American girls cz. VIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-10, 18:09   #2431
neheszta
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Dziewczyny wczoraj byłam na zakupach z TZ. I wiecie co? Stwierdziłam, że zdam się na jego instynkt i wybrał mi ciuszki w jakie mam się ubrać na walentynki (w takich których on oszaleje na mój widok). Więc będę miała te spodenki satynowe co wcześniej o nich pisałam, ale zamiast gorsetu kupiłam na życzenie TZ biały golfik z krótkim rękawkiem. Więc naprawdę jest świetnie Nie wiedziałam, że mój michu ma tak dobry gust A mu się też baaaaaaaaaaaaardzoooo podoba. Już w sklepie oszalał jak miałam tylko golf, więc ze spodenkami będzie dobrze
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:10   #2432
ladygos
Raczkowanie

u nas nauczycielka od matmy jest mila, ale...
co z tego jak ona tak leci z tym materialem, obiecuje "no u was nikt z matematyki matury nie zdaje wiec zadanka w tym roku beda bardzo latwe", nie spelnia tej obietnicy i najlepsza ocena u niej to jest 3, ktora w tym roku mialy dwie osoby reszta dwojki i jedynki i nie wyolbrzymiam, powaznie tak jest... i wydaje mi sie, ze jezeli tak to wyglada, to chyba nauczyciel powinien nad tym pomyslec... ale u niej kazdy rocznik ponoc tak ma moze nie ma talentu do tlumaczenia... wlasciwie nie moze, a na pewno!: )
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:16   #2433
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
witamy
Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Witamy

mam nadzieję,że od czasu do czasu coś tutaj skrobniesz i nie bedziesz tylko podczytywać

tutaj każda pisze,że daleko jej do ideału a okazuje się,że każda ma coś z AG
Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość

witamy ciepło
a poza tym widzialam ze czesto nas podgladasz wiec najwyzszy czas sie zaczac udzielac
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

Witam napisz cos tam więcej o sobie, my osobie wiemy prawie wszystko: kto, gdzie i z kim a o Tobie jeszcze nic ile masz lat i co porabiasz jak nas nie czytasz
Dzięki za ciepłe przyjecie az człowiek od razu pewniej się czuje

tak w skroce o mnie
Nazywam się Ewelina, za 9 dni stuknie mi 21 lat ( ) i jestem z małej pipidówki w woj. opolskim, ale studiuję we Wrocławiu, wiec jak są jakieś AG z Wrocławia to reflektuję na spotkanie
Mam TZ - w maju stuknie nam 4 rok razem.
A tak w ogole to interesuję się przede wszystkim makijażem, troche mniej modą.
No i jak większość tutaj, chcę schudnąc do wiosny co będzie ciezkie, bo za bardzo lubie wcinac

Zdjęc na razie nie zamieszczę, ale mogę podesłac link na NK
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:20   #2434
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość

tak w skroce o mnie
Nazywam się Ewelina, za 9 dni stuknie mi 21 lat ( ) i jestem z małej pipidówki w woj. opolskim, ale studiuję we Wrocławiu, wiec jak są jakieś AG z Wrocławia to reflektuję na spotkanie
No i jak większość tutaj, chcę schudnąc do wiosny co będzie ciezkie, bo za bardzo lubie wcinac

hmm.. to jak coś to ja chętnie poproszę o linka
a i ja tak samo w maju mam z Tż rocznicę
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:20   #2435
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

Ale jaka jest frajda z samo-pieczonych ciasteczek Ja ostatnio bawię sie często, upiekłam 2 ciasta już i ciasteczka owsiane. Ciasteczka owisane robi się w 10 minut, a są super syte, biorę ze sobą do pracy i wszyscy się nimi zachwycają
Hmm to może jakiś przepis umieścisz

Cytat:
Hej Dziewczyny.
Śledzę ten watęk odkąd powstał. Jestem jednak bierna forumowiczką i raczej sie nie oddzywam, Ale obiecalam sobie, ze jesli zdam wszystkie egzaminy, to w końcu się tutaj odezwę
Jestem wielbicielką stylu AG Mam nadzieje, ze choć trochę uda mi się zblizyc do upragnionego ideału.

Pozdrawiam i liczę na ciepłe przyjęcie
Witamy

Cytat:

tak w skroce o mnie

Hmm to ja poproszę o linka

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:20   #2436
ladygos
Raczkowanie

Witammmmm hawrodytke
fajnie, ze jest nas coraz wiecej ))
Wrocław fajne miasto
Stary 2009-02-10, 18:21   #2437
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
u nas nauczycielka od matmy jest mila, ale...
co z tego jak ona tak leci z tym materialem, obiecuje "no u was nikt z matematyki matury nie zdaje wiec zadanka w tym roku beda bardzo latwe", nie spelnia tej obietnicy i najlepsza ocena u niej to jest 3, ktora w tym roku mialy dwie osoby reszta dwojki i jedynki i nie wyolbrzymiam, powaznie tak jest... i wydaje mi sie, ze jezeli tak to wyglada, to chyba nauczyciel powinien nad tym pomyslec... ale u niej kazdy rocznik ponoc tak ma moze nie ma talentu do tlumaczenia... wlasciwie nie moze, a na pewno!: )
hmm to ja mialam taki przypadek rok temu z gosciem ktory byl juz na emeryturze ale chyba nauczycieli brakowalo ze go wzieli... tez tak lecial z materialem ale on mial ustalone..np bral kogos do tablicy,osoba zrobila cale zadanioe dobrze a on "dobrze siadaj,3" wytlumazenie-poniewaz to zadanie jest na takim poziomie i wyzszej oceny za nie nie moge dac oceny byly takie jak u Ciebie..
tylko polowa klasy miala 1:P Ah ta matma..wrrrrrrrrr

Cytat:

tak w skroce o mnie

podeslij link fajnie ze we wro bo ja mam blisko

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:25   #2438
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
reflektuję na linka
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:26   #2439
ladygos
Raczkowanie

ja tez czekam na linka i zapraszamy do klasy AG
Stary 2009-02-10, 18:28   #2440
verzara
Wtajemniczenie

TEz chce linka
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:29   #2441
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez Prince55 Pokaż wiadomość
moja znajoma na hardcore poszla ;P
w 60cm blond rozpuszczonych wlosach
zlotej kurtce i rozowym sweterku ;D
....nie zdala ;P
jak ja zdawałam, to była laska ubrana w bluzkę z cieniutkiego materialu i nie miała stanika. Sutki tak jej sterczały, że fuj...

Co do matematyki, to rodzice kiedyś mi obiecali za każdą 6 50zł. Po pierwszej wywiadówce jak zobaczyli moje oceny z matmy, to obietnicy nie spełnili
Stary 2009-02-10, 18:33   #2442
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
jak ja zdawałam, to była laska ubrana w bluzkę z cieniutkiego materialu i nie miała stanika. Sutki tak jej sterczały, że fuj...
A ja nie mam prawka, ale planuje od marca chodzic na kurs. Zobacze jeszcze, bo szczerze, to mi sie nie chce. Zdam to prawko, to bede musiala robic za kierowce na każdej imprezie.
A tak w ogole to słyszałam, ze najlepiej na egzamin z prawa jazdy ubierać się skromnie. Egzaminatorzy nie chcę być posądzeni, ze polecieli na długie nogi, dlatego co lepsze laski oblewaja.
Stary 2009-02-10, 18:34   #2443
kiiiciiia
Zakorzenienie

ladna jestes masz taka deliktanta urode

no wiecie oni jak kogos obleja to maja za to prowizje:P

Edytowane przez kiiiciiia
Czas edycji: 2009-02-10 o 18:36
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:35   #2444
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Co do matematyki, to rodzice kiedyś mi obiecali za każdą 6 50zł. Po pierwszej wywiadówce jak zobaczyli moje oceny z matmy, to obietnicy nie spełnili
bleee nie jestem w ogóle przekonana do chodzenia bez stanika, nawet jak ma ktoś śliczne cycki.. już chyba lepiej bez niczego niż w bluzce a bez stanika
co do matmy to mi by mama musiała za każdą 3 tyle obiecać a i tak bym pewnie nie zarobiła nic ogólnie u mnie koszmar, bo mój rocznik zdaje maturę, a babka nam nic nie tłumaczy

Hawrodytka Ty to powinnaś być Afrodytka chyba
Stary 2009-02-10, 18:36   #2445
ladygos
Raczkowanie

ma ktoras z Was clipy? bo tak sie zastanawiam czy kupic [wlasciwie zamowic, bo nie znam sklepu gdzie kupie sobie tak na miejscu] syntetyczne, czy naturalne... no bo ponoc z naturalnymi mozna wszystko robic, czyli tez farbowac? no bo watpie ze dobiore sobie kolor taki sam... i prostowac tez mozna? :P

szukam w internecie [google naszym przyjacielem ;d] ale pisza tak strasznie chaotycznie [jak ja ;d] ze ja nie rozumiem... a najlepiej niech ktos powie kto ma i co z nimi wyczynia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 18:38   #2446
neheszta
Zakorzenienie

Hawrodytka ja też chce link na nk
Stary 2009-02-10, 18:43   #2447
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
ladna jestes masz taka deliktanta urode
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
bleee nie jestem w ogóle przekonana do chodzenia bez stanika, nawet jak ma ktoś śliczne cycki.. już chyba lepiej bez niczego niż w bluzce a bez stanika
co do matmy to mi by mama musiała za każdą 3 tyle obiecać a i tak bym pewnie nie zarobiła nic ogólnie u mnie koszmar, bo mój rocznik zdaje maturę, a babka nam nic nie tłumaczy

Hawrodytka Ty to powinnaś być Afrodytka chyba
Dziękuję
A co do chodzenia bez stanika - no ja zawsze go nosze, bo niestety biust mam mikroskopijnych rozmiarów. Ale ostatnio spotkalam dziewczynę, wiecie, taka buntowniczkę - tj. dready, piercing i te sprawy - no i chodziła bez stanika przy dośc sporym biuscie... Obrzydliwie to wyglądało...

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
ma ktoras z Was clipy? bo tak sie zastanawiam czy kupic [wlasciwie zamowic, bo nie znam sklepu gdzie kupie sobie tak na miejscu] syntetyczne, czy naturalne... no bo ponoc z naturalnymi mozna wszystko robic, czyli tez farbowac? no bo watpie ze dobiore sobie kolor taki sam... i prostowac tez mozna? :P

szukam w internecie [google naszym przyjacielem ;d] ale pisza tak strasznie chaotycznie [jak ja ;d] ze ja nie rozumiem... a najlepiej niech ktos powie kto ma i co z nimi wyczynia
Ja tez chciałabym clipy. Widzialam juz fajne na allegro, naturalne, ale na razie brak funduszy i ciezko by bylo ze znalezieniem odpowiedniego koloru. A poza tym, chyba mam jeszcze za krotkie włosy - za bardzo by się odznaczały. No i jeszcze mój TŻ, który notabene jest fryzjerem, odradza mi, bo mam rzadkie włosy.

Jak sądzicie, AG mogą byc rude? Bo moj TŻ chcialby mi zrobić rude włosy, ale ja sie ciagle waham. Tzn. wiem, ze by mi pasowalo, ale rudy to kolor dla odwaznych i trochę sie boję.
Stary 2009-02-10, 18:43   #2448
unrepeatable
Zakorzenienie

ja etz chce linka!!!

ej dziewczyny nie wiecie czy na erazmusa bde mogla wyjechac nawet jak nie bde studiowac w jezyku angielskim?

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:45   #2449
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

bardzo ładnie Ci w blondzie
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:46   #2450
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj byłam na zakupach z TZ. I wiecie co? Stwierdziłam, że zdam się na jego instynkt i wybrał mi ciuszki w jakie mam się ubrać na walentynki (w takich których on oszaleje na mój widok). Więc będę miała te spodenki satynowe co wcześniej o nich pisałam, ale zamiast gorsetu kupiłam na życzenie TZ biały golfik z krótkim rękawkiem. Więc naprawdę jest świetnie Nie wiedziałam, że mój michu ma tak dobry gust A mu się też baaaaaaaaaaaaardzoooo podoba. Już w sklepie oszalał jak miałam tylko golf, więc ze spodenkami będzie dobrze
Ja mogłabym zawsze prosić TŻ o wybór ciuchów - zawsze podoba mi się to co mi wybiera

Hawrodytka czy mogę też prosić o link na nk?
Cytat:
Napisane przez madziamic Pokaż wiadomość
Hmm to może jakiś przepis umieścisz
Jasne
Proszę bardzo
CIASTECZKA OWSIANE Z MIODEM

SKŁADNIKI NA 16 CIASTECZEK;
1,5 szklanki płatków owsianych
0,5 szklanki otrąb pszennych
Łyżka oliwy
1 jajko
Szklanka mąki
Łyżeczka proszku do pieczenia
¼ szklanki miodu
Szczypta cynamonu
0,5 szklanki soku pomarańczowego (ja wyciskam z pomarańczy)
Szklanka bakalii (osobiście najbardziej smakują mi z orzeszkami ziemnymi, duża ilością rodzynek i kawałeczkami czekolady. Niektóre mogą być tylko z daktylami i orzechami włoskimi, inne z kakao, inne z jakimiś ulubionymi bakaliami. Można nie dodawać cynamonu. Można dodać imbir, ogólnie kombinować na całego)

Wykonanie:
Płatki, otręby, mąkę, cynamon, bakalie i proszek do pieczenia mieszamy. Jajko miksujemy z sokiem miodem i olejem. Wlewamy do suchych produktów i dokładnie mieszamy. Łyżką formujemy placuszki i pieczemy 15 minut w temp. 150 stopni cel. (ja piekę z termoobiegiem, ale moja koleżanka piecze 10 min w temp 200 stopni)

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-10 o 18:49
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:46   #2451
unrepeatable
Zakorzenienie

hejkoo gejoo lalal l;D

ale mam swietny hiumor wrocilam wlasnie z biblioteki a tam bylo pelno tak cudownych manych ze az nie moge;D i wkoncu byly te nasze zdjecia???

Stary 2009-02-10, 18:48   #2452
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję

Dziękuję
A co do chodzenia bez stanika - no ja zawsze go nosze, bo niestety biust mam mikroskopijnych rozmiarów. Ale ostatnio spotkalam dziewczynę, wiecie, taka buntowniczkę - tj. dready, piercing i te sprawy - no i chodziła bez stanika przy dośc sporym biuscie... Obrzydliwie to wyglądało...

Ja tez chciałabym clipy. Widzialam juz fajne na allegro, naturalne, ale na razie brak funduszy i ciezko by bylo ze znalezieniem odpowiedniego koloru. A poza tym, chyba mam jeszcze za krotkie włosy - za bardzo by się odznaczały. No i jeszcze mój TŻ, który notabene jest fryzjerem, odradza mi, bo mam rzadkie włosy.

Jak sądzicie, AG mogą byc rude? Bo moj TŻ chcialby mi zrobić rude włosy, ale ja sie ciagle waham. Tzn. wiem, ze by mi pasowalo, ale rudy to kolor dla odwaznych i trochę sie boję.
Jasne ze moga . Wazne, zeby do Ciebie kolor pasowal. Widzialam rude - co prawda wiecej blondi i czarnych, ale jest tez sporo rudych .

I tak w ogole, to tez poprosze o lina na Twoja NK.

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:48   #2453
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ej dziewczyny nie wiecie czy na erazmusa bde mogla wyjechac nawet jak nie bde studiowac w jezyku angielskim?
wydaje mi się, że tak
Stary 2009-02-10, 18:49   #2454
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie Ci w blondzie
dzięki.
Niestety blond to już przeszłośc Mam zbyt słabe na rozjasnianie. Dlatego wrocilam do naturalnego, a teraz zastanawiam się nad tym rudym:/

Maja55 kusisz tymi ciasteczkami
Stary 2009-02-10, 18:51   #2455
unrepeatable
Zakorzenienie

hawrodytka ładnas ty;D

Stary 2009-02-10, 18:52   #2456
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Maja ojej, wydaje się proste.. a to bardzo kaloryczne?
Stary 2009-02-10, 18:52   #2457
verzara
Wtajemniczenie

hawrodytka łąna z ciebie lachonka . Moim zdaniem ładniej ci w dluzszych wlosach
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:53   #2458
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Jasne ze moga . Wazne, zeby do Ciebie kolor pasowal. Widzialam rude - co prawda wiecej blondi i czarnych, ale jest tez sporo rudych .

I tak w ogole, to tez poprosze o lina na Twoja NK.
Eee.. to może zaryzykuję. Z TŻ za jakieś dwa tygodnie bede się widzieć, wiec dopiero wtedy zainwestuję w rudości

Unrepeatable, dzieki

Verzara, dzięki własnie zapuszczam moje kudły. Rosną dośc szybko, więc sadzę ze za rok bede miala za lopatki. Chyba, ze mnie podkusi i znowu zetnę na krotko.

Edytowane przez hawrodytka
Czas edycji: 2009-02-10 o 18:55
Stary 2009-02-10, 18:56   #2459
vadi
*sportaddict*

ja też chcę zobaczyc Hawrodytkę xD
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:58   #2460
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ja mogłabym zawsze prosić TŻ o wybór ciuchów - zawsze podoba mi się to co mi wybiera
Mi też, lecz czasem ma dzień, że nie patrzy na to czy jest ładne lecz praktyczne dlatego wole popilnować aby było i to i to.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości