![]() |
#2611 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
No trzeba przyznac niezla laska jesli to ona na tych zdjeciach .
Mnie sie wydaje ze ma implanty w pupce . Bo jest wszedzie szczupla a tu tak itylek odstający . Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-11 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
BAN stały
|
mi tez to na mysl przyszlo,
pewnie nie ona tylko jakas brazylijka na zdjeciu.. tu maSAKRA http://nasza-klasa.pl/profile/22563377/gallery/2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Raczkowanie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/22563377/gallery/3 fajny pasek a reszta no comments :P nie podoba mi sie ta mocna opalenizna, bo jest strasznie sztuczna, przynajmniej ja to tak widze no i ogolnie tak jakos niezbyt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Wtajemniczenie
|
napewno nie ona bo ma w znajomych prawie same konta fikcyjne ;]
a to 2 rzeczywiscie masakra ;/ Troche przesadzila z solarium , zreszta włosy takie stasznie mi sie nie podobają . Albo blad albo ciemny . |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Raczkowanie
|
ja nie wiem obudzilam sie niewyspana, wlasciwie TŻ mnie obudzil, bo On wstal no to glupio bylo spac w sumie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obejrzalam The House Bunny, heh taki glupkowaty film, ale fajny ![]() ...to ja sie moze poloze ![]() ![]() DOBRANOC ![]() Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-11 o 00:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Wtajemniczenie
|
A ja lece spaac . Dobranoocc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja sie w nocy z 3 razy budzilam:P a teraz szykowac sie do szkoly ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno to nie ona ale jakis fejk pewnie jakas gwiazdeczka my space , ale branzy rózwej ![]() po 2 ma tylko nielze cialo nie wiadomo czy taki ideal, nie otdezwala sie . pewnie jakby otworzyła buzyie to jej czar prysł ![]() a po 3 to cos raczej ma niezle prsto w glowie skoro robi taki minki i wypina gola du...pe do fotki ![]() Cytat:
witam
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja nie mogę oglądać tych piękności na nk bo nie mam konta ![]() co do Rihanny...nie uważam żeby była nadczłowiekiem i kimś wyjątkowym żeby zakładać wątek na Wizażu "pobito Rihanne ![]() Nie lubię wątków "umarł znany aktor x"/ pobitą znaną gwiazdkę.... Kurde, codziennie ktoś umiera i jest bity a ludzie zapalają wirtualne znicze bo umarła piosenkarka, której nawet osobiście nie znali.... nie lubię takiego obnoszenia się z tragedią i zbiorowego żalenia się jak to nam jej szkoda... Rihanny nie lubię ( tak można kogoś nie lubić nie znając co- chodzi o takie pierwsze wrażenie, po prostu wydaje mi się niesympatyczna choćby naprawdę była kochana i miła)szkoda,że facet ją pobił ale bez winy pewnie nie jest, akurat ona nie musiała z nim być tylko dlatego bo nie miała co do garnka włożyć i w każdej chwili mogła się z nim rozstać... bo zapewne związek był toksyczny od dawna. No i chodziło o jej obsesję i chorobliwą zazdrość ale to wszystko oczywiście tylko plotki i domysły. Ciekawe czy byłaby taka afera jakby ona jego pobiła czy może by to obrucono w żart i w "kaprysy młodej gwiazdki"... ja nie toleruję przemocy w obie strony, kobieta bijąca faceta to taki sam potwór jak facet bijący kobietę. Łapie mnie coś przeziębienie, u taty w pracy panuje grypa żołądkowo...oj nie chce być chora. Dziś znów śpię u Tżta... teraz sobie tak u niego co drugi dzień śpie- to jest chyba prawda,że faceci lepiej się wysypiają z kobietami w łóżku niż sami a kobietom lepiej się śpi samym niż z partnerem (nie mówię o seksie tylko o zwykłym spaniu całą noc)... ja jakoś zawsze jestem niewyspana jak śpię u Tżta chociaż zasypiam o 21. i śpię całą noc bez budzenia się. Ale u mnie paskudna pogoda... pada,wieje:/ na szczęście pada deszcz a nie śnieg ale pewnie do czasu;-)
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-11 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Wtajemniczenie
|
hej AG
![]() Wiecie Rihanna ma dużo fanek/fanów i każdy ma prawo do zakładania wątków(oczywiście oddzielny przesada) Ja osobiście lubię niektóre kawałki rhiany i jak dowiedziałam się że zostala pobita byłam w szoku a jeszcze większym jak dowiedziałam się kto to zrobił (uwielbiam* krisa) *oprócz tego co zrobił :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
fotki
#2622 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2623 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2624 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czekam czekam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#2627 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#2628 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#2629 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234337136
OMG ale włosów ma ta laska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2631 |
Wtajemniczenie
|
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234337136 czy to są naturalne włosy? Marzę o takich |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
pewnie nie są naturalne, ja chciałabym mieć grubsze włosy, ale to to dla mnie gruba przesada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie od rana sniezek sobie pada niezle ![]() CO do gotowania ja uwielbiam gotowac ale nie takie zwykle potrawy tylko np na jakas okazje ![]() ![]() Szczerze to nie wyobrazam sobie jak mozna nie umiec ugotowac rosołu ![]() ![]() ![]() Bo co trudnego jest w gotowaniu kurczaka udek albo skrzydełek pozniej zebraniu tej białej piany z wierzchu i wrzuceniu wczesniej pokroionych warzyw, na koniec dorzucamy kilku kostek rosołowych i juz mamy rosoł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Raczkowanie
|
Witaaaaam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Wtajemniczenie
|
jejjjj albo takie gęste i tak dużo włosków ma :/ tylko przy takiej długości....... no nie wiem
![]() milusia idź ze śniegiem, ja tu czekam na wiosnę! ![]() ![]() dobra idę się uczyć bo dziś mam egzamin z angielskiego, udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
*sportaddict*
|
helou
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Wtajemniczenie
|
nie czytalam was wczoraj i chyba nie nadrobie...
![]() wogóle to mam problem bonie chca mi sie otwierać załączniki(gdy chce zobaczyć powiększone zdjęcie) myślałam że cos robia itp a ale dalej jest to samo
![]() |
#2638 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witamu witamy ![]() A ja musze niedłuo jecha do banku i do urzedu gminy i juz mi sie nie chce stac w tych kolejkach ach ![]() Fajny ten filmik o kroliczku playboya mało ambitny ale smieszny ogldałam tylko w urywkach ale dzisiaj moze obejrze pod kolderka i z herbatka z miodem. jak zamarzne człapajac przez sniegi do urzedów ![]() Dziewczyny co kupujecie tż na walentynki?? Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-11 o 09:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Wtajemniczenie
|
o vadi, jak jesteś to mmogłabym Cię prosić zebyś weszła na Bio Kosmet. i sprawdziła mi skład kremiku?
Plisssss ![]() ![]() Milusia ja też nie lubię chlapy ale przez egzaminy i stres słońca mi się zachciało . I jest!!!!! NAd Wa-wą świeci słoneczko ![]() Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2009-02-11 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
w końcu jest repertuar na sobotę w kinie i są Wyznania zakupoholiczki
![]() te fotki są na maxa w psie obrobione..przynajmniej niektóre a ta laska co ma megafryzurę to aż nienaturalnie wygląda..ale mieć chociaż połowę jej włosów..marzenie;-) ja Tżtowi zrobiłam już przedwalentynkową kolację i już mu powiedziałam,że to mój walentynkowy prezent. Więc teraz dam mu tylko kartkę i bokserki. Sama od Tżta nic nie oczekuję bo zabiera mnie do kina i knajpy wiec pewnie ponad 100zł wyda na nas oboje:/ wiec poprosiłam go tylko o czekoladki milki w kształcie serca za 13zł.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-11 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.