![]() |
#3181 |
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
AAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE
JESTEM SZCZESLIWA przypielam CLIPY DZISIAJ ![]() ![]() ![]() ![]() boze czuje sie miliard razy piekniejsza!!!!!!!!!!! ide Gabi polozyc i nadrobie co pisalyscie.. u mnie dzien na klotni z TZ o tesciowke minal... |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
widze, że Twoja pieska ogląda kotke AG ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zadomowienie
|
Przez ciebie mam clipy w obserwowanych na allegro. W przyszlym tygodniu jade do Warszawy na zakupy, jak sie nie okupie za duzo to kupuje clipy. Tylko nie wiem jaki kolor. Bo chce swoje rozjasniac, poki co mam takie jakies brazowe te wlosy.
#3184 |
Zadomowienie
|
hahah nooo bo ona wogole ciagle za mna chodzi i ciagle kolo mnie siedzi, ale psiuncie ze schroniska tak maja ze sie strasznie przywiazuja i jak siedze na wizazu to siedzi kolo mnie i jak wstane po herbatke to zajmuje mi miejsce przed komputerem jakby chciala czytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zadomowienie
|
Nana beda w koncu te wasze fotki? wszytkie jestesmy ciekawe ;p
#3186 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
BAN stały
|
jaki sliczny kolorek!! ja chce go miec!! jaka farba go otrzymam.. jakim odceieniem ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zadomowienie
|
Dobranoc Moje Małe Księżniczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
BAN stały
|
Cytat:
cytrynowa jezus ile one szczescia daja!! tz od razu scene zazdrosci dzisiaj zrobil...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]() ![]() Czekolada kusicielko ![]() ![]() Kupie je, kupie, tylko jeszcze nie wiem czy w tym miesiacu ![]() Zazdrosny bo ma piekna kobiete ![]() ![]() ![]()
![]() by perfekcję osiągnąć kiedykolwiek ![]() Edytowane przez cytrynowa88 Czas edycji: 2009-02-12 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co za norwedzy ? co znowu panienki zmalowalyscie :P Cytat:
lepeij zeby nietoperek pofrunal w swiat jest jakis bezplciowy
![]() |
#3192 |
Wtajemniczenie
|
Wita ja juz w domku
![]() ![]() Zajadałam popcorn ale kurde maam mi wyjadła ![]() Co do seksu to ja ze swoim Tz pierwszy raz zrobilam to po ok 10 miesiacach i był to wogole moj pierwszy raz ![]() Klatka dawaj fotyy booo ![]() Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-12 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
ja zaczelam juz cwiczyc pomalu na silowni jutro zaczynam TW mniej je staram sie zdrowej zobaczymy czy to co da
![]()
#3194 |
BAN stały
|
nadrobilam w miedzy czasie gawedzac z TZ o seksie.. my w sumie szybko sie pierwszy raz kochalismy, a z wczesniejszym facetem po 11 mcach 1 raz wiec dlugo.
ja tez popieram zdanie ze nie ma co sie meczyc i jak sie ma ochote to juz ![]() cytrynowa ja chyba spac dzisiaj z nimi pojde:d ciagle ich dotykam, glaszcze, zakladalam moc czasu i nadwyrezylam nadgarstek polamany ale jaka RADOSC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-13 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
Witam spiochy
![]()
#3196 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja zrobiłam to na pierwszej randce...wiedziała o tym jedna koleżanka i mnie nie osądzała... seks to każdego sprawa indywidualna jak ktoś chce to niech to zrobi od razu a jak chce to niech czeka do ślubu- jego sprawa. Cytat:
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/15465/...a_osmioraczki/ ma-sa-kra!!! Nie dosyć,że chce się do niej upodabniać to jeszcze zobaczcie ten brzuch... nie wiedziałam,że brzuch może być aż tak duży...nawet przy 8raczkach....
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-13 o 07:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny macie napisy do Gotywych na wszystko do 14 odcinka?? bo nie mogę nigdzie znaleść buuuuu ![]() a w ogóle dlaczego wczoraj na polsacie nie było ![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-13 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Madziolek123 na uniwerku-wydział niesprawiedliwości ![]() Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-13 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
fenk ju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do tego brzucha to masakra jakas... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Raczkowanie
|
wklejam moje zwierzaki, niestety kotków juz nie ma.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 |
Zadomowienie
|
super to zdjęcie przy oknie jak piesek patrzy na kotka ![]()
#3205 |
Zakorzenienie
|
Akszeniga, nie wiem skąd się wziął ten post podpisany moim nickiem bo ja nigdy nie pisałam,że dodałam cie do znajomych itp. ja nawet nie mam konta na nk....
dziwna sprawa...pojawiają się posty,których sama nie napisałam ![]() może ktoś inny chciał to napisać a zacytował mnie i tak wyszło ![]()
#3206 |
Zakorzenienie
|
ale u mnie sypie śnieg...i przez to nie mogę fotek dodawać bo net się psuje:/
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-13 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() piękności ![]() A ja dziś wściekła jestem od rana, umówiliśmy się z tżtem, że dziś jedziemy razem do jego mamy (on ma wolne, ja na chorobowym jestem), ale wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy i rano on wstał i pojechał sam, nawet mnie nie obudził! A ja jestem zła na maksa i tak sobie myślę, że zaczyna mnie on już wkurzac! Nic się o mnie nie stara. Nigdzie mnie nie zabiera! Na rocznicę i zaręczyny to ja robiłam kolację i deser, ja myślałam od tygodnia co podam, jak to będzie wyglądac, itp. mu było wszystko jedno, kupił tylko pierścionek, nawet o kwiatach musiałam mu przypomniec. Tak samo teraz z walentynkami. Też nic nie wymyślił. Będzie tak, że on będzie siedział przed kompem a ja będę gotowac w kuchni. Nawet prezent dla mnie wybierzemy razem ![]() Poza tym nie docenia mnie. Ma zawsze obiad gotowy, śniadanie do pracy. Sprzątam, piorę, robię zakupy. Oj nie! Niech sam sobie radzi, co ja jestem jego mamą?! On za to ciągle gra w XBoxa, a jak mam pretensje to twierdzi, że mam mu powiedziec to on skończy. A co ja jestem jego mamusią, że mam ciągle zwracac mu uwagę? On sam nie wie, że ma skończyc? ![]() Kocham go, jest opiekuńczy, czuje sie przy nim bezpiecznie i chce spędzic z nim resztę życia, ale czasem czuję się beznadziejnie...Nawet nigdzie mnie nie zabiera, bo albo mu się nie chce albo twierdzi, że szkoda kasy, bo zbieramy na wesele albo ,że piwo przeciez możemy wypic w domu...Za to z kolegami idzie, ma na to czas, ochotę i kasę ![]() Musiałam się wygadac...sorki dziewczyny...
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2009-02-13 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mogłam uwierzyć że ona w ogóle jest w stanie stać na własnych nogach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |||||
BAN stały
|
Oj, czyżbyś starą panną miała zamiar zostać
![]() Cuuuudny ![]() Cytat:
![]() Na mnie też niektórzy patrzą dziwnie, bo co impreza ja nowy ciuch (no a w koncu bezrobotna jestem ![]() ![]() Moim zdaniem 6 tyg to idealny czas, ja straciłam dziewictwo z obecnym (ach, romantyczna byłam i czekałam na jedynego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cuuuuuuuuuudooooooooooown y ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyny sposób to chyba wysyłać jasne komunikaty i mówić "chce jechać tam itp." nie jest to tak romantyczne jak niespodzianka:/ no a drugi sposób to pokazywać,że jak cie nie zacznie doceniać to bedzie miał problem....nic tak nie działa na faceta jak wiadomość "dziś na dzień kobiet kolega z roku dał mi kwiatka" itp... oczywiście są beznadziejne przypadki i nawet to ich nie moblilizuje. no i nie bądź na każde jego zawołanie... chce kanapek, obiadu? ok od czasu do czasu ale nie codziennie skoro ma dwie sprawne rączki żeby grać w xboxa to i obiad może zrobić. Ewentualnie żeby była sprawiedliwość można powiedzieć :"dziś zrobię ci super kolację a ty w ramach rewanżu możesz mnie zabrać w piątek do jakiejś knajpki na pizze albo drinka" nie jestem za rozpieszczaniem tylko kobiety, kupowaniem jej kwiatków i latanie do sklepu jak piesek bo ona chce to albo tamto..jestem za partnerstwem i rozpieszaniu siebie na wzajem przez obie strony. Ja staram się reformować Tżta..nie zawsze działa ale efekty są. Od paru dni mu przypominam żeby wjechał do sklepu po prezent dla mnie na walentynki tzn po te czekoladki... wiem,że gdybym mu nie przypominała to by po prostu nie kupił. dziś 13 piątek... ale ja nie jestem przesądna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.