|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
No trzeba przyznac niezla laska jesli to ona na tych zdjeciach .
Mnie sie wydaje ze ma implanty w pupce . Bo jest wszedzie szczupla a tu tak itylek odstający . Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-11 o 01:37 |
|
|
|
#2612 |
|
BAN stały
|
mi tez to na mysl przyszlo,
pewnie nie ona tylko jakas brazylijka na zdjeciu.. tu maSAKRA http://nasza-klasa.pl/profile/22563377/gallery/2 |
|
|
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/22563377/gallery/3 fajny pasek a reszta no comments :P nie podoba mi sie ta mocna opalenizna, bo jest strasznie sztuczna, przynajmniej ja to tak widze no i ogolnie tak jakos niezbyt
|
|
|
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
napewno nie ona bo ma w znajomych prawie same konta fikcyjne ;]
a to 2 rzeczywiscie masakra ;/ Troche przesadzila z solarium , zreszta włosy takie stasznie mi sie nie podobają . Albo blad albo ciemny . |
|
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem obudzilam sie niewyspana, wlasciwie TŻ mnie obudzil, bo On wstal no to glupio bylo spac w sumie
a spalismy u mnie no a teraz mi sie w ogole nie chce spac, kawy dzis ani jednej nie wypilam nie wiem co sie dzieje i najgorsze jest to, ze nie mam co robic ![]() obejrzalam The House Bunny, heh taki glupkowaty film, ale fajny teraz nie wiem co sciagnac......to ja sie moze poloze poczytam gazete DOBRANOC Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-11 o 01:57 |
|
|
|
#2616 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja lece spaac . Dobranoocc
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja sie w nocy z 3 razy budzilam:P a teraz szykowac sie do szkoly
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno to nie ona ale jakis fejk pewnie jakas gwiazdeczka my space , ale branzy rózwej ![]() po 2 ma tylko nielze cialo nie wiadomo czy taki ideal, nie otdezwala sie . pewnie jakby otworzyła buzyie to jej czar prysł ![]() a po 3 to cos raczej ma niezle prsto w glowie skoro robi taki minki i wypina gola du...pe do fotki ![]() Cytat:
witam
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja nie mogę oglądać tych piękności na nk bo nie mam konta ![]() co do Rihanny...nie uważam żeby była nadczłowiekiem i kimś wyjątkowym żeby zakładać wątek na Wizażu "pobito Rihanne ".... codziennie wiele kobiet jest bitych i im należy współczuć na równi z Rihanną a może nawet bardziej bo Rihanna ma pieniądze,sławę i poradzi sobie bez tego damskiego boksera a wiele zwykłych kobiet jest uzależnionych finansowo od swojego oprawcy.Nie lubię wątków "umarł znany aktor x"/ pobitą znaną gwiazdkę.... Kurde, codziennie ktoś umiera i jest bity a ludzie zapalają wirtualne znicze bo umarła piosenkarka, której nawet osobiście nie znali.... nie lubię takiego obnoszenia się z tragedią i zbiorowego żalenia się jak to nam jej szkoda... Rihanny nie lubię ( tak można kogoś nie lubić nie znając co- chodzi o takie pierwsze wrażenie, po prostu wydaje mi się niesympatyczna choćby naprawdę była kochana i miła)szkoda,że facet ją pobił ale bez winy pewnie nie jest, akurat ona nie musiała z nim być tylko dlatego bo nie miała co do garnka włożyć i w każdej chwili mogła się z nim rozstać... bo zapewne związek był toksyczny od dawna. No i chodziło o jej obsesję i chorobliwą zazdrość ale to wszystko oczywiście tylko plotki i domysły. Ciekawe czy byłaby taka afera jakby ona jego pobiła czy może by to obrucono w żart i w "kaprysy młodej gwiazdki"... ja nie toleruję przemocy w obie strony, kobieta bijąca faceta to taki sam potwór jak facet bijący kobietę. Łapie mnie coś przeziębienie, u taty w pracy panuje grypa żołądkowo...oj nie chce być chora. Dziś znów śpię u Tżta... teraz sobie tak u niego co drugi dzień śpie- to jest chyba prawda,że faceci lepiej się wysypiają z kobietami w łóżku niż sami a kobietom lepiej się śpi samym niż z partnerem (nie mówię o seksie tylko o zwykłym spaniu całą noc)... ja jakoś zawsze jestem niewyspana jak śpię u Tżta chociaż zasypiam o 21. i śpię całą noc bez budzenia się. Ale u mnie paskudna pogoda... pada,wieje:/ na szczęście pada deszcz a nie śnieg ale pewnie do czasu;-)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-11 o 08:08 |
|
|
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
hej AG
Wiecie Rihanna ma dużo fanek/fanów i każdy ma prawo do zakładania wątków(oczywiście oddzielny przesada) Ja osobiście lubię niektóre kawałki rhiany i jak dowiedziałam się że zostala pobita byłam w szoku a jeszcze większym jak dowiedziałam się kto to zrobił (uwielbiam* krisa) *oprócz tego co zrobił :/ |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
fotki
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2624 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kieeedyś dawno temu farbowałam nawet na czarno ![]() czekam czekam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i to prawdziwa skóra?? ja też chcę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234337136
OMG ale włosów ma ta laska
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2631 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne ale nie lubię PShttp://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234337136 czy to są naturalne włosy? Marzę o takich |
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie nie są naturalne, ja chciałabym mieć grubsze włosy, ale to to dla mnie gruba przesada
|
|
|
|
#2633 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie pod spodem na niezły tapir czyt.kołtun bo nie wyobrazam sobie jak mozna sobie tyle włosów nawet sztucznych doczepic.U mnie od rana sniezek sobie pada niezle CO do gotowania ja uwielbiam gotowac ale nie takie zwykle potrawy tylko np na jakas okazje jakies takie smakolyki lubie piec iasta.Szczerze to nie wyobrazam sobie jak mozna nie umiec ugotowac rosołu Chyba to bardzie wynika z lenistwa niz dlatego ze sie nie umie oczywiscie bez obrazy ![]() Bo co trudnego jest w gotowaniu kurczaka udek albo skrzydełek pozniej zebraniu tej białej piany z wierzchu i wrzuceniu wczesniej pokroionych warzyw, na koniec dorzucamy kilku kostek rosołowych i juz mamy rosoł |
||
|
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
Witaaaaam
u mnie pada śnieg...duuuużo śniegu wszędzie biało i mokro
|
|
|
|
#2635 |
|
Wtajemniczenie
|
jejjjj albo takie gęste i tak dużo włosków ma :/ tylko przy takiej długości....... no nie wiem
![]() milusia idź ze śniegiem, ja tu czekam na wiosnę! ![]() dobra idę się uczyć bo dziś mam egzamin z angielskiego, udanego dnia
|
|
|
|
#2636 |
|
*sportaddict*
|
helou
|
|
|
|
#2637 |
|
Wtajemniczenie
|
nie czytalam was wczoraj i chyba nie nadrobie...
![]() wogóle to mam problem bonie chca mi sie otwierać załączniki(gdy chce zobaczyć powiększone zdjęcie) myślałam że cos robia itp a ale dalej jest to samo
|
|
#2638 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Witamu witamy ![]() A ja musze niedłuo jecha do banku i do urzedu gminy i juz mi sie nie chce stac w tych kolejkach ach (Fajny ten filmik o kroliczku playboya mało ambitny ale smieszny ogldałam tylko w urywkach ale dzisiaj moze obejrze pod kolderka i z herbatka z miodem. jak zamarzne człapajac przez sniegi do urzedów ![]() Dziewczyny co kupujecie tż na walentynki?? Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-11 o 10:02 |
||
|
|
|
#2639 |
|
Wtajemniczenie
|
o vadi, jak jesteś to mmogłabym Cię prosić zebyś weszła na Bio Kosmet. i sprawdziła mi skład kremiku?
Plisssss Milusia ja też nie lubię chlapy ale przez egzaminy i stres słońca mi się zachciało . I jest!!!!! NAd Wa-wą świeci słoneczko
Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2009-02-11 o 10:04 |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu jest repertuar na sobotę w kinie i są Wyznania zakupoholiczki
jestem ciekawa tego filmu bo sama jestem uzależniona i ciągle mam minus na koncie, w sumie wcale to takie śmieszne nie jest...boje się,że jak bedę na swoim wpadnę w długi i wyląduję na bruku:/ ale film może być fajny...te fotki są na maxa w psie obrobione..przynajmniej niektóre a ta laska co ma megafryzurę to aż nienaturalnie wygląda..ale mieć chociaż połowę jej włosów..marzenie;-) ja Tżtowi zrobiłam już przedwalentynkową kolację i już mu powiedziałam,że to mój walentynkowy prezent. Więc teraz dam mu tylko kartkę i bokserki. Sama od Tżta nic nie oczekuję bo zabiera mnie do kina i knajpy wiec pewnie ponad 100zł wyda na nas oboje:/ wiec poprosiłam go tylko o czekoladki milki w kształcie serca za 13zł.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-11 o 10:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

a spalismy u mnie

".... codziennie wiele kobiet jest bitych i im należy współczuć na równi z Rihanną a może nawet bardziej bo Rihanna ma pieniądze,sławę i poradzi sobie bez tego damskiego boksera a wiele zwykłych kobiet jest uzależnionych finansowo od swojego oprawcy.

)
kieeedyś dawno temu farbowałam nawet na czarno