Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 19:21   #3271
truheart
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Super
Co do odbioru to bardzo miłe z Twojej strony, ale będę jechała autem Jeszcze nie wiem, w którym hotelu śpimy.

A ja byłam w fryzjera i ścięłam się sporo
Tylko wtorek mi odpada, bo po pracy jadę do kosmetyczki i pod wieczór będę chciała się z młodym już zalokować pod kocykiem, ale inne dni jak najbardziej, Marcie tez pasuje każdy dzień jeszcze napiszę do Agi.
A ja po bezmyślnym akcie zrobienia grzywki teraz znów ją zapuszczam i wyglądam jak cieć
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
A propos wizyt u fryzjera: wczoraj byłam na próbie dekoloryzacji, tylko kilka cienkich pasemek w celu sprawdzenia czy da się ściągnąć starą farbę którą mam na dolnej części włosów. Kilkucentymetrowe odrosty wyszły złociście ale te niżej pomarańczowo-czerwono
O matko, to dobrze, że całej głowy nie trzasnęłaś od razu
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
ja byłam wczoraj u fryzjera. straciłam 100000km włosów
O Chryste, to ile ich masz?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:30   #3272
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Dostałam sms od pani doktor!!! Ujemne!!!! jeee!! Adaś jest zdrowiutki
Swietna wiadomosc

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
a moich minerałków nadal nie ma
Zamawialas z EDM?pociesze Cie,ze jedana z przesylek szla prawie miesiac czasu...

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przyszła moja paczuszka z lakierami Sally Hansen. Wszystko jest ok, tylko kolory były nieco przekłamane i już 1 lakier opchnęłam przyjaciółce przy okazji oddawania jej części, a nad pozbyciem się 2 kolejnych intensywnie myślę. (ktoś chce grafit i perłowy róż?)

Z kosmetycznych rzeczy nie kupiłam nic, dla TŻ na Walentynki nie kupiłam nic, za to mierzyłam w H&M śliczną bluzkę w kolorze indygo, ale nie mogłam jej kupić, bo ktoś bardzo mądry poplamił ją wisniowym błyszczykiem/szminką. A już widziałam ją z dżinsami i moimi szarymi szpileczkami.

Do pojutrza będą wszystkie moje aktualne zbiory - perfumy, kolorówka i pielęgnacja.
Musze zajrzec tam z ciekawosci,mnie sie bardzo podobaja lakiery SH i dobrze mi sie ich uzywa-trwalosc praktycznie taka sama jak Opi czy Essie,choc te ostatnia bardziej polubialm niz Opi

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Organzzo, moich minerałków też jeszcze nie ma A już 2,5 tygodnia minęło, pewnie się jakaś paskudna baba na poczcie nimi maluje
Nie martw sie niektore przesylki ida koszmarnie dlugo

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
I po ja tam zagladalam....

Gayenko dziekuje za przecudna zawartosc paczuchy
Wielka jestes i przekochana

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
O

Przestudiowałam opisy WSZYSTKICH olejów z mazideł Zrobiłam listę i całość wyszła za ... ponad 250 zł Postanowiłam więc rozłożyć na 2-3 zamówienia. Maski trójalgowej (a co za tym idzie koncnetratu pod nia) narazie nie biorę, bo mam sporo masek. Oleje tez rozłoże (tylko ciężko się zdecydować które chcę w pierwszej kolejności wypróbować).

Planowałam zrobienie 2 olejków myjących - na rano (czyli nawilżający, łagodzący) i na wieczór (antybakteryjny, oczyszczający). Póki co ogranicze sie jednak tylko do porannego, bo na wieczór mam jeszcze 2 żele w zapasie , a poranny mi się kończy I tu pytanie do HEX: czy olejek z Cromollientem z olejem z amarantusa i komosy będzie dobry?
Hosenko naprawde trudno jest sie zdecydowac na konkretne zamowienie wiem cos o tym,chyba ze masz sprecyzowane oczekiwania i znasz juz troche oleje tzn.to jak dzialaja na skore bo tez kwestia indywidualna.

Wg mnie powinnas byc zadowolona-osobiscie bardzo lubie olej z amarantusa

Yen spoznione zyczenia Wszystkiego najlepszego

Gdzies mi sie przewinelo,ze mowa bywa o eyelinerach Gosha Extreme Art -uwielbiam je,mam 3 kolory i sa rewelacyjne choc balam sie tego pedzelka,ze moze byc nie teges

Zastanawiam sie nad korektorem pod oczy,nagle wszystko mi sie konczy

Dostalam oferte YR z nowosciami,cienie faktycznie sa bajeczne-zamierzam po niedzili wpasc do YR i obadac kolory na zywo bo na pewno wezme pare

Rzyrafko w mailu mam sklady ale nie ma tam nic z firmy Himalaya jest jedynie Gosh,Kolastyna i Marc Anthony.
Stary 2009-02-11, 19:40   #3273
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

O Chryste, to ile ich masz?
200000 km

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 19:48   #3274
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
200000 km
Futrzak
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:20   #3275
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Futrzak

co jest z Darią pisalam jej ostatnio smsa ale mi nie odp...

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 20:58   #3276
MagJa
Zakorzenienie

Witam

Nacytowałam się jak głupia i oczywiście połowy cytatów niet

Co do tematu Carrolla jeszcze, to na mnie oczywiście największe wrażenie zrobiła, jakżeby inaczej, Kraina Chichów, ale to chyba dlatego, że czytałam ją jako pierwszą. Bo tak ogólnie najbardziej podobało mi się Muzem Psów i opowiadania.

Co do łososia (gayuś ), to ja też go szamałam wczoraj i dzisiaj w pracy. Wczoraj sobie jeszcze kosteczki fety na wierzch dorzuciłam i nie powiem, ciekawe połączenie. W ogóle sam sos zrobiłam trochę inaczej, bo doprawiłam go dużą ilością pieprzu cytrynowego, oregano i suszonych pomidorów z czosnkiem i bazylią z Kamisa. No i obowiązkowo świeżym koperkiem, choć w tym połączeniu podejrzewam, o niebo lepsza, byłaby świeża bazylia lub oregano

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie, dziś nie. Za dużo świadków do robienia zdjęć mam w domu. Akcpetuję tylko obecnośc psa i kota. Jutro zrobię i wrzucę, chyba że coś mi pokrzyżuje plany.

To podobnie jak ja tylko kota. A właściwie to nawet nie, bo mi i kot przeszkadza. Wiecznie się pcha przed obiektyw albo coś przestawia.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Balsam orzech brazylijski jest bardzo fajny. Ma świetną konsystencję, a zapach mnie niesamowicie relaksuje. Poza tym naprawdę dobrze nawilża, na pewno kupię go ponownie.
Nie kuś, bo od dawna mam na niego chrapkę i gotowam jeszcze wydać na niego te 70zł czy ile tam kosztuje, jak będę na szkoleniu w Krk. Nooo, chyba, że rzyrafka mnie powstrzyma

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Zamawialas z EDM?pociesze Cie,ze jedana z przesylek szla prawie miesiac czasu...
Moje zamówienie szło od 23.01. do 05.02., więc całkiem szybko. Już mnie korci następne, bo dochodzę do wniosku, że jednak Fairly Light Neutral bywa, że wygląda ziemisto , a Ivory jest znów za blady i za jasny. Także nadal szukam ideału i póki go nie znajdę, nie zdecyduję się na zamówienie pełnowymiarowego podkładu. Muszę przestudiować wątek EDM, może mi się coś rozjaśni, bo już nie wiem w jakie odcienie strzelać

Cytat:
Musze zajrzec tam z ciekawosci,mnie sie bardzo podobaja lakiery SH i dobrze mi sie ich uzywa-trwalosc praktycznie taka sama jak Opi czy Essie,choc te ostatnia bardziej polubialm niz Opi
A ja powtórzę się poraz kolejny, że wg mnie między Opi a SH jest spora przepaść, z korzyścią dla Opi oczywiście Mam parę lakierów SH z Allegro, ale i kolory nie do końca takie, jak się spodziewałam i jakość nie ta. Nawet seria profesjonalna mnie nie powaliła, a może a zwłaszcza ta seria mnie nie powaliła. Nie wiem kto wymyślił tak wąski pędzelek i tak rzadką konsystencję

Cytat:
Dostalam oferte YR z nowosciami,cienie faktycznie sa bajeczne-zamierzam po niedzili wpasc do YR i obadac kolory na zywo bo na pewno wezme pare
Ja też ją dostałam I już mnie korci, żeby zamówić parę cieni Także jak będziesz w YR i obadasz co nieco, to poproszę o relację. Mnie się marzy taka prawdziwa śliweczka i pistacja i ciekawi mnie, czy one takie właśnie są.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 21:43   #3277
zizou
Zakorzenienie

jestem wyczerpana napisalam notke na bloga i normalnie mnie to wykonczylo troche czlowiek mozgiem popracuje i juz jest zmeczony
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-11, 21:46   #3278
kicia555
Zakorzenienie

Melduje sie kolejna nałogowa... Witajcie

GALAXIA
Istanbul lover

kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:03   #3279
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Moje zamówienie szło od 23.01. do 05.02., więc całkiem szybko. Już mnie korci następne, bo dochodzę do wniosku, że jednak Fairly Light Neutral bywa, że wygląda ziemisto , a Ivory jest znów za blady i za jasny. Także nadal szukam ideału i póki go nie znajdę, nie zdecyduję się na zamówienie pełnowymiarowego podkładu. Muszę przestudiować wątek EDM, może mi się coś rozjaśni, bo już nie wiem w jakie odcienie strzelać
Z dostarczeniem przesylki bywa roznie bo zamawialam kilka razy i za kazdym razem czas dostarczenia byl inny.
Skusilam sie na Joppa,sprobowalam Meow i roznosci z Coastal Scents i....musze stwierdzic,ze EDM slabo wypada na ich tle.Poczatkowa faza zachwytu skupila sie na kolorach i efekcie ale szukam bardziej kremowej konsystencji a EDM jest suche.Mowiac ogolnie chcialabym aby przypominaly nieco podklad MK i wlasnie Joppa jest najblizej.
Z drugiej strony jak sprobowalam jednego to stwierdzilam,ze i w tej materii moge poszukac dla siebie idealu bo np.roz znalazlam w EDM -cudny Pink Snowflakes i bardzo zaluje,ze to limitowanka ale i tak obecna ilosc starczy na dluuugo.

Cytat:
A ja powtórzę się poraz kolejny, że wg mnie między Opi a SH jest spora przepaść, z korzyścią dla Opi oczywiście Mam parę lakierów SH z Allegro, ale i kolory nie do końca takie, jak się spodziewałam i jakość nie ta. Nawet seria profesjonalna mnie nie powaliła, a może a zwłaszcza ta seria mnie nie powaliła. Nie wiem kto wymyślił tak wąski pędzelek i tak rzadką konsystencję
Mnie sie wydaje,ze duzo tez zalezy od osobistych preferencji bo wlasciwie to kazdy lakier(Opi,SH,Essie czy Gosh) wytrzymuja mi do 10 dni na pazurach-fakt ze koncowki sa pozniej starte ale lakier nie odpryskuje.

Cytat:
Ja też ją dostałam I już mnie korci, żeby zamówić parę cieni Także jak będziesz w YR i obadasz co nieco, to poproszę o relację. Mnie się marzy taka prawdziwa śliweczka i pistacja i ciekawi mnie, czy one takie właśnie są.
Szkoda tylko ze sa to jedynki-spora gramatura i kiedy ja to zuzyje a dwojki juz jakos mnie tak nie zachwycily.
Dla siebie szukam super fioletowej sliwki-takiej typowej wegierki wiec jak cos to dam znac ale poki co poczekam na swoje zamowienie z Nyx'a bo nie chce dublowac kolorow.

_________________________ _________________________ ________________

Dostalam super wypasiona pachnaca przesylke i wiem juz czego chce
przede wszystkim Micallef Gaiac bedzie moj! i jakze zaluje,ze tak dlugo opieralam mu sie....
Stary 2009-02-11, 22:06   #3280
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Dostalam super wypasiona pachnaca przesylke i wiem juz czego chce
przede wszystkim Micallef Gaiac bedzie moj! i jakze zaluje,ze tak dlugo opieralam mu sie....
ja nie lubie na sobie Gajaka na TZ pachnie cudnie, ale na mnie to smierdzielek
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:12   #3281
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja nie lubie na sobie Gajaka na TZ pachnie cudnie, ale na mnie to smierdzielek

U mnie to chyba nie tylko psikus ze strony nosa ale takze i pory roku-zakochalam sie i przepadlam choc na meskiej skorze pachnie inaczej i tez mi sie bardzo podoba idnetyczna sytuacje mam z Pi Givenchy-ktore na mojej skorze jest wrecz narkotyczne.

Na wish liscie i to musowo jest Eau Premiere i jak tylko uda mi sie wynegocjowac przyjazna cene to nie bede marudzic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-12, 06:35   #3282
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Jak ja nie lubię porannego wstawania z przymusu

Zaliczyłam ostatni examin w sesji
Bardzo się cieszę, bo kończy mi się kilka kosmetyków - żel pod prysznic (i zostanie 1 ), odżywka, balsam do ciała, tonik. Żel Avene też myślę wykończę przez ten miesiąc.

Tru, to może poniedziałek lub środa ? Jutro będę znała grafik swoich zajęć więc dam znać

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 06:48   #3283
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko naprawde trudno jest sie zdecydowac na konkretne zamowienie wiem cos o tym,chyba ze masz sprecyzowane oczekiwania i znasz juz troche oleje tzn.to jak dzialaja na skore bo tez kwestia indywidualna.

Wg mnie powinnas byc zadowolona-osobiscie bardzo lubie olej z amarantusa
Na olejach niezbyt sie znam - mam tylko z owoców lesnych i sera: lemon i tamanu z BU. MNIEJ WIECEJ wiem czego oczekuję ale i tak trudno sie zdecydować, zwłaszcza, że częśc olejów ma takie same opisy działania, właściwości (np. zurawinowy, śliwkowy ...) . Nie wiem wiec czy jest sens od razu brac je wszystkie, czy faktycznie działają tak samo czy moze jednak będą różnice.

Cytat:
Co do tematu Carrolla jeszcze, to na mnie oczywiście największe wrażenie zrobiła, jakżeby inaczej, Kraina Chichów, ale to chyba dlatego, że czytałam ją jako pierwszą. Bo tak ogólnie najbardziej podobało mi się Muzem Psów i opowiadania.
Muzeum Psów nieźle zakręcone

Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
Melduje sie kolejna nałogowa... Witajcie
Witamy

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Zaliczyłam ostatni examin w sesji
Gratuluje

A ja skończyłam wczoraj maseczkę z MM z Avonu A lada moment skończy mi sie odświeżająca z Dolivy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 07:16   #3284
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Znowu za oknem tona śniegu i mróz Jak ja mam dość już tej zimy
Jeszcze na dodatek mam masakrę na twarzy, jakaś przesuszona się zrobiła i krostki czerwone mi wylazły. Ech.

Czekam od wczoraj na te moje wyniki z egzaminu i nadal mam puste kratki. Mogłyby się te baby w dziekanacie pospieszyć, bo ja się tu denerwuję czy zdałam

kicia555 witamy
Stary 2009-02-12, 07:39   #3285
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

ja chcem do domu ....
A siedze w pracy do 18.00
Stary 2009-02-12, 07:50   #3286
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

ja chcem do domu ....

Instagram

Stary 2009-02-12, 07:52   #3287
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Gayenko dziekuje za przecudna zawartosc paczuchy
Wielka jestes i przekochana
Hexxiuniu nie ma za co
Cytat:

Ja uwielbiam jego opowiadania,robia na mnie ogromne wrazenie za kazdym razem jak je czytam.

Cytat:
Co do łososia (gayuś ), to ja też go szamałam wczoraj i dzisiaj w pracy. Wczoraj sobie jeszcze kosteczki fety na wierzch dorzuciłam i nie powiem, ciekawe połączenie. W ogóle sam sos zrobiłam trochę inaczej, bo doprawiłam go dużą ilością pieprzu cytrynowego, oregano i suszonych pomidorów z czosnkiem i bazylią z Kamisa. No i obowiązkowo świeżym koperkiem, choć w tym połączeniu podejrzewam, o niebo lepsza, byłaby świeża bazylia lub oregano
o maj gad.. MagJusia musze sprobowac tych wersji.Dobry jest jeszcze z chrzanem i listkami swiezego szpinaku i z suszonymi pomidorami ,ale nie moga byc slone bo niektore sa
Aaa!Krecik przechylal mi sie przez ramie i mowi :O kotek w Avie ! Ja:To jest MagJa ,ona mi dala ten przepis na makaron z lososiem
Krecik:To powiedz jej ze jest pyszny i ze ja go bardzo lubie Ja:juz mowilam Krecik :to powiedz jeszcze raz no to mowie
Cytat:
U mnie to chyba nie tylko psikus ze strony nosa ale takze i pory roku-zakochalam sie i przepadlam choc na meskiej skorze pachnie inaczej i tez mi sie bardzo podoba idnetyczna sytuacje mam z Pi Givenchy-ktore na mojej skorze jest wrecz narkotyczne.

Na wish liscie i to musowo jest Eau Premiere i jak tylko uda mi sie wynegocjowac przyjazna cene to nie bede marudzic
Mam nadzieje ze wynegocjujesz jakas fajna cene
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dobry
Znowu za oknem tona śniegu i mróz Jak ja mam dość już tej zimy
Jeszcze na dodatek mam masakrę na twarzy, jakaś przesuszona się zrobiła i krostki czerwone mi wylazły. Ech.

Czekam od wczoraj na te moje wyniki z egzaminu i nadal mam puste kratki. Mogłyby się te baby w dziekanacie pospieszyć, bo ja się tu denerwuję czy zdałam

U mnie tez snieg juz sie tak cieszylam a skore taz mam taka sucha ze na noc nalozylam aqualie rich z miniaturki i sie wchlonela do matu ..osz te baby mogly by sie pospieszyc ...

Snow ty mnie juz nie przepraszaj gwiazdko

Kicia-witamy!
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 07:52   #3288
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

ja chcem do domu ....
Vibesiu za dużo pracujesz, musisz odpocząć
A ja się właśnie waham czy jechać do pracy, bo dobrze się czuję, ale mam chrypkę, głowa mnie trochę boli(niskie ciśnienie dziś podobno) i coś mi ucho przytyka Chyba mi się znów korek tam robi, bo zaczyna boleć
Stary 2009-02-12, 08:05   #3289
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja teraz na noc kłade taką mieszankę na twarz: hialuron + serum lemon + serum tamanu Fajnie sie spisuje - skóra nie jest wysuszona od ogrzewania, powoli się oczyszcza a zarazem wypryski szybko się goją. Rano jest gładka, miękka i w ciągu dnia mniej sie przetłuszcza
Dodaje tez hialuronu do kremu do twarzy: na takiej mieszance szybciej wchłania sie filtr i nie jest taki smalcowaty, podkład dobrze sie nakłada.
A wczoraj wymieszałam hialuron z masełkiem Bettina Barty - rano miałąm taką przyjemną skórę że ach ...
Ze mna jest źle ... przegladam hydrolaty i już mam znaleziona fajną (tak mi sie wydaje) mieszankę hydrolatu rumiankowego z lipowym - stosowałabym po oczyszczaniu, maseczkowaniu i po depilacji
Wsiakam chyba coraz bardziej

Wczoraj mam zrobiła dobrą sałatkę: szynka konserwowa + czerwona fasola + pieczarki marynowane + korniszony + zgnieciony czosnek + natka pietruszki + oliwka (+ sól, pieprz).

EDYCJA:
HEX: czym się różni ekologiczny hydrolat od bez przymiotnika ekologiczny? I oleje ekologiczne i nierafinowane od pozostałych?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-02-12 o 08:12

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-12, 08:11   #3290
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dzień dobry Ja od wczoraj leże jak zabita w łóżku dopadła mnie ta nieszczęsna grypa niech ona sobie pójdzie bo ja teraz ferie mam
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 08:14   #3291
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

ja chcem do domu ....
bidulka
widzialam podejrzane auto pod domem wiesz cos o tym
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Wczoraj mam zrobiła dobrą sałatkę: szynka konserwowa + czerwona fasola + pieczarki marynowane + korniszony + zgnieciony czosnek + natka pietruszki + oliwka (+ sól, pieprz).
gdyby nie ta szynka
Ja nakupilam wczoraj roznych dobrych rzeczy ale nie mogem jesc wszystkiego
ale zaraz wymieszam chyba serek wiejski z kukurydzka i pomidorkiem i celbulka czerwona

a wczoraj zuzylam oliwke i moge moja fioletowa wyjac z zapasow

Vibeskooo chcesz pol szamponu MYPA na sprobowanko?bo odzywki juz prawie nie mam a szampon jeszcze jest.A chce zaczac elseve caly zestaw
ide dzisiaj po avon

Dagmarko kurcze w ferie cie dopadlo..bylas u lekarza?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-12 o 08:16
Stary 2009-02-12, 08:15   #3292
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja od wczoraj leże jak zabita w łóżku dopadła mnie ta nieszczęsna grypa niech ona sobie pójdzie bo ja teraz ferie mam
Zdrowiej biedactwo Nie ma nic gorszego niż choroba jak ma sie wolne.

Dzwoniłam do pracy, dziewczyny kazały mi zostać w domu, bo i tak nie ma co robić. Więc siedzę dziś znów na tyłku.

Hosenko a wiesz, że ja też się zastanawiałam jaka jest różnica między ekologicznym a nieekologicznym? Zamówiłam olej Monoi ekologiczny i ciekawa jestem czy będzie przez to jakiś lepsiejszy.
Stary 2009-02-12, 08:16   #3293
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Isa a mnie martwi to Twoje choróbsko, tak to długo trwa, pomimo że jesteś w domu to nie może ci to przejść
Coś jest nie tak
Ja wiem że dużo pracuję ale co mam zrobić, praca jest ważna dla mnie ...

Gajuszku ten Twój kr5ecik jest kochany
A te przepisy sobie druknę i zrobie sobie te sałatki do pracy.

Acha i kończe z kwasami chyba, odkąd zaczęłam je używać, ciągle mnie wysypuje, wcześniej nie miałam takich problemów a teraz non stop jakieś gule :/

Edit: Gajuś auto z Herona ?? tzn z reklamą ? noo, Ktosiek już na Krzywej mieszka a co ??
Stary 2009-02-12, 08:21   #3294
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenko a wiesz, że ja też się zastanawiałam jaka jest różnica między ekologicznym a nieekologicznym? Zamówiłam olej Monoi ekologiczny i ciekawa jestem czy będzie przez to jakiś lepsiejszy.

mi "ekologiczny" kojarzy sie jako ciut gorszy, że niby mniej jest tego składnika, ekstraktu, po to, aby mniej roslinek "ciachnąc" Zreszta na mazidłach cena ekologicznej wersji jest mniejsza niż nieekologocznego. Ale moze sie myle.

Hex, zastanawiam sie jeszcze, czy hydrolaty róznia sie własciwościami/jakością w zalezności od źródła gdzie sie kupuje? Czy np. Mazidła mają lepsze jakościowo hydrolaty niż np BU, lub na odwrót? Czy moze np. hydrolat lipowy to zawsze h.lipowy i jest takiej samej jakosci?

Instagram

Stary 2009-02-12, 08:24   #3295
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
I
Gajuszku ten Twój kr5ecik jest kochany
A te przepisy sobie druknę i zrobie sobie te sałatki do pracy.

Acha i kończe z kwasami chyba, odkąd zaczęłam je używać, ciągle mnie wysypuje, wcześniej nie miałam takich problemów a teraz non stop jakieś gule :/

Edit: Gajuś auto z Herona ?? tzn z reklamą ? noo, Ktosiek już na Krzywej mieszka a co ??
Zrob sobie Vibesiu salatki sa pyszne i zdrowe widzialam wczoraj serek wiejski z brzoskwiniami i myslalam o Tobie bo ty lubisz serki wiejskie

No z Herona szpiegowalam troszke i wyszpiegowalam ze to on pewnie (wieeeeem bystrzak nieprzecietny ze mnie ) a kiedy parapetowka?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-12, 08:26   #3296
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Gajusza
A co robił z kim był ???? mów wszystko ;-p

Parapetówa koniec lutego
Stary 2009-02-12, 08:29   #3297
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gajusza
A co robił z kim był ???? mów wszystko ;-p

Parapetówa koniec lutego
Ja ci moge powiedziec z kim bylo auto bo poki co wyszpiwgowalam tylko je najpierw stalo kolo mojej kamienicy a potem naprzeciwko ale mysle ze to kwestia czasu i wlasciciela tez wybadam po kolei
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-12, 08:30   #3298
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Jak to z kim ??

Mów!

EDIT: Rafał by mnie udusił gdyby wiedział o takich podchodach

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-02-12 o 08:31
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 08:33   #3299
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to z kim ??

Mów!

EDIT: Rafał by mnie udusił gdyby wiedział o takich podchodach
samo bylo
ale my mu nie powieeeeemy

edit:Jakby bylo z kims podejrzanym to bys wiedziala 5 sekund pozniej a jak z kobieta jakas podejrzana to 10s.bo musialabym miec czas zeby mu polamac nozki
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-12 o 08:38
Stary 2009-02-12, 08:37   #3300
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

No baaaa! cicho sza!
Mój ty szpiegu
W co on sie wpakował
Taka banda się na niego zawiązała, zupełnie jak brygada RR

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości