|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Dziewczyny wczoraj byłam na zakupach z TZ. I wiecie co? Stwierdziłam, że zdam się na jego instynkt i wybrał mi ciuszki w jakie mam się ubrać na walentynki (w takich których on oszaleje na mój widok). Więc będę miała te spodenki satynowe co wcześniej o nich pisałam, ale zamiast gorsetu kupiłam na życzenie TZ biały golfik z krótkim rękawkiem. Więc naprawdę jest świetnie
Nie wiedziałam, że mój michu ma tak dobry gust A mu się też baaaaaaaaaaaaardzoooo podoba. Już w sklepie oszalał jak miałam tylko golf, więc ze spodenkami będzie dobrze |
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
u nas nauczycielka od matmy jest mila, ale...
co z tego jak ona tak leci z tym materialem, obiecuje "no u was nikt z matematyki matury nie zdaje wiec zadanka w tym roku beda bardzo latwe", nie spelnia tej obietnicy i najlepsza ocena u niej to jest 3, ktora w tym roku mialy dwie osoby reszta dwojki i jedynki i nie wyolbrzymiam, powaznie tak jest... i wydaje mi sie, ze jezeli tak to wyglada, to chyba nauczyciel powinien nad tym pomyslec... ale u niej kazdy rocznik ponoc tak ma moze nie ma talentu do tlumaczenia... wlasciwie nie moze, a na pewno!: )
|
|
|
|
#2433 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
az człowiek od razu pewniej się czuje![]() tak w skroce o mnie ![]() Nazywam się Ewelina, za 9 dni stuknie mi 21 lat ( ) i jestem z małej pipidówki w woj. opolskim, ale studiuję we Wrocławiu, wiec jak są jakieś AG z Wrocławia to reflektuję na spotkanie Mam TZ - w maju stuknie nam 4 rok razem. A tak w ogole to interesuję się przede wszystkim makijażem, troche mniej modą. No i jak większość tutaj, chcę schudnąc do wiosny co będzie ciezkie, bo za bardzo lubie wcinac Zdjęc na razie nie zamieszczę, ale mogę podesłac link na NK
|
|||
|
|
|
#2434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm.. to jak coś to ja chętnie poproszę o linka ![]() a i ja tak samo w maju mam z Tż rocznicę
|
|
|
|
|
#2435 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
Witammmmm hawrodytke
![]() fajnie, ze jest nas coraz wiecej ))Wrocław fajne miasto
|
|
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytlumazenie-poniewaz to zadanie jest na takim poziomie i wyzszej oceny za nie nie moge dactylko polowa klasy miala 1:P Ah ta matma..wrrrrrrrrr Cytat:
fajnie ze we wro bo ja mam blisko
|
||
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
ja tez czekam na linka i zapraszamy do klasy AG
|
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
TEz chce linka
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do matematyki, to rodzice kiedyś mi obiecali za każdą 6 50zł. Po pierwszej wywiadówce jak zobaczyli moje oceny z matmy, to obietnicy nie spełnili
|
|
#2442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak w ogole to słyszałam, ze najlepiej na egzamin z prawa jazdy ubierać się skromnie. Egzaminatorzy nie chcę być posądzeni, ze polecieli na długie nogi, dlatego co lepsze laski oblewaja. |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
ladna jestes
masz taka deliktanta urode![]() no wiecie oni jak kogos obleja to maja za to prowizje:P Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-10 o 18:36 |
|
|
|
#2444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do matmy to mi by mama musiała za każdą 3 tyle obiecać a i tak bym pewnie nie zarobiła nic ogólnie u mnie koszmar, bo mój rocznik zdaje maturę, a babka nam nic nie tłumaczy![]() Hawrodytka Ty to powinnaś być Afrodytka chyba |
|
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
ma ktoras z Was clipy? bo tak sie zastanawiam czy kupic [wlasciwie zamowic, bo nie znam sklepu gdzie kupie sobie tak na miejscu] syntetyczne, czy naturalne... no bo ponoc z naturalnymi mozna wszystko robic, czyli tez farbowac? no bo watpie ze dobiore sobie kolor taki sam... i prostowac tez mozna? :P
szukam w internecie [google naszym przyjacielem ;d] ale pisza tak strasznie chaotycznie [jak ja ;d] ze ja nie rozumiem... a najlepiej niech ktos powie kto ma i co z nimi wyczynia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Hawrodytka ja też chce link na nk
![]() |
|
|
|
#2447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
A co do chodzenia bez stanika - no ja zawsze go nosze, bo niestety biust mam mikroskopijnych rozmiarów. Ale ostatnio spotkalam dziewczynę, wiecie, taka buntowniczkę - tj. dready, piercing i te sprawy - no i chodziła bez stanika przy dośc sporym biuscie... Obrzydliwie to wyglądało... Cytat:
Jak sądzicie, AG mogą byc rude? Bo moj TŻ chcialby mi zrobić rude włosy, ale ja sie ciagle waham. Tzn. wiem, ze by mi pasowalo, ale rudy to kolor dla odwaznych i trochę sie boję. |
||
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
ja etz chce linka!!!
ej dziewczyny nie wiecie czy na erazmusa bde mogla wyjechac nawet jak nie bde studiowac w jezyku angielskim?
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie Ci w blondzie
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hawrodytka czy mogę też prosić o link na nk? Jasne ![]() Proszę bardzo ![]() CIASTECZKA OWSIANE Z MIODEM SKŁADNIKI NA 16 CIASTECZEK; 1,5 szklanki płatków owsianych 0,5 szklanki otrąb pszennych Łyżka oliwy 1 jajko Szklanka mąki Łyżeczka proszku do pieczenia ¼ szklanki miodu Szczypta cynamonu 0,5 szklanki soku pomarańczowego (ja wyciskam z pomarańczy) Szklanka bakalii (osobiście najbardziej smakują mi z orzeszkami ziemnymi, duża ilością rodzynek i kawałeczkami czekolady. Niektóre mogą być tylko z daktylami i orzechami włoskimi, inne z kakao, inne z jakimiś ulubionymi bakaliami. Można nie dodawać cynamonu. Można dodać imbir, ogólnie kombinować na całego) Wykonanie: Płatki, otręby, mąkę, cynamon, bakalie i proszek do pieczenia mieszamy. Jajko miksujemy z sokiem miodem i olejem. Wlewamy do suchych produktów i dokładnie mieszamy. Łyżką formujemy placuszki i pieczemy 15 minut w temp. 150 stopni cel. (ja piekę z termoobiegiem, ale moja koleżanka piecze 10 min w temp 200 stopni)
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-10 o 18:49 |
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
hejkoo gejoo lalal l;D
ale mam swietny hiumor wrocilam wlasnie z biblioteki a tam bylo pelno tak cudownych manych ze az nie moge;D i wkoncu byly te nasze zdjecia???
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.I tak w ogole, to tez poprosze o lina na Twoja NK.
|
|
#2453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
hawrodytka ładnas ty;D
|
#2456 |
|
Rozeznanie
|
Maja ojej, wydaje się proste.. a to bardzo kaloryczne?
|
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
hawrodytka łąna z ciebie lachonka . Moim zdaniem ładniej ci w dluzszych wlosach
|
|
|
|
#2458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Unrepeatable, dzieki ![]() Verzara, dzięki własnie zapuszczam moje kudły. Rosną dośc szybko, więc sadzę ze za rok bede miala za lopatki. Chyba, ze mnie podkusi i znowu zetnę na krotko.
Edytowane przez hawrodytka Czas edycji: 2009-02-10 o 18:55 |
|
|
|
|
#2459 |
|
*sportaddict*
|
ja też chcę zobaczyc Hawrodytkę xD
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

Nie wiedziałam, że mój michu ma tak dobry gust
A mu się też baaaaaaaaaaaaardzoooo podoba. Już w sklepie oszalał jak miałam tylko golf, więc ze spodenkami będzie dobrze

witamy ciepło
napisz cos tam więcej o sobie, my osobie wiemy prawie wszystko: kto, gdzie i z kim
) i jestem z małej pipidówki w woj. opolskim, ale studiuję we Wrocławiu, wiec jak są jakieś AG z Wrocławia to reflektuję na spotkanie
wytlumazenie-poniewaz to zadanie jest na takim poziomie i wyzszej oceny za nie nie moge dac