|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
![]() A ja po bezmyślnym akcie zrobienia grzywki teraz znów ją zapuszczam ![]() ![]() Cytat:
![]() O Chryste, to ile ich masz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamawialas z EDM?pociesze Cie,ze jedana z przesylek szla prawie miesiac czasu... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gayenko dziekuje za przecudna zawartosc paczuchy ![]() ![]() ![]() ![]() Wielka jestes i przekochana ![]() Cytat:
![]() ![]() Wg mnie powinnas byc zadowolona-osobiscie bardzo lubie olej z amarantusa ![]() Yen spoznione zyczenia ![]() ![]() Gdzies mi sie przewinelo,ze mowa bywa o eyelinerach Gosha Extreme Art -uwielbiam je,mam 3 kolory i sa rewelacyjne choc balam sie tego pedzelka,ze moze byc nie teges ![]() Zastanawiam sie nad korektorem pod oczy,nagle wszystko mi sie konczy ![]() Dostalam oferte YR z nowosciami,cienie faktycznie sa bajeczne-zamierzam po niedzili wpasc do YR i obadac kolory na zywo bo na pewno wezme pare ![]() Rzyrafko w mailu mam sklady ale nie ma tam nic z firmy Himalaya ![]()
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3276 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nacytowałam się jak głupia i oczywiście połowy cytatów niet ![]() Co do tematu Carrolla jeszcze, to na mnie oczywiście największe wrażenie zrobiła, jakżeby inaczej, Kraina Chichów, ale to chyba dlatego, że czytałam ją jako pierwszą. Bo tak ogólnie najbardziej podobało mi się Muzem Psów i opowiadania. Co do łososia (gayuś ![]() ![]() Cytat:
![]() To podobnie jak ja tylko kota. A właściwie to nawet nie, bo mi i kot przeszkadza. Wiecznie się pcha przed obiektyw albo coś przestawia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
jestem wyczerpana
![]() ![]() ![]()
#3278 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie kolejna nałogowa... Witajcie
![]()
#3279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skusilam sie na Joppa,sprobowalam Meow i roznosci z Coastal Scents i....musze stwierdzic,ze EDM slabo wypada na ich tle.Poczatkowa faza zachwytu skupila sie na kolorach i efekcie ale szukam bardziej kremowej konsystencji a EDM jest suche.Mowiac ogolnie chcialabym aby przypominaly nieco podklad MK i wlasnie Joppa jest najblizej. Z drugiej strony jak sprobowalam jednego to stwierdzilam,ze i w tej materii moge poszukac dla siebie idealu bo np.roz znalazlam w EDM -cudny Pink Snowflakes i bardzo zaluje,ze to limitowanka ale i tak obecna ilosc starczy na dluuugo. Cytat:
Cytat:
![]() Dla siebie szukam super fioletowej sliwki-takiej typowej wegierki wiec jak cos to dam znac ![]() _________________________ _________________________ ________________ Dostalam super wypasiona pachnaca przesylke ![]() ![]() przede wszystkim Micallef Gaiac bedzie moj! i jakze zaluje,ze tak dlugo opieralam mu sie....
![]() |
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to chyba nie tylko psikus ze strony nosa ![]() ![]() Na wish liscie i to musowo jest Eau Premiere i jak tylko uda mi sie wynegocjowac przyjazna cene to nie bede marudzic ![]()
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
Jak ja nie lubię porannego wstawania z przymusu
![]() Zaliczyłam ostatni examin w sesji ![]() ![]() Bardzo się cieszę, bo kończy mi się kilka kosmetyków - żel pod prysznic (i zostanie 1 ![]() Tru, to może poniedziałek lub środa ? ![]() ![]()
#3283 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witamy ![]() Gratuluje ![]() ![]() A ja skończyłam wczoraj maseczkę z MM z Avonu ![]() ![]()
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Znowu za oknem tona śniegu i mróz ![]() ![]() Jeszcze na dodatek mam masakrę na twarzy, jakaś przesuszona się zrobiła i krostki czerwone mi wylazły. Ech. Czekam od wczoraj na te moje wyniki z egzaminu i nadal mam puste kratki. Mogłyby się te baby w dziekanacie pospieszyć, bo ja się tu denerwuję czy zdałam ![]() kicia555 witamy ![]()
#3285 |
Zakorzenienie
|
![]() ja chcem do domu .... A siedze w pracy do 18.00 ![]()
#3287 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaa!Krecik przechylal mi sie przez ramie i mowi :O kotek w Avie ! Ja:To jest MagJa ,ona mi dala ten przepis na makaron z lososiem ![]() Krecik:To powiedz jej ze jest pyszny i ze ja go bardzo lubie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Snow ty mnie juz nie przepraszaj gwiazdko ![]() ![]() Kicia-witamy! ![]()
![]() |
#3288 |
Zakorzenienie
|
Vibesiu za dużo pracujesz, musisz odpocząć
![]() A ja się właśnie waham czy jechać do pracy, bo dobrze się czuję, ale mam chrypkę, głowa mnie trochę boli(niskie ciśnienie dziś podobno) i coś mi ucho przytyka ![]() ![]()
#3289 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz na noc kłade taką mieszankę na twarz: hialuron + serum lemon + serum tamanu
![]() ![]() Dodaje tez hialuronu do kremu do twarzy: na takiej mieszance szybciej wchłania sie filtr i nie jest taki smalcowaty, podkład dobrze sie nakłada. A wczoraj wymieszałam hialuron z masełkiem Bettina Barty - rano miałąm taką przyjemną skórę że ach ... ![]() Ze mna jest źle ... przegladam hydrolaty ![]() ![]() Wsiakam chyba coraz bardziej ![]() Wczoraj mam zrobiła dobrą sałatkę: szynka konserwowa + czerwona fasola + pieczarki marynowane + korniszony + zgnieciony czosnek + natka pietruszki + oliwka (+ sól, pieprz). EDYCJA: HEX: czym się różni ekologiczny hydrolat od bez przymiotnika ekologiczny? ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-12 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() widzialam podejrzane auto pod domem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nakupilam wczoraj roznych dobrych rzeczy ale nie mogem jesc wszystkiego ![]() ale zaraz wymieszam chyba serek wiejski z kukurydzka i pomidorkiem i celbulka czerwona ![]() a wczoraj zuzylam oliwke ![]() ![]() Vibeskooo chcesz pol szamponu MYPA na sprobowanko? ![]() ![]() ide dzisiaj po avon ![]() Dagmarko kurcze w ferie cie dopadlo..bylas u lekarza? ![]() ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-12 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzwoniłam do pracy, dziewczyny kazały mi zostać w domu, bo i tak nie ma co robić. Więc siedzę dziś znów na tyłku. Hosenko a wiesz, że ja też się zastanawiałam jaka jest różnica między ekologicznym a nieekologicznym? ![]()
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Isa a mnie martwi to Twoje choróbsko, tak to długo trwa, pomimo że jesteś w domu to nie może ci to przejść
![]() Coś jest nie tak ![]() Ja wiem że dużo pracuję ale co mam zrobić, praca jest ważna dla mnie ... Gajuszku ten Twój kr5ecik jest kochany ![]() A te przepisy sobie druknę i zrobie sobie te sałatki do pracy. Acha i kończe z kwasami chyba, odkąd zaczęłam je używać, ciągle mnie wysypuje, wcześniej nie miałam takich problemów a teraz non stop jakieś gule :/ Edit: Gajuś auto z Herona ?? tzn z reklamą ? noo, Ktosiek już na Krzywej mieszka ![]()
#3294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi "ekologiczny" kojarzy sie jako ciut gorszy, że niby mniej jest tego składnika, ekstraktu, po to, aby mniej roslinek "ciachnąc" ![]() Hex, zastanawiam sie jeszcze, czy hydrolaty róznia sie własciwościami/jakością w zalezności od źródła gdzie sie kupuje? Czy np. Mazidła mają lepsze jakościowo hydrolaty niż np BU, lub na odwrót? Czy moze np. hydrolat lipowy to zawsze h.lipowy i jest takiej samej jakosci?
![]() |
#3295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No z Herona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
Gajusza
![]() A co robił z kim był ???? mów wszystko ;-p Parapetówa koniec lutego ![]()
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Jak to z kim ??
![]() Mów! EDIT: Rafał by mnie udusił gdyby wiedział o takich podchodach ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-02-12 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale my mu nie powieeeeemy ![]() ![]() edit:Jakby bylo z kims podejrzanym to bys wiedziala 5 sekund pozniej ![]() ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-12 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
No baaaa! cicho sza!
![]() Mój ty szpiegu ![]() W co on sie wpakował ![]() Taka banda się na niego zawiązała, zupełnie jak brygada RR ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.