Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-12, 21:22   #3361
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Znaleźliśmy małego rudego kota, właśnie śpi u mnie na kolanach. Pewnie z nami zostanie. Jakieś praktyczne rady w sprawie kotów? zdjęcia mam na drugim komputerze, na którym niestety nie działa internet<> może jutro coś wkleję
Też chcę małego rudzielca Zawsze takiego chciałam, ale jak znalazłam swego burego Killera to nie wybrzydzałam i przygarnęłam. Właśnie oglądałam zdjęcia z czasów gdy do mnie trafił. Był taaaki malutki i mieścił się w dłoni...

to on ma chyba miesiąc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg killer.jpg (61,1 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-02-12 o 21:33
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 22:08   #3362
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Sleepy jaki cudny tygrysek
Jaki on kochany
Stary 2009-02-12, 22:09   #3363
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Nosku gratuluję sesji i nominacji na mamę chrzestnąStrasznie fajna rola, wiem coś o tym

Rzyrafko dziękuję za linka do linerków Bo oczywiście już zapomniałam jak się ta Sprzedawczyni nazywała Jak znów wystawi to na pewno się skuszę
Hmm to chyba ja jestem jakaś dziwna, do roli chrzestnej mi sie nie pali

Na pewno wystawi, a jak nie wystawi to śmiało pisz do niej, kontakt świetny

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
to on ma chyba miesiąc
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 22:13   #3364
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Z dostarczeniem przesylki bywa roznie bo zamawialam kilka razy i za kazdym razem czas dostarczenia byl inny.
Skusilam sie na Joppa,sprobowalam Meow i roznosci z Coastal Scents i....musze stwierdzic,ze EDM slabo wypada na ich tle.Poczatkowa faza zachwytu skupila sie na kolorach i efekcie ale szukam bardziej kremowej konsystencji a EDM jest suche.Mowiac ogolnie chcialabym aby przypominaly nieco podklad MK i wlasnie Joppa jest najblizej.
Z drugiej strony jak sprobowalam jednego to stwierdzilam,ze i w tej materii moge poszukac dla siebie idealu bo np.roz znalazlam w EDM -cudny Pink Snowflakes i bardzo zaluje,ze to limitowanka ale i tak obecna ilosc starczy na dluuugo.
A w takim razie które polecasz najbardziej i czy tam też można sobie próbaski zamówić?
Co do czasu dostawy poczytałam trochę wątek o EDM i póki co wstrzymałam się z bólami na drugi zestaw próbek, bo rodzice wyjeżdżają w sobotę na tydzień i tym samym zamykają sklep, a ja wszystko tam zamawiam. A tu niektóre dziewczyny i po 4-5 dniach roboczych dostają paczki Do pracy zamówić nie mogę, a na domowy nie mam sensu, bo i tak nigdy nikogo nie ma. Zamówię sobie 18-ego, to i pędzelek flat top wezmę, bo by mi się przydał. Ten z Mary Kay się sypie ciągle i muszę się obierać z czarnych kłaczków.

Cytat:
Mnie sie wydaje,ze duzo tez zalezy od osobistych preferencji bo wlasciwie to kazdy lakier(Opi,SH,Essie czy Gosh) wytrzymuja mi do 10 dni na pazurach-fakt ze koncowki sa pozniej starte ale lakier nie odpryskuje.
Też racja, bo to, co mnie najbardziej przyciąga w OPI to kolorystyka. Całe mnóstwo kremowych i delikatnie tylko shimmerkowych odcieni, a to jest to, co Tygryski lubią najbardziej. Od jakiegoś czasu perle i hologramom mówię nie.
Chociaż testując różne lakiery na paznokciach u stóp doszłam do wniosku, że tylko OPI mi tak długo wytrzymują bez ścierania się na paluchach od butów z płaskimi czubkami na przykład. SH już po 1 dniu był zdarty.

Cytat:
Szkoda tylko ze sa to jedynki-spora gramatura i kiedy ja to zuzyje a dwojki juz jakos mnie tak nie zachwycily.
Dla siebie szukam super fioletowej sliwki-takiej typowej wegierki wiec jak cos to dam znac ale poki co poczekam na swoje zamowienie z Nyx'a bo nie chce dublowac kolorow.
Ja tam się dawno przestałam martwić tym, kiedy co zużyję, bo wiem, że nigdy. Ale przydałoby mi się odświeżyć na wiosnę garderobę cieniową, bo dawno żadnego nie kupowałam i w kółko maluję się jednakowo.

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam jego opowiadania,robia na mnie ogromne wrazenie za kazdym razem jak je czytam.
Bo są zaskakujące, zwłaszcza w tak krótkiej formie.

Cytat:
o maj gad.. MagJusia musze sprobowac tych wersji.Dobry jest jeszcze z chrzanem i listkami swiezego szpinaku i z suszonymi pomidorami ,ale nie moga byc slone bo niektore sa
Aaa!Krecik przechylal mi sie przez ramie i mowi :O kotek w Avie ! Ja:To jest MagJa ,ona mi dala ten przepis na makaron z lososiem
Krecik:To powiedz jej ze jest pyszny i ze ja go bardzo lubie Ja:juz mowilam Krecik :to powiedz jeszcze raz no to mowie
Hehe, dobry ten Twój Krecik
Mój to na początku marudził, że jak to tak łososia z makarone jeść, i jeszcze ze śmietaną A teraz, przyznam szczerze, robi go lepiej niż ja, bo tak często serwuje to danie sobie i rodzicom. No i mi oczywiście.
Z pomidorkami spróbuję, ale chrzanu nie lubie, a sco do szpinaku nie mam zdania, bo u mnie się go nie jada. Muszę kiedyś sama kupić i spróbować czy go lubię czy nie, bo nawet nie wiem.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

A moje się nie niszczą wcale, ostatniego fryzjera widziały półtora roku temu i nawet końcówki sie nie porozdwajały a żadnych odżywek ani masek nie stosuję, jedynie różne spraye i czasem olejek Pantene
Moje też się raczej nie niszczą, mogę je podcinać i raz na pół roku, ale że rosną raczej szybko, to odkąd farbuję podcinam je co jakieś 3 miesiące, czyli średnio co drugie farbowanie. Jak nie farbowałam, to podcinałam od przypadku do przypadku i było dobrze. Gorzej z ich ciągłym wysuszaniem się...

Cytat:
Ja Cię skutecznie zniechęcę Nie wciągło mnie jeszcze TBS i niehc tak zostanie, a sam zapach masła czy innych rzeczy nie jest wart tylu pieniędzy mi się zdaje
Ale to nie tylko o zapach chodzi, bo te masełka mają też świetne właściwości No i normalnie to czysta przyjemność używania. Jak mi się nie chcę na co dzień balsamować, tak tymi masełkami mogłabym non stop. Dla przyjemności tylko, bo tu woda jest miętka i nie muszę się koniecznie balsamować dzień w dzień. Szczerze mówiąc to taki leń się ze mnie zrobił, że jak się smarnę 2 razy w tygodniu to jest dobrze

Cytat:
Pistacji nie kojarzę, no ale mogłam nie zauważyć w tym amoku. Ale śliwka, taka bardziej fioletowa jest piękna
To musisz mi iść i obadać która to dokładniej, bo mnie te cienie tak korcą, że najchętniej już bym zamówiła na wysyłkę. I jak chcesz, to mogę wziąć np. 2 w cenie 1, to wyjdzie po 17,5zł na głowę.
Jeszcze mnie kusi ten olejek na noc z kremem pod oczy za free, akurat jedno i drugie by się przydało, tylko, kurka, czy to warte tych pieniędzy....

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
cześć
Wracam do Was już Wreszcie sesja z głowy Od poniedziałku nowy semestr, nowe przedmioty - wiecie że nawet się cieszę?

Poza tym zostanę chrzestną synka mojej siostry mało nie oszalałam z radości jak mnie poprosili

Kosmetycznie nie szaleję Za to ładnie mi idzie minimalizacja, sporo rzeczy się kończy.
Zużywam właśnie ostatni pełnowymiarowy żel, chyba się rozejrzę za czymś nowym
Potrójne gratulacje: sesji, bycia chrzestną i trwania w minimalizmie

Cytat:
chcę wiosnę!
I ja. Ostatnio połaziłam po sklepach na galerii, i tam wszystko już takie wiosenne, beżowe, różowe, zielone Chcem już ubierać wiosenne ciuszki, przejść się na spacer po parku w cienkim płaszczyku, który, nota bene, chcem sobie kupić i w ogóle. Wiosny kcem!

Cytat:
Znaleźliśmy małego rudego kota, właśnie śpi u mnie na kolanach. Pewnie z nami zostanie.
Super Zazdroszczę rudzielca i z niecierpliwością czekam na foty. Wygłaskaj maluszka ode mnie

Cytat:
Też chcę małego rudzielca Zawsze takiego chciałam, ale jak znalazłam swego burego Killera to nie wybrzydzałam i przygarnęłam. Właśnie oglądałam zdjęcia z czasów gdy do mnie trafił. Był taaaki malutki i mieścił się w dłoni...

to on ma chyba miesiąc
To tak jak ja. Ale że trafiła mi się mała czarnula, to i ją pokochałam od pierwszego wejrzenia. Niemniej jednak kiedyś będzie miała rudego towarzysza
Słodziak, ten Twój.

Mykam, bo jestem padnięta po trzech samotnych dniach w pracy. Choróbska zewsząd atakują i musiałyśmy zmienić grafik, czego skutkiem zamiast mieć wczoraj wolne, harowałam 11h
Teraz czas na relaks - na twarz zapodaję paczulę, nogi wsadzam w sól imbirową, a potem sobie zrobię pazurki i u stóp i u rąk, jak wcześniej nie padnę. W ogóle to od 2 dni dumam nad kolorem, jaki chcę zapodać i nie wiem Znaczy wiem, ale takiego nie mam Znaczy mam, ale za bardzo zgęstniał. Bo bym chciała Red z Oriflame, bo on taki prawdziwy red jest Muszę takiego w Opi poszukać i kupić koniecznie, bo mam tylko czerwień z Nail Teka, ale ona taka trochę zbyt jaskrawa jest. Na lato dobra, ale na teraz zbyt wyzywająca, szczególnie jak się łamie standardy zachowań i ubioru i przychodzi w kolorowych paznokciach do pracy No i nie wiem - granat, śliwka, czerń, fiolet.... Beż i brąz odpadły w przedbiegach, bo beż stoi i się kurzy, a brąz właśnie będę zmywać...

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-02-12 o 22:25
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 22:24   #3365
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
to on ma chyba miesiąc
cudo
ja chce malego kociaka
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-12, 22:43   #3366
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Hej Ja znów przelotem

Lizzie doleciały nasze masełka Walczę właśnie z pokusą, żeby otworzyć malinowe, ale dopóki nie zużyję otwartego Eveline to nie daję sobie pozwolenia
O to super. Ja jak dostałam malinowe w swoje łapki to się pokusie oparłam, jest tak smakowicie pachnące że cały dzień potem chodziłam i wąchałam, mama się pytała czy może klej wącham czy co Ale teraz na razie grzecznie czeka aż zużyję resztki 3 balsamów. Jak się pojawi w Polsce to chyba kupię jedno opakowanie na zapas

Cytat:

to on ma chyba miesiąc
Kiciuś jest przecudny Aż mi się łezka w oku zakręciła bo przypomniały mi się wszystkie moje kotki, teraz nie mam żadnego, czekam i czekam i jakoś żaden nie chce żebym się nim zaopiekowała

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Moje też się raczej nie niszczą, mogę je podcinać i raz na pół roku, ale że rosną raczej szybko, to odkąd farbuję podcinam je co jakieś 3 miesiące, czyli średnio co drugie farbowanie. Jak nie farbowałam, to podcinałam od przypadku do przypadku i było dobrze. Gorzej z ich ciągłym wysuszaniem się...
Moje niestety zawsze po zimie są w opłakanym stanie, teraz są za długie, do tego suche, puszące się i żadna odżywka nie daje im na 100% rady więc muszę je trochę skrócić i wycieniować, mam nadzieję ze zaczną się lepiej układać Do tego po każdym myciu prostuję je więc to pewnie też je osłabia...
Stary 2009-02-13, 06:40   #3367
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

to on ma chyba miesiąc
Jaki słodki

Cytat:
Mój to na początku marudził, że jak to tak łososia z makarone jeść, i jeszcze ze śmietaną A teraz, przyznam szczerze, robi go lepiej niż ja, bo tak często serwuje to danie sobie i rodzicom. No i mi oczywiście.
Z pomidorkami spróbuję, ale chrzanu nie lubie, a sco do szpinaku nie mam zdania, bo u mnie się go nie jada. Muszę kiedyś sama kupić i spróbować czy go lubię czy nie, bo nawet nie wiem.
Ja bardzo lubie szpinak Polubiłam na studiach, w sumie to dopiero poznałam wtedy.
Makaron ze szpinakiem (+ wycisniety czosnek, śmietana, sól do smaku), pozypany serem żółtym, albo nalesniki z takim sammy szpinakowym "sosem" jak do makaronu Pychotka

Cytat:
Ale to nie tylko o zapach chodzi, bo te masełka mają też świetne właściwości No i normalnie to czysta przyjemność używania.
Mi średnio podeszły Masło Shea całkiem fajnie natłuszczało i dobrze wpływało na moją skorę, ale z drugiej strony lepiło się okrutnie - o położeniu sie mogłam zapomnieć Te do skóry normlanej (np. truskawka) wręcz wysuszały mi skórę, swędziała, i była podrazniona

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 07:47   #3368
isa666
Zakorzenienie

Hej U mnie za oknem śnieżyca A ja muszę jechać na uczelnię dziś popołudniu. Po drodze pójdę do G.Krakowskiej, kupię sobie ten szampon koloryzujący jakiś i przejdę się zobaczyc co ciekawego w nowych wiosennych kolekcjach ciuchów

Cytat:

to on ma chyba miesiąc
Jaki kochany a jak słodko śpi
Też chcem kiciusia

Cytat:
I ja. Ostatnio połaziłam po sklepach na galerii, i tam wszystko już takie wiosenne, beżowe, różowe, zielone Chcem już ubierać wiosenne ciuszki, przejść się na spacer po parku w cienkim płaszczyku, który, nota bene, chcem sobie kupić i w ogóle. Wiosny kcem!
Ja też chcem wiosnę już, zima precz!
Stary 2009-02-13, 08:51   #3369
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Aguś

Cytat:
Mam tez Boron Nitride
http://www.coastalscents.com/cfwebst...tte-effect.cfm

spisuje sie wysmiecie pod katem utrzymania w ryzach makijazu kiedy nie ma mozliwosci poprawki,do tego swietnie wygladza skore.
Mam ochote jeszcze na te druga wersje.

Ciekawy bajer z kosmetykami HD -a podobny efekt mozna uzyskac z mineralami na dobrej bazie.
ja chciałam kupić sypki puder Kryolan HD na all ale cena 90zł mnie odstraszyła. Potem odkryłam strony z minerałami i ciesze się że nie skusiłam się wtedy na ten puder

Cytat:
Już poczytałam, dzięki- dla mnei za droga impreza
i dlatego polecam kupować samą krzemionkę i dodawać do pudrów podobno nie tylko do sypkich kosmetyków można, ktoś dodaje do kremów itp

Cytat:
A ja sobie zrobie zaraz zamówienie na BU

Butelka z atomizerem 2,35
Zestaw - Żel hialuronowy z alantoiną i pantenolem 5% 13,8
Hydrolat lipowy 100 ml 9,00
Hydrolat rumiankowy 100 ml 6,00

Zamówienie z Mazideł jeszcze sobie poczeka, bo weryfikacja listy trwa a to co zamawiam z BU jest mi potrzebne już-teraz Mieszanki hydrolatów bede używac tak jak pisałam wcześniej - po depilacji i po intensywnym rolniczeniu oczyszczajacym.
super zamówienie ciekawwa jestem tego hydrolatu lipowego
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
To super, niech będzie środa , o ile dziewczynom pasuje Ja bede wolna od 15-16
oo, to idealnie
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Agabilku witaj
Daaawno cię tu nie było

witaj Vibesko.
A czemu taka zmęczona? za dużo pracy?

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaa: jupi: Od razu mi sie humor poprawilpromyczku
Słońce moje witaj

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:16   #3370
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

to on ma chyba miesiąc

Cytat:

Z pomidorkami spróbuję, ale chrzanu nie lubie, a sco do szpinaku nie mam zdania, bo u mnie się go nie jada. Muszę kiedyś sama kupić i spróbować czy go lubię czy nie, bo nawet nie wiem..
Sproboj szpinakudobrze przyzadzony i przyprawiony jest pyszny.Krecik przez cale zycie nie znosil szpinaku i mowil ze jest ble a teraz wcina lasange ze szpinakiem jak dziki po prostu w szkole mu dawali jakas paskudna ciompowata bryje i sie zrazil..jego siostra do dzisiaj nie wierzy ze on jest w stanie to zjesc

Cytat:
I ja. Ostatnio połaziłam po sklepach na galerii, i tam wszystko już takie wiosenne, beżowe, różowe, zielone Chcem już ubierać wiosenne ciuszki, przejść się na spacer po parku w cienkim płaszczyku, który, nota bene, chcem sobie kupić i w ogóle. Wiosny kcem!.
Ja tez chcem wiosnyyyy.Mam taki sliczny dzinsowy plaszczyk za 50 zl kupilam wczoraj .jest dwurzedowy i cudny

Cytat:
Mykam, bo jestem padnięta po trzech samotnych dniach w pracy. Choróbska zewsząd atakują i musiałyśmy zmienić grafik, czego skutkiem zamiast mieć wczoraj wolne, harowałam 11h
Teraz czas na relaks - na twarz zapodaję paczulę, nogi wsadzam w sól imbirową, a potem sobie zrobię pazurki i u stóp i u rąk, jak wcześniej nie padnę. W ogóle to od 2 dni dumam nad kolorem, jaki chcę zapodać i nie wiem Znaczy wiem, ale takiego nie mam Znaczy mam, ale za bardzo zgęstniał. Bo bym chciała Red z Oriflame, bo on taki prawdziwy red jest Muszę takiego w Opi poszukać i kupić koniecznie, bo mam tylko czerwień z Nail Teka, ale ona taka trochę zbyt jaskrawa jest. Na lato dobra, ale na teraz zbyt wyzywająca, szczególnie jak się łamie standardy zachowań i ubioru i przychodzi w kolorowych paznokciach do pracy No i nie wiem - granat, śliwka, czerń, fiolet.... Beż i brąz odpadły w przedbiegach, bo beż stoi i się kurzy, a brąz właśnie będę zmywać...
MagJus zrob sobie relaksik i dbaj o siebie
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja chce malego kociaka
Ja teeeeeezzzzz
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Kiciuś jest przecudny Aż mi się łezka w oku zakręciła bo przypomniały mi się wszystkie moje kotki, teraz nie mam żadnego, czekam i czekam i jakoś żaden nie chce żebym się nim zaopiekowała
Napewno znajdziesz jakiegos..a wlasciwie on ciebei znajdzie
Cytat:

Ja bardzo lubie szpinak Polubiłam na studiach, w sumie to dopiero poznałam wtedy.
Makaron ze szpinakiem (+ wycisniety czosnek, śmietana, sól do smaku), pozypany serem żółtym, albo nalesniki z takim sammy szpinakowym "sosem" jak do makaronu Pychotka

Ja kocham nalesniki ze szpnakiem.Najlepsze na swiecie jadlam w knajpie u Agi Opolanki Zapiekane pod zoltym serem z sosem pieczarkowym byly genialne!
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Też chcem kiciusia

Ja tez.Ide posmyrac kociaka rodzicow

Dziewczynki pozdrowienia,sciski ,calusy i podziekowania za zyczenia od Yenn wpadnie do nas niedlugo ale ma duuuzo pracy

a ja wam wstawie kociaka rodzicow (no dobra mojego ,ale zostal u rodzicow bo nie lubi zmieniac miejsca)i kociaka Krecika-Patysia jak byl maly i mieszkal z nami przez 3 dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2500.jpg (81,5 KB, 39 załadowań)
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:28   #3371
isa666
Zakorzenienie

Gajuś jakie slodkie kociaczki

Jak mi się chce spać Oglądałam wczoraj Dr House`a i najpierw nie mogłam usnąć, potem w nocy się obudziłam, bo przygniotłam sobie rękę moim cielskiem i mi cała ścierpła a nad ranem nie mogłam się zwlec z wyrka.
Jeszcze mój tata jest chory, oby tylko zarazki na mnie nie przeszły.

Wykombinowałam dziś rano trochę inne uczesanie niż zawsze. Zaczesałam grzywkę na bok(robiąc po skosie przedziałek) tak, że mi pół czoła zasłania, ale nawet fajnie to wygląda. Lepiej niż do tej pory, gdy robiłam zwykły przedziałek

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-02-13 o 09:30
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 09:38   #3372
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję końca sesji
Kiciuś Przede wszystkim kochać, głaskać i mówić do niego czule
Dzięki, kiciuś jest śliczny i kochany. Straszna przylepa z niego, uwielbia na nas zasypiać
Cytat:
Kotus jak ja bym chciala znalesc kotka wstaw prosze zdjecia
Cytat:
Estella jednak kociak zostaje?Fajnie
No w końcu chyba zostanie
Cytat:

to on ma chyba miesiąc
Boski
Cytat:

Super Zazdroszczę rudzielca i z niecierpliwością czekam na foty. Wygłaskaj maluszka ode mnie
Szpinak smakuje jak sałata z lekko kwaśną nutką - coś jak bardzo delikatna odmiana szczawiu
Cytat:
Ojjj tam, wszystko przez Was
Phi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kot1.jpg (93,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kot2.jpg (80,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kot3.jpg (107,0 KB, 39 załadowań)

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 09:44   #3373
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Wykombinowałam dziś rano trochę inne uczesanie niż zawsze. Zaczesałam grzywkę na bok(robiąc po skosie przedziałek) tak, że mi pół czoła zasłania, ale nawet fajnie to wygląda. Lepiej niż do tej pory, gdy robiłam zwykły przedziałek
Napewno slicznie wygladasz
Cytat:

Szpinak smakuje jak sałata z lekko kwaśną nutką - coś jak bardzo delikatna odmiana szczawiu
Dokladnie

Estellko jaki piekny kotek i ma rozowy nosus! sliczny Jak go nazwiesz? Ma piekny kolor taki biszkoptowy

Hosenkooooo czy avon wycofal serie waniliowa naturals? umylam siem dzisiaj mamy zelem wanilkowym i ja chce cos co tak pachnie

Siedze z maseczka avocado i pomarancza na buzi
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-13 o 09:46
Stary 2009-02-13, 09:48   #3374
isa666
Zakorzenienie

Gajuś ślicznie będzie jak zafarbię te okropne odrosty i ciachnę zniszczone końcówki

Estellko śliczny rudasek
Miałam kiedyś rudego kota-przybłędę. Klemens miał na imię. Dożył u nas starości i umarł ze starości a nie zginął jak większość moich kotów pod kołami samochodów
Stary 2009-02-13, 09:59   #3375
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Aguś
Zmęczona jestem bo rzeczywiście praca dobija, mało snu, mało tlenu, mało świeżego powietrza i światła.
Rano wstaję przed 6.00, kładę soię spać po 12...
Czekam z utęsknieniem na wiosnę, żeby było więcej słońca, więcej światła i więcej świeżego powietrza, takiego pachnącego roślinnością, żeby wszystko budziło się do życia

Co do szpinaku to ja uwilbiam, ale taki grubo poszatkowany, z masełkiem i czosnkiem
uwielbiam z ziemniaczkami, jajkiem sadzonym no i jako nadzienie do nale.śników, pierogów i tart

Nie umiem się napatrzeć na te Wasze kociaki
Stary 2009-02-13, 10:01   #3376
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Sleepy jaki cudny tygrysek
Jaki on kochany
Cytat:
Cytat:
To tak jak ja. Ale że trafiła mi się mała czarnula, to i ją pokochałam od pierwszego wejrzenia. Niemniej jednak kiedyś będzie miała rudego towarzysza
Słodziak, ten Twój.
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
cudo
ja chce malego kociaka
Cytat:
Lizzie, na pewno jakiś chce miłości ale musisz go znaleść
Cytat:
Jaki słodki
Cytat:
Też chcem kiciusia
Cytat:
Cytat:
Boski

Dziewczyny, futrzak słodki był właściwie tylko jak spał Ja trochę podrósł to się rozbrykał i zaczął łobuzawać. Zrzuconych kwiatków z parapetów nie liczyłam ale zapamiętałam rozbicie stajacej szklanej lampy i podrapanie moich skórzanych kozaków Przeżył

Wczoraj widziałam w sklepach mnóstwo fajnych wiosennych ciuszków i zapałałam miłością do torebki, butów i dwóch płaszczyków
Stary 2009-02-13, 10:03   #3377
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gajuś ślicznie będzie jak zafarbię te okropne odrosty i ciachnę zniszczone końcówki

Maruuuuudzisz
Cytat:

Nie umiem się napatrzeć na te Wasze kociaki
Cesz kotka? bedziesz miala sporo miejsca niedlugo kotki lubia sporo miejsca

O mamuniu jakie zaspyyyyyyy ja ja sie przez nie przebije
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-13, 10:17   #3378
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estellko jaki piekny kotek i ma rozowy nosus! sliczny Jak go nazwiesz? Ma piekny kolor taki biszkoptowy
Cytat:
Estellko śliczny rudasek
Miałam kiedyś rudego kota-przybłędę. Klemens miał na imię. Dożył u nas starości i umarł ze starości a nie zginął jak większość moich kotów pod kołami samochodów
Ekhmm... Wacław się nazywa, bo taki Wacek z niego ale siostra mówi, że trzeba mu wymyślić oficjalne imię, gdy ktoś nas odwiedzi

To jeszcze maluszek, godzinę wariuje, a potem odsypia ale jest grzeczny, załatwia się do kuwety, nie niszczy jeszcze zbyt wielu rzeczy.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:17   #3379
isa666
Zakorzenienie

U mnie też zaspy i jeszcze pada śnieg tak, że się robią małe zawieje i zamiecie a ja o 12.30 wybywam do Krakowa Pewnie będę jechać długo, bo drogi zaśnieżone i ślisko jest.
Stary 2009-02-13, 10:19   #3380
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość

Ola, Madzia-chętnam się spotkać najlepiej w środę po 16, w poniedziałek niestety pracuję do późna.
Aha, mogę wziąć moje minerały w liczbie baaardzo mnogiej mam Everyday Minerals, Buff'd, Joppa i Meow. I chyba resztki Lumiere (czekam na paczkę)
Cytat:
To super, niech będzie środa , o ile dziewczynom pasuje Ja bede wolna od 15-16
Zabijcie głupią, która sięnie zna na kalendarzu pamiętalam, że kosmetyczkę mam 18.02, ale dopiero teraz spojrzałam, że to środa , a ja sobie ubzdurałam, że wtorek..! Będziecie mogły we wtorek ? bo jak jednak środa to ja wyjdę od kosmetyczki koło 18 i będę głodna jak wilk więc ewentualnie zaciągnę Was na jedzonko
Cytat:

to on ma chyba miesiąc

Estellko, to samo się tyczy rudzielca
Cytat:
Wczoraj widziałam w sklepach mnóstwo fajnych wiosennych ciuszków i zapałałam miłością do torebki, butów i dwóch płaszczyków
A mnie smutno, bo nic ładnego dla siebie nie znajdę na wiosnę i lato, czekają mnie namioty i worki na ziemniaaaaki

Aaaa, czyje zaproszeni zaakceptowałam na nk? bo zobaczyłam w znajomych same nałogowe buzie i kliknęłam, ale kogo to nie wiem?

I jeszcze byłam wczoraj w Sephorze i zakochałam się w błyszczyku i dwóch pomadkach z nowej kolekcji Guerlain

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:30
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:27   #3381
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć

Agabil fajnie Cię widzieć, zaglądaj częściej

Sleepy, Estellko, Gajuś słodkie kotki.

A mój TŻ nie lubi kotków.

Niech ktoś wyłączy ten śnieg co mi pada przed oknem, bo ja muszę na zakupy iść i średnio mi się uśmiecha w taką pogodę. Jak ja już chcę wiosnę...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:29   #3382
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Zabijcie głupią, która sięnie zna na kalendarzu pamiętalam, że kosmetyczkę mam 18.02, ale dopiero teraz spojrzałam, że to środa , a ja sobie ubzdurałam, że wtorek..! Będziecie mogły we wtorek ? bo jak jednak środa to ja wyjdę od kosmetyczki koło 18 i będę głodna jak wilk więc ewentualnie zaciągnę Was na jedzonko
Nie wolno bic kobiet w ciazy

Cytat:
A mnie smutno, bo nic ładnego dla siebi enie znajdę na wisonę i lato, czekają mnie namioty i worki na ziemniaaaaki
Olusia ale ciazowe ciuszki sa sliczne! takie sliczne tuniczki i bluzeczki wiazane pod biustem podkreslajace brzus
U mnie w sklepie ciazowym sa takie cudne bluzeczki z haftami na brzuszku np."chlopiec czy dziewcyznka?" albo "wychodze jesienia" "tu mieszka chlopczyk " a dla tatusia sa :Bede tata!;Wiosna zostane tata!;Dumny tatus
Kochana jakie bezksztaltne! kupisz sobie takie kolorowe pasy na brzuszka i bedziesz wygladala slicznie w ciazy kobieta promienieje,a jak to jest taka sliczna kobietka jak ty to juy wogole
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-13, 10:36   #3383
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
O to super. Ja jak dostałam malinowe w swoje łapki to się pokusie oparłam, jest tak smakowicie pachnące że cały dzień potem chodziłam i wąchałam, mama się pytała czy może klej wącham czy co Ale teraz na razie grzecznie czeka aż zużyję resztki 3 balsamów. Jak się pojawi w Polsce to chyba kupię jedno opakowanie na zapas

Moje niestety zawsze po zimie są w opłakanym stanie, teraz są za długie, do tego suche, puszące się i żadna odżywka nie daje im na 100% rady więc muszę je trochę skrócić i wycieniować, mam nadzieję ze zaczną się lepiej układać Do tego po każdym myciu prostuję je więc to pewnie też je osłabia...
No, w końcu ktoś rozumie moje uwielbienie dla masełek TBŚ. Malinkę i ja mogłabym niuchać i niuchać, dlatego nie używam jej codziennie, bo mi jej szkoda. Jest tak apetyczna, że nawet mój tata stwierdził, że chętnie by zjadł to masełko

A co do włosów, to moje też po zimie są bardziej wysuszone niż latem. Niestety nie lubią się ani z mrozami ani z suchym powietrzem w domu ani też z klimą w pracy Już się z tym pogodziłam, że są suche, odżyją na wiosnę, mam nadzieję.

Cytat:

Mi średnio podeszły Masło Shea całkiem fajnie natłuszczało i dobrze wpływało na moją skorę, ale z drugiej strony lepiło się okrutnie - o położeniu sie mogłam zapomnieć Te do skóry normlanej (np. truskawka) wręcz wysuszały mi skórę, swędziała, i była podrazniona
Właśnie muszę sobie coś takiego ze szpinaku zrobić. Może nawet w tym tygodniu, bo rodzice wyjeżdżają, więc mam całą chałupę dla siebie i nikt mi nie będzie marudził, że bałaganię w kuchni.

A masełka TBS nawet te do normalnej skóry, mi pasują. To malinowe jest do normalnej właśnie i ostatnio złagodziło szczypanie po goleniu, które wywołał, o dziwo, balsam Neutrogeny Moj ideał balsamowy!! Ale mam go już drugi raz od zmiany i szaty graficznej i składów i dochodzę do wniosku, że nie jest już tak dobry jak kiedyś, kiedy to i balsam i emulsja były w identycznych białych flaszeczkach i trzeba było dokładnie czytać, co się bierze.

Cytat:
Sproboj szpinakudobrze przyzadzony i przyprawiony jest pyszny.Krecik przez cale zycie nie znosil szpinaku i mowil ze jest ble a teraz wcina lasange ze szpinakiem jak dziki po prostu w szkole mu dawali jakas paskudna ciompowata bryje i sie zrazil..jego siostra do dzisiaj nie wierzy ze on jest w stanie to zjesc

Ja tez chcem wiosnyyyy.Mam taki sliczny dzinsowy plaszczyk za 50 zl kupilam wczoraj .jest dwurzedowy i cudny

MagJus zrob sobie relaksik i dbaj o siebie

Ja kocham nalesniki ze szpnakiem.Najlepsze na swiecie jadlam w knajpie u Agi Opolanki Zapiekane pod zoltym serem z sosem pieczarkowym byly genialne!

a ja wam wstawie kociaka rodzicow (no dobra mojego ,ale zostal u rodzicow bo nie lubi zmieniac miejsca)i kociaka Krecika-Patysia jak byl maly i mieszkal z nami przez 3 dni
Szpinaku spróbuję, może nie będę od razu z lazanią szaleć, choć ta mnie korci najbardziej, ale zacznę od naleśników

Do wiosny chyba daleko, obudziłam się dzisiaj, patrzę z a okno, a tam biało i jeszcze śnieg sypie Ale w sumie fajnie, jak już ma być zima, to wole taką białą, niż ciapowatą i szaro-burą.

To ja chyba sobie zrobię coś na wzór tych knajpianych naleśników A powiedzcie mi, jaki szpinak najlepiej kupić? W sensie, czy może z którejś firmy jest lepszy,z którejś gorszy?

A z wczorajszego relaksiku nici, przełożony na dziś. Wczoraj jednak byłam zbyt padnięta, żeby podnieść dupę z łóżka i iść do łazienki

A kociak słodki, lubię buraski Dobrze, że moja lubi zmieniać miejsca zamieszkania, byleby być ze swoją Panią, bo zostawić bym jej nie mogła

Cytat:
Dzięki, kiciuś jest śliczny i kochany. Straszna przylepa z niego, uwielbia na nas zasypiać

Śliczności
Właśnie, właśnie, jak te słodkości będą się zwać? W ogóle to panienka czy paniczyk

Co do szpinaku, to sałatę lubić, szczaw lubić, więc chyba i szpinak polubić

Sorki za mało przejrzysty post, ale nie działa mi kopiuj-wklej Czasem mi się tak robi, nie wiem dlaczego i jedyną radą jest restart firefoxa, ale, że mam wolne łącze, to nie chciało mi się raz jeszcze ładować wątku i cytować wszystkiego. Mam nadzieję, że rozszyfrujecie co do czego.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:41   #3384
iceflower
Przyjaciółka KWC

Bardzo dobry jest szpinak liściasty Bonduelle.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:44   #3385
isa666
Zakorzenienie

Wybywam zaraz do Krakowa, miłego dnia dziewczynki
Może wpadnę wieczorem jak mnie nie zasypie w mieście gdzieś
Stary 2009-02-13, 10:49   #3386
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

To ja chyba sobie zrobię coś na wzór tych knajpianych naleśników A powiedzcie mi, jaki szpinak najlepiej kupić? W sensie, czy może z którejś firmy jest lepszy,z którejś gorszy?
MagJu ja zawsze kukuje w biedronce ,Najlepiej kupic taki zwykly szpinak a nie jakis ye smietana czy z czyms bo zazwyczaj jest niedobry .Lepiej samemu dodac smietanke. Mam nadzieje ze ci bedzie smakowalo

Cytat:
A kociak słodki, lubię buraski Dobrze, że moja lubi zmieniać miejsca zamieszkania, byleby być ze swoją Panią, bo zostawić bym jej nie mogła
Ja za moim bardzo tesknie ale on nie znosi podrozy,boi sie strasznie .serduszko mu wali..poza tym ja czesto wyjezdzam i musialabym go wozic tam i spowrotem..

Mam juz dosc tej poczty przyszedl wlasnie listonosz z gotowym awizo ,ze mam sobie odebrac po 18 przesylke z poczty ja specjalnie czekam u rodzicow na nia..gdyby jeszcze powiedzial ze ona juz na mnie czeka na poczcie to ok.Ubieram sie i ide..ale po 18 to ja musze byc w Katowicach a ja nie mam kiedy po nia pojechac tak na nia czekalam..normalnie sie poplakalam z bezsilnosci ja rozumiem jakby mnie nie bylo..ale ja jestem a on mi z gotowym awizo
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-13, 10:52   #3387
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wolno bic kobiet w ciazy

Olusia ale ciazowe ciuszki sa sliczne! takie sliczne tuniczki i bluzeczki wiazane pod biustem podkreslajace brzus
U mnie w sklepie ciazowym sa takie cudne bluzeczki z haftami na brzuszku np."chlopiec czy dziewcyznka?" albo "wychodze jesienia" "tu mieszka chlopczyk " a dla tatusia sa :Bede tata!;Wiosna zostane tata!;Dumny tatus
Kochana jakie bezksztaltne! kupisz sobie takie kolorowe pasy na brzuszka i bedziesz wygladala slicznie w ciazy kobieta promienieje,a jak to jest taka sliczna kobietka jak ty to juy wogole
Ja widzę u nas same namioty może przyjadę do Ciebie na zakupy?
Promienieje..dziś promieniałam złością jak rano przyszedł facet wymierzyć blat w łaziece pod umywalkę i parapet. TZ go wpuścił, ja byłam w kuchni, wychodzę i myślałam, że go skrzywdzę. W taka pogodę pan sobie radośnie przeparadował przez przedpokój do łazienki w traperach!!a ja wczoraj o 21 wypucowałam kafle! jasnobeżowe!! jak zobaczył moją minę to się zorientował o co chodzi "Ojej, to ja może zdejmę te buty" bo trudno sie było wcześniej domyślić, że nasyfi... Spojrzałam na niego wzrokiem bazyliszka i wycedziłam, że teraz to sobie może darować jak juz i tak usyfił całą podłogę i wyszłam. TZ powiedział, że po nim posprząta, ale i tak zrobiło mi się przykro, że moja wczorajsza praca poszła na marne, że jakiś cham ze wsi poprostu wchodzi sobie jak do obory i ma w czyjąć pracę.

Gajuś niektórzy listonosze to prostaki... nie chce im się nosić cięższych rzeczy więc wcale ich nie zabierają z poczty tylko od razu piszą awizo...
Ech, dziś jest 13 piątek!

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-02-13 o 10:55
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 10:57   #3388
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenkooooo czy avon wycofal serie waniliowa naturals? umylam siem dzisiaj mamy zelem wanilkowym i ja chce cos co tak pachnie

Siedze z maseczka avocado i pomarancza na buzi
Sto lat temu

I jak podoba Ci sie maseczka ?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 11:13   #3389
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja widzę u nas same namioty może przyjadę do Ciebie na zakupy?
Promienieje..dziś promieniałam złością jak rano przyszedł facet wymierzyć blat w łaziece pod umywalkę i parapet. TZ go wpuścił, ja byłam w kuchni, wychodzę i myślałam, że go skrzywdzę. W taka pogodę pan sobie radośnie przeparadował przez przedpokój do łazienki w traperach!!a ja wczoraj o 21 wypucowałam kafle! jasnobeżowe!! jak zobaczył moją minę to się zorientował o co chodzi "Ojej, to ja może zdejmę te buty" bo trudno sie było wcześniej domyślić, że nasyfi... Spojrzałam na niego wzrokiem bazyliszka i wycedziłam, że teraz to sobie może darować jak juz i tak usyfił całą podłogę i wyszłam. TZ powiedział, że po nim posprząta, ale i tak zrobiło mi się przykro, że moja wczorajsza praca poszła na marne, że jakiś cham ze wsi poprostu wchodzi sobie jak do obory i ma w czyjąć pracę.

Gajuś niektórzy listonosze to prostaki... nie chce im się nosić cięższych rzeczy więc wcale ich nie zabierają z poczty tylko od razu piszą awizo...
Ech, dziś jest 13 piątek!
Pryzjedz kochana w warszawie jest taki sklep pepek swiata i ponoc maja tam ladne ciazowe rzeczy
Ech kocham takich fachowcow..ciekawe czy w domu tez chodza w butach ?bo zawsze sie laduja w buciorach ,nawet zima i sie jeden z drugim nie spyta czy mozna ,i nawet nie sprawdzi czy nie wdepnąl w za przeproszeniem kupe. A do domu wlezie .
A ty nie powinnas szorowac myszko musisz na siebie uwazac i sie nie przemeczac..
Cytat:
Sto lat temu

I jak podoba Ci sie maseczka ?
A czemu nie ma w wyprzedazowejjj

Faaajna maseczka mam ladna buzie po niej ,taka miekusia.

Chyba pojde na poczte i zapytam a.od kiedy listonosz nie nosc poleconych do domu b.czy awizo si enie zostawia czasem jak kogos nie ma ? c.gdzie jest przesylka skoro nie ma jej listonosz a ja moge ja odebrac po 18? Ja chce moja paczkeeeeeeee
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-13, 12:01   #3390
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Vibuś, a czemu aż tyle pracujesz? Dbaj o siebie, proszę.

Cytat:
nie zabijemy.
Może wtorek po 16?

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Agabil fajnie Cię widzieć, zaglądaj częściej

Ice, Ciebie również postaram się

Dziewczyny, ale słodziaki z tych kociaków ach, aż się chce mieć takiego

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości