American girls cz. VIII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-12, 22:52   #3181
Czekolada83
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

AAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE
JESTEM
SZCZESLIWA

przypielam CLIPY DZISIAJ
boze czuje sie miliard razy piekniejsza!!!!!!!!!!!

ide Gabi polozyc i nadrobie co pisalyscie..
u mnie dzien na klotni z TZ o tesciowke minal...
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 22:53   #3182
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
znalazlam!

przedstawiam Paniom moją Sabę

widze, że Twoja pieska ogląda kotke AG

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 22:56   #3183
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
JESTEM
SZCZESLIWA

przypielam CLIPY DZISIAJ

Przez ciebie mam clipy w obserwowanych na allegro. W przyszlym tygodniu jade do Warszawy na zakupy, jak sie nie okupie za duzo to kupuje clipy. Tylko nie wiem jaki kolor. Bo chce swoje rozjasniac, poki co mam takie jakies brazowe te wlosy.

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 22:59   #3184
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
widze, że Twoja pieska ogląda kotke AG
hahah nooo bo ona wogole ciagle za mna chodzi i ciagle kolo mnie siedzi, ale psiuncie ze schroniska tak maja ze sie strasznie przywiazuja i jak siedze na wizazu to siedzi kolo mnie i jak wstane po herbatke to zajmuje mi miejsce przed komputerem jakby chciala czytac, nie moglam sie powstrzymac zeby jej foty nie cyknac
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 23:10   #3185
cytrynowa88
Zadomowienie

Nana beda w koncu te wasze fotki? wszytkie jestesmy ciekawe ;p

Stary 2009-02-12, 23:12   #3186
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Nana beda w koncu te wasze fotki? wszytkie jestesmy ciekawe ;p

beda beda ale teraz to juz prosze do Klatki mowic
Stary 2009-02-12, 23:15   #3187
plotkara0804
BAN stały

jaki sliczny kolorek!! ja chce go miec!! jaka farba go otrzymam.. jakim odceieniem ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg light-brown-on-top-and-dark-brown-on-bottom-18129.jpg (17,1 KB, 93 załadowań)
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-12, 23:21   #3188
nanaaaaa87
Zadomowienie

Dobranoc Moje Małe Księżniczki
Stary 2009-02-12, 23:24   #3189
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
jaki sliczny kolorek!! ja chce go miec!! jaka farba go otrzymam.. jakim odceieniem ??
wklejalam pare stron wczesniej linka od tego sprzedawcy od ktorego kupilam, poszukaj na 90 iles stronach.

cytrynowa jezus ile one szczescia daja!! tz od razu scene zazdrosci dzisiaj zrobil......
Stary 2009-02-12, 23:27   #3190
cytrynowa88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
Dobranoc Moje Małe Księżniczki
Dobranoc ide nyny

Czekolada kusicielko napewno uszczesliwiaja, sama wiem jak sie natapiruje od razu lepiej sie czuje, a z takimi dodatkowymi wlosami to juz w ogole
Kupie je, kupie, tylko jeszcze nie wiem czy w tym miesiacu
Zazdrosny bo ma piekna kobiete i jakikolwiek facet na nia spojrzy to juz mu gul wychodzi nic, trzeba sie z tym pogodzic

Edytowane przez cytrynowa88
Czas edycji: 2009-02-12 o 23:30
Stary 2009-02-12, 23:39   #3191
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ale luksus
Ja uwielbiam jak jest dużo facetów

Niewiele osób wygląda super bez makijażu

Bangsa, ja niby podobnie robię, ale albo mam jakieś błędy techniczne, albo beznadziejne włosy Ten czarny taft kiedyś użyłam, bo jak mojej mamie skończą się lakiery fryzjerskie, to też kupuje taft. No, ale u mnie efektów nie były żadnych
Zresztą u mnie jest problem z samym tapirem - mam takie włosy, że nawet natapirowane odpowiednim grzebieniem, zaraz się "rozplątują".

Ojjj, rzęsy dają cały look. Przynajmniej w moim przypadku. Bez pomalowanych oczu wyglądam jak zombie

Ja mam w ogóle taka chorą teorię na ten temat, że uważam, że inteligentna kobieta nie może źle wyglądać Bo jeśli jest inteligentna to musi wiedzieć, że wygląd ma jednak znaczenie przy pierwszym kontakcie, i jeśli ktoś jest inteligentny to potrafi sobie wyobrazić w czym mu będzie dobrze, a w czym źle
Wiem, jak głupek myślę, ale ja mam całą masę takich teorii

To chyba jakieś schematy, że blond to seks i w dodatku naiwna. Ale i tak to zależy od ogólnego wyglądu, blondi w mysim kucyku i szarym worku na kartofle raczej nie wzbudzi takiego zainteresowania( nie mam nic do kucyków ani do szarego - uwielbiam to i to
Ale ogólnie też mam podobną grupę adoratorów - prostaczki, buraczki, kolesie w wieku mojego ojca albo 15-letni chłopcy. Ostatnio prowadzilam w LO zajęcia z doradztwa zawodowego w liceum, ubrałam się absolutnie nie wyzywająco ani nastoletnio. A i tak zanim chłopcy nie wiedzieli kim jestem, rzucali teksty w stylu: " Widziałes, nowa dupcia, taka blond lalunia". Pewnie w ciemnych włosach nie widać by mnie było na całym korytarzu. Ale nie czułabym się chyba dobrze w ciemnych włosach.

Przepiękne buciki!!
szkoda maja że nie jestes gdzieś blizej :P

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
haha glupolu pamietasz jak mi odpowiadalas ,ze sie podniecalas z kumpelami tym norwegiem a on okazakl sie rozumiec wszytsko;D Jaaa dzisiaj dokaldnie to samooo zrobilam myslalm ,ze sie zapadne pod ziemie chollera hahah xD

co za norwedzy ? co znowu panienki zmalowalyscie :P

Cytat:
Osobiście uważam że ten test który miałaś robiony jest mało diagnostyczny. Samej mi wychodzi jakiś ogromnie wysoki wynik. Nie, nie mam anoreksji. Innych zaburzeń odzywiania też nie mam. Po prostu, na pytanie w stylu: " obawiasz się że możesz być otyła", odpowiem, że się obawiam, tak samo jak "obawiam się, że mogę mieć raka". Bo każda zdrowa na umyśle osoba nie chciałaby byc otyła, bo to niezdrowe, niestetyczne, utrudnia wiele rzeczy etc.
No, ale to tylko moje zdanie

Mój TŻ był moim "którymś" chłopakiem, zaczęliśmy spędzać ze sobą bardzo dużo czasu, pojawiły się pieszczoty ale bez pełnego stosunku. Pierwszy raz kochaliśmy się po hmmm...kilku miesiącach, może 3?2? jak pojechaliśmy razem na wakacje.
Wg mnie był to optymalny czas na seks

Z moim pierwszym chłopakiem dłużej czekałam, bo on był dla mnie jak taki drugi tatuś albo brat, tak strasznie się mną opiekował, ale ten pierwszy raz z nim super był, bo on straznie się starał żeby to było dla mnie wyjątkowe przeżycie
kma1982, to Ty na avatarku? Sliczna

Teraz używam szamponu i odzywki nadajacej objętość Matrix. U mnie super na objętosć sprawdzał się płyn do wcierania Rzepa Joanny, ale niestety nie mogę nigdzie tego znaleźć już
Fajny jest też taki preparat welli unoszący włosy u nasady. Miałam też mleczko na objętość Sunsilk i jak używałam suszarki to było extra. Ale rzadko suszę włosy...więc mleczka nie używam. No i pianka Vavoom Matrix.

Vadi, boskie imiona

Ja nigdy nie miałam zwierzaczka żadnego

Dziewczynki, poradzcie, mam takiego nietoperka szarego, nigdy nie ubrałam go bo wydaje mi się bezkształtny - zostawić czy wyrzucić żeby nie zagracało szafy?

Ale się opchałam orzeszkami ziemnymi, princessą i jabłkami! Nie mogę się ruszyć

lepeij zeby nietoperek pofrunal w swiat jest jakis bezplciowy

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 23:40   #3192
verzara
Wtajemniczenie

Wita ja juz w domku Tz przyjechal na chwilke do mnie sie ze mna zobaczyc odebrał ze stacji i do domku. Ja juz wykapana w łozku
Zajadałam popcorn ale kurde maam mi wyjadła a teraz to sie tluc juz nim nie bede bo spią .

Co do seksu to ja ze swoim Tz pierwszy raz zrobilam to po ok 10 miesiacach i był to wogole moj pierwszy raz

Klatka dawaj fotyy booo

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-12 o 23:42
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 23:56   #3193
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

ja zaczelam juz cwiczyc pomalu na silowni jutro zaczynam TW mniej je staram sie zdrowej zobaczymy czy to co da

Stary 2009-02-13, 00:22   #3194
Czekolada83
BAN stały

nadrobilam w miedzy czasie gawedzac z TZ o seksie.. my w sumie szybko sie pierwszy raz kochalismy, a z wczesniejszym facetem po 11 mcach 1 raz wiec dlugo.
ja tez popieram zdanie ze nie ma co sie meczyc i jak sie ma ochote to juz seks to samo szczescie!!!

cytrynowa ja chyba spac dzisiaj z nimi pojde:d ciagle ich dotykam, glaszcze, zakladalam moc czasu i nadwyrezylam nadgarstek polamany ale jaka
RADOSC

Edytowane przez Czekolada83
Czas edycji: 2009-02-13 o 00:23
Stary 2009-02-13, 07:25   #3195
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Witam spiochy

Stary 2009-02-13, 07:45   #3196
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogę się przyłączyc do Waszego grona??

Podczytuję Was od dawna...

Mam 26 lat, mieszkam w Zielonej Górze z Tżtem, pracuję, jestem po studiach (budownictwo),...
Od początku roku też zaczęłam cwiczyc i w ogóle bardziej dbac o siebie...w sumie to dzięki wątkowi AG wzięłam się za siebie, bo tak mi się jakoś głupio zrobiło, jak przeglądałam te zdjęcia które tu wklejacie i stwierdziłąm, że przecież ja też mogę tak wyglądac (a co!) wystarczy tylko poświęcic trochę czasu...

Właśnie skończyłam 8 minute Legs (razy dwa, bo trzeciej serii jeszcze nie daję rady) plus zestaw brzuszków (treż razy dwa)...

Cinderella5x słodki ten Twój króliczek, mój ma już ponad 4,5 roku
witamy kurcze..ale macie słodziutkie te zwierzaki.. pieski,kotki,króliczki to to co kocham najbardziej szkoda,że już nie mam króliczka;( dobrze,że mam chociaż mojego jamniczka...nie wiem co zrobię jak go zabraknie.. strasznie się przywiązuję do zwierząt

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

Chiii - Ty jesteś obcykana z lidlem Jaki jest tam teraz tydzień, nie wiesz czy mają cos dobrego, nietypowego (i najlepiej juz gotowego) do jedzenia? Bo pomyślałam, że zrobie TŻ niespodziankę i ja wyjatkowo kupię coś do jedzenia na walentynki
Teraz jest chyba tydzień jedzenia chińskiego... ja tam dla siebie nic nie znalazłam bo nie mogę jeść takich rzeczy:/ ale są fajne sosy np. słodko kwaśny, jakieś tortille czy chipsy i różne chińskie dania itp.

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
j

Dziewczyno uwierz mi ze masz dobrze.Matka mojego tż jakby zobaczyła ze w piatek mieso jem to by kubeł wody swieconej na mnie wylała.Gdyby sie dowiedziała ze ja co do religii to tak srednio to matko
U tż spac nie moge bo by kobita sie wsciekla.Jeszcze z rok temu ajk przychodizlam do tz godizna 15 kladłam sie u niego na lozku zasłanym i wogole to była awantura ze ja to przychodze i odrazu sie na lozko klade ze ja to "latawica " jestem.
I jest jeszcze milion takich rzeczy durnnych za ktore tz ma niezle przesrane u niej...
Np Jedziemy na wakacje to tż sciemnia ze bedzie spał z kolega a ja z kims tam...
Takze ja sie do tej baby prawie nie odzywam wogole jak sobie tak mysle to az mi wstyd ze ja nie moge sowjego chlopa wychowac...bo on zawsze o matce cos powie ale to i tak jest jego kochana mamusia i złego slowa na mamusie powiedziec nie mozna ...
ale tescia mam super ajj cud malina

U mnie tez przychodza do tż i slysze tylko a ty znowuy buty kupils...a kto ci na to pieniadze daje ty nie pracujesz itd...

Ja straciłam dziewictwo z moim obecnycm chlopakiem po mmm 6 tygodniach wszystkie moje "przyjaciolki" mnie od dziwek wyzywały ze jak to tak mozna po 6 tygodniach moze nie od dziwek ale no...stwierdzily ze po 6 tygodniach to sie z chlopakiem mozna zaczac całowac a nie do lozka z nim isc ale mi bylo dobrze.I moj pirwszy raz byl naprawde udany .mialam wtedy 17 lat rocznikiem ale to było 2 miesiace przed 18
to lączę się z tobą w bólu:/ mama Tżta też na punkcie religii ma fioła ale z tym się wiążą historie o których nie mogę na forum pisać :/ ...w każdym razie religia może doprowadzić człowieka do takiego stanu,że przestaje być wesoło.

Ja zrobiłam to na pierwszej randce...wiedziała o tym jedna koleżanka i mnie nie osądzała... seks to każdego sprawa indywidualna jak ktoś chce to niech to zrobi od razu a jak chce to niech czeka do ślubu- jego sprawa.

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
JESTEM
SZCZESLIWA

przypielam CLIPY DZISIAJ

oj ja bym nie potrafiła pewnie tego przypiąć normalnie zdrowymi rękoma a co dopiero w gipsie... "Rispekt"

http://www.pudelek.pl/artykul/15465/...a_osmioraczki/ ma-sa-kra!!! Nie dosyć,że chce się do niej upodabniać to jeszcze zobaczcie ten brzuch... nie wiedziałam,że brzuch może być aż tak duży...nawet przy 8raczkach....

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-13 o 07:52
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 08:25   #3197
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Witam spiochy
witam wrzucaj foty, bo jak nie....

Cytat:
Napisane przez Chii1986
http://www.pudelek.pl/artykul/15465/...a_osmioraczki/ ma-sa-kra!!! Nie dosyć,że chce się do niej upodabniać to jeszcze zobaczcie ten brzuch... nie wiedziałam,że brzuch może być aż tak duży...nawet przy 8raczkach....
masakra a te rozstępy! tragedia!

dziewczyny macie napisy do Gotywych na wszystko do 14 odcinka?? bo nie mogę nigdzie znaleść buuuuu

a w ogóle dlaczego wczoraj na polsacie nie było

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-13 o 08:27
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 08:30   #3198
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Dziewczynki, poradzcie, mam takiego nietoperka szarego, nigdy nie ubrałam go bo wydaje mi się bezkształtny - zostawić czy wyrzucić żeby nie zagracało szafy?
Fajny ten sweterek nosiłabym bez zastanawiania się.

Cytat:

Takie akcje są takie komiczne
Kiedyś jak byłam we Francji, spacerowałam sobie z ciotka dookoła zamku Chambord i stale spotykałam 2 facetów. Ja trajkotałam z ciotka po francusku, a chłopaczki...po polsku między sobą. Przy wejściu do zamku rozdawali ulotki, wzięłam sobie po francusku i z jakimś tłumaczeniem. I nagle słyszę polski I domyślam się, że mówią o mnie. Hamowałam śmiech jak tylko mogłam, ale kiedy jeden z nich do mnie podszedł i spytał coś takim na maxa łamanym francuskim, to mu odpowiedziałam po polsku
Nigdy nie widziałam, żeby ktoś strzelił takiego buraka jak ten facet

Niezła z niej agentka
Hahahaa... chcialabym widziec ich miny

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

Czytalam o tej babce. Musi miec nierowno pod sufitem :/
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 08:58   #3199
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
witam wrzucaj foty, bo jak nie....

dziewczyny macie napisy do Gotywych na wszystko do 14 odcinka?? bo nie mogę nigdzie znaleść buuuuu

katia na napi-projekt sąjak chcesz to podaj mi maila to Ci wyślę
Madziolek123 na uniwerku-wydział niesprawiedliwości

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2009-02-13 o 09:00
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 09:02   #3200
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
katia na napi-projekt sąjak chcesz to podaj mi maila to Ci wyślę
fenk ju kasia_nom@interia.pl
Stary 2009-02-13, 09:05   #3201
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
nie ma za co poszły juz
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:06   #3202
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:

Skonczył sie IV sezon na polsacie wiec wczoraj nie było.Ja musze sobie sciagnac kazdy sezon tylko plyty pokupuje i bede ogladac

co do tego brzucha to masakra jakas... wogole kobieta chyba juz nigdy nie bedzie miała normalnego brzucha...ja sobie nie wyobrzam jak ona wogole chodzi jak funkcjonuje...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:11   #3203
Anulkaa
Raczkowanie

wklejam moje zwierzaki, niestety kotków juz nie ma.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bajka listopadowa.jpg (42,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bajkaa.jpg (34,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bast.jpg (15,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg benio 013.jpg (33,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 059a.jpg (56,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 073.jpg (12,4 KB, 15 załadowań)
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 09:25   #3204
Akszeinga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość

super to zdjęcie przy oknie jak piesek patrzy na kotka

Kochasz zwierzęta ? Uratuj im
życie.To tylko parę zł.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520
Akszeinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:41   #3205
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akszeinga Pokaż wiadomość
ale ja Cię nie mam w swoich znajomych
Akszeniga, nie wiem skąd się wziął ten post podpisany moim nickiem bo ja nigdy nie pisałam,że dodałam cie do znajomych itp. ja nawet nie mam konta na nk....

dziwna sprawa...pojawiają się posty,których sama nie napisałam
może ktoś inny chciał to napisać a zacytował mnie i tak wyszło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (27,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6c94e41c8c.jpg (36,7 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5653.jpg (13,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1232321.jpg (27,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg elena_santarelli_elena_santarelli_5_xMzC9PN.sized.jpg (59,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg elena_santarelli_fashion_mag_jqtrbFf.sized.jpg (44,6 KB, 8 załadowań)
Stary 2009-02-13, 09:44   #3206
Chii1986
Zakorzenienie

ale u mnie sypie śnieg...i przez to nie mogę fotek dodawać bo net się psuje:/

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-13 o 09:51
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:07   #3207
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:

kma1982, to Ty na avatarku? Sliczna
dziękuję bardzo

Cytat:
Ale się opchałam orzeszkami ziemnymi, princessą i jabłkami! Nie mogę się ruszyć
Maja, Ty taka szczupła jesteś, że możesz się opychac bez wyrzutów

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
piękności

A ja dziś wściekła jestem od rana, umówiliśmy się z tżtem, że dziś jedziemy razem do jego mamy (on ma wolne, ja na chorobowym jestem), ale wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy i rano on wstał i pojechał sam, nawet mnie nie obudził!
A ja jestem zła na maksa i tak sobie myślę, że zaczyna mnie on już wkurzac! Nic się o mnie nie stara. Nigdzie mnie nie zabiera! Na rocznicę i zaręczyny to ja robiłam kolację i deser, ja myślałam od tygodnia co podam, jak to będzie wyglądac, itp. mu było wszystko jedno, kupił tylko pierścionek, nawet o kwiatach musiałam mu przypomniec. Tak samo teraz z walentynkami. Też nic nie wymyślił. Będzie tak, że on będzie siedział przed kompem a ja będę gotowac w kuchni. Nawet prezent dla mnie wybierzemy razem Zero inwencji!
Poza tym nie docenia mnie. Ma zawsze obiad gotowy, śniadanie do pracy. Sprzątam, piorę, robię zakupy. Oj nie! Niech sam sobie radzi, co ja jestem jego mamą?!
On za to ciągle gra w XBoxa, a jak mam pretensje to twierdzi, że mam mu powiedziec to on skończy. A co ja jestem jego mamusią, że mam ciągle zwracac mu uwagę? On sam nie wie, że ma skończyc?
Kocham go, jest opiekuńczy, czuje sie przy nim bezpiecznie i chce spędzic z nim resztę życia, ale czasem czuję się beznadziejnie...Nawet nigdzie mnie nie zabiera, bo albo mu się nie chce albo twierdzi, że szkoda kasy, bo zbieramy na wesele albo ,że piwo przeciez możemy wypic w domu...Za to z kolegami idzie, ma na to czas, ochotę i kasę
Musiałam się wygadac...sorki dziewczyny...

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:09
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 10:11   #3208
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Skonczył sie IV sezon na polsacie wiec wczoraj nie było.Ja musze sobie sciagnac kazdy sezon tylko plyty pokupuje i bede ogladac

co do tego brzucha to masakra jakas... wogole kobieta chyba juz nigdy nie bedzie miała normalnego brzucha...ja sobie nie wyobrzam jak ona wogole chodzi jak funkcjonuje...
aaa to nie wioedziałam, że to był koniec IV sezonu...

ja nie mogłam uwierzyć że ona w ogóle jest w stanie stać na własnych nogach
Stary 2009-02-13, 10:15   #3209
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja mam kotki

5....
Oj, czyżbyś starą panną miała zamiar zostać?
Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
Cindi cuuudowny maluszek !! Czas pokazac mojego łobuza
Cuuuudny

Cytat:
ja zboczuszek ja pozatym w zyciu trtrzeba umiec sie ustawic
a ja bede sie z nimi uczyła.. mam zjazd w szkole w mojej grupie jest 40 facetów i z 5 dziewczyn...typu trzy mezatki i jedna dosc nieciekawa (niezadbana)dziewczyna i JA

hahha u mnie jest to samo...zreszta ja na temat swojej tesciowej sie nie odzywam bo sie w zyciu z ta kobieta nie dogadam...

Dziewczyno uwierz mi ze masz dobrze.Matka mojego tż jakby zobaczyła ze w piatek mieso jem to by kubeł wody swieconej na mnie wylała.Gdyby sie dowiedziała ze ja co do religii to tak srednio to matko
U tż spac nie moge bo by kobita sie wsciekla.Jeszcze z rok temu ajk przychodizlam do tz godizna 15 kladłam sie u niego na lozku zasłanym i wogole to była awantura ze ja to przychodze i odrazu sie na lozko klade ze ja to "latawica " jestem.
I jest jeszcze milion takich rzeczy durnnych za ktore tz ma niezle przesrane u niej...
Np Jedziemy na wakacje to tż sciemnia ze bedzie spał z kolega a ja z kims tam...
Takze ja sie do tej baby prawie nie odzywam wogole jak sobie tak mysle to az mi wstyd ze ja nie moge sowjego chlopa wychowac...bo on zawsze o matce cos powie ale to i tak jest jego kochana mamusia i złego slowa na mamusie powiedziec nie mozna ...
ale tescia mam super ajj cud malina

U mnie tez przychodza do tż i slysze tylko a ty znowuy buty kupils...a kto ci na to pieniadze daje ty nie pracujesz itd...

Ja straciłam dziewictwo z moim obecnycm chlopakiem po mmm 6 tygodniach wszystkie moje "przyjaciolki" mnie od dziwek wyzywały ze jak to tak mozna po 6 tygodniach moze nie od dziwek ale no...stwierdzily ze po 6 tygodniach to sie z chlopakiem mozna zaczac całowac a nie do lozka z nim isc ale mi bylo dobrze.I moj pirwszy raz byl naprawde udany .mialam wtedy 17 lat rocznikiem ale to było 2 miesiace przed 18
Jak mnie denerwują takie teksty, ma sie kase to się kupuje, a skąd to juz nikomu nic do tego
Na mnie też niektórzy patrzą dziwnie, bo co impreza ja nowy ciuch (no a w koncu bezrobotna jestem), a Ci pracujący wciaz w tym samym.... hmmmm chyba to niektórych boli

Moim zdaniem 6 tyg to idealny czas, ja straciłam dziewictwo z obecnym (ach, romantyczna byłam i czekałam na jedynego) po 3 tygodniach, dla niektórych to moze dziwne, ale ja wiedziałam co robie i najważniejsze - nie żałuję

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
ma jakies 1,5 miesiaca czasami mysle ze ma ADHD , skacze po łózku jak zwariowanyniestety wczoraj np. pogryzł mi kawalek sciany przy łózku Na poczatku jako kuwetę traktowal pojemnik na jedzenie na szczęscie teraz widzę ze coraz czesciej załatwia się tam gdzie powinienmimo wszystko jest przesłodkii Aha i nie potrafi chodzić po panelach slizga się jak na lyzwach hehe
Nasz pies ma na bank ADHD, bo takiego świra nie widziałam Czekam aż zrobią polską edycję "ja czy mój pies" to sie zgłosimy
Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
rok dwa to chyba normalne do 20 roku życia później ludzie tyle nie czekają
Ja właśnie dałam sobie limit czasu ze straceniem dziewcictwa do 20 No bo równie dobrze ten jedyny mógł sie pojawić po 30 No, ale zdążył przed 20
Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
to ja sie pochwale swoim psiakiem
Cuuuuuuuuuudooooooooooown y
Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
a to moja piesia ukochana.. do dzisiaj gdy patrze na jej zdjecia to płacze tak ja kocham a jej juz nie ma.. i nie wiem co sie stało ze umarła... normalnie wszystko było ok, wieczorkiem sobie jeszcze z nia siedziałam ale była jakas taka smutna i tak jakby mnie unikała.. i tak sie na mnie spojrzała strasznie długo i takimi bardzo smutnymi oczkami i uciekła.. ja nie wiedziałam co sie stało rano gdy wstałam ona juz nie żyła była cudowna..
Biedna

Cytat:
Ja bym też wolała bez golfa, no ale ...zamarzłabym
Nic pod niego nie wkładasz?
Ja też golfów nie uznaję Wolę taka roznegliżowana chodzić Zresztą mi gorąco non stop...
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:15   #3210
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość

A ja dziś wściekła jestem od rana, umówiliśmy się z tżtem, że dziś jedziemy razem do jego mamy (on ma wolne, ja na chorobowym jestem), ale wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy i rano on wstał i pojechał sam, nawet mnie nie obudził!
A ja jestem zła na maksa i tak sonie myślę, że zcazyna mnie on już wkurzac! Nic się o mnie nie stara. Nigdzie mnie nie zabiera! Na rocznicę i zaręczyny to ja robiłam kolację i deser, ja myślałam od tygodnia co podam, jak to będzie wyglądac, itp. mu było wszystko jedno, kupił tylko pierśionek, nawet o kwiatach musiałam mu przypomniec. Tak samo teraz z walentynkami. Też nic nie wymyślił. Będzie tak, że on będzie siedział przed kompem a ja będę gotowac w kuchni. Nawet prezent dla mnie wybierzemy razem Zero inwencji!
Poza tym nie docenia mnie. Ma zawsze obiad gotowy, śniadanie do pracy. Sprzątam, piorę, robię zakupy. Oj nie! Niech sam sobie radzie, co ja jestem jego mamą?!
On za to ciągle gra w XBoxa, a jak mam pretensje to twierdzi, że mam mu powiedziec to on skończy. A co ja jestem jego mamusią, że mam ciągle zwracac mu uwagę? On sam nie wie, że ma skończyc?
Kocham go, jest opiekuńczy, czuje sie przy nim bezpiecznie i chce spędzic z nim resztę życia, ale czasem czuję się beznadziejnie...Nawet nigdzie mnie nie zabiera, bo albo mu się nie chce albo twierdzi, że szkoda kasy, bo zbieramy na wesele albo ,że piwo przeciez możemy wypic w domu...Za to z kolegami idzie, ma na to czas, ochotę i kasę
Musiałam się wygadac...sorki dziewczyny...
skąd ja to znam;-) zero inwencji, romantyzmu, wyjazdów,starania się... wiem jak to jest jak Tż daje kase i mówi "kup sobie coś na urodziny" zamiast samemu coś kupić

jedyny sposób to chyba wysyłać jasne komunikaty i mówić "chce jechać tam itp." nie jest to tak romantyczne jak niespodzianka:/

no a drugi sposób to pokazywać,że jak cie nie zacznie doceniać to bedzie miał problem....nic tak nie działa na faceta jak wiadomość "dziś na dzień kobiet kolega z roku dał mi kwiatka" itp... oczywiście są beznadziejne przypadki i nawet to ich nie moblilizuje.

no i nie bądź na każde jego zawołanie... chce kanapek, obiadu? ok od czasu do czasu ale nie codziennie skoro ma dwie sprawne rączki żeby grać w xboxa to i obiad może zrobić. Ewentualnie żeby była sprawiedliwość można powiedzieć :"dziś zrobię ci super kolację a ty w ramach rewanżu możesz mnie zabrać w piątek do jakiejś knajpki na pizze albo drinka"

nie jestem za rozpieszczaniem tylko kobiety, kupowaniem jej kwiatków i latanie do sklepu jak piesek bo ona chce to albo tamto..jestem za partnerstwem i rozpieszaniu siebie na wzajem przez obie strony.

Ja staram się reformować Tżta..nie zawsze działa ale efekty są. Od paru dni mu przypominam żeby wjechał do sklepu po prezent dla mnie na walentynki tzn po te czekoladki... wiem,że gdybym mu nie przypominała to by po prostu nie kupił.

dziś 13 piątek... ale ja nie jestem przesądna

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości