Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 21:29   #2731
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

liczyłam tak zeby mi wyszło tyle ile ja zarobiłam i ten przykład sie sprawdził wiec taim samym sposobem obliczyłam jozi, odjełam 19 % ale ja sie nie znam w koncu pedagogike skonczyłam
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 21:42   #2732
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
kasia mam XP
XP powiadasz....to wchodzisz na pulpicie prawym przyciskiem we właściwości później musisz tam znaleźć pulpit póxniej dostosuj pulpit, sieci web i tam powinien byc jego adres dajesz ok i gotowe mam nadzieję, że rozumiesz bo ja nie umiem tłumaczyć
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie to nie:P

no własnie nie ktos tylko Talibek
która to
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Hmm cos mi w niej nie pasi
Nie chce pierdółek typu-kokardki(chociaż teraz to jestem wielką fanką kokardek, każda bluzeczka czy coś to musi mieć kokardkę--ale nie na sukni ślubnej)
jaka! ja właśnie kocham kokardki, guziczki i inne pierdółki

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Kaska Ty nasz TALIBKU zdjęcia bo w noska dostaniesz
zapomniałam i znów jestem w piżamie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:05   #2733
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
Karlain jednak hydromasaż jest superA teraz maseczkę na ryjek nałożę i pomaluję paznokcieJejku jutro sie obudzę i jedziemy!!!!

o kurczę ale miałaś fajnie z tym hydro i fajnie będziesz mieć na wyjeździe!!!
ja też jestem po kąpieli peelingach i wogóle

Co do pierwszego tańca to my normalnie będziemy się bujać jak my to potrafimy jakis obrót, całuski, przytulanko i wogóle, piosenka juz też wybrana
chciałabym aby wszyscy w kółeczku z nami tańczyli i się cieszyli
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:12   #2734
merriel
Raczkowanie

Już po egzaminie uff ale nie wiem czy zdam
Facetka zrobiła świństwo niesamowite, na ostatnim wykładzie powiedziała że oprócz ustaw będzie można mieć materiały z wykładu ze strony internetowej, koleżanka, która była na pierwszym terminie, mówiła że można było mieć też swoje notatki z zajęć, a ona nam dzisiaj - można korzystać tylko z ustaw!
Jak my jej mówimy że inaczej nam obiecała, to powiedziała, że nic takiego nie mówiła, i że pierwszy termin też nie korzystal z materiałów i notatek Tak kłamać, jak tak można!! Jakby powiedziała od razu że tylko do ustaw będzie można zaglądać, to bym się inaczej uczyła, a tak to się martwię czy zdam
Ale za to tata TŻ mi przed chwilą humor poprawił - zarezerwowali bilety do Kanady
Więc już na pewno lecimy I to jak - od 8 lipca do 25 sierpnia czyli ponad półtora miesiąca
Już się nie mogę doczekać Ale będą wakacje...
Bilety nie takie tanie bo 3700 za osobę, ale mogło być gorzej
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:14   #2735
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Ale za to tata TŻ mi przed chwilą humor poprawił - zarezerwowali bilety do Kanady
Więc już na pewno lecimy I to jak - od 8 lipca do 25 sierpnia czyli ponad półtora miesiąca
super

Stary 2009-02-11, 22:25   #2736
Karlain
Rozeznanie

uuuu merriel rzeczywiście lipa z tym egzaminem ale może da radę zdać, w końcu nie tylko ty się uczyłaś w ten sposób, tylko wszyscy obnizy próg i pewnie zaliczysz
Stary 2009-02-11, 22:26   #2737
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
która to
taka jedna z turbanem, na pewno widziałaś, włazi często na ten wątek i coś o rybach ciągle nadaje

Cytat:
o kurczę ale miałaś fajnie z tym hydro i fajnie będziesz mieć na wyjeździe!!!
ja też jestem po kąpieli peelingach i wogóle

Co do pierwszego tańca to my normalnie będziemy się bujać jak my to potrafimy jakis obrót, całuski, przytulanko i wogóle, piosenka juz też wybrana
chciałabym aby wszyscy w kółeczku z nami tańczyli i się cieszyli
ja tylko ten hydromasaż włączm na kilka minut, bo dłużej to mi się nudzi, ale fajne to tylko gdybym była grubsza albo miała mnijesza wannę to by mnie to bardziej masowało a tak to mi się nie chce tych dysz ruszać i się przysuwam
Ja juz po maseczece, jeszcza paznokcie i de spac, bo jutro o 6.30 jedziemy.

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Już po egzaminie uff ale nie wiem czy zdam
Facetka zrobiła świństwo niesamowite, na ostatnim wykładzie powiedziała że oprócz ustaw będzie można mieć materiały z wykładu ze strony internetowej, koleżanka, która była na pierwszym terminie, mówiła że można było mieć też swoje notatki z zajęć, a ona nam dzisiaj - można korzystać tylko z ustaw!
Jak my jej mówimy że inaczej nam obiecała, to powiedziała, że nic takiego nie mówiła, i że pierwszy termin też nie korzystal z materiałów i notatek Tak kłamać, jak tak można!! Jakby powiedziała od razu że tylko do ustaw będzie można zaglądać, to bym się inaczej uczyła, a tak to się martwię czy zdam
Bilety nie takie tanie bo 3700 za osobę, ale mogło być gorzej
ale super!Jasne, że mogło byc gorzejAle Wam fajnie Co tam jakiś egzamin z głupia babą jak sie takie wakacje szykują

Dobra, ja juz wyłączam kompa. Pewnie nie nadrobie tego co tu naskrobiecei pod moja nieobecność
Papa do zobaczenia w niedzielęBądźcie niegrzeczne w Walentynki, pa
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:50   #2738
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
XP powiadasz....to wchodzisz na pulpicie prawym przyciskiem we właściwości później musisz tam znaleźć pulpit póxniej dostosuj pulpit, sieci web i tam powinien byc jego adres dajesz ok i gotowe mam nadzieję, że rozumiesz bo ja nie umiem tłumaczyć

Kasia dziękuję Ci jesteś kochana!!!! udało się
bez problemu znalazłam to według twoich wskazówek,

początkowo zwątpiłam: nacisnełam OK a tu nic, no to ja znowu i tak z 5 razy ...a wystarczyło poczekać chwile po naciśnieciu OK hahaha a ja już dałam za wygraną, że nie da się!

dziękówka!!!!! normalnie bym Cię wyściskała, tylko ja jak już wcześniej pisłam nie mam takiej edycji tekstu i emotów jak wy macie ( no chyba, że coś poradzisz na to ???hę??? )

dzięki Tobie, mogę powiedzieć, że mam 549 dni!!!!
Stary 2009-02-11, 22:51   #2739
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

A ja zgrozę przeżyłam ok 21:/ Położyłam się u rodziców w sypialni przykryłam się pierzynka i włączyłam sobie film, wszędzie światła pozagaszane. A ja nagle słyszę jak się balkon otwiera a ze drzwi balkonowe skrzypią to dopiero była zgroza. Bałam sie wyjsc z łózka ale sie odwarzyłam zamknelam balkon i zapaliłam światlo w przedpokoju ale ze tylko jedno swieci bo drugie sie zacina to nic. Wiec znowu polozylam sie i ogladam ten film a nagle patrze do przedpokoju a tam dwa swiatla zapalone uwiezcie taka zestrachana to ja nie bylam jeszcze. Chyba 5 minut nie ruchomo lezalam nie moglam sie na niczymskupic. Strach sparalizowal mnie normalnie. Ale zebralam sie i wstalam ale dzwi do domu zamkniete balkon okna pozamykane liscie od kwiatkow sie nie ruszały. Wiec wzielam i w koncu wykrecilam ta zarówke. Ale uwiezcie w przeciagu pol godziny myślałam ze serce to mi stanie z tego strachu... Chyba jestem boi dudkiem ale tak jestem nim buuu.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 22:54   #2740
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam! Już jestem w domku
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle sie do mnie nie odezwał. Nie licząc dzień dobry i do widzenia:P
My rzadko tam bywamy i chyba nie było okazji. A czasami tak jest, że jak jade to Tżta to jego taty w domu nie ma bo pracuje, a ja tam nie przesiaduje godzinami. Przeważnie spotykamy się u mnie w domu. Może po zmówinach coś się zmieni. Wydaje mi się, że to dlatego, że był przeciwny naszemu związkowi. I chodziło o to, ze moja rodzina jest zamożniejsza niż oni. I, że wykorzystam ich synka. A przeciez w naszymz wiązku o pieniądze nie chodzi tylko o coś innego. No ale ludzie różnie myślą. A może po prostu ma taki charakter. Różni ludzie są. Ale najważniejsze, że z teściową sie dogaduję.
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Heh ludzie maja różne charaktery. Raczej spokojny to człowiek jest i ogólnie dużo się nie odzywa hehehe Nie przejmuje się tym hehehe. Jakbym mieszkała z nimi to by mi to przeszkadzało a tak myślę, że da się z tym życ
Mam podobnie. Oprócz "dzień dobry" i "do widzenia", to nie rozmawiałam jeszcze z tatą mojego Kochania. Bardzo często go nie ma, bo jest w pracy wieczorami.
Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Chyba nawet wiem o czym myślisz Tez to biorę pod uwagę... Ja tam nie obawiam się możliwości przymierzenia, bo swój model na pewno przymierzę w jakimś salonie Jak źle pobiorę miarę, to dam suknię do krawcowej i myślę że takie poprawki, to tak ok 100zł wyniosą. Obawiam sie za to jakości wykonania... Jak wczoraj chodziłam po salonach, to nawet tam widać było różnicę w samej jakości... ta sama suknia może być olśniewająca lub przeciętna - w zależności od umiejętności krawcowej i tego jakie użyje dodatki, koronki i materiały... a może sie tez zdażyć, że suknia np będzie źle wykrojona, uszyta z brzydkich materiałów itd...
Ale jeśli piszesz o tych sukniach z Allegro co ja, to jest tam dużo pozytywnych opini... więc może nie będzie tak źle... Ale chciałabym zobaczyć chociaz 1 z tych sukni na żywo by móc ocenić właśnie jakość
Chodzi mi o firmę/użytkownika o nazwie agnielle3. Z komentarzy co czytałam, to tylko jeden neutralny, reszta pozytywne
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja to wlasciwie tylko mecze ligowe Wisly z nim ogladam. nawet czasem idziemy na mecz, bo TZ lubi sobie powrzeszczec i nawet chce mi kupic szalik, bo nie mam
takie miedzynarodowe mnie troche nudza. ogladam tylko jak sa jakies mistrzostwa, finaly itp., ale to tez w sumie sama z siebie bym nie wlaczyla tv. poprostu towarzysze TZow. albo ogladam, bo akurat jest wyjscie ze znajomymi na mecz do knajpy to co sie bede wylamywac
Za piłką nożną też nie przepadam, ale uwielbiam siatkówkę, a w szczególności męską reprezentację siatkarzy Za nimi bym pojechała na koniec świata Mój K. jest czasem nawet o nich zazdrosny Nie mogę przeboleć tylko tego, że w tym roku nie będzie Ligi Światowej w Bydgoszczy a do pozostałych miast mam bardzo daleko

PS. Znalazłam perełkę Sukienka skromna, ale ma w sobie to coś
suknia ślubna Agora 28-25 Jak Wam się podoba?
Jest tylko mały problem. Kuzynka, która brała ślub w poprzednim roku miała bardzo podobną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 553461466_1.jpg (39,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 553461466_2.jpg (27,8 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-02-12 o 00:13
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 00:25   #2741
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
PS. Znalazłam perełkę Sukienka skromna, ale ma w sobie to coś
suknia ślubna Agora 28-25 Jak Wam się podoba?
Jest tylko mały problem. Kuzynka, która brała ślub w poprzednim roku miała bardzo podobną
dla mnie calkiem przecietna. ale jak welonow nie lubie to musze przyznac, ze ten calkiem ladny
aha i ta suknia chyba sie kiepsko trzyma, bo widze, ze juz do tanca jest zalozone ramiaczko na szyje.

ja dzis mam niespokojna noc co godzine bede sprawdzac czy juz wlaczyli rejestracje na zajecia, bo kto pierwszy ten lepszy w sumie tzw. migracja danych jest zawsze o 5 rano, ale juz chyba teraz wszyscy ostro siedza przy kompach, bo o polnocy serwer padl na chwile jak to sie mowi: miecho maja rzucic
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 01:16   #2742
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
aha i ta suknia chyba sie kiepsko trzyma, bo widze, ze juz do tanca jest zalozone ramiaczko na szyje.
Lain nie koniecznie musi zle sie trzymać, z tego co mówiły mi panie w salonach to bardzo często PM proszą o dodatkowe ramiączko żeby w tańcu czuć sie pewnie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 04:51   #2743
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Lain nie koniecznie musi zle sie trzymać, z tego co mówiły mi panie w salonach to bardzo często PM proszą o dodatkowe ramiączko żeby w tańcu czuć sie pewnie
mozliwe w kazdym razie mi tu to ramiaczko psuje efekt

hehe dalej czekam az wlacza rejestracje. mam nadzieje, ze juz o tej 5 to sie uda

edit: ha udalo sie zapisalam sie na wszystko na co chcialam smiesznie tak jak widze kto jeszcze siedzi przy kompie o tak nieludzkiej porze (bo widac jakimi nazwiskami sie listy zapelniaja)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-02-12 o 05:30
Stary 2009-02-12, 08:18   #2744
gosica502
Wtajemniczenie

Lain to fajowo

Dzień dobry Wam i miłego dnia
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 09:17   #2745
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
taka jedna z turbanem, na pewno widziałaś, włazi często na ten wątek i coś o rybach ciągle nadaje
jakaś głupia chyba jest haha
Cytat:
Kasia dziękuję Ci jesteś kochana!!!! udało się
bez problemu znalazłam to według twoich wskazówek,

początkowo zwątpiłam: nacisnełam OK a tu nic, no to ja znowu i tak z 5 razy ...a wystarczyło poczekać chwile po naciśnieciu OK hahaha a ja już dałam za wygraną, że nie da się!

dziękówka!!!!! normalnie bym Cię wyściskała, tylko ja jak już wcześniej pisłam nie mam takiej edycji tekstu i emotów jak wy macie ( no chyba, że coś poradzisz na to ???hę??? )

dzięki Tobie, mogę powiedzieć, że mam 549 dni!!!!
Kasia rulezzz nie ma za co

cześć dziewczyny

dobra sunę na gmaila wstawić fotki jedno jest na kozaku haha jak ja nie lubię sobie sama robić fotek

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-12 o 09:21

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-12, 09:18   #2746
szana
Zadomowienie

Widzę,że Samoa dziś będzie się już cudnie bawić
Lain biedna,całą noc przed kompem,ja bym już zasypiała chyba ale dobrze,że się udało wszystko jak chciała

Mam dziś dziwny humor,w jednej sekundzie jestem taka szczęśliwa a w 2 jakiś niepokój czuję
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 09:22   #2747
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Widzę,że Samoa dziś będzie się już cudnie bawić
jaka piczka! i co nie zobaczy fotek talibka zraniła mnie

już są zdjęcia Talibanka na gm

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-12 o 09:27
Stary 2009-02-12, 09:27   #2748
tancerka212
Zakorzenienie

Samoa już pewnie w podróży i nie zdążyłam się z nią pożegnać i życzyć mega sexy fajnych walentynek ale widziałam że wklejałyścię tą suknię i powiem wam że widziałam ją na żywo i wygląda tak: góra jest śliczna, pięknie wyprofilowana i w ogole no idealna ale dół do bani.. jest taki hmmm... jakiś flaczasty i ten materiał się świeci jak tandetna satyna i tyle... zero efektu.. tez mi sie bardzo ta suknia podobała ale przez ten dół mi sie odpodobała bo nie chciałabym mieć takiej.

A ja właśnie leżę sobie w łóżeczku bo byłam dzis rano na badaniach- zrobiłam sobie dodatkowo hemoglobinę i żelazo więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok bo ja zawsze miałam z tym żelazem problemy a nie chcę juz latać po lekarzach i jakieś leki przyjmowac... wyniki są po godz14 więc dziś zobaczymy co ze mna jest...

w ogóle to wczoraj z tżtem po raz już chyba piąty zmieniliśmy koncepcję naszej szafy i zgodnie po obejrzeniu naszego gniazdka uznaliśmy że szafa na całą ścianę przytłoczy nam ten nasz mały pokoik i jakoś nam tam nie pasuje.. oboje się napaliliśmy i juz ładne foty znaleźliśmy ale nie pasuje to nam tam i juz.. więc teraz jest opcja tez dużej szafy ale narożnej w sam raz nam sie wpasuje w taki jeden róg pokoju..

Dziewczyny mam do was sprawę ale nie chcę pisać na forum publicznym. Napiszę wam na gmaila pewną sytuację i powiedzcie proszę jak mam się ustosunkowac do niej bo ja się nie znam bardzo na takich sprawach. pomożecie mi???
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 09:31   #2749
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Samoa już pewnie w podróży i nie zdążyłam się z nią pożegnać i życzyć mega sexy fajnych walentynek ale widziałam że wklejałyścię tą suknię i powiem wam że widziałam ją na żywo i wygląda tak: góra jest śliczna, pięknie wyprofilowana i w ogole no idealna ale dół do bani.. jest taki hmmm... jakiś flaczasty i ten materiał się świeci jak tandetna satyna i tyle... zero efektu.. tez mi sie bardzo ta suknia podobała ale przez ten dół mi sie odpodobała bo nie chciałabym mieć takiej.

A ja właśnie leżę sobie w łóżeczku bo byłam dzis rano na badaniach- zrobiłam sobie dodatkowo hemoglobinę i żelazo więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok bo ja zawsze miałam z tym żelazem problemy a nie chcę juz latać po lekarzach i jakieś leki przyjmowac... wyniki są po godz14 więc dziś zobaczymy co ze mna jest...

w ogóle to wczoraj z tżtem po raz już chyba piąty zmieniliśmy koncepcję naszej szafy i zgodnie po obejrzeniu naszego gniazdka uznaliśmy że szafa na całą ścianę przytłoczy nam ten nasz mały pokoik i jakoś nam tam nie pasuje.. oboje się napaliliśmy i juz ładne foty znaleźliśmy ale nie pasuje to nam tam i juz.. więc teraz jest opcja tez dużej szafy ale narożnej w sam raz nam sie wpasuje w taki jeden róg pokoju..

Dziewczyny mam do was sprawę ale nie chcę pisać na forum publicznym. Napiszę wam na gmaila pewną sytuację i powiedzcie proszę jak mam się ustosunkowac do niej bo ja się nie znam bardzo na takich sprawach. pomożecie mi???
Tancereczko to masz tak jak ja;/ anemia-trzeba uważać
Taka szafa narożna super mnie się też takie podobają no i te z lustrami a najbardziej to takie szafy zabudowane
pisz Słońce,pomożemy jak będziemy umiały!

Kasiu zaraz zobaczę fotki Samoa zobaczy jak przyjedzie
Stary 2009-02-12, 09:34   #2750
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu zaraz zobaczę fotki Samoa zobaczy jak przyjedzie
nawet się nie pożegnała

Stary 2009-02-12, 09:35   #2751
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain biedna,całą noc przed kompem,ja bym już zasypiała chyba ale dobrze,że się udało wszystko jak chciała
az tak zle to ze mna nie jest jak o 1 system nie ruszyl to stwierdzilam, ze jak cos to kolezanka da mi cynk smskiem. ale cynku nie bylo, a ja sobie nastawilam budzik na 4.50 to byl strzal w 10
a jakbym wstala teraz to nie zapisalabym sie juz na zadna grupe ktora mi odpowiadala, bo juz te moje maja maksymalna ilosc osob.... uffff

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
więc teraz jest opcja tez dużej szafy ale narożnej w sam raz nam sie wpasuje w taki jeden róg pokoju..
ja mam taka duza narozna wlasnie na kazdej scianie para przesuwanych drzwi, a jeszcze obok takie poleczki 0 z jednej strony na *******ki, a z drugiej na ksiazki, tv i taka wypustka na kwiatka zrobili mi tak jak sobie zaprojketowalam
a moi rodzice maja taka na cala sciane w nieduzym pokoju i powiem ci, ze nie dosc, ze pokoju optycznie nie przytlacza to jeszcze go powieksza przez te wielkie lustra
ale to juz zrobcie sobie jak wam bedzie pasowalo

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-02-12 o 09:39
Stary 2009-02-12, 09:36   #2752
szana
Zadomowienie

Cytat:
nawet się nie pożegnała
pożegnała się zobacz wczorajsze wpisy tu na forum

Piękna kobieta w fajowej fryzurze a to foto 2..ekhm...no no ale i tak ślicznie,nawet na 2

Lain a no chyba,że tak mądra i cwana dziewczynka

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-02-12 o 09:38
Stary 2009-02-12, 09:38   #2753
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Samoa mogłabyś podrzucić mi jakis przepis na tego Gyrosa....
(kurka dziewczyny widziałąm ostatniwpisa Samoi że do zobaczenia w niedziele.. może wy macie jakiś fajny przepis na Gyrosa??
Majac na względzie że nigdy go nie robilam ?
Stary 2009-02-12, 09:42   #2754
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
pożegnała się zobacz wczorajsze wpisy tu na forum
ooo! muszę poszukać

Stary 2009-02-12, 09:43   #2755
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Tancereczko to masz tak jak ja;/ anemia-trzeba uważać
trzeba trzeba
moj TZ z galopujaca anemia przesiedzial w szpitalu 2 tygodnie i musieli mu zrobic transfuzje krwi. podobno koszmarne przezycie, wiec strzezcie sie dziewczyny.
Stary 2009-02-12, 09:44   #2756
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba trzeba
moj TZ z galopujaca anemia przesiedzial w szpitalu 2 tygodnie i musieli mu zrobic transfuzje krwi. podobno koszmarne przezycie, wiec strzezcie sie dziewczyny.
o matko biedny

Stary 2009-02-12, 09:47   #2757
szana
Zadomowienie

Lain co on musiał przeżywać... no z Anemią nie ma żartów,a kto by pomyślał?

Kasia znalazłaś?

Tancerko jesteś? zmartwiłaś mnie i czekam aż napiszesz na gm
Stary 2009-02-12, 09:48   #2758
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia znalazłaś?
no ba!

Stary 2009-02-12, 09:51   #2759
lain
Zakorzenienie

Kasia sciagnelas okularki do zdjecia?

Cytat:
o matko biedny
Cytat:
Lain co on musiał przeżywać... no z Anemią nie ma żartów,a kto by pomyślał?

za to teraz regularnie robi badania, pilnuje sie i juz jest ok nawet juz nie musi jest zelaza w tabletkach

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-02-12 o 09:56
Stary 2009-02-12, 09:51   #2760
szana
Zadomowienie

Cytat:
no ba!
a widzisz

Kubusewa niestety takiego dania jeszcze nie robiłam,więc nie mogę Ci pomóc tak od siebie ale tu masz stronkę http://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=975
może pomoże

Kobietki a robiłyście już może roladki z piersi kurczaka w naczyniu żaroodpornym?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości