|
|
#2731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
mówicie że u Was zima u mnie na szczęscie i na razie nie sypie - oby tak do soboty bo jedziemy(ja i TŻ) na gale rozdania dyplomów do Krakowa- w końcu! a nie mamy opon zimowych, a odległośc to 100km
![]() także zrobie jakieś zakupy w Galerii (to mnie cieszy najbardziej ), chciałabym wyjść z TŻem gdzieś na kolacje, ale to zależne od tego o której wrócimy![]() dziś ide na cytologię, a wcześniej do fryzjera bo chyba robie grzywke sama nie wiem... ![]() a wieczorkiem nakladam farbe na włosy - kupiłam Palette Deluxe Aksamitny Brąz w naturze dostałam śliczne serduszko kryształowe gratis oraz mogłam wziąść farbę za 1 grosz jeszcze jedna ale już nie było fajnych kolorow a jakieś fiolety czy czerwienie mnie nie interesują
|
|
#2732 |
|
BAN stały
|
Tak od pól roku planujemy juz, by sie spotkać wisona-lato - wszystkie AG (i Barbie oczywiscie tez jeżeli chcą
), najlepiej u Milusi, bo mieszka w Łodzi (a to środek Polski) i ma miejsce do przenocowania, mogłaby też zorganizować wynajecie domków nad jeziorkiem k.Łodzi![]() Fajnie by było, przyjedź też Mam nadzieję że ten pomysł wypali, jak nie to sama nawiedzę Milusię
|
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
ja tam z pomorza nawet moge sie wybrac na spotkanie AG
a co jak szalec to szalec
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się zobaczy
|
|
|
|
|
#2735 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
Miśka84 ladne masz paznokcie... akryl czy zel? masz takie fajne te koncowki biale :P bo mi to baby zawsze robia biale koncowy od srodka plytki paznokcia i to wyglada conajmniej smiesznie... a Ty w koncu sama sobie robisz czy ktos Tobie?
Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-11 o 15:12 |
|
|
|
#2737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A za co dokładnie dyplom ?Mój TŻ całą zime jeździ na letnich oponach, z zawodu jest mechanikiem samochodowym i mówi, ze te opony zimowe są tylko dla ściemy, żeby warsztaty samochodowe zarobiły
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, a białe jest tak bardziej na końcówce, bo już mają 3 tyg. i są odrosnięte![]() Ale fakt - jeżeli ma sie krótkie panokcie to ładnie wygląda tylko taka mała końcóweczka biała, tak naturalnie
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
nanaaaa gdzie zdjęcia
czekamy
|
|
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
wpadlam sie tylko przywitac i wracam do nadrabiania, kurcze na nic nie mam teraz czasuuuu
no ale przynajmniej mam z kim spedzic walentynki.... ![]() hmmmmm where is Klatka???? bo miala wstawic fotki... aaaa i STO LAT dla Kulkiagi!!!!!!!! wszytskiego najlepszego kochana |
|
|
|
#2741 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Klatka była, ale nie wstawiła....
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gratulacje z tego powodu więc to Klatka to ona trzyma te zdjecia w ukryciu
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja bym chciala zobaczyc Gabi Czekolady jk mowicie ze taka slodka . Ja tak uwielbiam dziecii !! Sama sien ie mogedoczekac jak juz bede miala męza , swoje mieszkanko i bede mogla spokojnie myslec o dziecku
Teraz nie jestem na to gotowa napewno . Zreszta mloda jeszczem
|
|
|
|
#2744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekolada pochwal sie swoja córcią !!
|
|
|
|
#2747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oficjalniedopiero teraz choć obrone miałam w czerwcu ... ciężko chyba jechać w taka trase na letnich, dlatego sie sama boję żeby nie wylądowac nawet w najlepszym wypadku w fosie a jeszcze TŻ zgubil w ostatni weekend portfel z dokumentami-wiecie że nie wydaja żadnych tymczasowych tylko na własną odpowiedzialność, ciekawe co byłoby gdyby był kierowca albo przedstawicielem handlowym który codziennie jeździ urlop czy co![]() kurde i mowi to mechanik! jestem w szoku
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-11 o 15:49 |
|
|
|
|
#2748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2750 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
BAN stały
|
Dzien dobry Panieneczki ;*
..u Was sniezno? a u mnie mega chlapa snieg pada ale z deszczem a to najgorsze co mogloby sie wydarzyc ;/ ..dzisiaj mialam badania wzrostu itd w szkole! i jestem w mega szoku! myslalam ze po 18roku zycia juz sie nie rosnie.. a tu pach! 170 i 54kg ![]() * ponaglam pytanie co do zmiany koloru moich wlosow? z blond na ciemna czekolade albo jakas rudość (dodam foto do chwilowego albumu) * i co najwazniejsze.. moj TZ ma dzis urodziny.. nie kupilam nic specjalnego i co tu wymyslic?! tak na szybka niespodziewanke? ________ ..co do Rihanny to szkoda mi jej w zyciu bym sie nie spodziewala ze na pudelku zobacze tego typu wiadomosc dot. ich 'zwiazku' masakra! ..i ogolnie ja tam ja nawet lubie ;] piosenki niestety meczace ale to glownie przez to ze sa mega komercha, ale podoba mi sie.. ona nie taka najpiekniejsza, ale brzydka tez nie jest.. podoba mi sie jej 'codzienny' styl ;P bo ten koncertowy to totalna lipa hehe i jej tatuaz na biodrze! jest mega.. sama sie zastanawiam od dluzszego czasu nad takim, ale nie moge sie zdecydowac ;/ |
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Gabi widziałam
![]() słodziutka Czekoladka ma z nia zdjęcie na nk |
|
|
|
#2753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
Uniwersytet Rolniczy... tak, tak jestem rolnikiem z dyplomem
![]() bo ty chyba z Krk ?
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja agh ; )
|
|
#2757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Klatka chyba buduje napiecie heheh <przytul> ja tak mialam w tamtym roku, wypilam calego szampana sama i pozniej mialam kaca 3 dni... a Ty masz chyba imieniny w walentynki nie? to sobie ustal ze obchodzisz to swieto a nie tamto |
|
|
|
|
#2758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tego życzę najbardziej, ja co roku najpierw muszę się pokłócić o cokolwiek, a potem jest świetnie nie wiem, może to przez nerwy, że coś nie wyjdzie
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladka to ja pozwole sobie dodać Cie do znajomych
![]() Imago84 oo to jestes z mojej uczelni Jaki kierunek ??
|
|
|
|
#2760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

), chciałabym wyjść z TŻem gdzieś na kolacje, ale to zależne od tego o której wrócimy
jeszcze jedna ale już nie było fajnych kolorow a jakieś fiolety czy czerwienie mnie nie interesują

), najlepiej u Milusi, bo mieszka w Łodzi (a to środek Polski) i ma miejsce do przenocowania, mogłaby też zorganizować wynajecie domków nad jeziorkiem k.Łodzi

no ale przynajmniej mam z kim spedzic walentynki.... 

a jeszcze TŻ zgubil w ostatni weekend portfel z dokumentami-wiecie że nie wydaja żadnych tymczasowych tylko na własną odpowiedzialność, ciekawe co byłoby gdyby był kierowca albo przedstawicielem handlowym
nie wiem, może to przez nerwy, że coś nie wyjdzie