American girls cz. VIII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 11:03   #2671
Chii1986
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość

Mają musze wypróbiwać też przepis na ciasteczka owsiankowe teraz robie sobie zawsze na jedzenie musli + maślnake + kakao i jest mniaami, wieco ne też mi posmakuja,akurat jako taka przekąska w ciągu dnia.
ja sobie mieszam musli, jogurt i płatki kukurydziane no i grejpfrut tradycyjnie;-)
Stary 2009-02-11, 11:14   #2672
Czekolada83
BAN stały

chii swietne fotki, skad je bierzesz???
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 11:18   #2673
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

cytrynowa - fajnie się czyta o tym, że ćwiczysz. ja właśnie pożarłam pączka z czekoladą i zastanawiam się, kiedy przestanę mieścić się w 36. zero motywacji do ćwiczeń czy diety.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 11:31   #2674
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10925561]cytrynowa - fajnie się czyta o tym, że ćwiczysz. ja właśnie pożarłam pączka z czekoladą i zastanawiam się, kiedy przestanę mieścić się w 36. zero motywacji do ćwiczeń czy diety.[/quote]
też tak mam, ale dzisiaj mam ambitny plan pociczyć z Tamilee, zobaczymy co z tego wyjdzie
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 11:32   #2675
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość

ooo...niezły pomysł, mój Tż też pewnie by nie chciał i spał, a ja bym sobie w spokoju obejrzała
a tak w ogóle to przypomniało mi się, że lubisz różowe wino i kupiłam na walentynki, bo zawsze białe albo czerwone piłam, a o takim pojęcia nie miałam
tylko nie wiedziałam czy półsłodkie czy półwytrawne a Ty jakie pijesz?
Ja piję tylko półskłodkie, czy słodkie, jakoś nie mogę znieść wytrawnego czy półwytrawnego, widocznie mam zbyt mało wytrawny gust hehe

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Dziękuję

Dziękuję
A co do chodzenia bez stanika - no ja zawsze go nosze, bo niestety biust mam mikroskopijnych rozmiarów. Ale ostatnio spotkalam dziewczynę, wiecie, taka buntowniczkę - tj. dready, piercing i te sprawy - no i chodziła bez stanika przy dośc sporym biuscie... Obrzydliwie to wyglądało...

Ja tez chciałabym clipy. Widzialam juz fajne na allegro, naturalne, ale na razie brak funduszy i ciezko by bylo ze znalezieniem odpowiedniego koloru. A poza tym, chyba mam jeszcze za krotkie włosy - za bardzo by się odznaczały. No i jeszcze mój TŻ, który notabene jest fryzjerem, odradza mi, bo mam rzadkie włosy.

Jak sądzicie, AG mogą byc rude? Bo moj TŻ chcialby mi zrobić rude włosy, ale ja sie ciagle waham. Tzn. wiem, ze by mi pasowalo, ale rudy to kolor dla odwaznych i trochę sie boję.
O, nie chodźcie dziewczyny bez stanika, ostatnio oglądałam program na tvn style jak wygląa biust, gdy nosi sie stanik, a jak gdy nie nosi się. Różne afrykańskie plemiona nie noszą i pewnie widziałyscie w tv takie kobiety ze spłąszczonymi cyckami do pasa albo wręcz kolan ...bleeeeeee...

Ja też chcę link do nk

Laseczki, oszalałyscie, mam jeszcze 10 str do nadrobienia, a opcja wielopostu mi nie działa
Dzis mam dzień urody - siedzę z waxem, biała perłą, buzię wysmarowałam kapsułka a+e, i kupiłam sobie wczoraj okularki żelowe w kształcie truskawek za 4 zł w rossmannie
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 11:39   #2676
icebaby21
Raczkowanie

Czesc pięknotkiWidze, że akcja wylaszczatorska idzie pełną parą Ja sie pochwalę ze od tygodnia robie 8minutes buns i widac juz nawet efekty A zaraz mykam do fryzjera lekki blondzik zrobic, bo teraz mam taki kolor bliżej nieokreślony. Zawsze się boje chodzic do fryzjera bo nigdy nie wiem z czym wróce Taka trauma, jak poszłam lekko wycieniowac włosy do pasa a wrociłam z włosami do ramion "bo fryzjerce nozyczki zjechaly"
Maja zrobiłam Twoje ciasteczka - pychota!!!!!Wszyscy sie u mnie zajadają tym
Czekolada - buciki cuuudooooo, czemu u mnie nie ma takich wyprzedazy
Stary 2009-02-11, 11:44   #2677
krokodylek
Raczkowanie

a ja jestem zdołowana byłam na wpisach i okzało się ze nie zaliczylam myslalam ze szlag mnie na miejscu trafi....tyyyyle nauki....ale koles prawdopodonie nie czytal prac w ogolekilka osob pisalo slowo w slowo i tylko 2 zdaly...jedna n a4 druga na 3...gdzie tu sprawiedliwosc?!wiem ze napisalam dobrze, dokladne odpowiedzi na pytania i co?????załamamłam, sie
po cholere to wszytsko????!!!!
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-11, 11:46   #2678
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ha! ija ide na 2 fronyu wiec oragnizuje i te i te ;D;D

ale w Sz-n barbiowych nie mozna;D bo nie ma dziwczyn ze sz-na
Spotkanie ma być u Milusi w Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! A kilka Barbiątek też chyba chętnie przygarniemy, no nie AG?

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10921597]to nie jest nienawiść prawie każdy ma taką osobę, na widok której najpierw ma ochotę zwymiotować, potem kopnąć ją w doopę, a na koniec zrzucić z mostu. jedni mają ochotę zrobić to z grubą, wstrętną, jęczącą sąsiadką, inni z byłą TŻ, jeszcze inni ze sobą, kiedy patrzą w lustro. a ja - kiedy patrzę na nią. ot, cała filozofia.

edt. Czekolada - to, co napisałam, to taka bardzo dosadna i dobitna metafora. przeczytaj powyżej. po prostu ta kobieta tak bardzo obrzydza mnie swoim wyglądem, swoją mimiką, swoim wszystkim, że mnie bierze, kiedy na nią patrzę.[/QUOTE]

Wiesz ja rozumiem, że mozna mieć kosę z kimś realnym, bo sama mam pare takich osób, no ale nie wiem po co podniecać się chorobliwie do osoby z telewizora?
No, a mostu chyba nikogo bym nie zruzciła
Stary 2009-02-11, 11:47   #2679
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
a ja jestem zdołowana byłam na wpisach i okzało się ze nie zaliczylam myslalam ze szlag mnie na miejscu trafi....tyyyyle nauki....ale koles prawdopodonie nie czytal prac w ogolekilka osob pisalo slowo w slowo i tylko 2 zdaly...jedna n a4 druga na 3...gdzie tu sprawiedliwosc?!wiem ze napisalam dobrze, dokladne odpowiedzi na pytania i co?????załamamłam, sie
musisz dużo spać i dużo leżeć przed telewizorem oglądając seriale, wtedy na pewno zaliczysz. odkąd tak robię, udaje mi się coś tam zdać
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 11:48   #2680
krokodylek
Raczkowanie

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10925992]musisz dużo spać i dużo leżeć przed telewizorem oglądając seriale, wtedy na pewno zaliczysz. odkąd tak robię, udaje mi się coś tam zdać[/quote]
zaczynam naprawde w to wierzyc
dajcie mi jakiejś trucizny

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2009-02-11 o 11:51
Stary 2009-02-11, 11:53   #2681
ladygos
Raczkowanie

Wstalammmmmmmmmmm niedawnoooooooo
Pije kawke
i mysle co by tu dzisiaj robic
i chyba upieke jakies ciasto.
Sciaga mi sie kolejny film, tym razem polski, na ktory mialam isc do kina, ale w koncu poszlam na 'ile wazy kon trojanski' to juz dawno w sumie bylo chyba. :P
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-11, 12:00   #2682
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Sama nakrecilas sytuacje,czasami trzeba pomyslec zanim sie cos napisze,szczegolnie na forum gdzie ludzie nie widza twojego wyrazu twarzy,nie slysza tonu glosu wiec jesli swojej wypowiedzi nie zobrazujesz emotami to nie dziw sie pozniej ze cie nikt nie zrozumial.Szczegolnie ze w zasadzie sie nie znamy.Czasami lepiej nic nie pisac tylko zatrzymac to dla siebie.
Dokładnie.
I rzezywiscie trochę taktu by sie przydało, można kogoś nie lubić, ale przemoc meżczyzny wobec kobiety NIGDY nie powinna byc usprawiedliwiana.

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
hej AG
Wiecie Rihanna ma dużo fanek/fanów i każdy ma prawo do zakładania wątków(oczywiście oddzielny przesada) Ja osobiście lubię niektóre kawałki rhiany i jak dowiedziałam się że zostala pobita byłam w szoku a jeszcze większym jak dowiedziałam się kto to zrobił (uwielbiam* krisa)
*oprócz tego co zrobił :/
Ja jej fanka nie jestem, ale jestem fanką wielu innych wykonawców, moze mniej znanych, ale gdyby np. przytrafiło sie im coś starsznego może miałabym ochote porozmaiac o tym z innymi fanami. Kazdy ma prawo byc fanem kogo chce i zakładać na ten temat wątki, jeżeli ma ochotę.

Moim zfdaniem BARDZO DOBRZE, ze sprawa Rihanny została nagłosniona, bo moze bite kobiety przełamia dzieki temu swój wstyd i pomyślą, ze skoro nawet ona - idolka, ikona - została pobita, to tym bardziej one nie mają sie czego wstydzić. Bo to juz nie temat tabu.
Stary 2009-02-11, 12:07   #2683
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Wiem, ze nic tak nie denerwuje jak niezaliczenie pracy, która nie była sprawdzana
Ale pociesz sie, że na poprawke nie masz co sie uczyć, bo po 1 - umiesz, po 2 - i tak nie sprawdzi, a zaliczyć na pewno zaliczy jak wystarczająco studentów zdołuje
Stary 2009-02-11, 12:11   #2684
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Krokodylek - najwazniejsza jest siła podświadomości. Ja w to nie wierzylam, ale w czasie tegorocznej sesji to zastosowalam. Przed kazdym egzaminem powtarzalam sobie: "Jestem spokojna, wszystko umiem, są łatwe pytania, a egzaminator jest w dobrym humorze. " I zdałam wszystko bez wiekszych problemów. Przed sesją, odpowiadalam ustnie na wyzsza ocenę u doktorantki, która dlugo zastanawiala sie nad pytaniem dla mnie. Zaczelam wiec w myslach powtarzac sobie pytanie, jakie chce usłyszec - no i je dostalam A i pamietaj! Jak sobie coś wmawiasz, to w czasie teraźniejszym, i nigdy nie używaj słowa "nie", bo jak mowisz "Nie jestem zdenerwowana", to Twoja podswiadomośc czyta to jako "Jestem zdenerwowana". Po prostu nie zna słowa "nie"

A co do Rihanny, moze jestem chamska, ale chcialabym zeby się pokazala jak Chris ją urządzil. Qrcze, w sumie wokol Dody tez byla ostatnio afera, ze Radzio ją pobił.
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:12   #2685
LadyAnne
Raczkowanie

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10921505]gdybym spotkała ją na ulicy, to prawdopodobnie też bym ją miała ochotę zmasakrować. kiedy widzę jej (po)twarz, myślę sobie, że mogłabym ją lać od rana do wieczora. nóż mi się w kieszeni otwiera, kiedy na nią patrzę.[/QUOTE]

Dziewczyno, czy Ty widzisz co wlasnie napisalas? ... Jestem w szoku, na powaznie ...

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
no cos ty..
nie kumam takich rzeczy jak kogos za wyglad mozna chciec zmasakrowac albo w ogole jak mozna chciec kogos pobic i to zrobic...
Ja tez tego nie rozumiem.

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10921597]to nie jest nienawiść prawie każdy ma taką osobę, na widok której najpierw ma ochotę zwymiotować, potem kopnąć ją w doopę, a na koniec zrzucić z mostu. jedni mają ochotę zrobić to z grubą, wstrętną, jęczącą sąsiadką, inni z byłą TŻ, jeszcze inni ze sobą, kiedy patrzą w lustro. a ja - kiedy patrzę na nią. ot, cała filozofia.

edt. Czekolada - to, co napisałam, to taka bardzo dosadna i dobitna metafora. przeczytaj powyżej. po prostu ta kobieta tak bardzo obrzydza mnie swoim wyglądem, swoją mimiką, swoim wszystkim, że mnie bierze, kiedy na nią patrzę.[/QUOTE]

Nie nienawisc?A co w takim razie? Jak nazwiesz chec uderzenia kogos , tylko za to, ze Cie obrzydza z wygladu? Oczywiscie, ze nie kazdy sie podoba , bo kazdy ma swoj wlasny gust a o gustach sie nie dyskutuje.Ale zeby pisac zaraz o biciu za wyglad to juz maksymalne przegiecie.Zeby pisac i myslec o biciu kogokolwiek to jest nienormalne.

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10922124]dziękuję za radęnastępnym razem będę milutka.[/QUOTE]

Ten sarkazm jest zupelnie niepotrzebny

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
nie pamietam nazwy.. zaden firmowy, zadne gino kazar czy aldo jedno z lampa drugie bez.

mam drugi dzien diety, nawet mi idzie, na sniadanie 2 kanapki ser szneczka z indyka pomidor i ogorek, obiad rosol (tylko, bez 2 dania) kolacja serek wiejski pol pomidora do niego i lyzka kukurydzy z puszki.
konia by zjadla chetnie!!
Mam podobne buty Tylko moje sa nieco wezsze u gory.

Czekolada - masz fajne wlosy Widzialam w poprzednich watkach Ciebie w blond i szczerze powiedziawszy w ciemnych wlosach wygladasz o niebo lepiej! Chociaz ladnemu to we wszystkim ladnie, hehe Masz jakies foto dla porownania z przodu ?
LadyAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:14   #2686
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Krokodylek - najwazniejsza jest siła podświadomości. Ja w to nie wierzylam, ale w czasie tegorocznej sesji to zastosowalam. Przed kazdym egzaminem powtarzalam sobie: "Jestem spokojna, wszystko umiem, są łatwe pytania, a egzaminator jest w dobrym humorze. " I zdałam wszystko bez wiekszych problemów. Przed sesją, odpowiadalam ustnie na wyzsza ocenę u doktorantki, która dlugo zastanawiala sie nad pytaniem dla mnie. Zaczelam wiec w myslach powtarzac sobie pytanie, jakie chce usłyszec - no i je dostalam A i pamietaj! Jak sobie coś wmawiasz, to w czasie teraźniejszym, i nigdy nie używaj słowa "nie", bo jak mowisz "Nie jestem zdenerwowana", to Twoja podswiadomośc czyta to jako "Jestem zdenerwowana". Po prostu nie zna słowa "nie"

A co do Rihanny, moze jestem chamska, ale chcialabym zeby się pokazala jak Chris ją urządzil. Qrcze, w sumie wokol Dody tez byla ostatnio afera, ze Radzio ją pobił.
A po co miałaby sie pokazywac??? Nie wie, ale mnie takie ploty generalnie nie kręcą To ich sprawa, a czy rzeczywiście ja pobił niech stwierdzi sąd. Ważne że dzięki temu nagłośnieniu problem przestaje być tabu
Stary 2009-02-11, 12:16   #2687
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
A po co miałaby sie pokazywac??? Nie wie, ale mnie takie ploty generalnie nie kręcą To ich sprawa, a czy rzeczywiście ja pobił niech stwierdzi sąd. Ważne że dzięki temu nagłośnieniu problem przestaje być tabu
No akurat tak się składa, ze u mnie Pudelek i Kozaczek to codzienna lektura. Dlatego jestem taka ciekawska.
Stary 2009-02-11, 12:21   #2688
Miśka84
BAN stały

Cytat:
No akurat tak się składa, ze u mnie Pudelek i Kozaczek to codzienna lektura. Dlatego jestem taka ciekawska.
No, ale chyba wiesz, że tam prawdy sie nie dowiesz Jedynie głupie ploteczki wyssane z kosmosu, to tak jak te bzdury pisane w superexpresie...
To ja juz wole sobie magiel towarzyski obejrzeć
Stary 2009-02-11, 12:23   #2689
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Dziewczyno, czy Ty widzisz co wlasnie napisalas? ... Jestem w szoku, na powaznie ...

Ja tez tego nie rozumiem.

Nie nienawisc?A co w takim razie? Jak nazwiesz chec uderzenia kogos , tylko za to, ze Cie obrzydza z wygladu? Oczywiscie, ze nie kazdy sie podoba , bo kazdy ma swoj wlasny gust a o gustach sie nie dyskutuje.Ale zeby pisac zaraz o biciu za wyglad to juz maksymalne przegiecie.Zeby pisac i myslec o biciu kogokolwiek to jest nienormalne.

Ten sarkazm jest zupelnie niepotrzebny

Mam podobne buty Tylko moje sa nieco wezsze u gory.

Czekolada - masz fajne wlosy Widzialam w poprzednich watkach Ciebie w blond i szczerze powiedziawszy w ciemnych wlosach wygladasz o niebo lepiej! Chociaz ladnemu to we wszystkim ladnie, hehe Masz jakies foto dla porownania z przodu ?
dziękuję za wnikliwą analizę moich postów. szkoda, że wybiórczo;- )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-11, 12:25   #2690
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:

Misia
hawrodytka na pewno spróbujęaaa i masz w avie aktora w którym się normalnie zakochałam po obejrzeniu zmierzchu
Stary 2009-02-11, 12:30   #2691
wantxme
Wtajemniczenie

boooze drogi kilka dni mnie nie było i nie mogłam nadrobic.. załamac się idzie jeszcze troche i nastepna część :O:O

ja chce weekend ten co był był boski w ogóle mnie w domu nie było tyle sie działo

a ja dzisiaj w szkole nie byłam... musiałam jechac do urzedu cos załatwiacz dowodem bo wiecznie maja jakies problemy mi nie wiem kiedy sie rweszcie tego dowodu doczekam;/... durne to wszystko jakies takie..

a jaka pogoda buuu...

śnieg,deszc,wiatr...brrr. .ziiimnoo(

rosnie mi drugi zab madrosci po lewej stronie juz wytrzymac nie moge teraz wychodzi bokiem i cała lewa strona twarzy mnie boli.polik szyja uchhooo a jeszcze do tego zimna jest gorzej nie mogłam spac przez 3 dni normalnie..

jak jest taka pogoda to zawsze mam jakis nieciekawy humor i bierze mie na jakies bezsensowne rozmyslanie nad sensem wszystkiego po kolei co mi przyjdzie namysl. nie wiem czemu tak mam ale pogoda w bardzo duzej mierze zalezy od tego u mnie jak sie czuje i jaki mam dzien gdy jest słonce zawsze jest ok [ jezeli nic sie złego nie stanie ] a jak jest tak jak dzisiaj to juz d*pa..;]

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:32   #2692
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Misia
hawrodytka na pewno spróbujęaaa i masz w avie aktora w którym się normalnie zakochałam po obejrzeniu zmierzchu
w zmierzchu wyglądał super, takie zachowanie... hmmm... naprawdę super
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:34   #2693
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
w zmierzchu wyglądał super, takie zachowanie... hmmm... naprawdę super
o tak
Stary 2009-02-11, 12:38   #2694
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Misia
Heheh... ja też go kocham, tylko Ciiiiiiiiiiii, ani słowa mojemu TŻ. Własnie wczoraj przeczytalam prawie 500 stron - Księżyc w nowiu - kontynuację Zmierchu, a dzisiaj czytam kolejną część. I wiesz co najlepsze ze ciagle widzę Pattinsona - ech, to juz jakas obsesja
W Zmierchu wygladał przebajecznie, te jego spojrzenie, ruchy, ach.... az chcialabym być Bellą Swan

A tak na marginesie, to ogladam chyba 5 razy dziennie trailer Zmierchu zeby nacieszyc oko

Edytowane przez hawrodytka
Czas edycji: 2009-02-11 o 12:40
Stary 2009-02-11, 12:42   #2695
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Heheh... ja też go kocham, tylko Ciiiiiiiiiiii, ani słowa mojemu TŻ. Własnie wczoraj przeczytalam prawie 500 stron - Księżyc w nowiu - kontynuację Zmierchu, a dzisiaj czytam kolejną część. I wiesz co najlepsze ze ciagle widzę Pattinsona - ech, to juz jakas obsesja
W Zmierchu wygladał przebajecznie, te jego spojrzenie, ruchy, ach.... az chcialabym być Bellą Swan

A tak na marginesie, to ogladam chyba 5 razy dziennie trailer Zmierchu zeby nacieszyc oko
ja mialam podobnieale nie chce żeby TŻ czuł się zazdrosny
Stary 2009-02-11, 12:43   #2696
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Najprawdopodobniej nie masz odpowiednich wtyczek zainstalowanych.
ale w tamtym tygodniu było wszystko OK nic nie zmienialam ani nie kombinowałam
a o jakich wtyczkach mówisz

jak tu oglądać AG jak nie mogę powiekszyc zdjeć a tu takie fajne foty
Stary 2009-02-11, 12:44   #2697
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Dziewczyny jak wygląda oliwka hiipa która kupowałyście ? bo ja widziałam dzisiaj 3 jedna w rozowej butelca druga w niebieskiej a 3 w przezroczystej

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:46   #2698
Miśka84
BAN stały

Będę 1

KULKAAGA - wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO i NAAAAAAAAJbardziej rózowego !!!!!!!!!!!!
No i przede wszystkim - aby ślub okazał się taki piękny jak w Twoich marzeniach

…………… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
…………..{*~*~*~*~*~*~* }
………..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
.....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥
....{*~*~*~*. W DNIU. *~*~*~*}
…{ *~*~ * ~* }. URODZIN 100 LAT
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥
.................)xxxxxxx (
.................)xxxxxxx (
......./xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx\

-(¯`•♥•´&macr
---`•.¸.•´(¯`•♥•´¯ )
(¯`•♥•´&macr.`•.¸. •´
--`•.¸.•´....♪♪♪

W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie. Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym marzysz.

•° ♥¸¸.•*´¯`♥ °♪♪♪° ♥´¯`*•.¸¸♥ ° •

¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
::::::°:::::::::::°:::: °:::O::°::::
::::::::°::::°::::::::: :°::::°::::::
::::°::::::::°:::::°: °::::°::::
...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/
....~~~~~~~/.....~~~~~~~/
.....~~~~~~/.......~~~~~~/
......~~~~~/.........~~~~~/
.......~~~~/...........~~~~/
........~~~/.............~~~/
.........~~/...............~~/
..........~/.................~/
...........||............ ......||
......./******........./******.

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-11 o 12:57
Stary 2009-02-11, 12:49   #2699
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wygląda oliwka hiipa która kupowałyście ? bo ja widziałam dzisiaj 3 jedna w rozowej butelca druga w niebieskiej a 3 w przezroczystej
Ja widziałam tylko różową i taką mam
Stary 2009-02-11, 12:49   #2700
imago84
Wtajemniczenie

aa przypomnialo mi się kupowalyście coś tam z Liliputz jakis spray czy krem w Rossmanie, bo dużo osób sie w to zaopatrza ale to dla dzieci jest czy cos "cudownego" daje

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości