|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
czyli Endżi
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Cytat:
/edit/ Nie - wierz mi, że nie wzięłam do siebie. Przynajmniej nie w takim sensie w jakim chyba piszesz. W każdym razie jako "organizatorka tych zakupów" (sic!) jestem za nie odpowiedzialna i wszelkie reklamacje odnośnie niewłaściwej polityki są kierowane do mnie.Może się uda
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-02-10 o 23:20 |
|
|
|
|
#3842 |
|
Raczkowanie
|
BeYoursef, jeśli można chętnie bym się przyłączyła do zakupu Ange ou demon i przygarnęła 10 ml.
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetnie, dopisuję oczywiście.Ange ou Demon EDP Givenchy: beyourself - 30 ml + flaszka i organizacja orenda - 10 ml Spook - 10 ml winter76 - 15 ml wiorka_sforna - 10 ml zetzet - 10 ml Do oddania 15 ml.
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2009-02-11 o 00:30 |
|
|
|
|
#3844 |
|
czyli Endżi
|
Dziewczyny od Musc Ravageur z travel setu - niewesoła wieść
Zaglądam właśnie na ich stronę a ten produkt (3 x10ml) sobie ... ZNIKNĄŁ Nosz kurde. Zaraz napiszę @ z pytaniem czy skończył się w asortymencie czy co jest grane. Jeśli tak to ogromnej tragedii nie będzie, bo chyba podzielimy wówczas setę albo pięćdziesiątkę, ale oczywiście jest to spora zmiana planów i organizacji Bo ja na przykład takim zapasem atomików nie dysponuję ![]() Szit.
|
#3845 |
|
never say no to panda
|
Aniołku, jeśli chciałabyś, to lista zakupow atomizerowych nie jest zamknięta i mogłabym Cię dopisać, ale to wedle uznania
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze to nie ładnie z mojej strony, chciałam wspolne z wami ale przemysllam sprawe .... ale moze ktos by chcial 5ml wody zimowej?
![]() ALE zeby nikogo nie wystawic do wiatru,powiem ze jesli nikt sie nie znajdzie w zamian to kupie te perfumy (5ml) opniewaz nie chce stwarzac komplikacji |
|
|
|
#3848 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
), a Zimy Micallefawięc raz jeszcze: 5 ML HIVERA MICALLEFA DO ODDANIA!!
|
|
|
#3849 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja do odlewek sie chyba nie przekonam ![]() Aniolku, czekamy na wiesci |
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
jest mi przykro bo skasowano moj watek z Escada
![]() i w takim razie nikogo pewnie nie znajde na wspolne zakupy lili chic Esacdy ![]() PONAWIAM ![]() http://allegro.pl/item551184129_esca..._raryrtas.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak Nie skasowano ![]() Tu jest Twoja informacja o zakupach: Strona 127 wpis nr 3800 i 3805
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-02-11 o 09:35 |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniołku, jeśli rzeczywiście nie będzie już travel setu, to ja skusiłabym się na 20-30 ml z butelką
|
|
|
|
|
#3855 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Zobaczymy czy za jakieś 2-3 dnia sprawa się wyklaruje ![]() A powiedz do kiedy mogłabym dorzucić swoje zamówienie atomizerkowe? W sumie może zrobię to już teraz - na zapas...? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jednak jeśli rzeczywiście dojdzie do tego że będziemy dzielić kolejny flakon to podejrzewam że kupię atomizery i będę dzielić mililitry. Jeśli chodzi o flakon to wolałabym uniknąć walki o niego, ale to w sumie taka niepisana zasada, że ten kto rozlewa bierze dla siebie flakon - niejako za wykonaną żmudną robociznę Ale na tym etapie nie ma co gdybać
|
|
#3856 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Dziewczyny od HIVERA - Hiverek już opłacony ![]() i tym optymistycznym akcentem chwilowo kończę cebeerkowy szal wspólnozakupowy
|
|
|
#3857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Olu, ja zrobiłam przelew już wczoraj. Hiverka wlej mi do jednego z atomków z Gwaiowego zamówienia (zostanie jeden 10ml i jeden 5ml - akurat tyle, ile potrzebuję na Ava). No i wyślij, proszę, razem z Yvresse.
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr - wpłaciłam to co miałam
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Nie gniewaj się, dla mnie to wszystko tu chińszczyzna) Czekam więc cierpliwie na dobre wieści
|
|
|
|
|
#3861 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze niestety nie odpisali.
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr, pieniądze za Hiverka i + dopłatę za Gucia dostaniesz jutro przed południem lub w piątek rano najpóźniej. Przepraszam Cię za opóźnienie najmocniej, ale wcześniej nie wyrobię się niestety
|
|
|
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
Postaram się dzisiaj lub jutro dopłacić tą nieszczęsną złotówkę.
|
|
#3864 |
|
czyli Endżi
|
Z uwagi na fakt, że travel sety Musc Ravageur wróciły (mam nadzieję, że ten stan trochę jeszcze potrwa i zdążymy je kupić
) aktualizuję...Magdulenko, cieszę się że Twojemu MR udało się wejść rzutem na taśmę (dzięki Kattarinie ) Nasza lista (kolejna aktualizacja): 1. flakon 100ml Musc Ravageur - BeYourself 2. 3 x 10ml Musc Ravageur - 20 euro za sztukę - Mirra, Endżi,Anuschka 3. 3 x 10ml French Lover - 20 euro za sztukę -Trigonella, Mettemarit, Daffodilka 4. 3 x 10ml L'eau d'Hiver -18,35 euro za sztukę - Endżi, lady Vader, Mettemarit 5. 3 x 10ml Musc Ravageur - Kattarina (2 atomiki) i Magdulenka (1 atomik) Udziałowcy flaszki Be: Cbr - 5ml Musc Ravageur --> 1,4 euro/1ml = 7 euro Heroldin - 20ml Musc Ravageur --> 1,4 euro/1ml = 28 euro Rywka - 10ml Musc Ravageur ---> 1,4 euro/1ml = 14 euro Taka Taka - 10ml Musc Ravageur --> 1,4 euro/1ml = 14 euro Zeldee - 10ml Musc Ravageur --> 1,4 euro/1ml = 14 euro Udziałowcy akcji pod kryptonimem Frederic Malle:
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-02-11 o 16:07 |
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogromnie się cieszę Dziękuję Kattarino |
|
|
|
|
#3866 |
|
czyli Endżi
|
Kurs niestety w dalszym ciągu jest nienajpomyślniejszy
Na dzisiaj to 4,53 dlatego też proponuję zaokrąglić małą górkę i policzyć po 4,6 1. Be Yourself (razem z Cbr, Heroldin, Rywka, Taka Taka i Zeldee )od Ciebie muszę otrzymać:
4. Anuschka:
5. Daffodilka:
Kattarinko, powiedz mi kochana jaką przesyłkę sobie życzysz i czy na szwedzki adres (nie mam pojęcia ile to kosztuje i ile Ci doliczyć ) a ponadto czy chcesz wpłacać w euro czy złotówkach Wpłaty polecą na moje klasyczne konto w Millenium (tam wyraźnie widzę za co jest wpłata i jakiej wysokości kiedy poprzednimi razami wszystko szło bezpośrednio na konto karty kredytowej to miałam poważne problemy z identyfikacją) a kiedy wszystko dotrze to przeleję całość na konto karty kredytowej i dokonuję zakupów ![]() Czy może coś pominęłam, gdzieś się pomyliłam ? Bardzo proszę jeszcze przeanalizować moje wyliczenia Jakieś pytania ? Czy mogę coś wyjasnić?
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, dzięki za podliczenie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3868 |
|
never say no to panda
|
Prosiłabym Be o porozsyłanie jej grupce indywidualnych rozliczeń. Ponieważ nie dostałam jeszcze od Ciebie wpłaty za wspólnozakupowanie ze mną, proponowałabym odjąć moja należnośc za MR od Twojej kwoty dla mnie
daj znać jeszcze, czy się zgadzasz.Be - jeszcze jedna sprawa, czy Twoje atomkowe zamówienie uwzględniało atomki na MR, czy będziesz jeszcze coś zmieniała? UWAGA! UWAGA! DZIŚ OSTATNI DZIEŃ ZAPISÓW NA ATOMIZERKI U GWAI! JUTRO GWAI KLIKA ZAMÓWIENIE I ZDECHŁ PIES, ŻE TAK POWIEM
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-02-11 o 16:57 |
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

]
Świetnie, dopisuję oczywiście.
Nosz kurde. Zaraz napiszę @ z pytaniem czy skończył się w asortymencie czy co jest grane. Jeśli tak to ogromnej tragedii nie będzie, bo chyba podzielimy wówczas setę albo pięćdziesiątkę, ale oczywiście jest to spora zmiana planów i organizacji
Bo ja na przykład takim zapasem atomików nie dysponuję 

), a Zimy Micallefa