|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo prosze o dobranie jakiejs fryzurki i koloru chcialabym krotkie braz wlosy,ale nie wiem czy mi pasuja i jakis makijaz bo w ogole nie wiem jak sie malowac
moje zdjecie Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-02-07 o 21:13 Powód: post pod postem |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Kilka fryzur. Czesc nie rozni sie bardzo od Twojej obecnej ale po prostu Ci ladnie w takiej dlugosci. W bardzo krotkich brazowych mi osobiscie sie mniej podobasz. Moze po prostu ozyw troche Twoj obecny kolor wlosow...
i jeszcze dwa Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-02-08 o 15:54 Powód: post pod postem. |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa fryzura i kolor
dzieki,czuje sie strasznie brzydka
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
patrycja mnie się podoba propozycja nr 6 (włosy blond)
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A mnie się najbardziej podobasz we fryzurze nr 2. Czasem warto trochę poeksperymentować
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
czesc, ja mam dla Ciebie cos takiego... SOrry za chamskie wyciecie
Jak mozesz daj fotke w spietych wlosch.fotka, sorry ze osobno Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-02-07 o 21:12 Powód: post pod postem |
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego ? Odpowiedź jest prosta - kompleksy.
Musisz je pokonać i "wywalić" te złe myśli Jesteś naprawdę ładną dziewczyną i nie warto forsować się negatywnymi emocjami.Wracając do fryzurki - grzywka na bok.
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-02-07 o 21:11 |
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
mi bardzo podobasz sie w fryzurce z 7 zdjecia
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
osobiście najładniej Ci w blondzie
i lekko przyciętych włosach.
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Ślicznie wyglądałabyś w fryzurce nr.7
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
patrycja dla Ciebiw wybieram blond. Moze raz na jakis czas wyprostuj wlosy?
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba propozycja nr 7. Włosów nie trzeba byłoby męczyć prostowaniem, jak dla mnie wyglądasz w tej fryzurze świetnie..
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
zdecydowanie fryzurka numer 7
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za wszystkie porady jednak obcielam i przyciemnilam wlosy.Mimo,ze wiekszosc mi mowi,ze lepiej wygladam w jasnych wlosach to ja lepiej sie czuje w ciemnych bardziej naturalnie.Zawsze myslalam,ze jestem jesienia i farbowalam sie na rudo ale teraz wydaje mi sie ,ze jestem typowym polskim ,szarym ,pospolitym latem.Co do makijazu to stosuje tylko podklad bezowy i czarny tusz,ewentualnie jakies jasne cienie niewidoczne,nie chce zle dobrac i wygladac smiesznie.Maz ciagle mi powtarza ze powinnam stosowac mocniejszy makijaz i ciemniejszy podklad bo wygladam za blado ale do wyrazistego makijazu trzeba miec wyrazista urode.
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Stosowanie ciemniejszego podkladu to chyba nie najlepszy pomysl.. mozesz za to zaczac uzywac puder brazujacy lub delikatny roz zeby troche ozywic twarz jesli czujesz ze wygladasz blado. Niestety na makijazu sie nie znam wiec dokladniej nie doradze, ale na wizazu znajdziesz mnostwo informacji na ten temat. I usmiechaj sie czesciej !!!
|
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

Jak mozesz daj fotke w spietych wlosch.