|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Hej dziewczyny, dopiero wróciłam do domu a tu ponad dwie strony czytania do nadrobienia
Ale już przebrnęłam przez wszystko![]() Yen, dołączam się do życzeń, wszystkiego naj naj i spełnienia wszystkich marzeń, zwłaszcza tych kosmetycznych ![]() Truheart, super że z dzidziusiem wszystko w porządku Ice, śliczne zbiory, już pochwaliłam na tamtym wątku ale tu jeszcze powtórzę. Muszę dojść kiedyś do takiej ilości, idealny zestaw Organzzo, moich minerałków też jeszcze nie ma ![]() ![]() Isa, mi na porost rzęs i brwi pomogła odżywka Mavala, a też miałam mizerne (ale to po lekach takich jednych). Teraz rzęsy rosną mi jak szalone brwi trochę wolniej ale widzę postępySleepy, zapraszamy do Warszawy, od ciebie to rzut beretem ![]() Vibesko, czy to od ciebie dostałam zaproszenie na n-k? Jeśli tak, to bardzo dziękujęUff, chyba napisałam wszystko co chciałam, idę cosik zjeść i niedługo wrócę.
|
#3182 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję..
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet nie myśl, że są w niepowołanych rękach
|
|
#3183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak chciałam je wypróbować po zachwytach i kuszeniu Madziarry
|
|
#3184 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Lizzie dzięki.
Ja cały czas minimalizuję, jeszcze kilka rzeczy ma wątpliwą przyszłość u mnie. Ostatnio i tak maluję się tylko podkładem, meteorytami i tuszem. Czasem jakąś kredką czy różem, ale jakoś zapał do malowania mi osłabł.![]() Jutro lub pojutrze będzie pielęgnacja.
|
|
#3185 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Yennefer wszystkiego najlepszego
tru bardzo się cieszę że maluszek zdrowy
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
ice a mi się strasznie spodobały oba Twoje róże Clinique
Chcę na zakupy
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
Aha, zapomniałam się przyznać, że kupiłam dziś ten korektor z najnowszej serii MAC Well-Defined
Ale pani w MACu tak mnie nim ładnie pomalowała, użyła gąbeczki i korektor ślicznie przykrył wszystkie niedoskonałości, do tego idealnie dobrany kolor, och i ach. Muszę sama w domu przetestować ten patent z gąbeczką, do tej pory używałam pędzelka albo palucha![]() Organzza, mnie tez kusi ta wiosenna seria Diora Jedna szminka mi się strasznie podoba i jeden błyszczyk, ale musiałabym go najpierw pomacać. Byłam dziś na zwiadach i może dotrze za tydzień dopiero...
|
#3188 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbyś mi zaprezentowała swoje kolorki to zawsze jakaś podpowiedź w temacie koloruA gdzie będziecie nocować? może zgarnąć Cię z dworca (jeśli akurat nie będę w pracy)? Cytat:
![]() Cytat:
, to bardzo energicznie operujesz rękami ![]() Koniecznie musisz nadrobić, jeśli lubisz książki ze szczyptą magii Cytat:
Cytat:
![]() Byłam na poczcie, pani powiedziała, że pojutrze powinno być u Ciebie To jest Shwarzkopf Professional Bonacure/Color Save Conditioner. Musisz wstrząsnąć przed psikaniem ![]() Cytat:
Jeśli jakaś baba faktycznie Ci je zgarnęła, to niech jej pryszcze wyskoczą! na całej twarzy! o! Ja też odetchnęłam z ulgą
|
||||||
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Yen, wszystkiego najlepszego
tru, ciesze sie, ze z Mlodym wszystko w porzadku zdrowy chlop Ci rosnie w brzuchu ![]() poogladalam zdjecia ice i tak mi sie zachcialo obfocic moje skarby a nie mam czego focic, bo mi sie zbiory nie pozmienialy
|
#3191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadłam tylko na chwilę, nie mam ostatnio czasu nawet wieczorami Was poczytać ![]() Yen WSZYSTKIEGO NAJ Rzyrafko cieszę się, że Ci hydrolat przypasował, jak Ci Nosek wyśle to już w ogóle będziesz miała zapas ![]() A w ogóle to oczywiście bardzo dziękuję Rzyrafce i Ice za spotkanie ) i w ogóle za świetne towarzystwo w sobotęAaaa Lizzie! mamy z Estellą błyszczyk MACa W Krakowie go nie wycofali jak w Wawie ![]() EDIT: a dziś wpadłam jak po ogień do drogerii przed pociągiem po waciki i wyszłam z żelem Fa liczi i melon Ale nie mogłam nie wziąć, bo po pierwsze była promocja a po drugie ostatni stał, samotny taki... Szkoda, że żurawinowego nie było
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-02-10 o 19:43 |
|
|
|
#3194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, to się już kwalifikuje pod chorobę ale na razie mam tyle innych że ten może poczekać na wyjątkowe okazje![]() A z żelu cię rozgrzeszam, skoro stał taki samiutki na półce BTW, a jak tam nasze masła TBS? Doszły już? Jak się spotkamy to oddam ci kaskę za ten mój
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci bardzo bardzo True
![]() A z tym kubkiem to rzeczywiście może być dobry pomysł
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak, akurat jagodowego nie mam
![]() Ale ci powiem zainspirowałaś mnie do nowych lakierowych poszukiwań i kolorek ląduje na mojej liście MH ciekawe cyz któraś firma ma taki- jeśli oczywiście obie widzimy ten sam odień pod poijeciem "jagodowy" ![]() Chociaż mam jasny lila, moz ena czarnym coś z niego wyjdzie fajnego ![]() Cytat:
![]() A co do tych żeli to w inermisie dali cenę 10 zł- tyle kosztują bez promocji?
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj w sklepach fotograficznych, gzie robią takie kubki z własnym projektem, a jak nie to na bank w necie będą Cytat:
![]() Ja mam dwa z Sephory - czysta jagoda L20 Cassis i bardziej mroźna jeżynka M23 Russian Swing ![]() Jest chyba jeszcze z Iglota, bo to manicurzystka mnie zaraziła tym kolorem i ona chyba miała właśnie z Inglota, ale jakoś nie zapamiętałam numeru i potem nie byłam w sklepie pewna który to. Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-10 o 20:41 Powód: dopisałam "i" :D |
||
|
|
|
#3198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za rozgrzeszenie ![]() Masła jeszcze nie doszły Pani miała jakiś wyjazd, przepraszała i obiecała wysłać dziśA w Krakowie została jeszcze jedna sztuka tego błyszczyka Jestem z niego strasznie zadowolona, ma piękny kolor, pielęgnuje i nie klei się-ideał normalnie Cytat:
Aż spojrzę z ciekawości jak znów będę w Naturze, może w innej znajdę promocyjną żurawinkę
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OPI! Na granatowooooo! Karolinaaaaaa! ![]() A ja zuzylam zel do buzi z glinka i peeling do ciala i prawie skonczylam oliwke aloesowa.I dzielnie zuzywam moje maselko ziaji Mam taka skore sucha ze wysmarowalam sie oliwka metoda Vibeski,po wyjsciu na wilgotna skore jeszcze,na to maslo ziaji i nie czuje sie dosc nawilzona A olejekk do mycia ISANA jest fajny za 5 zl to juz wogole A Krecik mi kupil rozyczke dzisiaj
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-10 o 21:05 |
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nie granatowy. miałam ochotę na fileta ale będzie śliwka 1seconde burzujka
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
FIOLETA no
![]() Edit: jakie przeceny http://www.sephora.fr/browse/section...ategoryId=C302
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-02-10 o 21:28 |
|
|
|
#3205 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Przeczytałam pietruszkowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Napewno ten zielony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To napewno chwilowe Jak miło ![]() Ja dostałam batonika
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jejku ale mam dziś humor ![]() Ktoś mi go skutecznie poprawia ![]() Umalowałam się MF Masterpiece MaX - nigdy nie miałam takich firan ![]() Od rana sypie śniegiem takim z deszczem bleeee....
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ale mi się dziś dobrze spało, a jakie miałam głupie sny to dramat.A jutro podjadę sobie już do pracy na jakieś 3-4 h, bo żywcem się tu zanudzam w domu ![]() Karolinko tak się zastanawiałam co u Ciebie, bo dawno Cię nie było Żałuję, że nie byłam na zlocie i nie poznałam Cię osobiście Kusisz żelikiem Fa a ja wczoraj wykończyłam jeden, więc chyba sobie kupię jakiś nowy... Vibesko śnieg? Oł noł
|
#3208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sypie mocno...Cytat:
![]() Niecierpliwie czekam na pielęgnację do obejrzenia Tylko 2,5 godz pociągiem Chętnie wpadnę
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnei ze ci sie podoba aaa I nie wierz ze wytrzymje miesiac tylko-ja mam moj od wakacji i wszystko z nim gites ale ja wogole wolno zuzywam tusze..Cytat:
![]() Byloby..oryginalnie.. ![]() Tuczymy Hosenusie A ja zlozylam zamowienie z avonu -jutro bedzie w coku dla siebie wzielam zestaw z rekawiczkami do dloni tylko bo potrzebuje wszystkiego co w nim jest i ..i czarna kredke wysuwana bo za 9,90 mi wyszla bo klientka zamowila tusz a nie chciala kredki zamierzam sie wreszcie malowac kredka. Jem sobie sniadanko i nawilzam pyszczka maseczka oliwkowa..marzy mi sie maska melonowa z micera ale tu nie ma nigdzie?myslicie ze bedzie w naturze? ![]() I planuje sobei jedzonko na dzisiaj-zrobie przepis MagJi z lososiem (Mag ![]() ) i kombinuje zeby zrobic do tego salatke taka z salaty lodowej z sosem czosnkowym.Tylko nie wiem czy chce na kolacje salatke z surimi ( ) czy serek wiejski z kukurydza i warzywkami ( )
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-11 o 10:13 |
||
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Tuczymy tuczymy, podobno za chuda jestem
Ciekawe ![]() Maseczka melonowa jest cudowna i bardzo lubię jeszcze z awokado+pomarańcza Dawno ich nie miałam Zawsze kupowałam wiesze ilości i przelewałam do pudełeczka po kremie ![]() W Naturze ich nie spotkałam Co to za sałatka z sałatą lodową i sosem czosnkowym i z surimi ![]() EDCYJA: motylki na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=552677846
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-11 o 10:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Ale już przebrnęłam przez wszystko

brwi trochę wolniej ale widzę postępy

Ale pani w MACu tak mnie nim ładnie pomalowała, użyła gąbeczki i korektor ślicznie przykrył wszystkie niedoskonałości, do tego idealnie dobrany kolor, och i ach. Muszę sama w domu przetestować ten patent z gąbeczką, do tej pory używałam pędzelka albo palucha

A już widziałam ją z dżinsami i moimi szarymi szpileczkami.

Jestem z niego strasznie zadowolona, ma piękny kolor, pielęgnuje i nie klei się-ideał normalnie