![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
![]()
![]() |
#2672 |
BAN stały
|
chii swietne fotki, skad je bierzesz???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Konto usunięte
|
cytrynowa - fajnie się czyta o tym, że ćwiczysz. ja właśnie pożarłam pączka z czekoladą i zastanawiam się, kiedy przestanę mieścić się w 36. zero motywacji do ćwiczeń czy diety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10925561]cytrynowa - fajnie się czyta o tym, że ćwiczysz. ja właśnie pożarłam pączka z czekoladą i zastanawiam się, kiedy przestanę mieścić się w 36. zero motywacji do ćwiczeń czy diety.[/quote]
też tak mam, ale dzisiaj mam ambitny plan pociczyć z Tamilee, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też chcę link do nk ![]() Laseczki, oszalałyscie ![]() ![]() Dzis mam dzień urody - siedzę z waxem, biała perłą, buzię wysmarowałam kapsułka a+e, i kupiłam sobie wczoraj okularki żelowe w kształcie truskawek za 4 zł w rossmannie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
Czesc pięknotki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maja zrobiłam Twoje ciasteczka - pychota!!!!!Wszyscy sie u mnie zajadają tym ![]() Czekolada - buciki cuuudooooo, czemu u mnie nie ma takich wyprzedazy ![]()
#2677 |
Raczkowanie
|
a ja jestem zdołowana
![]() ![]() ![]() po cholere to wszytsko????!!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10921597]to nie jest nienawiść ![]() edt. Czekolada - to, co napisałam, to taka bardzo dosadna i dobitna metafora. przeczytaj powyżej. po prostu ta kobieta tak bardzo obrzydza mnie swoim wyglądem, swoją mimiką, swoim wszystkim, że mnie bierze, kiedy na nią patrzę.[/QUOTE] Wiesz ja rozumiem, że mozna mieć kosę z kimś realnym, bo sama mam pare takich osób, no ale nie wiem po co podniecać się chorobliwie do osoby z telewizora ![]() No, a mostu chyba nikogo bym nie zruzciła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10925992]musisz dużo spać i dużo leżeć przed telewizorem oglądając seriale, wtedy na pewno zaliczysz. odkąd tak robię, udaje mi się coś tam zdać
![]() zaczynam naprawde w to wierzyc ![]() dajcie mi jakiejś trucizny ![]() Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-11 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Raczkowanie
|
Wstalammmmmmmmmmm niedawnoooooooo
![]() Pije kawke i mysle co by tu dzisiaj robic i chyba upieke jakies ciasto. ![]() Sciaga mi sie kolejny film, tym razem polski, na ktory mialam isc do kina, ale w koncu poszlam na 'ile wazy kon trojanski' to juz dawno w sumie bylo chyba. :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||
BAN stały
|
Cytat:
I rzezywiscie trochę taktu by sie przydało, można kogoś nie lubić, ale przemoc meżczyzny wobec kobiety NIGDY nie powinna byc usprawiedliwiana. Cytat:
Moim zfdaniem BARDZO DOBRZE, ze sprawa Rihanny została nagłosniona, bo moze bite kobiety przełamia dzieki temu swój wstyd i pomyślą, ze skoro nawet ona - idolka, ikona - została pobita, to tym bardziej one nie mają sie czego wstydzić. Bo to juz nie temat tabu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiem, ze nic tak nie denerwuje jak niezaliczenie pracy, która nie była sprawdzana ![]() Ale pociesz sie, że na poprawke nie masz co sie uczyć, bo po 1 - umiesz, po 2 - i tak nie sprawdzi, a zaliczyć na pewno zaliczy jak wystarczająco studentów zdołuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Krokodylek - najwazniejsza jest siła podświadomości. Ja w to nie wierzylam, ale w czasie tegorocznej sesji to zastosowalam. Przed kazdym egzaminem powtarzalam sobie: "Jestem spokojna, wszystko umiem, są łatwe pytania, a egzaminator jest w dobrym humorze. " I zdałam wszystko bez wiekszych problemów. Przed sesją, odpowiadalam ustnie na wyzsza ocenę u doktorantki, która dlugo zastanawiala sie nad pytaniem dla mnie. Zaczelam wiec w myslach powtarzac sobie pytanie, jakie chce usłyszec - no i je dostalam
![]() ![]() A co do Rihanny, moze jestem chamska, ale chcialabym zeby się pokazala jak Chris ją urządzil. Qrcze, w sumie wokol Dody tez byla ostatnio afera, ze Radzio ją pobił. |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Raczkowanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10921505]gdybym spotkała ją na ulicy, to prawdopodobnie też bym ją miała ochotę zmasakrować. kiedy widzę jej (po)twarz, myślę sobie, że mogłabym ją lać od rana do wieczora. nóż mi się w kieszeni otwiera, kiedy na nią patrzę.[/QUOTE]
Dziewczyno, czy Ty widzisz co wlasnie napisalas? ... Jestem w szoku, na powaznie ... Cytat:
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10921597]to nie jest nienawiść ![]() edt. Czekolada - to, co napisałam, to taka bardzo dosadna i dobitna metafora. przeczytaj powyżej. po prostu ta kobieta tak bardzo obrzydza mnie swoim wyglądem, swoją mimiką, swoim wszystkim, że mnie bierze, kiedy na nią patrzę.[/QUOTE] Nie nienawisc?A co w takim razie? Jak nazwiesz chec uderzenia kogos , tylko za to, ze Cie obrzydza z wygladu? Oczywiscie, ze nie kazdy sie podoba , bo kazdy ma swoj wlasny gust a o gustach sie nie dyskutuje.Ale zeby pisac zaraz o biciu za wyglad to juz maksymalne przegiecie.Zeby pisac i myslec o biciu kogokolwiek to jest nienormalne. [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10922124]dziękuję za radę ![]() Ten sarkazm jest zupelnie niepotrzebny ![]() Cytat:
![]() Czekolada - masz fajne wlosy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Wtajemniczenie
|
No akurat tak się składa, ze u mnie Pudelek i Kozaczek to codzienna lektura. Dlatego jestem taka ciekawska.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To ja juz wole sobie magiel towarzyski obejrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hawrodytka na pewno spróbuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Wtajemniczenie
|
boooze drogi kilka dni mnie nie było i nie mogłam nadrobic.. załamac się idzie
![]() ja chce weekend ten co był był boski ![]() ![]() a ja dzisiaj w szkole nie byłam... musiałam jechac do urzedu cos załatwiacz dowodem bo wiecznie maja jakies problemy mi nie wiem kiedy sie rweszcie tego dowodu doczekam;/... durne to wszystko jakies takie.. a jaka pogoda buuu... śnieg,deszc,wiatr...brrr. .ziiimnoo ![]() rosnie mi drugi zab madrosci po lewej stronie juz wytrzymac nie moge teraz wychodzi bokiem i cała lewa strona twarzy mnie boli.polik szyja uchhooo a jeszcze do tego zimna jest gorzej ![]() jak jest taka pogoda to zawsze mam jakis nieciekawy humor i bierze mie na jakies bezsensowne rozmyslanie nad sensem wszystkiego po kolei co mi przyjdzie namysl. nie wiem czemu tak mam ale pogoda w bardzo duzej mierze zalezy od tego u mnie jak sie czuje i jaki mam dzien gdy jest słonce zawsze jest ok [ jezeli nic sie złego nie stanie ] a jak jest tak jak dzisiaj to juz d*pa..;]
#2692 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W Zmierchu wygladał przebajecznie, te jego spojrzenie, ruchy, ach.... ![]() ![]() A tak na marginesie, to ogladam chyba 5 razy dziennie trailer Zmierchu ![]() Edytowane przez hawrodytka Czas edycji: 2009-02-11 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Wtajemniczenie
|
ale w tamtym tygodniu było wszystko OK nic nie zmienialam ani nie kombinowałam
a o jakich wtyczkach mówisz jak tu oglądać AG jak nie mogę powiekszyc zdjeć a tu takie fajne foty ![]()
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak wygląda oliwka hiipa która kupowałyście ? bo ja widziałam dzisiaj 3 jedna w rozowej butelca druga w niebieskiej a 3 w przezroczystej
#2698 |
BAN stały
|
Będę 1
![]() ![]() KULKAAGA - wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO i NAAAAAAAAJbardziej rózowego !!!!!!!!!!!! No i przede wszystkim - aby ślub okazał się taki piękny jak w Twoich marzeniach ![]() ![]() …………… ( …… ( ……( …… ( …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || …………..{*~*~*~*~*~*~* } ………..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } .....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥ ....{*~*~*~*. W DNIU. *~*~*~*} …{ *~*~ * ~* }. URODZIN 100 LAT …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ .................)xxxxxxx ( .................)xxxxxxx ( ......./xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx\ -(¯`•♥•´¯ ![]() ---`•.¸.•´(¯`•♥•´¯ ) (¯`•♥•´¯ ![]() --`•.¸.•´....♪♪♪ W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie. Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym marzysz. •° ♥¸¸.•*´¯`♥ °♪♪♪° ♥´¯`*•.¸¸♥ ° • ¸.•´¸.•*´¨) .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ::::::°::::::: ![]() ![]() ::::::::°::::°:::::::: ![]() ::::° ![]() ![]() ![]() ...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/...............~~/ ..........~/.................~/ ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ...........||............ ......|| ......./******........./******. Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-11 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
aa przypomnialo mi się kupowalyście coś tam z Liliputz jakis spray czy krem w Rossmanie, bo dużo osób sie w to zaopatrza ale to dla dzieci jest czy cos "cudownego" daje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.