|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
to tylko tak dla przykladu wkleilam jakby ktoras z Was nie wiedziala o co mi chodzi chociaz to jest raczej maloprawdopodobne bo Panny Mlode 2009 o tasiemkach wiedza wszystko ![]() Cytat:
kupie troche tej, troche tej i bede kombinowac ![]() Cytat:
ja wole kupic na sztuki bo chce kilka kolorow wiec bardziej mi sie oplaca niz kupic kilka rolek, ktorych calych i tak nie zuzyje ![]() Cytat:
dzieki
|
||||
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym powiedziała tak:
jeśli chcesz przyklejać wstążkę na zaproszenia to lepsza z satyny, bo ma mocny kolor i będzie się ładnie odznaczać. a jeśli chcesz przewiązać zaproszenia kokardką to z organtyny bo jest sztywniejsza i ładniej sie kokardka ułoży. Taka moje mała rada
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
wielkie dzieki za rade
ustalilam ze kupie z organtyny bo moj pierwszy pomysl to byly zaproszenia wiazane, ale kupie tez 1 z satyny bo bardzo mi sie spodobaly te zaproszenia co wklejala Agatka i sie na nie napalilam ale nie wiem czy mi wyjda a tam ta tasiemka jest przyklejana z kolei
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Pokłóciłam się wczoraj z Tż. Burczy na mnie ciągle, w ogóle traktuje mnie tak jakoś inaczej... Obraża się , nie odzywa. Męczy mnie, że zawsze ja muszę po kłótni pierwsza się godzić. teraz postanowiłam, że nie. I jaki jest efekt? Że się nie odzywamy do siebie od wczoraj. Chyba pierwszy raz w życiu tak długo.
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
haj.
![]() My z obrazkami sie chyba jeszcze wstrzymamy. Poczekamy az stanieje zloto. Oby. Zawsz mozemy przyjsc w maju i zamowic. ![]() No i umowilam sie na fryz, tapete i pazuty probne. Akurat za tydzien mam bal magisterski to wyprobuje wszystko.
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
jaga_2001 no to czekamy na zdjecia
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestem przed tym samym wyboremkasiaher masz cudownych rodziców
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde cały post mi sie skasował , ale tyle napisałam
Nie chce mi sie drugi raz tego pisać, wyobraźcie sobie schodze do kolegi do pokoju sobie zadymic ... no sobie pale ta swoją rureczkę a tu nagle ciach.... obcas mi się złamał w bucie ![]() no kurde dobrze ze sobie pochodziłam w nich od poniedziałku , no poprostu superacko ![]() gold-fisch dlatego mówi że ja sie panoszę jak damulka bo moi rodzice mi tak pomagaja i daja mi kasę. Cyhba juz się tak czuje , ale mam to w nosie , to jej sprawa jak sie będzie czuc. Zalazła mi juz nie raz pod skóre i niemam jej zamiaru współczuc, po za tym jest wścibska i sie we wszystko wtrąca. Ciekawa jestem jaki był by mój teść ? , podejrzewam żeby sie dogadała z nim. Po za tym ja jej rodzinę zdazyłam bardzo dobrze poznac i wszyscy traktuja mnie jak członka swojej rodziny i sa naprawde bardzo mili dla mnie, mozę.... to ją jeszcze dodatkowo wkurza bo pierwsza synowa takich relacji z nie którymi członkami z jej rodziny nie ma.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-02-11 o 14:20 Powód: dopisek |
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
bry
ja dzisiaj bylam zlozyc wniosek na paszport a pani mi mowi ze mam paszport wazny do czerwca, ale w lipcu do egiptu lecimy wiec musze nowy wyrobic, no i mama znalazla na szczesce stary , gdyby go nie znalazla to musialabym lacznie 210 zl zaplacic za wyrobienie nowego, i zgloszenie temtego znicszczonego, a na szczescie mam legitke studencka iplace tylko 70 zl za nowiutki paszport, po slubie dowodu nie bede wyrabiac, jak wroce z podrozy, wtedy dowodzik nowy i jak go odbiore to mzienie nazwisko na paszporcie, a to kosztuje tylko 20% ceny paszportu czyli 14zl czekam na telefon od pani szyjacej moja suknie... tzn od tej posredniczki, bo zamowilamw grudniu,. a w marcu mialam miec przymairke a ona nie dzwoni, martwic sie czy nie?
|
|
|
|
#1810 |
|
Przyczajenie
|
Od godziny szukam jakiegoś ładnego tekstu do zaproszeń, bo muszę wysłać Panu, który będzie je robić.
Może Wy dziewczęta macie jakieś pomysły, albo wiecie gdzie można jakiś fajny, nie oklepany tekścik znaleźć ?
|
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
biżuteria YES, tu stronka....one już kosztują 1838 i od stycznia zdrożały, bo kosztowały ponad 1500
![]() złoto idzie bardzo w górę, jedna pani jubiler mi mówiła, że w momencie podrożało i będzie jeszcze drożeć, więc czym wcześniej kupi się obrączki tym lepiej my już je zamówiliśmy
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310163 pokazmy swoje suknie w 1 miejscu
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Staszne sa te ceny złota !!
![]() Juz troszke żaluję, że nie zamówiliśmy troszkę wczesniej obrączek bo teraz są o kilka stówek nawet droższe. ![]() TŻ chciał kupowac w aparcie, bo dostała od koleżanki karte diamentową czy jakąś tam, ale nawet z tymi zniżkami strasznie drogo wychodzi. Mi tam zależy żeby były ładne i trwałe! więc musimy obchodzić jubilerów w mieście. U jednego jubilera usłyszeliśmy nawet 170 za gram złota !! A jakie ceny u Was ? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-11 o 14:38 |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() SAMBAdiJANEIRO mi się zdecydowanie bardziej podobają te z organzy. Ja kupiłam oliwkowo-zieloną i cudnie się mieni ![]() Dziewczyny wczoraj pisałyście o środkach przeciwbólowych. Uważajcie na nie, moje ostatnie problemy ze zdrowiem (w tym uroczy tydzień w szpitalu) spowodowane były najprawdopodobniej tym, że na początku grudnia miałam problemy z zębami i nałykałam się apapu i dorzuciłam jeszcze trochę ketonalu. To trwało z przerwami ok 3 tygodni i wystarczyło, żeby zaszkodziło
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedzialam ze mozna zmienic samo nazwisko w paszporcie, bez wymiany calego dowodu
![]() Ja też chcę zrobić paszport jeszcze za ulgę studencką. |
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A jak to jest z tymi cenami paszportu dokładnie? Bo widzę, że inne ceny są za nowy, inne za wymianę, jeszcze ze zniżką studencką....już się pomieszałam. Znacie cennik? Niestety jak ja będę chciała swój zmienić z nowym nazwiskiem to nie będę miała już legitymacji studenckiej:/ Zauważyłyście ile jest PM 2008 w tym wątku z sukniami? Większość z nich nawet nie się nie udziela u nas w wątku, a szkoda. |
|
|
|
#1818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie moglam sie zdecydowac bo zbyt wiele mi sie podobalo ![]() A co do tesciowej kasiaher to niestety ten typ tak ma... Mi tez by bylo glupio, bo mam inny charakter, nie chce kogos wykorzystywac, moja mama nauczyla mnie ze dzieci na 1 miejscu i wszystkie bez wyjatku itd takze mnie by bylo glupio, ale osoba ktora tak postepuje uwaza ze wszystko jest ok i nie ma sobie nic do zarzucenia, bo niby co....przeciez ona taka wspaniala... Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje ze "na zywo" beda jeszcze ladniejsze hehe ![]() Jak mi tylko przyjda moje zakupy to bierzemy sie z Tż do pracy... bo on sie ostatnio taki marudny zrobil ze szok ze mnie sie smieje ze tylko wizaz czytam, a sam tez sie powinien zapisac bo odkad jakis tydzien temu kupilismy nozyczki to nie daje mi spokoju i ciagle mnie meczy kiedy robimy zawieszki bo on juz by cial i ma przy tym mine slodkiego 5 letniego dziecka ![]() no dobra ale koniec ze sciemnianiem bo dzis o 17.30 mam zaliczenie z wloskiego i jeszcze nic nie umiem porazka... trzymajcie kciuki
|
|||
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() mam prośbę-jeżeli macie jakies foty z fryzurami coś w stylu boba na ślub to wklejajcie
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
co tutaj tak cichutko
, normalnie jak nigdy
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie laseczki obiad pałaszuja
![]() hehe zaczekaj do wieczora, nie nadążysz z czytaniem
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogolnie to co dzien cos gotuje, jak nigdy. Z reszta ja na kucharke sie nie nadaje. Ale zupki to mi rewelacyjne wychodza. Nawet mezus chwali i za raz caly garnek "opacholi"
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
hehe bigosik powiadasz...
![]() a gdzie ten jubiler, o którym pisałaś? bo my jeszcze obrączek nie kupilismy a w listopadzie juz mialy byc i mialy lezec i czekac
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jubiler na sienkiewicza, w rzemieslniku przed wiaduktem. Ale on cos mi wczoraj nasciemnial, bo za moje obraczki z mojego zlota chce 650 zl... A inna dziewczyna u tego jubilera za obraczki ze zlota tego faceta zaplacila 1000 zl Nie sadze by za 10 gra zlota zaplacila 350 zl, bo wzor obraczek dosc podobny. Inna dziewczyna u innego jubilera za obraczki ze swojego zlota (w damskiej brylant a u mnie nie ma kamieni) za grubsze zaplacila za robocizne 500 zl...
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
aha, dzieki
no my chyba jednak kupimy na rynku, tam gdzie oglądalismy
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Jest radość
- zaproszenia wysłane do druku Będą w piatek prawdopodobnie. Nawet cena dość fajna - a tego sie obawiałam. |
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
a ja jutro ide już fotografa zamówić i obrączki obejrzeć i zobaczyć jaka cena
a i mam pyt jak robicie te zawieszki same i winetki podpowiedzcie bo ja tez bym chciała a niewiem jak się do tego zabrac a to fajna sprawa musi być PROSZĘ O RADY |
|
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
tak myślałam że pichcą a potem wcinają " i jaka ja gruba jestem , jejku..."
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
A propos jedzenia
Macie jekieś dobre sprawdzone przepisy na dobre ciasta? plisss ![]() Właśnie wymyślalm co podać gościom do urodzinkowej kawy w weekend? Babcia mi upiecze babke i jabłecznik, ale ja też cos muszę wymysleć... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

chociaz to jest raczej maloprawdopodobne bo Panny Mlode 2009 o tasiemkach wiedza wszystko 
kupie troche tej, troche tej i bede kombinowac
ja wole kupic na sztuki bo chce kilka kolorow wiec bardziej mi sie oplaca niz kupic kilka rolek, ktorych calych i tak nie zuzyje 

ale jestem przed tym samym wyborem