|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
|
|
|
|
#2162 |
|
Konto usunięte
|
naamah wyglada bardzo ladnie, ale niebardzo widac jak jest z obwodem i gdzie wzgledem miski znajduje sie pacha
tzn jakbys tak bardzo mogla nie kadrowac zdjecia ![]() chociaz w sumie ja tez kadruje ![]() gladki jeden model ma kostar i na figleaves jest kilka, ale pod pytanie tez sie podepne
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-11 o 22:02 |
|
|
|
#2163 | |
|
Zadomowienie
|
LaSenza, o ten: http://www.lasenza.co.uk/search/Leve...&img=a507_1047
Cytat:
![]() Muszę się jeszcze przyzwyczaić do ściślejszego obwodu. Mam jeszcze te dwa: http://www.lasenza.co.uk/search/Leve...ocked-spot_bra - jest śliczny i baardzo wygodny http://www.lasenza.co.uk/search/Leve...arch=1&img=FS3 - czarny w miarę możliwości wkleję zdjęcia. A tak btw to te dziewczyny na zdjeciach chyba mają za małe staniki ![]() dzięki dziewczyny za pomoc Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2009-02-11 o 22:13 |
|
|
|
|
#2164 |
|
Konto usunięte
|
nie maja mojego rozmiaru, norma
![]() modelki zawsze chyba maja za male
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
O lasenza ma fajna propomocje teraz, 20 funtow za dwa biustonosze. Oplaca sie nawt polkom (jeszcze zobacze ile wysylka), a co dopiero jak sie brytyjom oplaca...
|
|
|
|
#2166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dzięki, lubię takie gładkie z takim kształtem więc będę polować
|
|
|
|
|
#2167 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
, bo wielu rozmiarów nie ma....A promocja bardzo fajna, jeśli się swój rozmiar znajdzie... Ja nigdy nie skorzystałam z tych promocji... Ale za to 5 par majtek za 12Ł ![]() A wysyłka nie jest szczególnie droga... Za 3 biustonosze, kapciuszki i zawieszkę płaciłam niecałe 300PLN |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ile zdjęć
![]() luizka w tych stanikach widać jaki masz ładny biust pushit jaka sesja Sylvestrine w tym rozmiarze bardzo ładnie wygląda ..w komplecie Toffino po prostu wymiatasz![]() Naamah6 nie wiem, ale mi się wydaję,że stanik ma za luźny obwód, jakby mostek odstawał,ale może tak tylko na zdjęciu wygląda.też przydałby mi się taki gładki jasny stanik..
Edytowane przez zorza83 Czas edycji: 2009-02-11 o 22:37 |
|
|
|
#2169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lubię takie gładkie, bo najlepiej układają się pod ubraniem... |
|
|
|
|
#2170 |
|
Konto usunięte
|
tylko ze jak weszlam na strone la senzy to do koszyka nawrzucalam za 800 zl \bo tanio, ladne ...
![]() zorza w koncu jakas bielizna, w ktorej sie pokazac mozna, bo biedna bylam pod tym wzgledem, wszystkie staniki od kompeletu to 75b nie wyrzucone jeszcze tlyko z sentymentu |
|
|
|
#2171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to mam zwidy ja właśnie szukam takiego pod białą bluzkę, Freya Retro bodajże jest taki gładki, ale różne są o nim opinie...właściwie to wśród białych staników niewielki jest wybór w polskich sklepach internet. w każdym razie w rozm.28F inferno, tango,harmony..skromnie coś i żaden nie powala urodą
|
|
#2172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w tym jeszcze kształt fajny, taki bezszwowy okrąglutki, mam jeden podobny i jest moim ulubionym, a np inferno przez te cięcia robił dzioby. |
|
|
|
|
#2173 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie - bardzo zgrabnie wygląda pod bluzką - zadnych szwów, dziobów... Jest bawełniany, więc nie grzeje, jest ślicznie wykończony
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;10938141]a on w srodku ma "poduszki" ? jaki masz rozmiar ? jak obwód sie rozciąga ?
[/quote]Przepraszam za post pod postem... Ma poduszeczki, ale malutkie, nie czuć ich wogóle i nie zniekształcają i nie gniotą biustu. Jest ściśliwcem i małomiseczkowcem, bo z bra-fittera wychodzi mi 32E, a tu 34E jest OK. |
|
|
|
#2176 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest na szczęście parę wyjątków, jak te parę staników z mileny..z maskaradkami problem bo trzeba celować w ściśliwy model, bo 28 u nas nie uraczysz..nadzieja w Cleo ....w naszym rozmiarze to i tak jeszcze nie taka tragedia , przy większych miskach to dopiero się zaczyna upancernianie![]() Cytat:
sama chciałam go kupić, ale podpuściłam koleżankę i zamówiła dla siebie na allegro ..jak ją w tym zobaczyłam, to cieszyłam się,że sama nie kupiłam...zbroja nie biustonosz
Edytowane przez zorza83 Czas edycji: 2009-02-11 o 23:03 |
||
|
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
Inferno ma też swoje zalety
Dla mnie jest mega wygodny, miękki materiał, nigdzie nie gniecie. Mój pierwszy dobry stanik (tango to była porażka a Poly robiła mi dziury w mostku do krwi). No i bardzo dobrze się w nim ćwiczy, bo świetnie trzyma biust.Sylvestrine mnie obtarło Jednak ta koronka jest strasznie szorstka i nieprzyjemna.
|
|
|
|
#2178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, nie miałam przyjemności go nosić, ale jednak wygląd trochę zniechęca na pewno zaletą jest bardzo niska cena nówki na allegro
|
|
#2179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taa jak facet zobaczyl ramiaczka od harmony, to go dotknac nie chciał, a przeciez to nic, przeciez polyanna jeszcze piekniejsza i z jeszcze piekniejszymi ramiaczkami to sie juz antygwałty robia, coprawda w 28f poly ma chyba 2cm ramiaczko, to slyszalam od dziewiczyny z duuzym rozmiarem, ze jej ma ponad 4cm ![]() "seksowna bielizna wystajaca kuszaco spod letniej bluzeczki" albo kamizelka przeciwodlamkowa, jak kto woli chociaz jak obejrzalam te puszapy z mileny, a przciez mierzylam piec roznych, to w nich tez mozna isc na wojne.. |
|
|
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
hm, Luizka, na Tobie mi się flamenco szalenie podoba, pozostałe już ciut mniej. to strasznie kapryśny model i mam wrażenie z twego co obserwuję, że lepiej się sprawdza na ciut większym biuście, nie wiem jaki rozmiar musiałabym wziąć na siebie, żeby to dobrze wyglądało, przy obwodzie 70 miski zaczynają się od D, a to dla mnie ciutkę za dużo, a z kolei nie wiem czy zapięłabym się w 65 (na maksymalnym wydechu wychodzi mi teraz 67cm pod biustem...)
ten biały gładki strasznie mi się podoba! uwielbiam gładkie biustonosze, gdzie nic nie odznacza się pod bluzką (u mnie rekordzistą w tej dziedzinie jest aragon - robi cudny kształt i koncertowo wręcz odznacza się pod bluzkami:/) ale cóż, ciężko o takie... heh, widze, że ten wątek zyskał niesamowitą popularność, co mnie bardzo cieszy - teraz widzę na dole napis - 19 osób przegląda wątek, to całkiem sporo;]
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
Pushit, ja Cię bardzo przepraszam, ale z Ciebie jest niesamowity LACHON!!!!
![]() Dziewczyny, czy któraś nosząca rozmiar 34E/75F ma coś z Mileny i mogłaby mi powiedzieć, czy w tym rozmiarze nadal są takie fajne przezroczyste czy mają jakieś 'atrakcje' w stylu podszycia, pogrubienia... Bo mam melody Big w rozmiarze 75G, leży nieźle choć myślę, że właśnie miska powinna być rozmiar mniejsza. Tylko, że to melody to przezroczyste nie jest, ojjj nie.
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
Pushit, ja mam takie pytanko. Ile masz wzrostu?
Bo chętnie kupiłabym sobie jakiś komplecik z Mileny, ale jestem niska i nie chciałabym, żeby majtki sięgały mi do pępka :P A u Ciebie ta wysokość jest taka akurat. |
|
|
|
#2184 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam Flamenco i Sylvestrine 75F. Nie widziałam innych rozmiarów na żywo, ale sądząc po zdjęciach są takie same. Moje nie mają ani grubszych ramiączek ani podszyć, nic.
Aha, normalnie noszę 32FF (wymiary 77/101). To są ściśliwce, Flamenco muszę nosić z przedłużką. Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2009-02-11 o 23:51 |
|
|
|
#2185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie do pomyślenia, to już uprząż i jak w takim czymś można się czuć kobieco...przykładowo dziewczyny ,które mają góra po sześćdziesiąt parę pod biustem raczej do masywnych nie należą.a tu taka jak to powiedziałaś kamizelka
|
|
#2186 |
|
Konto usunięte
|
ee tam dziewczyny, ja po prostu od lat trenuje sport "jak stanac do zdjecia, zeby odjac sobie 2kg
" chociaz faktycznie taka szczupla jeszcze nigdy nie byłam (niestety to nie moja zasluga, wysiadły mi jelita)marti 161, tez wiekszosc majtek od kompletow moge zalozyc sobie na ramiona ![]() zorza ona to miala przy obwodzie 70, to juz napewno kawal baby , boze kto to projektuje..
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-11 o 23:57 |
|
|
|
#2187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużo tego
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmmm czyli ja przy 80/97 powinnam raczej w 75E celować? Powiedz, czy w tych modelach (bo akurat na te właśnie się czaję) miseczki nie są na Ciebie przymałe? Są akurat? Dzięki za odpowiedź!
|
|
#2189 |
|
Konto usunięte
|
ja sie w sylvestrine ledwo dopielam 65, a mam pod 64cm na maks wydechu i scisku, we flamenco na razie chodze z przedluzka
to o muminkach mialam jakis zcas temu w opisie na gg
|
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
To o muminkach jest czadowe
Podejrzałam u psiapsiuły i nie mogę się z tym rozstać ![]() Kurczę to sylwerstrine i flamenco... to przy tym moim 80-81 pod biustem (centymetr już trzeszczy) mam że niby brać 80tkę? Nie chciałabym, bo lubię ciasno...
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

ale dzięki, lubię takie gładkie z takim kształtem więc będę polować

nie do pomyślenia, to już uprząż
Na pewno dałoby się to wstawić na pierwszą stronę, jak będzie agta to trzeba jej powiedzieć, żeby edytowała swoją wypowiedź i wkleiła dodatkowe linki.