|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
|
|
#2522 | |
|
*sportaddict*
|
![]() Cytat:
a w naszej parze to Tż jest lepszym kucharzem
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Minimum 4 .Ogolnie plan jest rozciaganie, brzuszki i skakanka pon - czw, przerwa w piatek i bieganie w weekend. Prosze o opinie...
|
|
#2524 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
vadi, vadi
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1234291579 co, jak, ile, czego musze robic? ![]() ![]() ![]() powiedz mi..... ![]()
|
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
|
#2527 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
kurde znowu po 1 dniu około 20
stron do nadrobienia i zdjęcia wykasowane nie załapuje się
|
|
|
|
#2529 | |
|
Rozeznanie
|
Maja ok to czekam z niecierpliwością.. coś czuję, że już po mojej diecie
![]() Cytat:
![]() ostatnio odkryłam błyskawiczną pomidorówkę: 2szkl wody+kostka rosołowa+makaron+2 łyżki koncentratu pomidorowego i buraczkową: garnek wody+burak+ziemniak+pół opakowania barszczu czerwonego i ogólnie wychodzą mi pyszne 'własne' rzeczy, bo te z przepisów nigdy, nawet głupia przepisowa jajecznica mi nie wychodzi ![]() no oprócz ciasteczek Mai więc jestem skazana na własne próby, a ich rezultaty często lądują w kibelku ![]() ale za to jak coś się uda to jem to przez miesiąc codziennie
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to tylko brzuszki?? i chcesz mi powiedziec ze samymi brzuszkami [30dziennie ] bede taki miala?![]() ale nie za rok.....? ![]() ![]() ja chce takie......JA MUSZE TAKIE MIEC........
Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:36 |
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wycieram i piekę ciacha (od 2 tygodni![]() Mrożonki są super! To podstawa moich obiadków - mrożony kalafior, brukselka, marchewka i gotowe
|
|
#2532 |
|
*sportaddict*
|
jak będziesz robiła za dużo, to spalisz mięśnie, zamiast je wyrabiać i znacznie opóźnisz efekty
|
|
|
|
#2533 |
|
Wtajemniczenie
|
a tymi aerobami moze byc skakanka??
|
#2534 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój sobie wbił do głowy, że świetnie gotuję(ahh to ponadczasowe spaghetti) i właśnie, że jestem najlepsza na żonę..![]() Vadi a czy jedzenie zamrożonych wiśni/śliwek bez rozmrażania jest jakieś super niewskazane? bo ja jestem od tego po prostu uzależniona, nie lubię rozmrożonej ciapy, a mama ciągle krzyczy, że nie będzie mnie wozić po szpitalach.. naprawdę tak to się może skończyć?
|
|
|
|
|
#2536 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
[quote=Miśka84;10911431]Mi też ona najbardziej sie poodba, ale uwielbiam caluśki serial, żadnym filmem tak sie nigdy nie podniecałam oglądajac jak tym
Muszę sobie wypożyczyć 1 serie i od początku wszystko obejrzeć, tylko nie mam z kim/quote] polecam seria The L Word jest genialny wpolsce niestety chyba go nie będa puszczać Cytat:
boże co za tyleczki nie moge ja tez chce taki Cytat:
Podaj link do kosmetyków które uzywasz Co do capivitu to pic na wodę rozmiawiałąm dermatologiem który zajmuje sie biochemia i kosmetologia i własnie ona stiwerdziła ze stezenie skladników w capivivie jest tak niskie, ze nie daje zadnych rezultatów, polecałą mi bardziej samej wyszukac odpowiedznie suplementy i witamini i brac je oddzielnieCytat:
KOMPLEKSY!!!!!!!!!!! Cytat:
witamy witamy zapraszamyy do udzialy w naszym wątku Cytat:
ja nie uzywam nigdy ostrych kosmetyków spie cale zycie przy kaloryferze , własnie nie moge odkryc co spowodowała ze teraz własnie w tym sezonie tam mi sie skora przesuszyła Cytat:
ja bym sobie pochodziała ale to dopiero jak poprawie sobie co nieco dzielo matki natutryCytat:
moja znajoma studiowala po niemiecku Cytat:
mamy specjalny watek AG kulinarny mam link w podpisie wstaw tam przepis i fotke koniecznie
|
|
#2537 |
|
Wtajemniczenie
|
piszcze duzo ja uciekam dobranoc laski
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Warstwy tluszczu jako takiej nie mam nigdzie . Mialam miesnie ladnie wyrobione, gdy cwiczylam sztuki walk. Ponad rok temu przestalam, i te miesnie jakos tak "zniknely"
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
to ze spale miesnie bylo do mnie czy do Cindi?
![]() kurcze, pokazalabym Ci fotke figury zebys mogla lepiej ocenic ale mam tylko z wakacji i to na doatek bokiem troche to za wiele bys nie zobaczyla
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was dzisiaj
wy naprawde naprodukujecie tych stron, że się nie da hehe ja daje obiecane zdjęcianarazie dwa: buźkę Wam pokazę, co prawda daleko mi do AG ale cóż w czwartek czeka mnie fryzjer a w pt może jakieś zakupki ![]() te zdjęcia później usunę, bo jakoś nie chce żeby ktoś niepowołany mnie oglądał.. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2541 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-10 o 20:51 |
||
|
|
|
#2542 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewcyzny nie wiecie cyz sa w zarze moze jeszcze takie rurki ?? rozm xs /s ?
Zakochałam sieeeeee !! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1234266369 Musze je miec ! |
|
|
|
#2543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszamy gdziekolwiek by sie ono odbylo napewno ktoras z nas chetnie by Ciebie przenocowała :P a zreszta szykujemy cos latem wieć moze pomyśliśz ![]() no właśnie :P Cytat:
mMOja droga a od czego masz AG -wątek kulinarny? na razie jest tam mało przepisów , ale postaram sie uzupełnić. W tym tygodniu wkleje przepis i fotki supe smacznej zupy i bardzo prostej do przyrządzenia Cytat:
Kobieto nie grzesz jesteś dośc urodziwa Tylko ze widziałabym Ciebie w edłuższych włosach
|
|
#2544 |
|
Rozeznanie
|
MalaMigotkAaa bardzo ładne masz policzki
ogólnie ładna, ale na to się nie mogę napatrzeć ![]() o to może jedna z bzdur mojej mamy
|
|
|
|
#2545 |
|
Wtajemniczenie
|
to 30dziennie i bedzie slicznie....tak?
[nie musisz tego komentowac ![]() ] cos sie mialam jeszcze o jakies jedzonko Ciebie zapytac......ale... skleroza ![]() Edit: aaaa juz wiem ![]() platki owsiane to koniecznie musza byc takie namoczone w wodzie? czy takie w suchej formie tez mozna jesc? bo czytalam gdzies ze takie jedzenie na sucho to jest bez sesnu, bo wtedy organizm nie przyswaja, czy nie bierze wsyztskiego dobrego z nich...cos takiego ![]() prawda to?
Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:59 |
|
|
|
#2546 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
malaMigotkAaa, jestes bardzo ladna
i tak jak juz ktoras z dziewczyn tu napisala, ja rowniez widzialabym Cie w dluzszych wlosach
Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-10 o 21:05 |
|
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedś miałam czarne prawie, zeszlam aż do takiego blonu byłam już rudo kasztanowa, miałam grzywkę(prostą, na ukos, w łuk..) kręcone Najlepiej się czuje w blond obojętnie czy są krótkie czy długie ważne że blond ( miałam wcześnij do połowy pleców i ciachłam heh..) Dziękuję Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pierwszy raz słysze żeby komuś się podobały zawsze byłam pucek flubber i inne takie |
||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Klatka wrzucisz te zdjęcia ze spotkania czy nie
bo już się doczekac nie mogę
|
|
|
|
#2550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na której punkcie mam ostatnio hopla![]() Ja też się na dzisiaj już żegnam dziewczyny Czytam "księzyc w nowiu" (tj. kontynuacja "zmierzchu") - mam hopla odkąd byłam w kinie na punkcie Pattinsona i jak czytam, to sobie go wyobrazam, hehee.. Dobrze, ze TŻ nic nie wie btw. dzisiaj dwie godziny płakałam przez ta ksiązkę <głupia>
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

i tak mysle... nie ma takiego jednego chyba
ale chcialam znalezc jakies seksi cialo i jakies ladne logo AG