczku z TZetem
może fajnie będzie
Edytowane przez princessa0121 Czas edycji: 2009-02-10 o 18:59 |
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się podobno sprawdza
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest tylko teoria a jak wiadomo teoria może sprawić niespodziankę Tu chodzi o to że stosunek znacznie wyprzedzający owulację stwarza dogodniejsze warunki dla większych i trwalszych plemników zawierających chromosom X, czyli żeńskotwórczych.A stosunek do którego dochodzi w czasie, albo bardzo blisko terminu jajeczkowania, sprzyja mniejszym i szybszym plemnikom męskotwórczym, czyli zawierającym chromosom Y. Mają one większą zdolność poruszania się w idealnych warunkach, a właśnie takie panują w drogach rodnych kobiety w czasie bliskim jajeczkowania. Ot i tyle -to ta metoda -ale czy bedzie dziewczynka czy chlopiec decyduje facet i warunki sprzyjajace jego plemnikom Ale zawsze jest pomocna jesli chcemy okresloną płeć
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png Edytowane przez dominda Czas edycji: 2009-02-10 o 18:53 |
|
|
|
|
#1667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed chwilą dotarłam na jedno forum i ludzie różnie pisali, że się sprawdza i że się nie sprawdza. Chyba to kwestia przypadku. A że w jakimś procencie może nauka to potwierdza to na praktykę to chyba nie ma zbyt wielkiego przełożenia. |
|
|
|
|
#1668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po dziennikarstwie i komunikacji spolecznej dzieki Cytat:
tam tylko na pol etatu sklep obuwniczy sklep obuwniczy ![]() ostatnio pisalam o tym Cytat:
3maj 3maj
|
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładny.Mój TŻ też taki chce
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie jest to jakaś 100% metoda gwarantujaca 100% skuteczności, ale coś w tym jest. Podobnie jak dominda właśnie takie wytłumaczenie słyszałam tego "celowania" w chłopca czy dziewczynke. Nigdy nie zaszkodzi, a moża akurat się uda
|
|
|
|
#1671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i w 100% o plci decyduje ojciec i jego plemniki.
|
|
#1672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli tak jest to super, mozna jakos tam zaplanowacjuz doczytalam pozostala czesc konwersacji
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-02-10 o 19:28 |
|
|
|
|
#1673 |
|
Wtajemniczenie
|
Dieta też ma znaczenie, jest nawet metoda dietetyczna.
Jak również to czy jest się młodą czy starą parą. Jakby to było takie proste, to ludzie by sobie wybierali płeć, a że tak wiele czynników się na to składa, jest to bardziej loteria. |
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo on chce pierwsza dziewczynke koniecznie A w ogole to ostatnio mi powiedział, ze 2010 roku będziemy mieć dzidzię na pewno
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to tylko metody które mogą zawieść - np tej metody dietetyczne nie stosuje sie w Polsce w placówka medycznych bo jest pewnie zawodna I tak moze byc z pozostałymi -nie ma 100% metody -mozesz sie kochac przed owulacja w pozycji klasycznej , jesc cukierki i ciasta i planować dziecko w póznym wieku a i tak mozesz urodzic chłopca
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png Edytowane przez dominda Czas edycji: 2009-02-10 o 19:20 |
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego? ja uwazam, ze nie wyglucza. plemniki X sa wolniejsze, ale zyja dluzej w poronaniu z plemnikami Y (na chlopca). Czyli, ze X sa "silniejsze", bo czekaja dluzej na owulacje niz plemniki Y.
Dziewczyny, statystycznie wiecej rodzi sie chlopcow. Wiecej jesm mezczyzn niz kobiet tak do ok 40 roku zycia. Po tym okresie fraceci "padaja jak muchy" i dlatego statystycznie, ogolnie wiecej jest kobiet. :P (ciekawostka z zajec epidemiologii)
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
macie przeboje...a obraczki zalanczam i jak sie podobaja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Ponoć na wywiady też będę chodzić,a le po usłyszeniu niektórych historii to mam pietra. JUtro zabieram kilka gazet do czytania

Chciałam zapytać czy macie może jakieś zdjęcia z fajnym makijażem ślubnym? Może coś w tym stylu:

Zostaje tylko druk cyfrowy...
Tyle razy mówiłam TŻ matce a ona jak głupia głucha baba chyba nie rozumie. W końcu zadzwoniłam do niej przed chwila i powiedziałam bardzo stanowczym tonem żeby mi dała numery to ja zadzwonie i sie wszystkiego dowiem bo nie będę sie wstrzymywac tylko o to że ona nie ma czasu tego załatwic a zajeło by jej to 5 minut. Dała mi te numery ale stwierdziła że głupio tak żebym ja dzwoniła, w końcu ja to jeszcze obca osoba więc ona zadzwoni. No zobaczymy. Ja nie miałabym problemu z tym bo wszystkich znam nawet ta najdalszą rodzine TŻ. Mam bardzo dobre kontakty z nimi, bardzo ich lubię i chyba z wzajemnością. To jej powinno byc wstyd że ja dzwonię a nie ona . Ja sie nie krępuje jestem smiała więc nie miałabym z tym żadnego problemu. 

Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)