|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
Ja w ogóle nie wiedziałam że ona jest i wewnątrz gin w szpitalu mówił że moja ma 4 cm więc ciekawe czy miał na myśli tylko zewnętrzną czy wewnętrzną też... Muszę w poniedziałek na wizycie dociec...Jeśli w ogóle już się nie skróciła po tych 3 tygodniach.
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 - aaaaaaaaaaaaaaaa......... ... już skumałam o co Ci chodziło z tym brzuszkiem wybacz za głupotę
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
gosikk_s - mnie jak wczoraj badał gin to wsadził te swoje paluchy i mówi przepraszam bo wiem że to nie jest juz przyjemne ale musze dojść do szyjki i zobaczyć w ajki jest stanie więc chyba gadzina głeboko umiejscowiona jest, ale pewności nie mam, tak wywnioskowałam po jego gadce.
poiglot91 - wiesz co może też jesteś bardziej podejrzliwa i zazdrosna bgo wiesz że kiedyś zdradził swoją kobietę a tyle lat ze sobą byli, ja bym chyba mojego spakowała i wywalila na bruk, zawsze mu to powtarzałam a on z uśmiechem że sobie żartuje pewnie a ja kamienna mina i mówie mu że jak chciał dupić na boku to mógł się nie żenić, w dzień ślubu go pytałam czy jest pewnien tego co czyni na 100%. Czyli ta Eveline to murzyniątko? yyyyyy ale chyba nie taka jakas konkurencja dla Ciebie cio? bo mało jest takich ładnych. |
|
|
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
malwa1234 - to o mnie chodziło z tą nadżerką
, tyle że u mnie było to jednorazowo i nie czułam nic podczas przytulanek ani nie piecze ani nie boli. Tylko mieliśmy się powstrzymać a teraz to raczej chodzi o tą nieszczęsna szyjkę ale od święta do święta możemy |
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Poiglot, skoro obydwoje utrzymujecie kontakty z innymi osobami to pewnie że zabronić nie możesz. Aha, czyli Twój TŻ w poprzednim związku zdradzał? Hmm czy można sprowokować do zdrady... no na pewno, skoro człowieka i tak oskarżają to w sumie czemu nie. Ale ja w tej sytuacji nie umiałabym chyba ufać
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez juz bym chciala wysciskac tego mojego szkraba
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe co teraz powie... coraz więcej z nas ma problemy ze skracaniem.
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
tak zdradzil ale powiedzial jej o tym i odszedl od niej zreszta miedzy nimi sie nieukladalo..
Moj tz byl kiedys inny.. niestety obracal sie kiedys w niezaciekawym towarzystwie.. bawil sie melanzowal na maksa.. a ta dziewczyna jego to z tego co mi kiedys opowiadal to glupia i nawina.. bo ja bym nie pozowlila sobie na takie traktowanie ze moj tz idzie na dyskoteke np beze mnie.. ona go bila nawet .. ahh tam szkoda gadac haha ![]() ja jak go poznalam to juz troche byl madrzejszy az wkoncu bedac ze mna jeszcze bardziej zmadrzal .. ![]() jest juz innym czlowiekiem.. Decydujac sie na dziecko zdecydowal sie na zycie ze mna i pomimo tego ze nie przysiegalismy sobie wiernosci itp przez Bogiem ..(nie bralismy slubu) to i tak mozna powiedziec ze to zadna roznica.. tak samo obowiazuja nas te zasady jak i w malnzenstwie.. nie moge byc ciagle zazdrosna itp bo wkoncu to zniszcze musze mu ufac co mi dadza te wszystkie klotnie itp??nic.. jedynie beda pogarszaly sprawe skoro tz mowi ze to kolezanka ze kocha tylko mnie.. i smieje sie ze mnie kiedy jestem o nia zazdrosna to moze naprawde jest ze mna szczery? Podejrzliwosc moja nic tu nie da.. facet co ma zrobic to zrobi.. jak to sie mowi.. idac do sklepu moze mnie podrodze zdradzic jesli jest zdradliwy.. i nie bierze sobie mnie napowaznie..:0
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot nie mozemy popadac w paranoje
Moj tż pracuje w wiekszosci z kobietkami, gdybym byla nie ufna umarlabym z zazdrosci i kazdy telefon, sms wzbudzalby we mnie podejrzenia nie mozna tak...wiadomo trzeba byc czujnym ale nie do przesady Jest tez tego plus, ze pracuje z kobitami...pogada sobie z nimi o ciazy o dziecach itp hehe
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej przyszłe mamusie
![]() Wybaczcie że podczytuje ale ciakwa byłam co mnie zajmowało jakiś rok temu, skracajace się szyjki, skurcze itp - kiedy to było ![]() A może Wy jesteście ciekawe co będą robiły wasze maluszki za ok rok? Jeśli tak to tak mniej więcej wygląda usypianie 9 miesięcznego malucha: Pozdrawiam Mamusia majowa 2008
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
sonia przecudne malenstwo
![]() ![]() i pomyslec ze nasze niedlugo bedzie juz w swoich lozekach.. Cytat:
no wlasnie hehebo ja juz niestety dorpwadzilam do tego ze np jak bylam w polsce spotkal sie z taka kolezanka, polka z ktora kiedys pracowal.. i jak wrocilam to dopiero mi o tym powiedzial bo jak stwierdzil '' gdyby mi powiedzial ze idzie a wiadomo on tu ja tam.. to bym sie denerwowala i denerwowala dzidziusia'' no i czesto mi nie mowil pewnych rzeczy np.rano dostal smsa od ewelyn ''ze cos sie staloz facebookiem ze nie ma jejw znajomych'' zapytaalm sie kto to odpowiedzial ze taki Josh(kolega) oczywiscie przyznal mi sie.. ale po czasie.. mial nawet tego smsa.. dlatego nie chce juz tak ![]() chce wiedziec wszystko a nie dowiadywac sie po czasie.. musze wyluzowac ![]() a wlasnie! ![]() moj tz dostal zabawke od znajomej z pracy bo ta znajoma pracuje w sklepie z zabawkami''Hamleys'' ktorego beda zamykac.. to jest najdorzszy sklep zabawkowy w Londynie hehe a my mamy takie cudenko za darmo.. wklejam zdjatko ![]() ta krowka wydaje rozne dziwieki zwierzat.. puszcza muzyke.. dzidzius sam moze grac .. ma lusterko do robienia minek.. itp.. fajna sprawa ![]() 567230_main.jpg
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-12 o 15:53 |
|
|
|
|
#4394 |
|
Zadomowienie
|
Aguśkaa83 - oj dziękuję za wybaczenie, obiecuję poprawę
, zacznę myśleć.gosikk_s - no bo jak wsadza swoje palce do naszych dziupelek to naciska na nią i mówi czy twarda czy miękka i jak długa to tylko przy tym badaniu, a raczej nie kuknie tak bardzo do wnętrza żeby to widzieć, a najwazniejsze żeby było z nami dobrze nie ważne jak do tego będą dochodzili .poiglot91 - no życzę Ci żeby te Twoje przemyślenia przelały sie na rzeczywistość, bo to jest najtrudniejsze, jeśli ma sie naturę zazdrośnika .
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot moj tez czasem nie mowi mi do konca wszystkiego, twierdzac to samo co Twoj, ze bym sie denerwowala...ale ja bardziej sie denerwuje jak dowiem sie pozniej, mimo iz to jest blachostka. Nie martw sie skarbie, jestes piekna i madra, gdzie on lepsza znajdzie?
![]() krowka slodka, z reszta jak wszystkie krowki
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot91 - no życzę Ci żeby te Twoje przemyślenia przelały sie na rzeczywistość, bo to jest najtrudniejsze, jeśli ma sie naturę zazdrośnika
.[/quote]powiedzialam.. ![]() i juz mowi.. i skutkiem tego zalalam lazienke i pokoj na dole hehe ale wczoraj zachowalam powage.. udawalam ze wszystko okej.. chociaz tz sie pytal co mi jest czy sie zdenerwowalam.. itp.. powiedzialam co mi lezy na sercu i juz jest oktez kiedy ukrywal jeszcze bardziej wzbudzal we mnie podejrzenia.. ale robil to zeby mnie nie denerwowac.. fakt nerwus jestem tylko ze jak cos sie zataja a po cczasie sie mowi to wqrza jeszcze bardziej
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() ![]() czyli mamy z tym podobnie niedobre chlopaki
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
hehheh zrobmy im zbiorowe lanie
dzis dzien brzucholkow, wiec wklejam i swoj dzisiejszy
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cudny! ![]() ![]() a ja szybko poszlam pod prysznic
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Poliglot fajna ta zabawka
![]() mi sie strasznie ta podoba http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=543637 910 ale na kupowanie zabawek mamy duzo czasu |
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
blondynka bajerancka ta zabaweczka...;D
dobra ja mykam po wyniczki boje sie...
|
#4402 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A TZ sie nie przejmuj zazdrosc to chyba w kazdej kobiecie jest....U mnie tez...heheh i tez czasem nie ufam zabrdzo swojemu ale twedy rozmowa rozmowa i przechodza podejrzenia.... Cytat:
|
||
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze tak..
ja dostalam takze nie kupywalam hehe fajna ta zabaweczka.. ![]() teraz to zabawek pelno najrozniejszych.. naprawde ma sie w czym wybierac a ja wczoraj bylam u mamy ja poprostu nie moge ze smiechu z tego mojego braciszka... ![]() ma 4 latka a taki zazdrosny.. od kad widzi ze jestem w ciazy.. taki dziwny sie zrobil biedactwo. zawsze przyzywczajony byl ze ja go biore na plac zabaw , grac w pilke itp.. a teraz mnie nie ma i oczekuje swojego synka... jak sie go zapytalam czy sie cieszy ze bede miala dzidziusia.. powiedzial ze nie uciekl z pokoju i sie poplakal.. moje biedactwo.. kochane
|
#4404 |
|
Raczkowanie
|
Seona, dopiero teraz doczytalam o Twojej szyjce, trzymaj sie dzielnie, duzo duzo odpoczywaj, bedzie dobrze, nie wyladujesz w szpitalu
Marika, wiesz jak to jest z checiami, tych bylo zupelnie brak, jak mus to mus, ale na szczescie jest juz po i nigdzie sie juz nie wybieram. Ja wlasnie wrocilam od gina, dostalam skierowanie na test z glukoza, mam lyknac 50 ml. Acha no i poprosilam o jakies lekarstwo na zaparcia, bo u mnie z tym po prostu masakra.... mam nadzieje, ze pomoze. No i nareszcie badanie moczu wyszlo ok, furagin pomogl No i gin uswiadomil mi dzisiaj, ze to co mi sie wydawalo, ze wypina sie dzidzius, to jest to zwykle twardnienie brzucha i przepisal nospe Ale najwazniejsze, ze z maluszkiem wszystko w porzadku, wazy 747g. Poprosilam, zeby zagladnal jeszcze raz miedzy nozki, tak coby potwierdzic co tam ma , ale okazalo sie, ze dzidzia ulozyla sie posladkowo i nie dalo sie zagladnac, Ach ten maly ukochany lobuziak.
DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-02-12 o 16:43 |
|
|
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
śliczniutki, powodzenia |
|
|
|
#4407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie wole to niz jeczec z bolu Cytat:
1400 funtow????? ![]() ![]() matko ja nawet tyle za wynajecie calego domu nie place.... jak mam rachunki wieksze niz 200 euro to sie stresuje ze tak duzo.... masakra ja podobnie jak gosikk nie wyobrazam sobie zeby moj tz pisal z jakas laska... nie no bez przesady... pewnie ze moze miec kolezanki ale zeby z nimi pisac ??? ![]() ![]() dla mnie nie wchodzi to w gre... kiedys mu jakas tam kolezanka wyslala sms czy ma czas na kawe... to wzielam tel i zadzwonilam ... juz nie pisze... niech zna swoje miejsce... wcale sie nie dziwie ze cie to denerwuje... ja bym nie umiala byc z kims kto pisze z innymi, kolezanka kolezanka... tez mam kolegow ale z nimkim nie smsuje... pogada sie od czasu do czasu jak sie spotkamy gdzies przypadkiem... podziwiam cie, bo ja bym zrobila mu taka rozrube jakbym widziala ze z nia pisze ze telefon by mial w toalecie swojego mezczyzny trzeba pilnowac... chlopy to glupiutkie stworzenia .... trzeba miec oczy dookola glowy
|
|
#4408 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i juz nie taki malutki.... widze ze ciekawie masz podczas usupiania.... juz chcilaabym miec takiego drabika malego ![]() Cytat:
ja zrobie jutro moze zdjecie to wkleje... jakos mi sie nie chce ![]() Cytat:
zazdrosnica ... tlumacze jej ze nie bede kochac swojego dzidziusia mocniej niz jej i ze to ona jest numer 1 w moim serduszku... to powiedziala ze w takim razie moge sobie urodzic "to" dziecko
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam mam wyniki.
A wiec: glukoza na czczo: 66, po 50g glukozy: 97 wiec tu sie cieszeale: hemoglobina mi spadla z 11,8 na 11,3 i zelazo mialam 113 a teraz 71, wiec mocno mi spadlo... na szczescie dolna granica to 60 ... ale dzidzia zzera z mamusi wszystko masakra mocz ogolnie widze ze w normie, bialko nieobecne, cukier tez, leukocytozy nie ma...ale barwa lekko metna hmm ja tam nie widzialam zeby metne to bylo ![]() toksoplazmoza dalej ujemna ![]() qrde tż mnie zdenerwowal niech sie do mnie nawet nie odzywa....jest niewdzieczny.... ![]() to ja sie tak staram zeby jak wroci z pracy mial amciu i wszystko cieple i pod nosek...a ten nawet nie podziekuje i jeszcze chyba miny stroi ze nie na to mial ochote...powiedzialam ze mu juz nic wiecej nie ugotuje i ze mam obiadki dla niego w czterech literach !!! ![]() bo ja sie staram a on chyba za dobrze ma !!! o nie tego juz za wiele nie bede po nim sprzatac nie bede mu gotowac ![]() to ze nie pracuje to nie znaczy ze wszystko w domu nalezy do moich obowiazkow, bo tak naprawde juz zaczynam nie miec sily ...plakusiam i jego mam w czterech literach o ! ![]() ide sobie upiec ciasto jemu nawet kawalka nie dam!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

Do tego boli mnie brzuch i mam takie skurzczyki (ja mówie skurczybyki
) Na szczęście nie przepuszcza i oby tak zostało
A nic nie zażywasz?
Poród to co innego, ale leżeć z tymi obcymi kobietami i co obchód się obnażać, to nie dla mnie
Mam naprawdę obsesję na tym punkcie.
Ja w ogóle nie wiedziałam że ona jest i wewnątrz
gin w szpitalu mówił że moja ma 4 cm więc ciekawe czy miał na myśli tylko zewnętrzną czy wewnętrzną też...
Muszę w poniedziałek na wizycie dociec...Jeśli w ogóle już się nie skróciła po tych 3 tygodniach.

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
, tyle że u mnie było to jednorazowo i nie czułam nic podczas przytulanek ani nie piecze ani nie boli. Tylko mieliśmy się powstrzymać a teraz to raczej chodzi o tą nieszczęsna szyjkę ale od święta do święta możemy 

wkurzylam sie