Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-13, 11:01   #2131
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

aloy no to gratulacje. jaka wybraas?
bo nie oamietam

kasiaher witaminy wez i moze polopiryne czy cos takiego.

Ja do wtorku na L4 jestem dzis wiecej kaszle. poki co lecze sie witaminami i polopirynyna oraz strepsilsem, ale jak nei zejdzie mi to co mam, to dostalam recepte na antybiotyk.

kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:07   #2132
Lustereczko
Rozeznanie

Hej dziewczyny
A ja dzisiaj spedzam samotnie caly dzien i jutro tez.... narazie siedze w pizamie i nic mi sie nie chce... potem moze sie jakos zbiore i pojde na miasto,moze nie zakopie sie w zaspie hehe

Katunia
Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia,
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku,
Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy
I mogła odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie,
Abyś w głuchej ciszy mogła odnaleść Swoje myśli i marzenia,
Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mogła zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć
To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość,
Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były przeznaczeniem twych dni..
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:12   #2133
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez jaga_[COLOR=teal
2001[/COLOR];10949294] czerwona czy czarna tez mozna latem nosic, to zalezy jakie ciuchy latem nosisz. mi sie biale rzeczy zbytnio nie podobaja. Dlatego suknie slubna mam w perle a butki ecru. Jakos ogolnie jestem zrazona do bialych butow i bialych torebek. Najjasniejsza jaka mialam to bezowa. Biale dodatki kojaza mi sie ze starymi ciotkami...
białe buty to obciach jedyny wyjatek to ślubne ale akurat torebki białe mi sie podobają

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
bardzo ładne
Dziewczynki Wy macie zamiar klejać do tych albumow tylko zdjecia Wasze?czy może jakieś wycinki, wierszyki?
tak, planuję zrobić 3 albumy (1 duży i dwa mniejsze dla rodziców- z mniejszą iloscią stron). Powklejać zdjecia z dzieciństwa i młodości , ale moje zdjęcia dla mojej mamy i zdjęcia TŻ dla jego rodziców + nasze wspólne od kiedy się znamy.

W naszym wspólnym albumie oczywiście będą nasze zdjęcia z dzieciństwa i więcej wspólnych. Nasz album będzie ,,zachęcał" gości do wpisów i będą mogli sobie go przeglądać w trakcie wesela- taka atrakcja bo wiekszość nas przecież nie widziała jak bylismy mali Dużo cytatów o miłosci, małżeństwie, horoskopy itd.

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam czy by nie zrobić trzech - jeden dla nas
zrób

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość

tylko co do podziekowania sie zastanawiam bo moj tz ma tylko mame, tata nie zyje od 14lat i nie bardzo wiem czy umieszczac go w podziekowaniach czy tytułowac tylko dla mamy ?? Moze mi doradzicie dziewczyny w tej kwestii??
Moze wpisać jakiś piękny wiersz ogólnie o rodzicach, a na końcu podpisać go np. ,,Bardzo Cię mamo kocham i dziękuję Ci za wszystko" X

Katunia spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
hej!
powiem wam coś:p sukienka juz wybarana i 2 marca jadę na pierwszą przymiarkę, garnitur tż też łącznie z koszulą duzo spraw zalatwiliśmy
pokaż pokaż

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:18   #2134
kasiaher
Wtajemniczenie

katunia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, duzo zdrówka , szczęścia i miłości od Teżusia

kliwia już zaczełam dwa dni temu brac witaminki i pić rozgrzewające specyfiki apteczne, bo wiedziałam że jak TŻ przeziebiony to zaraz mnie złapie, z tym że do wczoraj było OK , jak siedziałam przy kompie to TŻ zaczął kichac a jadł budyń i nie mógł sobie reką zakryc buźi no i kichnął prosto na mnie kilka razy, no i budze się rano a tu katar ledwo się z łóżka zwlekłam a teraz siedzę w pracy i mnie strasznie głowa boli wziełam tabletkę ale jeszcze mi nie przeszło, a dzisiaj odrazu po pracy na uczelnie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:28   #2135
kolanka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Duzo zdrówka Wam życzę, bo przy takiej pogodzie, to można sie szybko przeziębić. Ja cierpię na dolegliwości żołądkowe, wiec wspieram Was w chorobie .
My równeiż dzis idziemy do ksiedza, ciekawe czy sprawnie wszystko załatwimy, a piatek 13 okaże się szczęsliwym dniem.
Z woalka dalam sobie spokój, w sklepie z materiałami powiedziala mi babka, ze nigdy nie mieli takiego woalu, wiec odpusiłam. Zamowiłam juz welon na allegro. Któraś z Was tez kupowłą moze na aukcjach internetowych.
Przesyłam linka do mojego welonu. Nie chce zbyt długiego, ponieważ bedzie obciażał całą fryzurkę.
Szczerze powiem Wam, ze cena to mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła http://www.allegro.pl/item545024477_...od_lady_m.html ciekawe, czy bedzie ładnie odszyty.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-02-13 o 11:32
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:46   #2136
bzyczka1
Zakorzenienie

kolanka (kolanku ) normalnie zabiję Ciebie wiesz Jak już miałam welon wybrany i tylko czekałam aż znowu się aukcja pojawi to ty mi z takim wyskakujesz http://www.allegro.pl/item545071789_...y_dzetami.html

ja nie chcę obszytego a że nie mam trenu ten by mi chyba pasował

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:48   #2137
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Witam w piątek 13-go (nie żebym była przesądna :P )
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Witajcie
Katunia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Dużo radości i uśmiechu. No i żeby Wasz dzień był taki jakim go sobie wymarzyłaś

Co do wieku co ja w dniu ślubu załapię się jeszcze na 26 lat a TZ będzie miał 29
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Trzynastego...wszystko zdarzyć się może ...witam w tak piękny dzień
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
domiks , Katunia ja swój album udekoruję w sposob nastepujacy:
1. album dla moich rodzicow w ktorym beda:
moje zdjecia, razem z tz, i miejsce na dwie fotki slubne.
2. album dla tz rodzicow
jego zdjecia, razem, i slubne

Nie przewiduje wierszykow o jakich pisze agnes, nic o datach urodzin, znakach zodiaku o milosci itp.
Jakies daty na pewno wplote, i mnostwo zodob - bo chce zrobic albym w formie scrapa, ale nie wiem czy mmi sarczy weny i zdolnosci by stworzyc takie cudenko.
http://www.bellaonline.us/~scrapbook/lovebagcover.JPG
http://www.scrapbooking365.com/uploa...ums-771360.JPG
http://blogsimages.skynet.be/images_...98ea609944.jpg
Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
hej!
powiem wam coś:p sukienka juz wybarana i 2 marca jadę na pierwszą przymiarkę, garnitur tż też łącznie z koszulą duzo spraw zalatwiliśmy
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
jejku ale jestem dzisiaj jakas śnięta, głowa mnie boli , kurcze mam nadzieje że tż mnie nie zaraził bo przeziębiony

CZEŚĆ KOLEŻANKI

Katunia -WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LE PSZEGO!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-02-13 o 11:49
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:50   #2138
kasiaher
Wtajemniczenie

hej Emi

a co ty taka dzisiaj happy ????

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-02-13 o 11:50 Powód: dopisek
Stary 2009-02-13, 11:52   #2139
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
hej Emi

a co ty taka dzisiaj happy ????

Bo jutro rano będę u TŻ

Stary 2009-02-13, 11:54   #2140
kasiaher
Wtajemniczenie

ahaaaaa....
Stary 2009-02-13, 11:55   #2141
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
ahaaaaa....

Cieszę się,że jutro są walentynki.

Stary 2009-02-13, 11:56   #2142
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
kolanka (kolanku ) normalnie zabiję Ciebie wiesz Jak już miałam welon wybrany i tylko czekałam aż znowu się aukcja pojawi to ty mi z takim wyskakujesz http://www.allegro.pl/item545071789_...y_dzetami.html

ja nie chcę obszytego a że nie mam trenu ten by mi chyba pasował
bzyczko ja tylko pokazałam jaki wybralam dla siebie. Nie wiem, jaką masz sukienkę, ale slyszałam, ze jeśli sukienka ma dużo koronki, to bardziej pasuja welony nie obszyte lamówką. Moja sukienka bedzie bardzo skromna, wlasciwie nawet bez koronki, tylko bardzo delikatny paseczek z koronkowych kwiatków poniżej bioder będę miała, wiec ... Welon który wybrałaś jest piękny, tylko trzeba bedzie bardzo uwazać, zeby nikt nie przydepnąl na niego.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-02-13 o 11:57
Stary 2009-02-13, 12:02   #2143
bzyczka1
Zakorzenienie

Kolanka nie wiem jak odczytałaś moje słowa ale ja nie chciałam Cię zdenerwować ani obrazić ani nic i nawet nie chcę Ciebie zabić moja sukienka ma sporo koronki i jest ecru. Zastanawiałam się nad jednym welonem ale jak pokazałaś swój i naprowadziłaś mnie na te aukcję to normalnie sama się do siebie uśmiechnęłam

A wracając do welonu to on jest 3 warstwowy i tą długą część można odpiąć a w kościele to tylko świadkowa może depnąć ale myślę, że będzie na tyle ostrożna i tego nie zrobi

A ja się urodziłam 13 w piątek i pecha nie mam z tego powodu Jest taka piosenka "13 nawet w grudniu jest wiosna, 13 każda droga jest prosta..." i " 13 maja w piątek urodziła 5 (6) kociątek, trzeba było im 5 misek, 5 par butów i kołysek"

Nasz skarb
Stary 2009-02-13, 12:02   #2144
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Witam w piątek 13-go (nie żebym była przesądna :P )
ja rowniez witam, dziisaj o 18 mam egzamin ostatni

witajcie laseczki

zabcia to ty jeszcze mldosza siksa jestes

KATUNIA wszystkiego najlepszego

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-02-13 o 12:26
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 12:03   #2145
princessa0121
Raczkowanie

Smile Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

cześć wszystkim ja dziś już po pracy jestem i ta pogoda mnie dobija , a mam zamiar iść w poszukiwaniu sukni ślubnej i to w piątek 13 niewiem jak to się skończy , i mysle czy wogóle wyjść z domu bo aż mi zimno jak patrze przez okienko, wczoraj zamówiliśmy fotografa miała pójść szybko a chodziliśmy z 3 godziny, zanim wybraliśmy, obrączki zdrożały niesamowicie poszliśmy do jubilera i normalnie 200 stówki niewyjęte z portfela dlatego sie wstrzymamy jeszcze , widziałam fajne zawieszki na alkochol bo ja to raczej duszy artystycznoj od dziecka nieposiadam i sama nierobie zaproszenia też śliczne widziałam ale na alegro też mi sie kilka podoba ale jeszcze poczekam bo zdecydować się niemogę. śpiąca jestem bo od 4 00 nieśpie . i troszkę mi zimno ale ostatnio chora byłam i juz niechce!!!! a i ŻYCZE WAM WSZYSTKIM KTÓRE CHORUJĄ POWROTU DO ZDRÓWKO SZYBCIUTKO. my w walentynki to posiedzimy w domku przy winku i mam nadzieje że fajnie będzie bo mójTŻ strasznie zabiegany jest ma problemy z mama bo oina poważnie chora jest ale co ja mam zrobić że wariuję jak go długo niewidzę i o kłótnie nietrudno, ale po ślubie juz zamieszkamy razem i może jakoś lepiej będzie bo ostatnio to wszystko na wariackich papierach dobra posprzątam troszkę bo bałagan istna masakra a tu niedługo trzeba sie szukowac na szukanie sukni choć niemam bardzo nastroju, zobaczymy jak to będzie.. pozdrawiam was gorąco dziewczynki
princessa0121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 12:20   #2146
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Kolanka nie wiem jak odczytałaś moje słowa ale ja nie chciałam Cię zdenerwować ani obrazić ani nic i nawet nie chcę Ciebie zabić moja sukienka ma sporo koronki i jest ecru. Zastanawiałam się nad jednym welonem ale jak pokazałaś swój i naprowadziłaś mnie na te aukcję to normalnie sama się do siebie uśmiechnęłam
Myślalam, ze za dużo namąciłam tym moim welonem.
Ja nie jestem przekonana do welonu. Wydaje mi się, ze będe sie w welonie źle czuła, najwyżej ściagnę na sali i też bedzie dobrze .
Stary 2009-02-13, 12:22   #2147
princessa0121
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
o widze rowniesniczke
ja rowniez w dniu slubu bede miala 21lat a moj TZet 24

hej hej niejesteście same bo ja tez w dniu ślubu bende miała 21 lat 7 miesięcy a mój TŻ 26 lat,
Stary 2009-02-13, 12:26   #2148
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessa0121 Pokaż wiadomość
cześć wszystkim ja dziś już po pracy jestem i ta pogoda mnie dobija , a mam zamiar iść w poszukiwaniu sukni ślubnej i to w piątek 13 niewiem jak to się skończy , i mysle czy wogóle wyjść z domu bo aż mi zimno jak patrze przez okienko, wczoraj zamówiliśmy fotografa miała pójść szybko a chodziliśmy z 3 godziny, zanim wybraliśmy, obrączki zdrożały niesamowicie poszliśmy do jubilera i normalnie 200 stówki niewyjęte z portfela dlatego sie wstrzymamy jeszcze , widziałam fajne zawieszki na alkochol bo ja to raczej duszy artystycznoj od dziecka nieposiadam i sama nierobie zaproszenia też śliczne widziałam ale na alegro też mi sie kilka podoba ale jeszcze poczekam bo zdecydować się niemogę. śpiąca jestem bo od 4 00 nieśpie . i troszkę mi zimno ale ostatnio chora byłam i juz niechce!!!! a i ŻYCZE WAM WSZYSTKIM KTÓRE CHORUJĄ POWROTU DO ZDRÓWKO SZYBCIUTKO. my w walentynki to posiedzimy w domku przy winku i mam nadzieje że fajnie będzie bo mójTŻ strasznie zabiegany jest ma problemy z mama bo oina poważnie chora jest ale co ja mam zrobić że wariuję jak go długo niewidzę i o kłótnie nietrudno, ale po ślubie juz zamieszkamy razem i może jakoś lepiej będzie bo ostatnio to wszystko na wariackich papierach dobra posprzątam troszkę bo bałagan istna masakra a tu niedługo trzeba sie szukowac na szukanie sukni choć niemam bardzo nastroju, zobaczymy jak to będzie.. pozdrawiam was gorąco dziewczynki
witaj

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-02-13 o 12:27
Stary 2009-02-13, 12:26   #2149
princessa0121
Raczkowanie

dobra ide sie ogarnąć bo nieługo wyChodze z domku a taka śnieta jestem niewyspana , ale dziś musze sie wyspac bo jutro WALENTYNKI

Edytowane przez princessa0121
Czas edycji: 2009-02-13 o 12:28
Stary 2009-02-13, 12:28   #2150
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
hej hej niejesteście same bo ja tez w dniu ślubu bende miała 21 lat 7 miesięcy a mój TŻ 26 lat,

Kurcze...widzę, że same młodziutkie Panny Młode...tylko ja jakoś długo się uchowałam...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 12:31   #2151
kasiaher
Wtajemniczenie

no a ja to nie wiem czy TŻ pamieta że jutro walentynki, nic nie mówi nic się nie pytał czy robimy sobie prezenciki czy poprostu idziemy gdzieś na kolację, NIC poprostu NIC Oczywiście na jutro umówilismy się ze znajomymi na lampke winka oczywiście same pary w sumie 3 pary.
I tak jutro idę na uczelnie od 8 do 17 no i dzisiaj tez bo mam angielski.
Stary 2009-02-13, 12:32   #2152
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze...widzę, że same młodziutkie Panny Młode...tylko ja jakoś długo się uchowałam...hehe
Agata patrz na to : http://www.youtube.com/watch?v=xFSmSMMfE8E

Stary 2009-02-13, 12:35   #2153
bzyczka1
Zakorzenienie

ja w dniu ślubu będę miała 21 lat a tż 33 (od dwóch dni- urodziny ma 23 lipca) :cool :

a piosenka o Agacie super

Nasz skarb
Stary 2009-02-13, 12:35   #2154
princessa0121
Raczkowanie

odwiedze was wieczorkiem hheheh opowiem jak było w poszukiwaniu sukni papapap
Stary 2009-02-13, 12:36   #2155
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Hehe...dobra jest "Pszczółka maja" w ich wykonaniu Chłopaki mają polot....

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 12:38   #2156
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
odwiedze was wieczorkiem hheheh opowiem jak było w poszukiwaniu sukni papapap
powodzenia w polowaniu
Stary 2009-02-13, 12:38   #2157
princessa0121
Raczkowanie

Cytat:
ja w dniu ślubu będę miała 21 lat a tż 33 (od dwóch dni- urodziny ma 23 lipca) :cool :

to ja myslałam że mój przyszły TŻ jest sporo starszy ale myliłam sie . dziewczynki najważniejsze to znaleźć tą połówkę druga a wiek co ma do tego
Stary 2009-02-13, 12:42   #2158
princessa0121
Raczkowanie

Cytat:
powodzenia w polowaniu

mam nadzieje że cos wypatrzę trzymajcie kciuki a wesele już 29.08.2009r
Stary 2009-02-13, 12:43   #2159
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Hehe...dobra jest "Pszczółka maja" w ich wykonaniu Chłopaki mają polot....

Stary 2009-02-13, 12:47   #2160
princessa0121
Raczkowanie

szykuje sie ale jakies obawy mam kurcze dzis piątek 13 oby niebył pechowy hmmmmmmm zobaczymy, ale boje sie że niewejdę w żadną suknie bo mam rozmiarek 40 -42 ZGROZA

Edytowane przez princessa0121
Czas edycji: 2009-02-13 o 12:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości