|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
No i za przeproszeniem bardzo dobrze.
Dlaczego nie masz do samej siebie szacunku? Nie chcę Ci tu wciskać jakichś mądrych tekstów, ale zachowując to właśnie wynika z tego, jak się zachowujesz, żałując, że kolega jest tylko kolegą (a powinien być nikim!), kolega który Cię wyzywał i zachował się żałośnie, oczerniając Cię przed innymi... Zrób to może dla samej siebie... i przestań sama się pakować w takie "gówno". Bo nic z tego dobrego wyniknąć nie może. (nie żebym coś tu Ci moralizowała, broń boże )
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym oczernianiem i obgadywaniem dowiedzialam sie od jego przyjaciela ze na ten temat bylo cicho.. i jak ktos go zapytal to on mowil ze to nie jego sprawa. WIec to pozytywne ze du* mi nie obrobil. Wiecej w tej sprawie i tak nie da sie zrobic.
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym jak napisałam że u mnie sie sporo osób bawiło bez alkoholu, m.in ja. I to że sztuką jest sie dobrze bawić dobrze bez alkoholu a nie z nim. No ale spójrzmy prawdzie w oczy. Z alkoholem każdy sie dobrze bawi A bez nie każdy potrafi.Ja pisałam że u mnie alkohol był, niektorzy pili sporo, inni po pare drinków, inni wcale. Ale moja szkoła jest tak postrzelona że i bez alkoholu czasem sie zachowuja jak po 5 piwach :P No i ja pisałam do Ilony odnośnie tej sytuacji z jej niby kolegą dość ostro i dosłownie. Pisałam co myśle, zawsze to robie. A nóż do kogoś coś dotrze
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja i Alexia09 tylko mi się potem nie skarżyć proszę, że spać nie możecie, bo Was moje stworzenia straszą o.O
Linki dam, bo mi się nie chce kombinować jak się tu zdjęcia wstawia xD Ale obiecuję, że to opanuję... Kiedyś ![]() 'Nocnikowa' Kaczka: http://img244.imageshack.us/my.php?image=img0056go8.jpg Łosiałamiający Łoś: http://img262.imageshack.us/my.php?image=img0058zf5.jpg Kwiatki: http://img212.imageshack.us/my.php?image=img0059ed1.jpg A dla ludzi o mocnych nerwach, kwiatki w uszach :http://img213.imageshack.us/my.php?image=img0049zb5.jpg I tego no ja się pilnie uczę na fizykę co widać. Tzn. muszę zrobić pomoce naukowe tylko. Mamy oficjalne pozwolenie na ściąganie, tylko tak żeby pani tego nie widziała ![]() Zanetka007 nie bratanek, bo brat taki smarkaty jeszcze, ale kuzanek jak najbardziej ![]() Chyba zostanę twórcą neologizmów xD |
|
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:P
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no łoś jest po prostu boski ![]() idę pod prysznic i do książek.
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2798 |
|
Pani Buka
|
łoooś *_* kaczka też niczego sobie
a te kolczyki wydaje mi się że mogłyby być odrobinę mniejsze to byłyby super ![]() ja muszę lecieć na angielski, będę w domu po 20 a na jutro muszę przeczytać streszczenie "Dżumy" i powtórzyć wojny XVII-wieczne... ehh, wizaż
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja czemu opuściłaś nasz wątek studniówkowy ?
a ja widze,że tu również toczą się ciekawe rozmówki ... nie ma sie co dziwić w koncu połowa naszej ekipy tu przebywa
Edytowane przez ilusja Czas edycji: 2009-02-11 o 18:06 |
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się za 'Dżumę' też zabrać muszę. Książka ciekawa ale do jutra nie dam rady przeczytać xD A pani już dziś pogrom w klasie zrobiła i 10 jedynek się wsypało z polskiego, więc muszę się pilnować, bo coś czuję, że ja jutro polecę -.-' |
|
|
|
|
#2801 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dostałyście już wyniki z matur? U mnie w szkole sobie lecą w ciulki
polak i angol tylko jest
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wam nie dali!? ![]() Dziewczyny wybaczcie ale problemy typu "twoja szkoła jest elitarna i ma w d.... moją" "myślicie że jesteście lepsi bo nie pijecie, ale i tak udajecie, że nie pijecie bo wszyscy piją" itd itp. są z lekka żałowe nie wiem czy to ten stres przedmaturalny niektórych uwrażliwia czy co
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każda szkoła jest dobra jeśli tylko chce sie czerpać z niej wiedze itd ![]() Ale nadal uważam że nie sztuką jest sie bawic dobrze po pijaku ale bez alkoholu. I tu wogóle nie ma to żadnego związku ze szkołą czy niewiadomo czym. Mówie to generalnie bo wg mnie tak jest. Alkohol wcale świetnej zabawy nie zapewnia. I bardzo szanuje osoby które potrafią sie świetnie bawić nic nie pijąc ![]() I jednoczesnie nie mam nic do tych co piją,oczywiscie ze nie ![]() Nie lubie jedynie osób które twierdza jacy to z nich kozacy, nachleja sie jak nie wiem co, a potem cuda odwalaja
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
Nie nie dali...Zaczynam się zastanawiać co to za szkoła o maj gat ![]() U mnie w mieście jest tak...są trzy ogólniaki, i kilkanaście zespołów szkół w tym moja. Te zespoły szkół to ogólniaki, profilowane i technika. Te trzy ogólniaki uchodzą za najlepsze, wiecie, elita, najwyższy poziom, kulturalne dyskoteki Co do czego, nasza szkoła w zeszłym roku osiągnęła wyższą średnią z wyników z matur niż jedna z tych "elitarnych". To taka głupota moim zdaniem Wyżej sr. jak d. mają Nie wszyscy, jasne, że nie. Ale większa część słysząc, że uczę się w ekonomiku to stawia takie oczy "i tak się dobrze poszła Ci próbna? nie gadaj..."
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem wszyscy piją ale w odpowiedniej sytuacji - na imprezie ze znajomymi bez zdjęć i kamery moge upić się na umór nawet jak mam zły dzień, na 100dn chyba lepiej zachować klasę ![]() ilo16na też uważam że "prestiż" liceum czy innej szkoły ma się nijak do tego jacy ludzie tam są. Ale żeby ktoś tutaj oświadczał, że chodzi do elitarnego liceum i jest święta krową to sobie nie przypomiam ![]() Mandarynkia absolwenci ekonomików mają lajt na studiach ekonomicznych a licealiści srają w gacie niestety taka prawda.
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-02-11 o 18:51 |
|
|
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
jej ale mnie tu dawno nie bylo;p
ostatni raz w 1 czesci;p ja dzis caly dzien z histy do matury sie uczylam i nic nie pamietam;/
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to by było po prostu ... troche brak kultury. Opera, 100dn, a ktoś nachlany w 4 pupy Alkohol jest dla ludzi, ale trzeba mieć umiar i trzeba wiedzieć kiedy ile można wypić
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie mimo nawolywan dyra tez wypili i nawet 2 osoby wylecialy;/
|
#2809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chodzę to tzw "elitarnej" szkoły, chwalonej, "och" i "ach", ale jakby ktoś to zobaczył od środka to by się przestraszył... Dzieją się takie rzeczy, że szkoda gadać... Czasem żałuję, że nie poszłam do normalnej szkoły...
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla nas to jest taka szkoła o najwiekszym poziomie, gdzie trzeba najwiecej pracy we wszystko wkładać. Mam pare znajomych to mówią że jest baaaardzo ciężko. Jak jest od środka to nie wiem. Ja mam jedynie nieciekawa opinie o ludziach z I... bo wg mnie to właśnie takie osoby ktore wyzej sr.. niz maja :/ |
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, chyba dawno mnie nie bylo
|
#2812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(tak w wielkim skrócie) Moja siostra za rok idzie do liceum, ale stanowczo odradzam jej tę szkołę Co do jedynki to się zgadzam... Moja przyjaciółka przeniosła się stamtąd w 1 klasie, bo nie mogła znieść tego snobizmu Cześć
|
|
|
#2813 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Całe szczęście niedługo ferię, może zajmę się też prezentacją. Czy ktoś oprócz mnie ma absolutnie NIC z prezentacji na polski? ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem za siebie zła.... wróciłam do Tżta... nie wiem jak to wyszło, po prostu on nie dawał mi spokoju, przepraszał, obiecywał zmiany i jak głupia uległam.. Tak wiem słaba jestem, ale naprawdę nie wiem jak ja mam postępować.. nie potrafię mu już zaufać, traktuję go ostroznie, momentami brakowało mi go, ale jak sobie pomyślę o tym wszystkim co mi zrobił, to chyba to nie była dobra decyzja..
|
|||
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest kilka takich nauczycieli za ktorych lekcjami zwyczajnie tesknie Świetni byli.
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
ja się przeogromnie ciesze ze za 3 miesiace koncze te szkole.
nie jest zla, nie o to chodzi, lubie ja, mam fajnych ludzi w klasie ale nic mnie z nimi nie laczy, ciagle trzymam sie w paczke z 3 kolezankami. Nauczycieli mialam ok, bylo kilku na prawde swietnych ![]() ale dluzej bym juz tam nie wytrzymala. W szczegolnosci z polonistka ktora dzisiaj zeby popisac sie jakiejs stazystce kazala mi zostac po lekcji i dostalam ochrzan ze mialam telefon na stole, haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tym roku zmienili nam na starą, wredną jędze
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas wszyscy(lacznie z nauczycielami-pili) i nauczyciela i dyrekcja..udawali ze nie widza ![]() Najbardziej udawali nauczyciele..dyrekcja sie zwija zawsze kolo 11 i od tej godziny sie dzieje co chce..butelki na stolach
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry powinnaś baty dostać
Mam nadzieje że nie bedziesz żałowała tej decyzji...Ilona Każda szkoła ma swoje zasady, jak do nich szłyśmy to akceptowałyśmy regulaminy. Jesteś w konkretnej szkole = akceptujesz i postępujesz zgodnie z jej zasadmi ![]() I nic z tym nie zrobisz. U mnie był zakaz picia. I teraz to zależało od wychowawcy, jak ktoś zauważył że ktoś troche tam wypił to nikt nic nie mówił, ale jakby ktoś narąbany chodził napewno zostałyby wyciągnięte konsekwencje - w zeszłym roku tak było. No i nie wyobrażam sobie pijanych nauczycieli na 100dn. wypic lampke szampana czy wina jak najbardziej. Ale rozlewanie wódki pod stołem juz gorzej. To są nauczyciele jednak. Dla mnie to by była niezręczna sytuacja jakby do mnie przyszła wycha wesołym kroczkiem
Edytowane przez shewa Czas edycji: 2009-02-11 o 19:24 |
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem.
Ale huczy już o tym cała szkoła. Dzisiaj w sklepiku natrafiłam na grupkę uczniów przekazującą sobie tę gazetę. ![]() Cytat:
Ojej W każdym razie życzę powodzenia
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-02-11 o 19:21 |
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zapomniałam kompletnie... Mam pare zdjec ze studniówki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

)

)
:

nie ma sie co dziwić w koncu połowa naszej ekipy tu przebywa
polak i angol tylko jest 

jeszcze wam nie dali!?

Tak wiem słaba jestem, ale naprawdę nie wiem jak ja mam postępować.. nie potrafię mu już zaufać, traktuję go ostroznie, momentami brakowało mi go, ale jak sobie pomyślę o tym wszystkim co mi zrobił, to chyba to nie była dobra decyzja..
W każdym razie życzę powodzenia