|
|
#3301 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
|
|
|
|
#3302 |
|
Rozeznanie
|
hym dziwna sprawa dziewczyny.... przed chwilą dostałam maila ( z prywatnego adresu gmail od kogoś) o następującej treści
:"Witaj (tu moje imię), Firma w ktorej kupowales perfumy nie zabezpieczyla Twoich danych osobowych zgodnie z obowiazujacymi w Polsce przepisami. Twoje dane byly niezabezpieczone i dostepne w internecie w zasadzie dla kazdego do dnia 09.02.2008r. W czasie od Twojego zamowienia do w/w dnia mogly zostac wykorzystane przez dowolnego uzytkownika w sieci. Odpowiedzialnosc za ten stan rzeczy ponosi sklep internetowy w ktorym kupowales/as perfumy. Jesli interesuja cie szczegoly przeslij maila zwrotnego z odpowiednim zapytaniem. Jesli zostales poszkodowany mozesz domagac sie odszkodowania od firmy ktora umozliwiala niekontrolowany i nieautoryzowany dostep do Twoich danych osobowych. Nastepujace dane byly dla innych uzytkownikow sieci dostepne: Twoje dane (czesc dla celow weryfikacyjnych ujawniamy po pobraniu z zaszyfrowanej bazy wylacznie Tobie)- imie - .... nazwisko -... ulica ... nr domu: .... firma ... kod ... miasto: .... tel ... email ... haslo do sklepu internetowego... adres dostawy perfum ... Nie zgadzamy sie z tym aby tak funkcjonujace firmy dzialaly bez konsekwencji w internecie jesli popierasz nasza incjatywe informowania o naruszeniach Twoich dobr osobistych prosimy o maila z podziekowaniem. informujemy Cie, ze my pozyskalismy Twoje dane w sposob zgodny z przepisami prawna jakie w Polsce obowiazuja, bez watpienia winny jest sklep w ktorym kupowales/as perfumy - posiadmy dowody i na Twoja prosbe je udestepnimy. PS: Niniejszy mail zostal wygenerowany automatycznie, ze wzgledu na prawo nie mamy bezposredniego wgladu w Twoje dane, ktore sa trzymane w celach dowodowych w postaci niejawnej (zaszyfrowane) po to abysmy My sami nie naruszyli ustawy o ochronie danych osobowych. Mail zostal do Ciebie wyslany w sposob automatyczny, my nie wiemy kim jestes, nie mamy wgladu do Twojego maila i Twoich danych osobowych, dane te zostaly pobrane z zaszyfrowanej bazy i wylacznie przeslane Tobie./r/n Wiec jesli odpisujesz prosimy o przedstawienie sie." ![]() :conf used:perfumy kupowalam w sklepie internetowym 2 razy w życiu...w perfumeo.pl i domzdrowia.pl - obie transakcje odbyły się w drugiej połowie roku 2008... co ja mam z tym fantem zrobić? dane osobowe rzeczywiście ten ktoś ma moje (wykropkowałam wam te miejsca).
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Choomiku - dziwna sprawa i jeszcze mail z prywatnego adresu. Może lepiej im nie odpisuj, nie wiadomo, o co im może chodzić.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-10 o 20:37 |
|
|
|
#3304 |
|
Rozeznanie
|
na bank nikomu nie odpisze i się nie przedstawię, ale zastanawiam się czy iść na policję z tym mailem? napisać do tych dwóch perfumerii z prośba o wyjaśnienie sprawy? czy co...?
|
#3305 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja mysle, ze trzeba przede wszystkim umiec walczyc o siebie. bo tylko ta umiejetnosc pozwoli stworzyc taki prawdziwy zwiazek. ja przyznam sie sama, ze bedac z Landrynem, czasem mu ulegalam, aby potem postawic na swoim. moze to dlatego, ze ja nie jestem typem pewnej siebie kobiety. ja jestem bezradna czasem i dobrze o tym wiem, nie w taki udawany sposob, ale w taki wrodzony, a on naprawde to we mnie kochal. ja kochalam za to ta jego troskliwosc, ktora mnie otaczal. a ona zawsze byla ogromna, nawet wtedy gdy czasem jak typowa *******a sie zachowywalam. a gdy odnosilam sukcesy to tez byl, dumny z tego ze cos mi sie udalo. a teraz, po cichu sie pochwale, ze jestesmy na dobrej drodze, aby to co bylo odbudowac. w zasadzie to on jest, bo nie daje za wygrana i stara sie o mnie bardzo, bardzo intensywnie, a ja chyba zaczynam go kochac na nowo... ![]() Cytat:
to strasznie dziwna sprawa, tylko zastanawaim sie, czy ktorys z tych sklepow przyznalby sie do tego, ze nie zabezpieczyl danych osobowych? Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:46 |
||
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath
Zasmuciły mnie i wkurzyły bardzo posty o dokonaniach Królewny. Sama zdiagnozowałaś sytuację lepiej chyba, niż ktokolwiek mógłby Ci to powiedzieć. Jestem pewna, że doraźnie znajdziecie porozumienie, ale kurczę, tym chłopem trzeba potrząsnąć. Co on wyprawia? Można spytać, ile lat ma Ivo? Trzepnęła mną m.in. wizja pogrywania przestraszonym, małym dzieckiem zostawionym bez opieki w domu i mam nadzieję, że wkrótce ten argument wypadnie z ręki panu K. Cytat:
![]() Mnie przed takim ryzykiem bronią wrodzone, wysoko rozwinięte lenistwo i wredny charakter. ![]() Madzik ![]() Edit: Na poprawę humoru http://moto.onet.pl/113254,galeria_media.html Ładne są komentarze redaktorów
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-02-10 o 21:00 |
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pomaga tłumaczenie sobie, że to dla mnie, że mi się podoba. Czasem jest niestety nadal tak, że wsiadam do auta i stres mnie zżera. Instruktor kiedyś zażartował, że gdyby mnie np. dotknął palcem w ramię, to bym wsytrzeliła z fotela - podobno tak jestem napięta i zestresowana - a niestety pod wpływem stresu zdarza mi się postępować irracjonalnie i często się dekoncentruję![]() Chyba zacznę brać jakieś nieotępiające środki uspokajające przed jazdą. Wiem, że to idiotyczny pomysł, że to idiotyczne tak się przejmować,że to idiotyczne brać piguły na głupie prozaiczne jazdy samochodem ale tłumaczenie sobie "be cool", jakoś nie zawsze mi wychodzi ![]() Papugo - dooooobre Przepraszam za post pod postem, ale nie wiem czemu, nie mogę edytować postu - nie chce mi pisać ![]() http://moto.onet.pl/113254,1,15,0,0,...ria_media.html
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-02-11 o 16:05 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3309 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Princesko u mnie już nic się nie dało odbudować. Jestem wreszcie wolna walczę o szczęście! |
|
|
|
|
#3310 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3311 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3312 |
|
BAN stały
|
pomoze mi ktos poszukac teraz dolce & gabbana the one 75ml edp ,znalezc u wiarygodnego sprzedawcy w miare atrakcyjnej cenie??
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znalazłam tylko to
Chomiś, niefajna sprawa Nie odpisuj. Nie przypomnisz sobie, z którego sklepu pochodzi to hasło? Czy adres dostawy?
|
#3314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edit: nie, edytuje się zwyczajnie Może chodzi o dorzucanie treści posta do blogu?
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-02-10 o 22:09 |
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryxiu,jak samopoczucie?
|
|
#3318 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziczku, ja edytowałam bez problemów, więc pewnie komp Ci się zbiesił
![]() Chooomiku, ja bym nie odpisywała, podejrzane to
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musimy "porozmawiać" o dyscyplinie![]()
|
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3321 | ||
|
BAN stały
|
Nie zamartwiaj się, tylko polej nam tu tego greckiego, wytrawnego ( ) wina ![]() Cytat:
![]() Co najmniej dziwny ![]() Cytat:
Ale lepiej, niż wczoraj i w niedzielę Dzisiaj nie pisze ani nie dzwoni, obraził się pewnie za wczorajszy wyłączony telefon Głupia sytuacja. Milczenie nie wyjaśnia niczego, a mi cały czas ciężko na sercu.Poza tym zrzuciłem 2 kg w dwa dni Nie wiem, jakim cudem
|
||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wina nie będzie, bo coś mnie żołądek pobolewa Nie ryzykuję.Cieszę się ![]() Ejjjjjjjjjjjj..... Ja też tak chcę
|
|
|
|
#3323 | |
|
BAN stały
|
To może...
gorzka żołądkowa? ![]() Cytat:
) za czterech, więc odwodnienie odpada Może te krople z Herbapolu rzeczywiście działają
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Może się troszkę "odwodniłeś" ?
![]() Nie wiem jak to się działo, ale mi waga elektroniczna potrafiła pokazać ubytek 0,80 kg z dnia na dzień ![]() EDIT: widzę że odwodnienie przerobione i odrzucone )
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Gryksiu, jakie krople?
Gratuluję tych 2 kilo - i zazdroszczę ![]() I idę sobie ze swoją chandrą wywołaną myślami o pracy i różnych innych rzeczach. Nie lubię siebie dzisiaj. W sumie to dość często siebie nie lubię, niestety, zbyt często
|
|
|
|
#3326 |
|
BAN stały
|
Kiedyś miałam chłopaka, który nadużywam mojej dobroci. Chciał żebym to ja przyjezdzała do niego a ja jak głupia jeździłam zaślepiona uczuciem. Chciał pożyczyć kasiore? pożyczałam i do tej pory zwrotu nie otrzymałam. Takich sytuacji można tu mnożyć. Kłamał, oszukiwał mnie i liczył, że wszystko łyknę. W końcu tak mi dopiekł, że przejrzałam na oczy. Wprawdzie gdybym chciała wałkować temat to facet mógłby siedzieć w więzieniu. Dowodów na jego niecne czyny było mnóstwo. Na szczęście nic się nie stało ale namowy były ostre na wiadomo co, miałam wtedy z 14 lat. Głupia byłam strasznie i naiwna a to był mój pierwszy chłopak tak już na poważnie. długo nie mogłam dość do ładu po tym jak się zorientowałam, że facet w którym byłam szaleńczo zakochana, moja pierwsza miłość chciała mnie wykożystać. Do tej pory jak o tym myślę to mam łzy w oczach i jestem szczęśliwa, że dzięki mojej zimnej krwi wszystko dobrze się skończyło. Ale faceta nadal mam ochotę zabić i gdybym spotkała go teraz na ulicy to nie wiem co bym zrobiła... Do tej pory nie mogę uwierzyć, że byłam z kimś takim i wszystko wydaje mi się takie nierzeczywiste jak koszmarny sen...
![]() Teraz mam wspaniałego faceta. Jest szczery i szaleńczo zakochany. Jest dla mnie ideałem . I problemów z dogadywaniem się ze soba nie mamy. On ma bardzo rozwinietą inteligencje emocjonalną, bardziej niż niejedna kobieta. Także rozumiemy sie doskonale![]() Co do odchudzania... zamiast schudnąć to ja przytyłam tylko. Pofolgowałam sobie przez jakiś czas i teraz strasznie trudno jest mi się zdyscyplinować
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-10 o 23:46 |
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3328 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale też podejrzewam, że to zbyt piękne, by było prawdziwe ![]() A te ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie z wami pozegnac
Jade na urlop do rodzicielki![]() Mam dylemat Jaki flaszki perfum z soba zabrac
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teziaku - baw się dobrze, odpocznij A flaszki - bierz wszystkie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

i widzę coraz więcej wśród kobiet takiej postawy

:

Może to jest jakiś gen.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) wina
Nie wiem, jakim cudem
) za czterech, więc odwodnienie odpada
Mam dylemat
Jaki flaszki perfum z soba zabrac